Приятелят на Цвети: Време е на нея да се даде!

Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Приятелят на Цвети: Време е на нея да се даде! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма глупост извърши това младо момиче.Дано се оправи,но се съмнявам,че ще бъде същото,както преди.

Не пийте Ксанакс(Xanax).Тези хапчета се предписват при депресия,но предизвикват неконтролируеми желания за убийство или самоубийство.Мента,глог,валериана,спорт и положителни емоции му е майката.

Желая й да се закрепи и да няма трайни увреждания. Съжалява, че е стигнала до тук, ако е скочила значи наистина и е тежко. Но, не мога да приема, всеки олигофрен да я съди, нея, че и близките й. Вярно е, че ни е много лош материала от който сме направени българите, ама хайде с мярка...

Цвети да оцелее! Тъкмо да видим футболист може ли да се грижи за близък човек в неравностойно положение.

как пък ти даде сърце да пишеш и предвещаваш в какво положение ще е Цвети? ЗАПОМНЕТЕ: Който влиза в ролята на Господ, няма да му го прости. Който изземва функциите на Господ като бие, вреди, клевети, кълне и прави магии, с което иска да промени съдбата на някого, дадена му от Бога, БОГ НЯМА ДА МУ ПРОСТИ! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГОСПОД! ГОЛЯМ ГРЯХ Е!

За другите причини не знам, но повечето от вас, дето сте "истина от последна инстанция" тука, хал хабер си нямате от сериозния спорт. Нямате и най-малка представа какво пренасищане се получава понякога и само при мисълта, че пак тръгваш за тренировка ти се гади и те заболява главата. Най-лесно е да се драскат небивалици на компа, трудно е да мислиш с главата си и да влезеш в положението на друг човек! Хайде със здраве!

някой я наричат пикла, щот била самоубийка, щот господ бил против самоубийците! .... Аве що за серсеми сте ве! как ще е пикла, веее! нямаш си на предтстава какво е да си спортист от такъв ранг. ти си маймуна, не си наясно! тъп религиопат, утрепия, ... хай дейба мама ви дейба .... не я защитавам, щот не познавам, ама пиклювци сме ние тука дет седим и плещим

всяка жена избира с кой да си легне!

Напълно съм съгласен, но това си е неин проблем, а тази кифла го направи наш

аве не е тя! а педодраскащите журногъзльовци имащи работа свинска да грухтят по адрес на големите известните. кифла ... не знам пич, яко бачкане е т'ва да тренираш за такива състезания от такъв ранг

Това леке, като толкова много мисли, за нея, да беше внимавал , като й е бил между краката, не сега да ми пише глупости по сайтовете!!!

да е бременна ли , ве!

ами на теб на какво ти прилича? я да погледнем историята? - значи от известно време е казала , че спира с тренировките... после треньорката я е убеждавала , да не го прави... после, като явно си казва защо смята да спира, я оставят извън отбора, но все пак й казват, че ако иска може да пътува с тях без да участва...и тя в един момент се е опомнила, че е живее в апртамента на баба си... бременно от едно леке, дето взема половин заплата веднъж на три месеца....ако има късмет...тя остава без работа.... и при нейната слаба психика, решава да се самоубива. Не ти ли прилича на това?

Нека да и тежи на съвестта на наглата Раева , ако изобщо има такава .

Що са ни гръмниш?! Всеки работодател уволнява, всеки учител пише двойки, всеки треньор диригент, режисьор си подбира състава. И ако половината санкционирани или потърпевши реагираха като това девойче със слаба психика, то гробищата щяха да са пълни със самоубийци или с пречукани шефове!

Що на Раева да тежи бре, тъпунгере?Раева първа реагира на новината и изрази огромното притеснение на треньорките и състезателките за станалото! Цвети не дете и нищо не оправдава тъпата й безотговорна постъпка.

ХА Ха, Раева първа реагирала, притеснена била, ами защо тогава е в Израел , а не до ЦВЕТИ? Ако се беше случило с нейните щерки пак ли щеше да убеждава отбора да играе в името на ......... Тази мисли само за медали и пари, Пластиките само подчертават порока и циничната и същност!!!

ПОЩАДЕТЕ КЛЕТОТО ДЕТЕ! НЕКА БОГ МУ ПОДАДЕ РЪКА И ГО ВЪРНЕ КЪМ ЖИВОТА! ПОЩАДЕТЕ И БЛИЗКИТЕ- ВИЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ ТАКАВА МЪКА, А АЗ СЪМ ИЗЖИВЯЛА СМЪРТ НА ДЕТЕ И ИМ СЪЧУВСТВАМ. ЦВЕТИ Е СИЛНА И ЩЕ СЕ ОПРАВИ.

