Още няма мантинела на пътя до Своге, има опасност от нови катастрофи

ИПБ с писмо до Цацаров, за да не потъне проблемът в "дебрите на администрацията"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди мен много малко са изказалите се, че не липсата на мантинела прави катастрофите, а леваците. На всеки път има опасност от катастрофи и това изказване на сдружението с име ИПБ до цацата е пълна глупост. Прокуратурата разследва, а не издава заповеди кой какво да прави. Който стопанисва има задължение за поддържане. Да бяха казали на кого точно е задължението-община или АПИ. Ако е преди табелата за край на населеното място е на общината.

Що се косите!?ОТ там нито Тиквата,нито Картуната ще минат.Няма вас да пазят,я!

Как така няма мантинела, сигурно комунистите са я демонтирали след, като ББ лично я постави защитавайки с голи гърди и .........електората.

Ужас

Правите грешни внушения, уважаеми журналисти. Катастрофите ги правят ВОДАЧИТЕ НА МПС!

Безопасността е на първо място и мантинела трябва да се постави независимо от процесуалните последващи действия .Ако обаче е от същия вид ,считайте че няма мантинела. В една Турция мантинелите са двуредови,издържащи динамичен удар. Същите, но по-добри видях в Италия. Стига са се разправяли дали кметството или пътищата трябва да я поставят-нека АПИ я поставят и после да се обсъжда за чия сметка-нали Свогето се води урбанизирана теритолия . Ако при една поледица стане същия сакатлък, кого го е грижа кой не си е свършил работата-айде сепнете се малко,стига сте гледали нормативни документи и търсите причина една работа да не се свърши.

На пръв прочит вярно, ама по тая логика защо въобще са измислени мантинели, пътни знаци и т. н.

Тези пък! Само един автобус хора си заминаха. Какво припирате? Изчакайте още един -два тира и поне още един автобус... може и с ученици. Тогава глосов, борисов, цацаров и младенов (илиенски) може и да си мръднад дебелите дирници! Моля да ме прощавате за цинизма!

Те и министрите още си нямат жилища , ама не се оплакват!

Държава няма, това е основния проблем!

"Повече от три месеца след трагедията, мантинелата не е възстановена"... Ма и вие сте се разбързали.. те писмата на главния за концесиите 6 месеца "обмислят", вие искате за някаква мантинела за 3 да ви реагират...

Уволнете ги всички!

Е, чакайте деее... Само три месеца и нещо са минали.

Не мантинелата прави катастрофите, а некадърните шофьори. Стигнал ли си да ползваш мантинела вече е късно.

Няма да е лошо да те хване поледица там и да се метнеш без мантинела. Може после пък да спреш да дрънкаш глупости, сякаш си застрахован от всичко, идиот с идиот...

Точно тоя човек знае кой прави катастрофите и със сигурност няма да стигне до там, че да му трябва мантинела някъде. Мантинелите са последен опит някой да разбере, че трябва да мисли къде как кара.

Няма и да има... те копелетата са откраднали, каквото е имало да се краде.

Глупости.Който кара внимателно, нищо не му се случва.Който е абдал на пътя и бронирана ограда да има ,все тая.