Питбул нападна жена и кучето ѝ във Варна

Собственикът на агресивното животно е избягал, издирва се от полицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата са VIP в тази държава. Не носене на маска - 300 лева, куче без намордник, което на всичкото отгоре е ухапало - 100 лева. Ако аз тръгна да хапя, може и да ме затворят за умишлено нанасяне на средна телесна повреда. Кучето и собственикът обаче, явно са априори считани за невменяеми. И тогава идва единственият логичен въпрос, защо на невменяем по закон собственик му се разрешава да разполага с куче-оръжие? Такива кучета е ясно, че не се купуват за красота или компания и те са обществено опасни. Глобите няма нищо да променят в корумпираната ни дива държавица. Забрана за отглеждане или поне разхождане на обществени места е единственото решение.

Да пуснат глутница питбули в общината, може да променят глобата от 100 на бърза ръка!

Голяма мода, страшна мода е да имаш куче сега. Нищо, че то не е създадено да обитава апартамент и да го държиш само и заключено по цял ден. Голяма любов към животните е това, няма що. Голяма мода и колкото по- страшно куче имаш, толкова по- модерен си. Радваш се на всеобщ "респект". Добре е големите любители на животни да помислят как трябва да се гледа домашен любимец- при подходящи условия, в двор, добре е и закона да предвижда това, когато си купуваш куче. А с изкуствено създадените породи нищо добро никога няма да постигнем, напротив.

Не мога да разбера, защо ВИНАГИ ВСИЧКИ такива кучета-убийци в България се разхождат без намордник???? До кога ще рискуваме здраве и живота заради идиотите? Защо до сега нито един не е глобен поне с 5000 лева?

Манталитетът на кучкаря: в два цитата "...няма проблем, той е много спокоен, никога не е създавал проблеми" и "спокойно, все някога ще пусне". Изобщо не схваща, че кучето му трябва да бъде евтаназирано за такива прояви. А той самия - глобен здраво.

питбули в 95% са със същата диагноза като собствениците на чипосаните голфове, бмв-та и А3 на 20г. Не познавам човек с нормална професия с нормални доходи и семейство, който да си е взел да отглежда точно питбул. Като с някаква имплантирана табела на челото са - "Комплексар/ка". И наистина всичките обясняват колко били добри, как не създавали проблеми, когато скочат на друго животно/дете/възрастен. После как нямало зли породи, а лоши стопани и прочие едни и същи глупости. Точно поради интелекта на масовите собственици на по-едри бойни породи или овчарки в България трябва да има рестрикции.

Мен и кучето ми ни нападна Голдън Ретрийвър - порода която се счита за доста благородна и умна. Просто кучето беше доста едър мъжкар, а стопанката го водеше на дълъг повод и не можа да го удържи. По същия начин се изниза без да се извини за това че кучето ме нахапа по ръката, събори ме на земята и нападна кучето ми.

Е те това е файке нюз. Преди това хъскито е псувало пит було и му е казло че е мутра тъпа. То пит було е добро псе ама оно се не трае кат те убиждат и кат ти кипне ла*ното и ша го апеш как нема го апеш и хаскито и яловата му собственица. Яз кат се ядосам и ка го ханем винкело да не си ми насреща.

Решението е много просто-такъв нагъл и безотговорен стопанин се затваря в клетка с два чужди и гладни питбула за 1 нощ. Ако е казал господ, нищо няма да му направят.

Хахахахах! Точно така! И отвън пред клетката за лека нощ да му казват: - няма страшно, то е много кротко, спокойно!

аз не мисля че ще има някакъв проблем. човек, който познава кучетата - ще ги подчини на волята си. най много на другия ден - кучетата да тръгнат с мен.

От общината могат да глобят стопанина със 100 лв. заради това, че кучето е било без каишка и намордник.

Chefo77

Само антибиотиците на дамата ще струват повече ...

100 лв глоба и то може би.Няма да се оправим никога.НИКОГА.

Само като го прочетох и си помислих същото.

то е добро куче...нахрането го с некой кучелюб

Няма зло кучета,има зли стопани.Цял живот гледам питбули и Амстафове.Кротки,играят с деца.Само топки крадат и аз после ги купувам ,защото ги пукат.Но никога куче без повод .

Има зли кучета и тъпи, безотговорни стопани

От кротки домашни кучета тип питбул, доберман и овчарка. Такива дебили като теб не знаят, че във всяко такова куче има генът на прародителят му - вълк. А измислени породи имат непредсказуеми реакции. Аман от олигофрени!

Их мааму стара, пак не е чихуа. Пффф, как може, каква изненада, било питбул! Не гои вярвам, те са толкова добрички!

Това е защото живеем в кочината БГ! - Кога ще задължат големите агресивни кучета задължително да се разхождат само с намордник - За бойните и агресивни породи да се минава курс и тест и след като издържи човека да може да е собственик на такова куче - Да има задължителна гражданска отговорност за собствениците на големи кучета (над определени кг), които да покриват щети нанесени на 3ти лица! Който няма конфискация и глоба! Иначе да ги удрят с глоби и конфискация на кучето при повторни нарушения!

