Писториус призна, че в прехванатия разговор е участвал командирът на ВВС

Шолц потвърди позицията си да не бъдат доставяни ракети "Таурус" на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Писториус призна, че в прехванатия разговор е участвал командирът на ВВС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лозе пази! Швабите и '38 ги надъхаха за подвизи!

След толкова сгъване и навеждане шолц измисли как да си измие ръцете чрез военните . Едно е повече от ясно -Германия зависи от доставките на газ през Украйна (затова беше взривен северен поток,и не само затова...)Да продадяли Таурус на Англия пък те да доставили още Сторм Шадоу.-.гей чупки по германски...

Сиско уебекс, ох котьо котьо

Не се чудете на хората които слушат всеки ден нашите "прогресивни медии"! Попили са отровата която струи от враговете на Русия с помощта на доларите и омразата си пред соца и са били на последното стъпало на предишната система когато здравеопазването беше безплатно, а образованието ни беше на високо равнище конкуриращо се със западните образователни системи! И куп други предимства! Но разбира се, заради икономическите ограничения нямахме добра техника за дома и в някои други части за ограничение на производствата, както за леките коли и влаковете! Бяхме отрязани да получаваме стоките с висока себестойност които се произвеждана на Запада! Но, темповете за развитие на промишлеността у нас бяха на четвърто място в Европа! След 1989 година всичко това беше съзнателно унищожено от тези които милеят за Запада, а отричат и историята ни! Просто дребни, мънички душици свити в черупките си, нямащи поглед върху правдивостта и спроведливоста!

Колективният Запад вече е в технически ФАЛИТ! Ама за това няма да чуете от българските колониални ЦРУ-медии, чиито собственици и редактори се намират на адрес София, улица "Козяк" 16. Всекидневно фалират десетки фирми в целия Евросъюз - малки, големи, средни, всякакви фирми и компании. По всички ЦРУ- медии по света и у нас - тишина. А как е в колониална България? Как? Никак! В момента България е в състояние на икономическа катастрофа и технически фалит - всеки ден фалират десетки и стотици фирми и предприятия. Предстои взрив на имотния балон със силата на атомна бомба. Предстоят и масови фалити на банки в колониална България. От 3-4 месеца насам Уникредит-Булбанк е блокирала разплащателните сметки на хиляди БГ вложители, които нямат достъп до парите си. Всъщност парите им тихомълком се ограбват и изнасят в чужбина от самата банка. Съвсем скоро Уникредит-Булбанк ще обяви официално фалит и готово - битият бит и така нататък... И ред други банки в България са тръгнали към фалити. Честито! Добре дошли в приказния чуден свят на Колективния Запад!

Ти си уникално тъпо парче.

Тази врътка да дадеш оръжия на Великобритания а те да го дадат на Украйна е наш патент.Киро пращаше оръжие в Полша а поляците го даваха на Украйна.После кой подклажда войната отвън!

Олац Шолф = Чембърлейн миротвореца малко преди ИИ световна война. Който е чел история - знае какво имам предвид ... У. Чърчил при връщанетто на Чембърлейн е завил - избрахте позора пред войната, и ще получите и позора и войната! И е бил прав. В историята - главните злодей в Европа - по хронологичен ред са Наполеон, Хитлер и .. Путин в наше време. Всичките са отишли на бунището обаче, защото са застанали срещу целия свят ... за мислещите хора няма съмнение каква ще е участта на Рисия в войната ...

И на тебе са ти промили мозъка Русия е обкръжена от всички страни с натовски бази. Само болен мозък може да твърди, че Путин иска да завладее чужди земи На територията на руски земи поголовно бяха избивани мирни граждани, чиято вина е ,че говорят руски език Този план е обмислян векове наред Скоро войната ще бъде прекратена от Владимир Владимирович Путин

Чел си нещо, но няма за тройка!

Може да си здрав но не и мислещ.

На турски ли пиша бре, на макя ви у катерицата ?!.

Не за друго, ми щот' прегледах внимателно текста и не открих дори един символ който да не е на кирилица .. Просто си живеете изцяло във вашия измислен свят, и туй то .. :))

Много си смешен г-н Писториус. Така и не разбра, че никой не те е подслушвал, а записът и е бил даден на руснаците от немците.

Това е разликата между Германия и Русия. Да, германците може да са допуснали грешка, но веднага си признават, дори по националните телевизии. В Русия при подобна ситуация - щеше да се лъже до дупка, по националните медии - нищо, а ако много се разсмърди работата - някой от командването щеше да получи инфаркт или да падне от балкона.

Това е публикувано А колок са неоповестените ..

Се ядосал, че Путин пак не спазва правилата на войната. Не подслушвай НАТО, че лошо ти се пише :) Иначе и с този запис и без него на цялата вселена е ясно, че НАТО се бие срещу руснаците в Украйна и че това си е началото на една гореща световна война. До къде ще стигнем пак зависи от обикновените хора.

