Румънският цигански ”крал” предлага услугите си на Тръмп

Дорин Чоаба, който се провъзгласява за крал на ромите по цял свят, е готов да съдейства на Доналд Тръмп за строителството на стената между САЩ и Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Румънският цигански ”крал” предлага услугите си на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите са по изкуствата -музика , предсказания. Дори на кражбата и лъжата гледат като изкуство. Проблемът е , че некадърници като Слави , фолк звездите и политиците им крадат занаята и го прпринизяват. Иначе в САЩ бедни цигани няма, бедни са в Румъния и България, които самите са бедни, а и до 20 век са продавани и купувани като реални, а не метафорични роби в Румъния. С подобен статут в Еврппа са били само русмаците в Русия. И на едните и другите им личи.

Ще опитат да построят стена, няма да успеят, понеже циганин такова не може, ще я откраднат и ще се пръснат из САЩ на "краля" поданиците.

От румънския РОМски крал -работниците ,а от нашия РОМски цар Киро -ТЕКИЛАТА за работниците :)))

на тоя ром, някой да му преведе израза "hire american and buy american" на Тръмп

Муха си предлага услугите на мухоловка. Интересно... Иначе, Тръмп ми напомня на Мусолини. Фашист, но колоритен фашист. Кой ли ще е съвременният Хитлер?

Айде, сичкото ромове да одиме на береме стени и джилязоооо. Казвам ви, ние сме най добрите жилизаре и много добре обработваме жилязото. Аз да знейте колко жилязо за обработил. Ей на, дитето докара още една торба, айде отивам да я обработя, че после требва да одя и на стената. А казвати че ние ромите не работим.

Дълга и висока стена. Много жИлязо за бране.

Първо, НЯМА роми, а има цигани. Думата ром- е измама. Второ, Румъния си имат Президент. А ако някой циганин се прави на цар или крал в Румъния, е време да го Изгонят от там, или пък - право в затвора.. На румънците, Едва ли има трябват чужди шпиони.

Дир Бг,4 ,безмислени"новини"висят на първа страница от сутринта-ромският "крал",кога Герджиков казал"да"/все едно вече има някакво значение/,това пък за студа и смъртността,направо разцепи мрака,да не говорим за къртещото руско семейство-стопаджии....

стената се очертава ,като доста апетитен бизнес. При цена 1200$/м, стойността и възлиза на 3200км = 3 200 000м х1200$/м = 3 840 000 000 $. Това беше шанс и за нашите роми.Ако нашите помилват Цар Киро ,той ще я спазари на половин цена.Але защо винаги сме на опашката на бизнеса?

никъдего няма по светът циганин и работа. а и мойят опит в строителството, че са мързеливи, гледат лесното и първо най-важно гледат какво могат да откраднат а и НЕстават за строители.

Са като вземе и тилифона на Трън и ще се заобаждат разни за помощ на полицията, ремъци, операция на близки....ма сумите дето Трън треа фърли от балкона на белиот дом са 1...2 милиарда.

Има и по-кратки: "Депутат в трамвая."

Циганинът е подложил Тръмп на тест за интелигентност. Пробва го, ако мине.

Най-много да наберат джилязото.

евтино работят ромите, ама и ще откраднат доста от желязото, та накрая цената ще си дойде пазарна като все едно мексиканци да я строят

Ако хипотетично приемем, че идеята на този дърт румънски циганин се реализира, то след финализирането на проекта бай Тръмп ще бъде принуден да си опресни знанията по история. Неминуемо ще почерпи опит от един австрийски чичко с мустачки и за едни концлагери. Алтернативно решение на циганския въпрос няма и няма и да има, но бай Тръмп още не знае това.

Ама да попитам, циганите от коя страна на стената ще останат, като бъде построена?

От южната. Те са топлолюбиви паразити, а в Мексико винаги си е жежко.

Коги лопатата гребе джелези, може.

GIPSY QUEEN ( Uriah Heep) Vazhitena sam,no sam v vastork ot madruto reshenie-pritlozhenie na rumans. lider na ROMA.

То той така ще я направи,че през нея ще се минава по-лесно от сега.Само,че ромския цар ще взима парички от преминаващите.

Щом тези са народ, в нашите териториални граници, защо българската армия спи? Отиваш и ги превземаш целият им народ, с една офанзива от 5 дена! Бахти и охлювите, циганите народ станали, организация си имат в държавата. Онези пък турците знаме си измислили? Тия ДАНС за какво взимат пари?

да наеме самите мексиканци, и те са същите мангусти, а и ще им осигури работа и няма да има смисъл да ходят в щатите. 2 в 1.

