Пишат обвинителния акт срещу Викторио, който застреля бебето и жена си

В момента двойният убиец е в следствения арест, след като лежа в затворническа психиатрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не пускате повече положителни новини? Такива като се броят на пръсти и не ни интересуват.....

Кво има да му пишат? 3 думи стигат - убиец на дете! Повече от това не е нужно за смъртна присъда според мен.

Този пък... През 2009 напуснах България след един отчайващ факт. От средата на януари до края на юни ,НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН УСМИХВАЩ СЕ ЧОВЕК, В София! Така по-позитивно ли ви стана?

Ето защо този изверг трябва да лежи до живот без право на замяна в затвора! Та той, ако излезе ще убие и майката на жена му,щом я е заплашвал. За такива,като този никаква прошка! Той осъзнава,какво е направил и продължава да лъже всички,че уж не помнел нищо. Нека в затвора в карцера да си спомни всичко,ама като влезе там да го изкарат побелял след 50 години и да долежи останалите си години старост в по обикновена килия...

Този е от най-опасните - психопат с пари и връзки.

В този случай защо са необходими 11 месеца за да се "изготви обвинителния акт" ? Какви доказателства са търсени, какво разследване, какво чудо е било ?Търсели са да намерят някой друг виновен ли? И от тук нататък ще започнат решенията и обжалванията по инстанциите и така...7-8, а може и 12-13 години...! Ненормална държава , ненормално правосъдие!

Ето ни го и нашенския "хубавец", двоен убиец при това. Ще гледаме с интерес какво ще се случи откъм правосъдие и справедливост, която пък и магистратите, и политиците ни така страстно искат да ни дадат... според думите им, не според делата! Само дето с темповете на нашенското правосъдие, има бая да почакаме!

Що за изтрещели родители? Да си кръстят сина Викторио... По-добре Пинокио да го бяха кръстили. Все тая... Чуждопоклонничетвото ще ни изяде главите. И докато българите се чудят какви по-изчанчени имена да си измислят на децата, циганите си кръщават чаветата с български имена!

А на тъщата кога ,само обикаля от сайт на сайт от телевизия на телевизия ,разни здружения създава ами това не е ли психически тормоз на аудиторията тоя как я изтърпял толкова време

И в Льондон няма никой усмихнат. Какво искаш да кажеш?

Тц, в голяма грешка сте! Аз съм усмихнат, това ми е достатъчно.

Това с "писъци огласят входа" ми хареса!

В психо отделение с буйни луди доживотно.

Кажи ти кога за последно излезна от квартала, че пишеш в Лондон какво било? Ей заради такива нещастни остроумници страдат много хора.

Едрахти му и акта - цяла година го пишат, те на мъртвите кокалите им изгниха, докато нашите търтеи се размърдат да напишат 5 листа А4. Да ви пикам на тъпата система съдебна и на цялата държавица гнусна.

На логиката

Разказ с елементи на драматизъм.

И този си съсипа живота заради една ковра.

Няма спасение от вас, с малките самолетчета. За да компенсирате недостига и да си избиете комплексите, стоите на вахта по цял ден и мерне ли се жена, огън по нея. Няма значение мъртва ли е, или жива. Като добавим и малкото мозъче, става страшно. Плужек.

и този ли ще го оправдаете, господа съдии и този ли ще се разхожда по улиците, за да си набелязва нови жертви - изверг

Ей това е коментар от една българска жена и майка... И твоята драма ще дойде когато децата ти пораснат ;)

Тоя отдавна трябваше да бъде осъден на доживотен без право на помилване....те сега му пишели акта да не би да не е бил добре и да го осъдят несправедливо.....въобще презумцията за невинност на лудите за извършени тежки престъпления трябва да отпадне....нито ще се превъзпита нито ще се излекува вместо това ще полежи ще излезе ще утрепе още някой и пка ще влезе да се лекува и така до безкрай...този човек пшолезен ли е на обществото ..не той е вреден и няма място в него...ако и да е луд...