SirBob

Положението на Германия е трагикомично. Страната е в рецесия от края на 2022 г., цените на енергийните ресурси нарастват главоломно, тежката индустрия е пред фалит и се изнася в други държави. Според скорошна статия в Билд, всеки трети индустриалец обмисля закриване. В административните сгради официално е забранено да се поддържа температура над 19 градуса. И на този драстичен икономически фон, Писториус се загрижил как щяло да изглежда уволнението на записаните офицери от Бундесвера. Изглежда само Шолц засега е с разсъдъка си, забранявайки изпращане на ракети в Украйна.

в общите части на обществените сгради радиаторите са спрени и не ги пускат;)Очаквам сега да се появи тролът-измекяр и да попита "Германците измръзнаха ли зимата?":))))Не,не измръзнаха,но не им беше особено топло;)

"Това не е голяма работа за началника на операциите на ВВС. Звучи спокоен по линията, докато разговаря с двама колеги за "мега" гледката от стаята му и как току-що се е върнал от питие в близкия хотел, където има невероятен плувен басейн. " Според мен разковничесто е това изречение. Човека се е почуствал велик и най вероятно до него е имало украинска проститутка. Тука където живея, ги водят на руснаци и украйнци за по 1,500 евро на нощ (дет съм аз няма бедни руснаци и украинци). Говерел е на висок глас за да види проститутката какъв пич е нашият и как решава проблеми от световно значение. Това което не е знаел, е че проститутката го е записала и после продала на руснаците за още 1,500 евро.

Как италианските перални ИНДЕЗИТ прееваха ПЕРЕМОГАТА ? Зелински обясни как руснаците се снабдили със секретните планове за Перемогата и как италианците са виновни за това. Плановете укрите ги скрили на едно суперсекретно място - в барабана на една италианска пералня ИНДЕЗИТ. Но забравили, че руснаците крадат пералните заради чиповете им и те така те, секретните планове по най-елементарен начин попаднали в ръцете на врага и провалили Перемогата !!!! Било доказано, че украинците са големи фенове на италианските перални, а чиповете на италианските перални били най-подходящи за руските крилати ракети! Ха, ха, ха !!!

Има и хора със собствен морал

Чудя се какво още знае руското разузнаване за плановете на "съюзниците", хе хе хе! Зелю ясно защо наскоро се оплака, че руснаците били наясно с плановете на новата перемога, та трябвало сега да правят нови, хе хе хе хе!

Като видите гъба над хоризонта да не се чудите..... НАТО нападател върху Русия. Както бе и с Ирак, Афганистан Сирия и други. През ВСВ явно това е било пак цел като са си делили Чехословакия и нападат СССР.

Русия само с ядрени гъби може да бъде излекувана, защото рака се лекува с химиотерапия

Ама нещо не се навират лекари, а? :)) И ядрените взривове са физическа, а не химическа реакция. Невежи до последно, ха ха!

Тук въпросът е друг! Колко вече са си повярвали, че даже си лафят по телефона... Тези, не само ще ги уволня, ами ще им завра пагоните в задника! Бах'ти малоумниците!!!

Съмнявам се.....пък и такива малоумни трябва на този свят.

Като са толкоз курназ немците , що не ги изпратят,а?

А ни разказваха, че това било война на Русия срещу Украйна, пък то се оказа добре подготвен план за нападение на запада срещу Русия с доброволните жертви на Украйна, че по демократично!!!!!!

само не ми е ясно,кой кого нападна.Може би запада Русия или Русия -Украйна.Нормално е когато силният бие слабия,всеки друг да помогне на слабия да се спаси!

, че съвсем скоро ще ги пратят. Шолц е под такъв натиск, че няма да издържи..., а и Макрон прави Франция велика отново! Просто, дебнат кога бензиноколонката ще е най-лесна.

Май отдавна не си ходил във Франция и правиш анализите си наум нали?????

Войната показа че всички тези високоточни оръжия са безмислени. Струват много, а щетите които нанасят са никакви (в мащаба на държавата). Такъв скъп носител има смисъл само ако носи атомно оръжие. През ВСВ американците унищожават у нас летището Карлово с над 3000 бомби. Около 300-400тона бомби са били нужни, това е еквивалент на сегашни 600-700 крилати ракети. За едно летище. Е, кой може да си го позволи на днешно време? Така че и да им дадат ракети и да не им дадат, на касапницата в окопите това никак няма да повлияе.

Голям архистратег си бе, фенче на путлера? Същият като него, дето успя да вкара вечно неутралните Швеция и Финландия в НАТО само за година и два месеца!

Това е тактика бе. И да изловиш мъжете по улиците и да ги пратиш на безмислена смърт също е тактика. За печелене на време само става.

Ако толкова много искат да им забият руско знаме на Райхстага, ще си го получат в крайна сметка.

Как беше, за три дни до Киев, за 7 до Берлин, после до Ламанша? ДА ама НЕ! Счупиха ви мръсните, отровни зъби Украинските богатири!!!!

Отче, що не удариш една злобарка под расото и да се успокоиш?!

Кои били богарир? Битите, еваните и обеземените ли са богатири?