"Пирогов" за случая с детето на Мустафа Емин: Стандартите са спазени

Проверката бе назначена, след като се появи информация, че съветникът на военния министър се е държал арогантно и е отправял заплахи към персонала

Обратно в новината

Коментари - "Пирогов" за случая с детето на Мустафа Емин: Стандартите са спазени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде Метинчо да си заминава за Рибново с булката.

като медицинската сестра, де да имаше повече хора като нея нямаше да търпим идиоти да ни управдляват. Награда за сестрата трябва да има

Гешев не е ли прав, че има много политически боклук в нашата държава! Министърът косвено заплашва, вместо да се извини! Съветникът си мисли, че е първо качество и са му длъжни! Медицинската сестра е трябвало да заснеме клип и да го пусне в мрежата! Поздравление за отношението й и позицията й!

Очаква се да излезе доклада и на Националната контролна комисия на "Да България". И какво значение има доклада на една партийка от файтонджийски тип, която не е в състояние самостоятелно да влезе в парламента?

"добилата публичност случка уронва престижа на МО"!!! Дебил Тагарев, публичността не уронва престижа на МО! Престижа се уронва от арогантното, нагло, просташко държание на назначения от теб имбецил, който си е въобразил, че е нещо като султан сред роби, които са задължени да го обслужват безпрекословно, дори с цената на собствената си сигурност. И искате да цензурирате всяко изказване на истината, ако тя не ви харесва. Но сте толкова прости, че не разбирате колко всъщност сте прости (Даннинг-Крюгер)

Министъра на отбраната украински агент, съветника му турски агент.Мила родна картинка

Да но слугата на слугата на украйна Тагаренко, си е помислил че може и той да иска

Я, наглият копелдак омекнал.

Не знам, кой е крив и кой е прав. Но това, което прави впечатлени е, че тези дето твърдят, че "Ако това се случи на моето дете, ти да видиш какво ще става!" Изведнъж почват да настояват за стриктно спазване на закона! Въпреки, че като цяло смятат законите за тъпи, а тия дето ги спазват за още по-тъпи... Значи, тоя е отишъл там, чакал е няколко часа и като му се изчакалао чакалото е решил да се възползва от положението си? :))) И какво точно му е положението? Някакъв е в здравното министерство ли? Е, ама вие вярвате, че Путин печели, та що да не повярвате това? Критичното мислене избирателно ли си го ползват? :)))

Ама да ти кажа аз не съм видял досега българин да не се опита да мине повторя начин. Дори и шофьори на министри размахват служебни карти и заплашват с проверки висшестоящи и така нататък, та точно тоя пък нямало да го направи.

Този съветник може да научи детето си да бъде нагъл идиот. На нищо друго.

Чудесен пример за отстояване на ценностна система и уважение към болничната институция! Браво на жената!

Ами ако русофилската сестра лъже.

В мутренска България е така, престъпниците сами се разследват и не откриват че са виновни. Каква изненада. Искам да ги попитам тези еталони на качественото обслужване на пациентите от Пирогов, абе по кой качествен стандарт тяхна служителка е написала поста в социалните мрежи, като при това разкрива лични данни на пациент станали и известни при работата и и използва определения за човека? Това е нормално така ли? Не е проблем да пише? Тая трябваше да е уволнена, а това че не е показва колко им струва проверката. А това че да чакаш 4 часа в спешното за тях е нормално, е върха на наглостта. При това трябва да си мълчиш и да им се усмихваш. Сега да ги осъди всичките. И тая публицистката и цялото ръководство на Пирогов за това че нищо не са открили с което го изкарват луд за връзване. Аз ако отида да ги проверя съм сигурен че ще открия милион и една нередности

Мюмюне, ти за свобода на словото чувал ли си, всеки може да пише, както си направил и ти, ама явно истината не ти отърва, колко ти платиха за поста?

Иди се прегледай. Такива, като този докараха здравеопазването до тук.

Дано да си пред умиране и те изкарат от залата за да лекуват някой умнокрасив щото му е влязло трънче в петата. Идиот мамин.

Не по 4, а по 40 часа ще чакате с тази липса на лекари. Както се чака на запад. Виж, в любимата ви Русия не чакат. От спешното - директно на фронта, където храбрите украинци веднага го излекуват завинаги.

Че Пирогов е един от еталоните в здравеопазването в БГ. При всяко дребно неразположение или нещо по-сериозно всички тичат към Пирогов! А властимащите финансово обезпечени защо не отиват в някоя частна болница и луксозно да бъдат обслужени? Права е мед.сестрата, която се е подразнила от арогантното поведение на съветника! И е права, че е довела нещата достояние на обществеността! Да ги видим какви ни управляват!

Туристи пропищяха от хотелите по морето, кошмар ги посреща от мизерия,мръсотия и скъпотия. Най_много минуси отбелязват в хотели в курорта "Св. Св. Константин и Елена", край Варна. Така е, като бедняците бг летовници и онези от 404 ядат препражена в гранясало украинско олио цаца и после се изхождат в морето. Не ги е срам! И кучета водят със себе си.

Поредният самозабравил се миндил който си мисли,че щом е във властта,всички са му длъжни и подчинени.

Наглостта на Тагарев да иска обяснения от Пирогов защо са публикували информация по случая на официалната си страница надминава само тази на подчинения му Емин, отвратен съм!

от държавата

Еминема първо се извинява а после отрича да е говорил нещата за които се извинява Истински политик! Лъже и маже с всяко отваряне на устата

Междувременно, Тагарев изисква информация, кой е пуснал новината на страницата на "Пирогов". Тъжно. Вместо извинение и оставки, ще го отнесат потърпевшите... пък после що бягаме от БГ..

Мустафа Емин, съветник от "Да, България" на министъра на отбраната Тодор Тагарев са БОКЛУЦИ а какво хубаво за Боклуците .ВИНАГИ ПРАВЯТ НЕЩО ПРОТИВ НАРОДА .

Къде се социалните, за да проверят защо пеленачето на този талибан е с рана на главата и се нуждае от зашиване на раната ?

Този пoмак трябва не само да бъде изхвърлен от МО, но и да бъде скoпен за да не размнoжава. Такива като него в България има в излишък. Шефа на болницата да пусне заповед този рязаният повече да не бъде допускан в нейните предели.