Питбул нападна и нахапа професор в София

Собственикът на кучето го насъскал срещу председателят на Съюза на преводачите Иво Панов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме питбул на 12 години. Никога не е проявявал агресия към хора и животни. Кучетата не са виновни, виновни са ето такива примитиви. Жал ми е за професора и неговото куче, но ми е жал и за питбула, имал лошия късмет да попадне на стопанин изрод.

Все-пак след подобен случай питбула би трябвало да бъде ликвидиран, нали?

Поредното село си е изгугило идиота и той взел , че си купил куче-питбул.... Каква жалка държавица сме само...

Сигурно е бил от БАН. Питбулът го е разпознал по памперсите и миризмата от тях...

!!!

Познавам собственици на Питбули, на които кучетата им са прекрасни домашни любимци. И за пореден път се убеждавам, че проблемът не е в самото куче, а в собстениците и начина на възпитание. Има хора, какъвто е впрочем и въпросният маймуноподобен, които обучават кучетата си да бъдат агресивни. Много жалко. Дано бъде осъден подобаващо.

А тези които си къпят кучетата в морето където играят деца, по малко не културно ли е . застрашават и с кучешка тения и с ориниране и с други неща

Научи се да пишеш, бе, всезнайко!

Хахахах! Не знам дали знаеш къде отиват водите от тоалетните, където хората пишкат и акат. И децата се къпят в тези води. Замислял ли си се?

Демокрация по български! В Германия собственикът на Питбулът ще влезе в затвора. Отърване няма. У нас разни комплексирани леваци разхождат опасни породи в паркове и детски площадки. Защо е така? Изглежда човек трябва да ходи въоръжен на разходка. С пищов и то не газов! До там я докарахме за 30 години демокрация!

Никой нищо няма да направи по случая. Не е за първи път. Закони има, няма кой да наказва и следи за спазването им . Не държава а бърдак

Ами то без да иска журналистът е написал, че се е случвало и преди. И няма реакция от полицията. А е редно само за един такъв случай да си замине министъра, ако не началника на 6-то.

Да "охраняват" протестите могат, а за охрана на обществения ред нямат хора! Кога МВР ще започне да следи за спазване на ВСИЧКИ закони в БГ ??! Не само избирателно, "началника не ми е наредил" и по време на "акции", а 24-часа в денонощието полицията трябва да си върши работата!

Кучето веднага да се умъртви, собственика - в затвора.

Между редовете.

Дълги години Али се оплаквал на ходжата от тормоза на съпругата му Фахрие и никакви съвети не помагали. Накрая ходжата му казал че трябва да си смени вярата. Отчаяния Али попитал: -Това ще помогне ли? -Не знам .Този проблем вече ще е грижа на отец Иван не моя. Та в този ред на мисли след като и други са се оплаквали от агресивното куче и собственика му на съответните институции и няма промяна, какво да сторят потърпевшите?

Кучето и собственика да се разстрелят незабавно.

По-добре кучето да се държи известно време гладно и после да му пуснат собственика в клетката леко кървящ.

Каква отговорност носят тези дето са написали закон, че ако убиеш куче, ще лежиш 2 години в затвора?

Такива индивиди целенасочено взимат и възпитават в агресия точно такива породи кучета.От тук трябва да се започне с наказанието на индивида заради предумишлената цел, после да се премине към действително и целенасочено извършени действия с цел причинявана на телесна увреда и последваща психична травма.На края солена глоба, затвор и обезщетение на потърпевшия.А иначе всяко животинче като е мъничко е сладичко, както и човека, но като порасне след "приличното си възпитание" не е ясно какъв урод ще излезе...Българина разбира от дума само като му се бръкне на дълбоко в джоба!!

Не е нужен регистър на психично болните, който да се води от Министерство за здравеопазването. Нужен е регистър на психопатите и психично болните, проявили агресия. Кому е нужен регисът на жена с депресия и баба с деменция, а тези кретени никой да не ги знае колко са и кои са.

Обаче, поне за "политиците" нпо-рките не е нужен регистър.

Професор да си у нас - кучета те яли. Спомнете си професора, изяден от глутница кофермани в кв.Малинова долина, София.

За стопанина затвор и стабилно финансово обезщетение на пострадалия!За кучето приют доживот, като стопанина плаща разноските по отглеждането му, защото животното няма вина, че кретен така го е възпитал.Би трябвало да се разследват и служителите, допуснали поведението на този стопаин да бъде рецидив, ако е имало оплаквания.Забрана на дадени породи може да се предлага, но как точно ще се определи, кои да бъдат забранени?Всяко едно по-едро животно, дори и безпородно може да стане опасен звяр, ако попадне в ръцете на калпав стопанин, който целенасочено го подтиква към агресия.Затова би трябвало да се налагат яки глоби и затвор, като осъдят двама-трима ефективно, нещата набързо ще си дойдат на мястото.

Надей са, Пепи, на пияни депутати.