Кви курсове, кви 5 лв! Ше го мине и пак ше е без повод и намордник! Не познаваш българина май! Забрана за подобни породи!

за вкъщи само кучета колкото плъх! За кво ти е на теб питбул ,а?!?

Защо не вземеш да чукнеш в чичо google агресивни породи кучета и да видиш тези така наречени новини породи не са в челната 10-ка. Или намери класация за ухапани хора там са много назаде. Но много по зрелищно като те е охапало такова куче, но другите като хапят него дават по телевизията.

Аман от тъпанарите, за които Гугъл е най-точното нещо. Ти си пълен дебил!

Искам да отпадне член 325. Кучкарите са най злобните, асоциални и зли хора.Скрити комплексари избиващи комплексите си с кучета. Кучкарите не обичат хора, усещат че и тях хората не ги обичат и затова търсят утеха в кучетата. Агресивни са, нападателни и невъзпитани, с остър и вулгарен език . Страхливи са, и поради тази причина повечето са садисти. Нито един от тях не почиства фекалиите на любимеца си по паркове и градинки. Не им пука че създават дискомфорт на останалите. Безмислостни към хората, несъстрадателни Нечистоплътни с нечистоплътни души. Никога не падат по гръб, освем ако не ги удариш с лопата в главата. Запомнете много добре думите ми.

прекрасна новина! кучкарите ще се самоизядат, а после нормалните хора ще отстрелят псетата им!

Ама тогава ти вече няма да сим жив и няма да можеш да се радваш.

Електрошока е същото като онази лелка на село дето взела една "шибалка" (пръцка с която каруцарите си правят и камшик -дебела 10 -12 милиметра) и ако я питаш за какво и е -Да се пазя от кучета. В ловните магазини би трябвало да има едни дезодорантчета с нарисувана мечка. Струята излита на 5 -7 метра и е безотказна за хищници (мечки, пуми, рисове, вълци) и кучета разбира се. Особено когато се касае за питбул -той е нечувствителен към болка!

Ако жената имаше законно протежавано оръжие и беше гръмнала тъпото куче, сега орда кучкари щяха да искат да я осъдят за насилие над животни. Питам аз, кога ще има справедливост, всеки месец чета за нахапани деца, жени и старци.

Пич, сбъркана ви е системата. Дори полицай да е няма право да стреля -такъв е закона. Не става въпрос дали е куче, мечка или циганин. А това с пистолета -направо забрави, а ако имаш орйжие не пробвай на питбул (стафордшир) ако не успееш да го умериш в главата. Стига с тези фантазии

ти непрочетели, че и тя е кучкарка? прочети!

ЛУДИЯМАКС

Тоя, я отиди в КОС и се заинтересувай колко жени имат издадено разрешително за НОСЕНЕ (не за притежание) на късоцевно оръжие. Предпочитан калибър L 22. Иначе кучкарка може да бъде и с чихуахуа, и с померан. Това е като борец в лека категория да се срещне с муай тай

unufri ,neprocheteli,ne e edna duma ,ne prochete li

веднага разрешение на всеки на всяка законно носене на огнестрелно оръжие до ниво картечница с няколко пълнителя

i purvo da iztrebyat besnite kucheta v parlamenta .

Конфискация и ако никой не потърси кучето 10 дни да го евтаназират. И аз имам куче но това е начина.

Диви и безотговорни сме. Не искаме да се съобразяваме с никого и с нищо.

Кучкарите са най-долните отрепки в цивилизацията. Всички до един са тотални олигофрени, които осират и навсякъде. Те са нещо като бездомниците, само че с тъпи и смрадливи псета, които всеки момент могат да те нахапят.

Абсолютно съм съгласен! Аз съм имал поне 6 кучета до сега, които съм гледал дълги години. В момента нямам, защото такава е ситуацията. И с ръка на сърцето мога да кажа, че огромната част от всички кучкари са нагли, безотговорни, агресивни и неадекватни.

da ti eba maikata ,ta se rodi malko po- umno neshto ot tebe ,oligofren takuv

Ух, че глупак. Егати кефа да гледаш как се пеняват подобни на теб индивиди с интелект на торен червей. Дано скоро осъзнаеш какви щети са нанесли на живота ти комплексите, които имаш. Не за друго, а за да осъзнаш колко жалък остатък от него имаш.

Тъпак,имам немска овчарка.Ами тя е по-умна от тебе и много други тъпундери.

Ух, че глупак. Егати кефа да гледаш как се пеняват подобни на теб индивиди с интелект на торен червей. Дано скоро осъзнаеш какви щети са нанесли на живота ти комплексите, които имаш. Не за друго, а за да осъзнаш колко жалък остатък от него имаш.

