17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България, страна на дебили, боклуци и отрепки.. И логично най бедната и низша колония в Европа. Кочина

Ако почнат да проверяват лекарите за алкохол трябва да затворят половината болници. Това е Бг - джунглата.

Вие само ако видите какви утайки учат вече в МУ Варна, ще се хванете за главите. Некомпетентни лекари ще са доста често явление в бъдеще, подобни изцепки ще има по-често. Има що годе адекватни, но се броят на пръсти. Алкохол, секс и наркотици са им в главите само, нищо добро не ни чака.

Някак си е в реда на нещата, колегите му да не знаят как смуче, да отива на смяна в спешното с два промила, и накрая да казва на журналистите, че нямали морал.... На много места работниците се тестват с дрегер, явно трябва и докторите из подобията н болници също да се проверяват, но не само в началото, но и в края на смяната им.

Ами да ... Ето за такива неща ги бием и ще ги бием до посиранье ... И винаги ще има за какво, винаги ще им е късно и винаги ще им е малко ... Щото в друга някоя пидираска полу-държавица поне щеше да има лишаване от права до живот, конфискуване на МПС-ти и пандела от 3 г нагоре ...

Изключително тъп коментар, не по-малко тъп от самата случка....

…т.е. Жената се е подхлъзнала на леда през май месец?

защо ли?

Пълно е със смрадливи лекарчета, които освен да изхвърлят боклука от болницата, за нищо друго не стават. За това бой за всеки некадърник, докато се научи, че трябва да целува и гъза на пациент, когато трябва. А въпросното пиянде да бъде дисциплинарно уволнено и подведено под наказателна отговорност за деянието си.

Представете си колко е можел да наблъска по време на смяната си и евентуално операции.

оскотяване и докторите от Бърза помощ, сега драги управляващи, чакайте помощ за електората ви, които са тежки и тъпи маргинали. Ша проспирира България, ша знайш ....ДЕПЛ

Каза ли нещо..?

А така пишете му и телефонния номер и снимка. А на мангалите убийци с инициали само. Бий по лекарите, удри

онемях.......амииии...наистина нямам думи :) Добре, че съм далече:)

На негрите и араби около теб. Перфектни водачи са. И не пият, само малко хашиш и екстази взимат.

бе малоумнико

Една напълно деградирала държава, напълно обезумяло население, без контрол, нарочно е това беззаконие и своеволие, нормалността постоянно е подложена на изпитание, така няма да изкараме много, защото този лекар ще го пуснат, случая ще отшуми, и какво, така до безкрай,

Не се убие тпото пиянде и не повлече други с него

и си решило да се посмее и да се прибере... Докато синчетата на някои бизнесмени, общинари, полицаи продават амфетамини и кокаини

Лекарите са ни кът, джагалите не.

Незабавно да се увеличат заплатите на лекарите (и на учителите). За да могат да си купуват пиячkа

А, не ни мисли нас.Още малко инфлация с тея смешни заплати и бегам навън. Тук да те лекуват тея дето не стават и за чеп за зеле.

Бягай, само че освен селски език (от където си) друг език не знаеш. Наемите в Германия ще те убият. Както и социалната изолация, за тях винаги ще си останеш чужденец. Освен българка, или словачки други няма да ти вържат. Не те знам, може и с някой германец да се харесате ;)) Чакат те проверовъчни изпити, без плащане на на изпита на професора и без възможност да преписване. Както и контролни нива на всеки шест месеца. АКо пък умориш някой, те чака реален затвор, поне 10 години. За разлика от тук, 1 година условно или 'невинен'. Та - заминавай, некадърни олигофрени с купени дипломи не ни трябват!

Да те светна, че бях 11 години навън, в държава давана за пример в медицината.Що се върнах, не знам, може би патриотизъм… Четири езика освен българския стигат ли?

Четири езика, 11 години навън и викаш се прибра ;)) Кажи още някоя лъжа и да си лягам...

Ела в Англия, защити диплома, изпит езикови данни, право на работа жителство и знай , че там има камери и си снимат, това им е рботата. Ще пушиш , пиеш кафе или телефон само в почивката. Няма посядане в кабинета, полягване на нощни дежурства и телевизор в кабинета. Няма и кабинет, при болните си, с пейджер за да т намират когато нужно И знай, че никой нщма да те гали сс перце, само защото си лекар.

Да не забравите и на него да пляскате.

Носете си камъни в джобовете и целете боклуците като излезнат ги ръгайте в корема.Днеска ееин педал в черна Ланчиа делта от средата на 90-те с очила дебел с анцунг караше в насрещното на булевард 8-ми декември и сви в ляво преди затворената част поради строежа щеше да удари един Ниссан джип вносител на ракетите за тенис Technifibre избивайте ги тия нагли дебели свине.