Тъжната констатация е че това е доста хактерно поведение в съвременното ни общество. Е точно този тип хора са на площадите през последните дни. Не искам да вкарвам политика тук, а по-скоро да повдигна въпроса за манталитета - нахален, надменен, всички са ми длъжни. Това е начин на мислене, пренесен върху животното в случайя. Но и поведение коеот е усилва като под лупа каот се насочат камерите. Дестуктивност.

Много обищачите животните....мноо сте готини,,куршум за гнусното куче, лопата в главата за стопанина!

Глупако, в случая и двамата имат куче/животно, какво общо има това?!

Абе, кучелюбите на агресивните породи са идиоти. Многократно е доказано. С цената на много животи. Включително на деца. Включително на техните собствени, на кучелюбите идиоти. Преди години питбул беше убил детето на кучелюба, докато си играели тримата.

Мойто е много добричко. Ма, то мойто не хапе. Хапе само лошите хора. Които го дразнят.

Родната полиция ни пази. "Родните" законодатели се грижат за нас. "Оказва се, че мъжът се е държал по същия начин и с други хора, а кучето е било агресивно и друг път."

Забранете ги тези породи веднага най-накрая kuche.mypressonline com

Не може, мило дете - и те са част от системата на хибридния геноцид над българите в България, наред с "битовата"/циганска престъпност, джигитите,продавачите на шофьорски книжки, мотористите, мутрите, дилърите на дрога, трафикантите на хора, търговците на органи... Макрокрадците под прикрите на "приватизатори", "концесионери", "пътни строители"...

Не бе, на тоя спциално Сорос му плаща, за да избива и хапе българи кучето му. А планът "Ран - Ът" едва ли си го чел. На коя страница е това с кучетата?

Що да го чета, като съм го диктувал, на Иван Костов и Иван Ангелов.

На трета страница. Между редовете.

отрови поне едно скитащо или пуснато без повод куче, проблема с кучетата ще бъде решен! Ако в тези храсти, откъдето е скочил този пес, имаше парче кренвирш натъпкан като фишек с отрова, това куче вече нямаше да го има. Хайтов мъдро ни предупредаваше, че толерантност в условията на зверилник, е чисто самоубийство. В днешно време това става, живеем в зверилник, кучета ни ядат, цигани ни убиват, политици ни крадат, народа дреме, чака си месията да падне от небето!? Докато чакаме, простащината ще ни убие!

Явно пишеш от оня свят.

"В днешно време това става, живеем в зверилник, кучета ни ядат, цигани ни убиват, политици ни крадат, народа дреме, чака си месията да падне от небето!? Докато чакаме, простащината ще ни убие!" Ти очевидно си мъртъв, щото си част от проблема.

В случая имаме умишлено престъпление. При това, предварително подготвено - питбулът е бил без намордник и е бил пуснат от каишката. Освен това, престъплението е извършено с явно пенебрежение към закона и обществото, ако се съди по другите регистрирани случаи, за които, кой знае защо не е заведено дело. Пожелавам успех на професора и дано поне сега следователи и прокурори изпълнят служебните си задължения. За да сме чисти, би трябвало да чуем и другата страна. Напр. дали кучето на професора не се е разхождало свободно и не е отишло първо да облае и да се сбори с питбула? А след направена забележка от вида "държ си помияра настрана", собственика на питбула да е чул нещо за майка си...

от тези тъпанари с агресивни кучета !

... Аман от тези тъпанари с БМВ-та; Аман от тези тъпанари с мускули, татуси и ланци; Аман от тези тъпанари с шалчетата; Аман от тези тъпанари с постовете; Аман от тези тъпанари във енергото, ВИиК-то, общината, газа... Наоколо, на където и да погледнеш, все тъпанари. И заради тях излиза, че ти си централния? АМА-А-АН!

в случая пит була няма никаква вина.... единствено стопанинът му е за лудница.... да нападаш хора чрез кучето си.... бахти простотията цари в БГ

В случая и стопанинът не е толкова виновен. По-скоро гадовете от нпо-рките и машите им в НС.

Има няколко породи кучета,които просто трябва да бъдат забранени-питбула е сред тях!!!

за разрешително за оръжие или за шофьорска книжка има психотест, а за кучкари - собственици на агресивни породи кучета - няма. Нека ДЪРЖАВАТА плаща на всеки докладвал за агресивна порода куче без намордник и каишка на съобщилия, пък тя да се оправя със собственика на кучето после. Да се обяви награда от 500 лева за докладван случай, да видим дали ще са толкова неадекватни кучкарите.

Отглеждането на агресивни породи кучета трябва да е ЗАБРАНЕНО и да се наказва със ЗАТВОР! Колко още жертви на кучета трябва да има за да "светне" на НС, че законите трябва да служат на хората, а не на управляващите за вдигане на данъци и такси!

Те държат пенсионерите с 200 лв. пенсия, ти искаш по 500 да плащат!? Достатъчно е да ги вкарват в затвора, после няма да помислят за куче. Агресивните кучета имат агресивни стопани, обикновено тъпи олигофрени. Жалко, че такива кретени завземат спокойствието и свободата ни!