Подарявам крокодили които се хранят с питбули и подобни ... от вас шадраваните

Пълна забрана за питбули, бултериери, дого аржентино, кангал, алабай и специален режим задължително на каишка и с намордник на ротвайлери, добермани, немски овчарки и боксери. Изброих породите, които се срещат в моя квартал. И не искам да чувам, че нямало лиши породи имало лоши стопани. Да ве, един агресивен пинчер, кокер, пудел или пекинез с един шут съм го успокоил, но агресивен питбул ще ме озори ако, че съм 100 кг мъж а какво да кажем за жена или дете.

До кога ще толерирате убийствата на беззащитни хора от псета и собственици на псета !!! Закон, наказания, засраховки такси и съдебна отговорност за собственици и притежатели на чЧОВЕКОЯДЦИ! Такси и глоби за природозаитници и споделена отговорност за всяко нападение над хора - къде са държавните и общински власти и чиновници които храним с данъците си!

Нема ли кой да събере и направи износ за Виетнам на тия деликатеси за сметка на "Четри лапи" и тем подобни съмнителни природозащитни организации - да се забранят със закон и да се преследват за толериране на убийци на хора

Такива кучета в екарисажа . Това не е порода за отглеждане в домашни условия -

от статията аз разбрах, че нещастният питбул е бил нападнат от собственичката на хъскито. напълно нормално - кучето е отговорило на агресията. само с едно захапване... та аз от снимката даже не виждам зъбите да са пробили кожата на нападателката! може би кучето си е било прехапало нещо и за това е имало кръв по кракът и. ако гореспоменатата агресивна собственичка на хъски го бе кастрирала - питбула гарантирано е нямало да прояви интерес. когато две мъжки кучета се срещнат - те си премерват набързо статуса и после по живо - по здраво... от дето и да го гледаш - собственичката на хъскито е виновна. дано другия път сбърка вибратора с електрошока...

Боже, какъв кретен...

пожелай си да ме срещнеш

тегава работа. мен дори няколко мангала се правят че ме няма, когато минавам покрай тях нощем. ма щом държиш - идвай у Голему Село

ЛУДИЯМАКС

Срещал съм такива и винаги съм бил разочарован и девствен. Иначе на приказка го докарвате.

Глупак си бе, и глупак ще остане до края.

Арес стига сте си чешали езиците по форумите! Като сте страхливци ще ви хапят и ядът. Научете се да си търсите правата. Това е вече ежедневие, свиквайте...

Ти си изключителен глупак.

Българи - да се вдигнем и помогнем на големия Американски брат. Там нашите мургави братя имат проблеми с нахалните власти, които се опитват да ограничат естествените им потребности от трошене, чупене,плячкосване,пребиване и т.н. Нека всички дадем спестяванията си, да продадем имотите си, да предоставим органите си за трансплантация и събраните пари да отидат за спокоен и заслужен живот без тревоги и работа на нашите афро-американски братя.

ta kakve e razlikata mejdu amerikanskite ti murzelivi bratyai nasite mangali.ima mnogo cherni koito rabotyat i ne paradirat,a ima i mnogo byal bikluk.ta vcsichko e vupros na intelekt,ili po-tochno ego.

кви 100 лева тия са идиоти! 5 000 лева и обществено полезен труд в полза на общината в продължение на 6 месеца и тричане на дзвера 100 пъти!

100лева хахахахахахахаха дайте името и адреса на “спокойния стопанин”, това не е глоба а подигравка

Електрошока се ползва срещу собственика селяндур. А агресията на питбула се лекува с изстрел в ухото.

Резултатът е налице, когато всеки лумпен прави каквото си иска. Никой образован и възпитан човек няма да гледа такова куче. Та дори е и малко странно да гледаш голямо куче или въобще куче в апартамент.

100 лева е смешка. Първо няма да го намерите, второ - глобата да е десетки хиляди. Като не може да плати да си продаде апартамента и готово. Такива индивиди с никакво възпитание и усет за човешкия живот трябва да бъдат строго наказвани. Че едно такова куче може и да те убие. Това си е опит за убийство. Но... Кажи България и всичко става ясно.

Тези въшливи породи ги гледат мухльовци, които обесняват колко били лигави, докато глупавите им псета без намордници се спускат настървено по други псета и котки. Да ги забраняват и да се свършва.

къде са кучкарите да ревнат "убийци". като убиеш куче рев, когато куче убие човек - няма проблем. ето затова на хората им писва и се оправят сами с бездомни кучета. тровете и убивайте псетата. по добре да убиеш куче, отколкото то теб. а и да не забравяме че ако собствениците се грижеха за мастиите си нямаше да има проблеми.

Питбулите не са кучета, а зверове от Ада! Напълно трябва да се забранят за отглеждане и размножаване!

Какво е това 100лв? 10 000лв и наказателна отговорност да носи. Ами ако ги беше убил? Чл. 115 и това е оправията!

Крайно време е да се въведат големи глоби за едро куче без намордник и каишка, а ако куче ухапе някого да следва автоматична евтаназия + пълна отговорност от собственика. Не 100 лева глоба.