Пирова победа за Меркел в Хесен, ХДС губи 10% от гласовете си

Социалдемократите заплашиха да напуснат коалицията заради лошите резултати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от десет години все това слушам! как меркел си отива! няма да стане, дрОгаре!! за 2017 ръстът на бвп спрямо 2016г. е 200 000 000 000 $

Само един въпрос... Драги сътролещи колеги със силно националистически, бих казал фашистко-нацистки уклон - като цяла европа се овладее от Льопен-евци, германски алтернатори и Салвиневци - вие на кого ще заложите - на тях или на Путин, да ви спасява от евро-национал-консерваторите?

марин рьо пен е спонсорирана от путин!! или ти си пропуснал този факт?

ЦЦ дали е отпечатил някой и друг чувал бюлетинки по поръка на ББ? Тъй де, да подпомогнат баба си Меркел.

"Един призрак броди из Германия - призракът на Алтернатива за Германия". По Карл Маркс "Ледът се пука, господа съдебни заседатели!" Остап Бендер

Бабо Меркел, где така? На джамия, Мустафа!

Пирова, но победа. Явно на немците им е широко още, около врата, щом втори, с малка разлика от ХДС са зелените.

са им малко атентатите и изнасилените!!!!!

и българите помагат в изнасилватията! Забрави ли?

Не отъждествявай българите с лицата, притежаващи български документи за самоличност.

Няма край ГЕРМАНСКАТА ДЕБИЛНОСТ!!!

българинът няма нито обща граница със Германия,нито език,нито култура,нито в духовната сфера и манталитет,а търси сметка и мрази другите народи които живеят във Германия,и то българинът също живее и бяга от собствената си държава без да има граждански войни и размирици,природни бедствия,като си в Германия ти си чужденец като другите и имаш проблеми в собтвенатаси държава от корупция и мафия и бедност!като иска българинът да е фактор то държавата му поне да е като Австрия,Холандия,Швейцария,та дори и Румъния е по добре от България!БЪЛГАРИНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ СЪС КОРУПЦИЯТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА И МЕСТНА ВЛАСТ!

Първо да спрем състезанията с каруци и въобще каруците, пък после да видим етажите на властта или сдържането на агресивна Русия. Корупцията ми е последния проблем в живота.

типична еврейска статия - не се отбелязва, че крайните националистически партии допреди 2-3 години изобщо ги нямаше на политическата маса, а в момента имат по 15 процента на изборите !! Отбелязва се, че Меркел спечелилас 27 процента, ауу голяма победа..

Още не им е дошъл акъла в плиткоумните кратуни на германците... да заповядат следващите стада чуждоземци.

ами то и българите са чуждоземни във Германия ,бе ,защо са в Германия а не си живеят и правят бизнес в родната си бЪЛГАРИЯ под статуквото на ГЕРБ,БСП,Обеднели и гладни патриотари,ДПС,и други партийни български бизнесмафиотстки хиени! Държавата ИМ СЕ ОПРАЗВА И ОБЕЗЛЮДЯВА А ТЪРСЯТ СМЕТКА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ И КУЛТУРИ!ВИЕ СИ ИМАТЕ ПРОБЛЕМ И ТРЯ

Желаят го, вътре, целия !! Желаят го емигрантският -ур, черен, кален и с разширени вени, за дебелите дупари на всички бяло-жълти германчета, няма значение момиче/момче !

е хайде, да е хаирлия меркел с пирова победа, а батко ни ? меркелският послушник? той дали ще успее дори "пирово" ? ако я няма баба меркел едва ли... хайде, пък може и по-добри дни да идват, дано това е началото на края на ерата меркел-баце-началници

Мбухахаха... Никой не е отменял, обаче, диалектиката... Демек - нещата отиват на кръв. И то - много. Жалко за бъдещите жертви. Ама пък не е чак пък толкоз жалко, че и да ми пука...

Догодина на изборите за ЕП на ЕС отивайте да гласувате за националисти, да изметем ЕС в сегашната му форма и да изметем Арабите от Европа! Меркел вкара арабите и негрите в Европа - в Германия по 1200 Евро на Месец за арабин/негър плащат немците помощи - българите ако ще да мрат - за меркел Българите и 5 Стотинки не струват.. Българският интерес може само от Българи да се брани!

Митко, повече няма да гласувам за "Обединени патриоти" ако това имаш предвид! Иначе бих гласувал за националисти, но КОИ националисти?

Ще има ефект на доминото. Меркел ще бъде само първата плочка. Те сами си го причиниха с безумната си политика.

е голям завистливец. Значи на другаря го е яд че на българите не им така добре. Що не питаш безработните българи колко им дават в Германия? Кажи де , нали всичко знеш и плачиш с крокодилски....

А кажи колко от Българите зимат в България помощи като на "бежанците" - от ЕС дето им дават? а ми кажи как една баба с 250лв в България живее?

Ти от на Сорос платените тролове ли си, дето и майка си и баща си и родината ще продадеш ?!

Българите са членове на ЕС и плащаме добри вноски .А арабите не са членове,а паразити,а и повечето българи отиват да работят,а не чакат помощи.А може би циганите разчитат на тези помощи,защото никой не пожела да ги интегрира,а напротив направи ги по зле.

SU-152

Да му мислят руските хакери, лекари от ГРУ, ако Меркел се издъни..................

ако падне Меркел може и Герб на Борисов във България да падне от власт!

Трябва ЕНП да падне в ЕП.

