Дъщерята на убития във Виноградец написа писмо до Цацаров

Дъщерята на ресторантьора Наско Тонкев, който беше застрелян в заведението си във Виноградец преди около седем месеца, написа писмо до главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на убития във Виноградец написа писмо до Цацаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо много силно ми напомня за случая Белнейски!!! ... там чак и следователят се беше "самообесил" на детска площадка ... кой знае какво е разкрил и до чии следи е бил стигнал. а ГЕРБ ?!

То по тази съдебно- процесуална причина и евротравеститите на ни искат в шенгенското пространство. Разни възпалени мозъци препасани с пищови които се оказват с бойни патрани за детско забавление. А тия повдигащите обвинения са турбо тъпаци или хипер корумпирани.

Кога най-после в България ще има справедливост и законност?! Докога убийци безнаказано ще продължават да си живеят, все едно нищо не се е случило? Защо"гнилата" ни съдебна система не работи? И да престанат да оправдават т.нар. "властимащи" ...

НИКОГА сигурно! България беше изоставена на мутрите и ще трябва ново освобождение ако искате справедливост. От тук ще става по-зле само..

Нали едно хлапе беше набарало на баща си въздушната пушка миналата седмица и стреляло по фургона на работниците? Някой помни ли какви глоби грозяха човека, че не се е погрижил да опази играчката от хлапака? А този пиян урод е дал на 6 годишно дете зареден боен пистолет и дори е все още общински съветник? Нямаше ли глоби за боравене с оръжие под влияние на алкохол или наркотици? Сигурно има. На този сигурно и патлака даже са му върнали и пак си го носи запасан на пъпа като в дивия запад. Има ли някой, който още да вярва, че хората ще се върнат в България за по-високи заплати?

Сега и нея ще я приеберат за наркотици, както направиха местните полицаи с брат й.

Жалко за баща и, но защо се залъгва че цацата нещо го вълнува правосъдието когато е замесен техен човек???Та някой да е чул натривки от ръцете на детето да са взели след като веднага го върнаха на родителите му защото било ''стресирано''..Няма да получите реално правосъдие:(((((

В България куче/котка да си... Разни организации защитават правата ти, операции в чужбина, доброволци да те осиновят, пък човеците... "кучета ги яли"

Как може 7 месеца този идиот да е още на свобода? Най-малко заради неопазване на личното оръжие вече трябваше да е в затвора от 3-5г.!!! А какво стана с министър Москов? Що и него го скрихте?

Може, може.. щом няма протести с камъни пред парламета значи може да се тъпче роба..

ако искаш ДА СИ ЧЕСТЕН, ако искаш РАБОТАТА ДА ТИ Е ЧИСТА, ако искаш ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, то ТОГАВА избягвай близки връзки с гербари с власт. ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЗАБЪРКАШ В МРЪСНИ ДЕЛА. Те толкова са се ОЯЛ С ВЛАСТ вече 10 ГОДИНИ, че са загубили реално усещане за редно и нередно.

Цацата такива неща не го вълнуват. Зает е с пешеходните пътеки.

точно така. човекът си умрял, а този си прибира пари от държавата и не му пука. като собственик на оръжието си отива в затвора за убииство. какво прави пистолетът в ръцете на това малко (6 годишно) дете? и какво са 8000 лева? тож си ги краде от общината ежедневно.

не е първият случаж на държавен служител извършил престъпление и си стои кротко, ни лик ял ни лик мирисал....а ние (дори със живота си) им плащаме смерките.

Бъкано със свидетели, те чакат Годо, пардон - експертиза? Първо да подложат тези свидетели на детектор на лъжата. Стреляло се е на поразия, а в суматохата са дали и на детето "контролен" изстрел. Прав е колегата по-долу, протака се с адвокатски хватки и влияние върху "експертите".

Толкова е скалъпена историята, че няма накъде... Спусъкът на един нормален пистолет изисква сила от поне 35N, тоест 3,5 кг за да бъде възпроизведен изстрел. Искам да видя шестгодишното дете, способно да развие такава сила с един-два пръста. А дори да е било така, този, който е осигурил достъп на детето до оръжието трябва да се третира така, все едно че той самият е стрелял. Оръжие и пиянство често водят до такива последици...

е написал писмото?

ОТИДИ ПРИ НЕГО И ГО ПОПИТАЙ.

Мутро-гербава държавица...

на Уринарски и сие?

Лъжат и прикриват извършителите,докато се забрави! Срока на предварителното разследване съгласно НПК-задължителен и не подлежи на коментарии е 2 месеца редовно + 2 месеца продължение и още 2 месеца крайно продължение от гл. прокурор.Някой смърдив прокурор го е скрил в бюрото си.Вътрешният министър какво общо има с експертизите,та щяли да го питат?

Една година ми държаха техниката за да я върнат потрушена и да се каже че няма никакво основание за предприемане на такива действия след като ''разследването'' е прекратено според прокурора дето си го беше измислил:((((Няма никакво законово действие което да не бъде пренебрегнато ако става въпрос за поръчка:(((

Кметът на гр. Септември - крадец пуснат под гаранция. Общинският съветник - убиец пуснат под гаранция. Кметът на Пазарджик - крадец - даже не обвинен. И тримата свободни, и щастливи членове на ГЕРБ работят на ползу роду. А престъпниците от по-горните етажи на властта се готвят да им създадат частна армия. Бог да ни е на помощ.

Писала дъщерята,ама не знае на кого точно.Ако от Цацаров очаква правосъдие,дълбоко не е познала. Бадева си отиде този човек. Лазар си работи,не съжалява,общественик един вид. Битият-бит,убитият-убит. Кадрите на Цветанов.

Хората ако щат и до Господ да пишат 29 години всеки си прави каквото си иска. Просто така е демократично.

не истината е далеко, но правосудната система и по спецялно прокоратурата обслужва интереси на мутри.... ти мислиш ли че не прибират нещо от общинаря? ако беше прост циганин досега да е в затвора.

В един друг сайт прочетох, че Цаци има любовна афера с Шиши и не го интересуват някакви престъпления, двамата мечовци въртят луда любов помежду си и престъпленията в страната са им последната грижа...

да си прав