си има брада, да си има и гребен, да я реши. Нека го вкарат и в затвора, ако е злодей, но който има питбул, има и пари. А държавота има ресурс да ги събере, баробар с разноските по събирането. А докладвалия трябва и може да бъде стимулиран с 500 лева. Може и тия 500 лева да бъдат удържани от местната полиция, от фонд работна заплата. Това е друг вариант, а може и двата варианта заедно - и от кучкаря и от полицията.

това е опит за убийство, умишлено нахъсва кучето да убива! Вместо да намаляват, кретените в България се множат!? В отвратителна държава живеем! Май при бай Тошо беше по добре!?

Всички се концентрират около питбула и стопанина му. А коментар за коментара на полицията някой няма ли да даде "Оказва се, че мъжът се е държал по същия начин и с други хора, а кучето е било агресивно и друг път.". Още при първия сигнал е трябвало да му се отнеме кучето , ама понеже цялата административна система е толкова нефункционираща, че всеки там е влязал за да взима заплатки, колко да не умре от глад и да чака пенсия.

Това е България. Умишлено, политиците създават организая, за да се случва това. Собственика няма да бъде наказан. ВБНС. В България Няма Справедливост.

Тоя е за приспиване, а питбула му - за опитно животно. Ако се наказва строго, нарушенията ще намалеят. С настоящето либералничене със селяндурите-психопати-кучкари, арогантността им се поощрява.

От цялото си сърце желая на всички кучкари, чиито кучета се разхождат без повод/намордник по улици, паркове и градинки, НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ИМ ХОРА ДА БЪДАТ НАХАПАНИ (а най-добре разкъсани) ОТ КУЧЕ ПУСНАТО ДА СЕ РАЗХОЖДА КАТО ТЯХНОТО!!! Само така веднъж и завинаги ще разберат, че трябва да се спазват правилата и че кучетата не са чак толкова "умни, сладки и мили". Куче без повод си е чиста проба БЕЗСТОПАНСТВЕНО и никой не може да ме убеди в противното, а колкото и минуси да наблъскат кучкарите на моя коментар, това няма да промени истината.

Това е... И професор да си, и академик, и Нобелова награда да вземеш, срещнеш ли простака няма никакво значение и нищо не може да те спаси...

Няма да бъде стопанин на питбул. Само изроди-комплексари имат такива кучета-убийци

Не бъркайте кучето със стопанина му! Кучето е такова ,каквото го направи "човека". А за тоя "човек"-съд!!!

кокер ще нападне човек, ноли. Така, че не е само до стопонина, а и до породата . А иначе съм съгласен - отговэрен е човека и всеки, взел си бойна порода куче да се аргументира за какво му е, след като издържи тест, че не е психар.

Ако, има високи данъци за отглеждане на куче, и те се плащат редовно, ето ти едно добро перо на събираемост за държавата. И тогава да видим дали ще развъждат кучета и без това само цапат: лайна из цяла София от тия кучкари!

питбули и подобни кучета, данъка по 10, а глоба за нарушение - съсипваща, като при ригистрироне на това куче, стопанина дава парите в залог. Дето се вика - нека има демокрация ...

не виждам къде е новината, отдавна е известно, че собствениците на питбули са пълни кретени, които трябва да са с намордник и на къса каишка

Те с намордник и къса каишка, а кучето - приспано или за жпитно животно.

Поредният случай!

Докога кучкари психопати ще ни тормозят!?1

99 на сто са набор демократичен, след 1990!честито!

Този "демократичен набор" нали е от родители преди '89 г.?!

В тази ненормална държава няма ли да забранят този вид кучета?

Редно е стопанина на питбула да бъде съден на макс. Включително с всички видове глоби, включително и защо разхожда куче без намордник. Най-добре е една ефективна присъда, поне 1 година. А кучетата му задължително да бъдат приспани. Може да се окаже, това да е достатъчно за стопирането на един луд

Това да не е същия питбул, дето почти отхапа мускули на 6-7годишното момченце в двора на столично училуще?

да изразим отношението си към безхаберието на общинските власти на местните избори.... До тогава...стискайте зъби и се пазете....ТЕ няма да си мръднат пръста.

има малка пишка! Та да компенсира...

на кучкарите и "кучките" !

Изрод-комплексар,който си насъсква бойното куче.Аман от простотия и насилие.

За това трябва да скочат гражданите и да протестират,защото това своеволие на собственици на опасни породи е ежедневие.И аз има куче и аз се сблъсквам с този проблем на опасни кучета,пуснати без намордник и каишка и като кажеш на собственика да спазва правилата всички стават много агресивни и отвръщат с нападки.

В нормалните страни породата е забранена за развъждане. Тук е особено почитана от сиганските батки :/

Добитък отглеждан от друг добитък в апартамент.

и общината в лицето на Фандъкова,за това че допуска отглеждането на агресивни породи кучета на територията на София.