Догодина на изборите за ЕП на ЕС отивайте да гласувате за националисти, да изметем ЕС в сегашната му форма и да изметем Арабите от Европа!

От твоите уста,... в божии уши!! ;)) Дай боже!! Амин!!!;))

Randall_Zwinge

Че господ, пък, откога гласува по избори?!

пет пари не давам за това.

боже пази госпожа Меркел и нейният почитател от България господин Бойко Борисов! На Меркел се уповаваме!Кой ще е господарят на Германия,ще поддържа ли със инвеститори и евро партията на нашият послушен и верен Бойко,който балансира със Путин и Ердоган а в България с нашия Доган без ер!

нека да кажем и за целта на меркел в тази кушия. тя трябваше да вземе нобел за мир, чрез съсипването на европа, както обама, но не успя. но това е малката цел на комсомолката. голямата ѝ цел в живота е тя да стане първата жена канцлер в историята на германия, управлявала по-дълго и от хонекер. и за тази си цел тя не се посвени да пожертва цяла европа...

Баба Меркел е време да си ходи. Пенсия и толкоз...

Боко и той да стяга багажа!

Фактът, че е най-голямата партия, при всичките глупости, които направиха, показва, че има още по-големи оФце от гласоподавателите в България!

Дали е така реално?

Адолф Хитлер почти 10 год е водил предизборна борба преди да стане канцлер! Явно нещата в германия почват постепенно да се оправят и нормализират както е станало в миналият век!

Меркел е за пенсия .... Колега тая източноевропейска джуишка свиня е за бесене!

Браво на АзГ! Сега да започне левичарско-либерасткия вой и сополи!

зелените, които спечелиха, спечелиха на гърба на спд. зелените не спечелиха заради своята "зелена" политика, а поради простата причина, че привържениците на спд не знаеха къде да отидат, след като асоциалните цоциалисти ги продадоха по всички фронтове, а пък меркел ги призова да гласуват на всяка цена. т.е. облъчените от медиите пак избраха "по-малкото зло", ама пак зло.

германистанците се оказаха по-големи овце и кретени и от булгаристанците!

Време е за промяна, някой като Хелмут Кол, аман от секретарката му. Ама няма мярка, важна е властта до последно, нищо, че партията ще се срине.

Не е за пенсия, а за трудов лагер!

нека да не бъдем крайни... меркел не е за пенсия, или трудов лагер, а за место, където ще попадне на "хора", които изнасилват по улиците... мечтата за меркел, при този си мъж ... :-)))

голямата коалиция е едно голям порно спектакъл, органзиран от еврейски нпо, ватиканската църква на педофилите, груповите концерни, е-банки и джендър-медии, които с големи усилия успяха да отблъснат хората от себе си, които плащат данъци на цялата тази гмеж, именно с празнодумията на един уж отдавна отминал режим - този на хонекер, но без стени, но със стабилна цензура и пълзяща джедър диктатура на малцинството.

*голямата коалиция е едuн голям порно спектакъл,. lapsus klaviature :-)))

10 kopeiki

за говно не давам и десет копейки, но за теб, като цензур ти слагам денонощен плюс! :-)))

ХДС губи 10% от гласовете си; "Алтернатива за Германия" спечелила 13% от гласовете. Почти баланс :) Очакван!

Меркел да се маха, че и Баце да я последва!

По чем просо за гладних болгарских кокошек?

Не мога да разбера тези германци. Вместо да изгонят с камъни ханъм Меркел, те продължават да гласувт за нея, макар и все по-малко! Явно немците ще излезат доста лесно манипулируем и тъп народ! Как не им е жал да си съсипят чистата и подредена държава, като приемат да хрантутят над 1,5 милиона примати? Въпреки икономическата мощ с този вирус дето си вкараха са обречени! Това тяхното е повече от безумие!

"момент когато политическите й позиции вече и без това са отслабени, отбелязва АФП." това изречение е без начало и без смисъл, както много други ваши писания

Зелените са най-проемигранстката партия, далеч по-големи толерасти от Меркел. Германците са тотално изперкали.

зелените са много зле, но е добре да паднат от по-високо... боли повече :-)))

Ми сега кво шъ праим с този тюрлю говеч? Нещо става тихо страшно.

Мигрантската престъпност не прощава.

на практика "голямата коалиция се спихва, като детски балон след парти за възрастно порно...

другари с минусите, сметнете колко процента общо губят от "голямата коалиция"! колкото до порно партито - та това е управлението на меркел и асоциалите от спд. или ще ми кажете, че имаше и един наболял проблем на хората? няма връщане назад, джендъри, вие губите навсякъде и ще бъдетет натикани там, където вие искахте да ни на/за врете. закон от физиката.

пак половината истина от "журналистиката". асоциалните цоциалисти също губят за сметка на зелените дини, които са червени отвътре. нека да го кажем така: "утвърдените" партии губят напълно реално, въпреки еврейската пропаганда и агитация от нпо. само зелените печелят, но и те не знаят защо. защото са толкова зелени, колкото и афд кафени.

Браво на Алтернатива за Германия. Мелкел долу.

Зелените са втора сила, а наци-алтернативата на последно място в ъгъла.

В Хесен е финансовото сърце на Германия - Франкфурт, пълно е с либерали, та резултатите не са никак изнендващи. Въпреки че са най-богати като доход на глава от населението(близо два пъти, сравнено с източните части), като бройка са една от най-малките провинции, така че дебютиращата АзГ не се е справила лошо, има две партии след тях.