Питбул нападна и нахапа професор в София

Собственикът на кучето го насъскал срещу председателят на Съюза на преводачите Иво Панов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ме учудва - много от собствениците на такива големи кучета имат отклонения в мисленето ...

Е, и?! Питбулът е важен, а не професора! Не разбрахте ли? Виж, ако професор нападне питбул - това е вече непростимо!

ЗабелезАл съм дека оно кучаата недолюбват мангалите, дъртофелниците и професорите. Лани ли изглозгаха един, хем вносен? Сигурно не си падат по тези дето нищо не работят.

Имат тотално отклонение в прихиката!

PEYTSCH

Питбул-стопанинът няма нужда от език. Отрежете му го !!! С мучене команди не може да дава...

Ей, няма да ви дойде акъла в тъпите глави. ЗАтова ще ви ядат кучетата. Какво значи "стопанина на агресивния питбул". Правилно е "агресивният стопанин на питбула". Дори питбулите могат да бъдат малки, мили лигльовци, които търсят само човешка ласка. Познавам няколко такива. ПРОБЛЕМЪТ ВИНАГИ Е В СТОПАНИТЕ! Не е нужно д аса агресивни. Достатъчно е да са просто тъпи или мързеливи и да не обучават правилно кучето си. И ако всеки такъв "стопанин" отлежи няколко годинки в кафеза и при първи симптоми за такова поведение кучето му бъде отнето, нещата доста ще се променят.

Добре че не е бил академик, а само професор! Хайде стига, какво значение има каква е академичната титла на човека. Сякаш това, че е професор прави постъпката на кучето по ненормална. Храним се с такива новини... Жалко

... ето защо има и хубаво в американската практика с огнестрелни оръжия и свободното им притежаване от хората...!!!!!! Как иначе да се отърве човек от такъв простак и агресивните му кучета - просто ги прострелва - кучетата убива, а простака го прострелва ниско в краката... И всичко би било наред професоре - аз съм ловец и вече на два пъти така направих... Е съдиха ме, но се оправдах със самозащитата... А простаци в България бол - виж кои хора "протестират", кои ги подкрепят и ще разбереш че простащината за пореден път се опитва да вземе връх и да ни докара пак някое недоразумение като Симеон 800-те дни...!?!?!?

Това е шефът на катедрата по Иранистика в СУ, глупако! И работи по над 16-17 часа на ден върху научни трудове, за да стане такъв за разлика от теб!

ОТ ЕДНА И СЪЩА ПОРОДА СА КУЧКАРИТЕ - ФРУСТРАТИ !

Професоре,да знаеш,в територията наречена България,собственниците на бойни кучета са с малки пишки и избиват комплекси с кучетата си.

да се застреля! и питбула и хайванина му! може и в обратен ред! може и само хайванина!

и общината в лицето на Фандъкова,за това че допуска отглеждането на агресивни породи кучета на територията на София.

Добитък отглеждан от друг добитък в апартамент.

а някои просто нямат

В нормалните страни породата е забранена за развъждане. Тук е особено почитана от сиганските батки :/

За това трябва да скочат гражданите и да протестират,защото това своеволие на собственици на опасни породи е ежедневие.И аз има куче и аз се сблъсквам с този проблем на опасни кучета,пуснати без намордник и каишка и като кажеш на собственика да спазва правилата всички стават много агресивни и отвръщат с нападки.

Изрод-комплексар,който си насъсква бойното куче.Аман от простотия и насилие.

на кучкарите и "кучките" !

има малка пишка! Та да компенсира...

да изразим отношението си към безхаберието на общинските власти на местните избори.... До тогава...стискайте зъби и се пазете....ТЕ няма да си мръднат пръста.

Абсолютно прав си - мои близки приятели имат питбул и по-мило и лигаво куче не съм виждал. Не просто не хапе, а дори не лае по хора. Когато някой им ходи на гости, вместо да се разлае като повечето кучета, то скача и се радва на госта, все едно е Голден Ретривър. Но кучето не знае, че е питбул и, че имиджът на породата му е - кръвожаден звяр, който закусва с малки деца и професори, то гледа стопаните си и се държи като член на семейството.

Това да не е същия питбул, дето почти отхапа мускули на 6-7годишното момченце в двора на столично училуще?

Редно е стопанина на питбула да бъде съден на макс. Включително с всички видове глоби, включително и защо разхожда куче без намордник. Най-добре е една ефективна присъда, поне 1 година. А кучетата му задължително да бъдат приспани. Може да се окаже, това да е достатъчно за стопирането на един луд

В тази ненормална държава няма ли да забранят този вид кучета?

Докога кучкари психопати ще ни тормозят!?1

99 на сто са набор демократичен, след 1990!честито!

Поредният случай!

не виждам къде е новината, отдавна е известно, че собствениците на питбули са пълни кретени, които трябва да са с намордник и на къса каишка

Ако, има високи данъци за отглеждане на куче, и те се плащат редовно, ето ти едно добро перо на събираемост за държавата. И тогава да видим дали ще развъждат кучета и без това само цапат: лайна из цяла София от тия кучкари!