ама лопатата е крадена, нали - щото иначе не се връзва - би трябвалао да е - циганин отива да копае с крадена лопата

точно така, а цар киро ще изпълнява строителния надзор. боко тиквата проста и неграмотна ще докара еврофондовете, как така тръмп не се е сетил. циганите навсякъде са еднакви, права, привилегии, далаверки, искания, претенции и мързел, провъзгласяване и т.н. ако бяхте по-сериозна медия, простаци дираджии, щяхте да разследвате 4-те млрд. от КТБ и още 20 такива теми, ама там бият и онождат, затова цигански партенки подхвърляте. приятен ден.

Кой ще реже лентичката. А , да сетих се-разбира се Тиквата. А Тръмп ще му подаде тържествено ножицата.

Циганин и работа??? Че то където е минал циганин трева не никне.Надявам се Тръмп да им поиска препоръки за свършената работа досега. Ако иска да му се срине стената след 1 месец и циганите да се заселят трайно в САЩ ,защото ремонти ще има ежедневно. Ако не вярва -нека да доиде и да види нашите магистрали, дупка до дупка. Работа ще има за целия цигански народ на света !!

Очевидец съм как рум.цигани,които не си сменят религията както у нас,от християни на мюсюлмани, строиха магистралата от Букурещ и Гюргево до Дунав мост. Стотици бяха изкарани с кирки,лопати ,гребла на пътя и бачкаха яко като мобилизирани. А нашите "ръководители" вече изтърваха второ поколение да ги възпитат и вкарат в правият път и ред.

нали заради такива като румънските цигани и всички останали подобни го прави тръмп - ако работят легално, ще плащат данъци - ако са нелегални, ще си крадат на воля и ще лежат в затворите, т.е.на гърба на данъкоплатеца - защо е тази излишна шумотевица - обамата за осем години докара само мюсюлмани в щатите, които не работят и чакат само на помощи като нашите в европа - вместо да се радват, че ще се прочисти от отрепки, някои претестират - явно политическата им ориентация е слаба и зависима от нещо, дето не го знаем

Мангалите пак не доразбрали .Тръмп ще строи стена с американци за да ги отучи от мързела а мангалите(мексиканците) нямат място в Америка.

МУХАХАХА "обработката" да не включва "бране" и "дистрибуция".

Абееее, не знам дали стават за строители, амаааа...за строителен матриал? За подсилване на стената/спестяване от бетон...нали!?

Ние ще дадем концерт по случай откриването на стената.

Ние ще изсФирим кавър на "уинд ъф чеиндж"

А ние ще издадем римейк на "THE WALL"

Едва ли "ромите" по цял свят знаят че се ги наричат така.

наи миграционната етнос на планетата, предлага на емигрант от 5 генерации женен два пъти за емигрантка, да прави нещо което ще навреди на всички местни)))))))))))))))

Хубаво е човек да се посмее добре сутрин :)

Абе батеее, ма много Джелезо много нещо, отиваме с всичките чаавета, ма големо бране че падне на Джелезо батее!!!

Йиии бате, може и малко алумин и бакър да има.

Е това беше вицът на деня! Все едно да поканиш вълците да ти пасат стадото! Хич няма и да го монтират железото - направо ще го карат на пункта за вторични суровини, срещу долари :)

Да кой ще му я строи иначе тая стена на дядо Тръмп на жегата? Дано осъзнае нелепостта на идеята си.

Интересно, едно етническо малцинство подкрепя Тръмп. Кое ще надделее? Етническото или религиозното/сексуално ориентирано? Кое малцинство има повече "права"?

Малцинство, ама друг път..........толкова са много, че и Бог не може да се справи с тези кърлежи.

голям смях!!!!!!!!!! Още не са започнали работата и вече гледат дали залязва слънцето! Тая максима важи за циганите. Където и да се намира циганина винаги си остава такъв. Още по-смешното е че жените им са по-напредничави и по-умни от мъжете.

А крематориуми кога ше им строят?

Самозванец. Аз съм цар на всички цигани по света.

Ако не му дадат поръчката,нека се оплаче при нас-в Хелзинкския комитет.После ще съдим Америка за расизъм и разбира се ще поделим обезщетението....

Циганин и работа !? На циганина без да му висиш на главата нищо няма да свърши. Абе, Народа го е казал - Хубава работа ама циганска ! И те така .................!!!

Но на български заплати си в левове /горе долу средно 350 лв на месец/ за тарикатите , ей много са хитри /се смяятат/

Първо ромите ще монтират горадата, а след като вземат парите за монтажа - ще я демонтират и ще я пласират за скраб по стар ромски обичай.

оградата щом ще я строят ромите трябва да е без желязо или ще бде откарана на вторични одпадаци

т.е. отпадъци?

Да строят, ама ще останат откъм мексиканската страна на стената.