Няма да бъде стопанин на питбул. Само изроди-комплексари имат такива кучета-убийци

Този "демократичен набор" нали е от родители преди '89 г.?!

Не бъркайте кучето със стопанина му! Кучето е такова ,каквото го направи "човека". А за тоя "човек"-съд!!!

В района има и от набор родители след 1989г.

Това е... И професор да си, и академик, и Нобелова награда да вземеш, срещнеш ли простака няма никакво значение и нищо не може да те спаси...

От цялото си сърце желая на всички кучкари, чиито кучета се разхождат без повод/намордник по улици, паркове и градинки, НАЙ-ЛЮБИМИТЕ ИМ ХОРА ДА БЪДАТ НАХАПАНИ (а най-добре разкъсани) ОТ КУЧЕ ПУСНАТО ДА СЕ РАЗХОЖДА КАТО ТЯХНОТО!!! Само така веднъж и завинаги ще разберат, че трябва да се спазват правилата и че кучетата не са чак толкова "умни, сладки и мили". Куче без повод си е чиста проба БЕЗСТОПАНСТВЕНО и никой не може да ме убеди в противното, а колкото и минуси да наблъскат кучкарите на моя коментар, това няма да промени истината.

Тоя е за приспиване, а питбула му - за опитно животно. Ако се наказва строго, нарушенията ще намалеят. С настоящето либералничене със селяндурите-психопати-кучкари, арогантността им се поощрява.

Това е България. Умишлено, политиците създават организая, за да се случва това. Собственика няма да бъде наказан. ВБНС. В България Няма Справедливост.

Всички се концентрират около питбула и стопанина му. А коментар за коментара на полицията някой няма ли да даде "Оказва се, че мъжът се е държал по същия начин и с други хора, а кучето е било агресивно и друг път.". Още при първия сигнал е трябвало да му се отнеме кучето , ама понеже цялата административна система е толкова нефункционираща, че всеки там е влязал за да взима заплатки, колко да не умре от глад и да чака пенсия.

това е опит за убийство, умишлено нахъсва кучето да убива! Вместо да намаляват, кретените в България се множат!? В отвратителна държава живеем! Май при бай Тошо беше по добре!?

за разрешително за оръжие или за шофьорска книжка има психотест, а за кучкари - собственици на агресивни породи кучета - няма. Нека ДЪРЖАВАТА плаща на всеки докладвал за агресивна порода куче без намордник и каишка на съобщилия, пък тя да се оправя със собственика на кучето после. Да се обяви награда от 500 лева за докладван случай, да видим дали ще са толкова неадекватни кучкарите.

Има няколко породи кучета,които просто трябва да бъдат забранени-питбула е сред тях!!!

Отглеждането на агресивни породи кучета трябва да е ЗАБРАНЕНО и да се наказва със ЗАТВОР! Колко още жертви на кучета трябва да има за да "светне" на НС, че законите трябва да служат на хората, а не на управляващите за вдигане на данъци и такси!

кокер ще нападне човек, ноли. Така, че не е само до стопонина, а и до породата . А иначе съм съгласен - отговэрен е човека и всеки, взел си бойна порода куче да се аргументира за какво му е, след като издържи тест, че не е психар.

Те държат пенсионерите с 200 лв. пенсия, ти искаш по 500 да плащат!? Достатъчно е да ги вкарват в затвора, после няма да помислят за куче. Агресивните кучета имат агресивни стопани, обикновено тъпи олигофрени. Жалко, че такива кретени завземат спокойствието и свободата ни!

в случая пит була няма никаква вина.... единствено стопанинът му е за лудница.... да нападаш хора чрез кучето си.... бахти простотията цари в БГ

си има брада, да си има и гребен, да я реши. Нека го вкарат и в затвора, ако е злодей, но който има питбул, има и пари. А държавота има ресурс да ги събере, баробар с разноските по събирането. А докладвалия трябва и може да бъде стимулиран с 500 лева. Може и тия 500 лева да бъдат удържани от местната полиция, от фонд работна заплата. Това е друг вариант, а може и двата варианта заедно - и от кучкаря и от полицията.

от тези тъпанари с агресивни кучета !

В случая имаме умишлено престъпление. При това, предварително подготвено - питбулът е бил без намордник и е бил пуснат от каишката. Освен това, престъплението е извършено с явно пенебрежение към закона и обществото, ако се съди по другите регистрирани случаи, за които, кой знае защо не е заведено дело. Пожелавам успех на професора и дано поне сега следователи и прокурори изпълнят служебните си задължения. За да сме чисти, би трябвало да чуем и другата страна. Напр. дали кучето на професора не се е разхождало свободно и не е отишло първо да облае и да се сбори с питбула? А след направена забележка от вида "държ си помияра настрана", собственика на питбула да е чул нещо за майка си...

... Аман от тези тъпанари с БМВ-та; Аман от тези тъпанари с мускули, татуси и ланци; Аман от тези тъпанари с шалчетата; Аман от тези тъпанари с постовете; Аман от тези тъпанари във енергото, ВИиК-то, общината, газа... Наоколо, на където и да погледнеш, все тъпанари. И заради тях излиза, че ти си централния? АМА-А-АН!