по скоро доФторите да й са на помощ

=

Ти , дали си и дал достатъчно,та сега ръсиш глупости? Много е хубаво това момиче за теб!

Днес явно всички злобари и неудовлетворени сексуално са пред компютъра да си излеят мъката от държавата,политиците или от това че едно младо и красиво момиче е в болница и се бори за живота си. Цял живот ще си останете неудачници и мрънкащи малки човечета. Цвети нормалните хора се молят за теб.

Момчето е много свястно. Виждали сме го непрекъснато да носи под мишница произведения на световни класици, исторически шедьоври и речници на Българската Академия на Науките. А снощи на висок глас рецитираше Тургенев, след което интерпретира 6-ти етюд на Ф. Лист в ми-бемол мажор на валдхорна.

Не ясна ирония..., защо....?

Ми щот е нагъл, затуй!

какво е направил, я кажете

Време било да й се даде, сега ли е време да й се дава, след като лежи в реанимация цялата натрошена и диша с машина? А защо не са й давали докато е била добре, ако беше получавала любов и подкрепа, едва ли щеше да скочи.

Ти нормален ли си? На 21 години обикновено хората са самостоятелни. Познавам жени на нейните години които работят, учат задочно и деца гледат - едновременно. И се справят отлично. На 21 години е ЖЕНА, а не момиче!!! Дано се оправи бързо!!!

Ами падни ти от 6 тия етаж да видим как ще се оправиш бързо ... Ще е късметлиика ако е с всичкия си и може да се обслужва сама ...

Самоубийците са прокълнати от Господ. Сама трябва да моли за прошка и да я заслужи най-вече!

Не е прокълната. 1-во - не се е самоубила, а не направила опит (което разбира се не е по-малък грях). 2-ро - Господ не кълне... ние хората го правим. 3-то - разбрах какво искате да кажете, но тъй като написано за всеки звучи различно, опитайте се да не сте толкова груба.

Нали ме разбрахте? Ако не - четете Библията. Тази няма връзка с Господ и молитвите за нея няма да бъдат чути. Няма прошка за самоубийци. Доживот трябва да се разкайва и сама моли за прошка - с думи и дела.

!!!! А това, да е принудена да го направи, не точно пряко подстрекателство с думи, а внушение, което тя не може да осъзнае от къде идва? Мислиш, че няма такива 'хора', които се занимават с това ли? Има ги в България, в София конкретно, хора с така наречените 'добри' професии - адвокат, лекар, зъболекар. Принуждават човека да направи неща, които самият човек не може да осъзнае от къде идват в съзнанието му. И това се отчита като успех и актив в така наречените им групи или секти, организации. Издигат се в 'степен'! Налудничаво звучи за тези, които нямат представа, нали ? Изверги. Страхът, който е изпитвала Цвети от месец и половина и това, че не може да спи, говори точно за такова въздействие. Бог да пази Цвети и да се възстанови напълно.

Хайде да не преекспонираме толкова темата!!! Никой не я карал или хвърлил от шестия етаж!!!скочила е сама!!! Слаба психика и това е резултата. Работила е като всеки друг. Това малоумно футболистче, като всеки спортист смята , че някой е длъжен нещо да му дава непонятно защо?! - Айде стига толкова - скочила- скочила.Нейно си е било решението!!!!

Само дето ние сега плащаме сметката!!!

ако наистина е била психично неуравновесена, как никой не го е забелязал- колежките и спортистки като нея, екипът е всеки ден с нея - лекарите също- една депресия или болна психика не се отключва от днес за утре - минало е време и едва ли никой не е бил наясно какво се случва с цвети- сега всички от федерацията мълчат или дават неясни отговори като напр.. че тя отдавна е имала проблем с....какво по-точно - според мен изключването и от отбора е било преливането на чашата - щом като е била много амбициозна, както се пише, тя не е успяла да се пребори с мисълта, че е изключена от отбора, вероятно е забелязала задкулисните игри месеци по-рано , изпаднала е в депресия, но никой не ие помогнал - и не на последно място - заместничката и не е случайна - може би са чакали някой от отбора да стъпи малко накриво и тогава - давай с пълма газ - а това, че са напълно изтощени физически момичетата не е от вчера - илияна да каже истината и анелия също да не мълчи

Силен характер????Борбена????WTF??

Иди в залата само да ги погледаш и след това говори! За да тренираш художествена гимнастика ти трябват точно тези качества - сила, борбеност и здрава психика - не става по друг начин...

Много жалко за случилото се. Дано има сили да се оправи. Но чета на всякъде "момичето", "детето"...... Какво момиче? Какво дете? Тя тя е на 21 години - ЖЕНА!!! Човек в зряла възраст. На нейните години хората са самостоятелни, отговорни, че и семейства имат. "Момиче" и "дете" ...да бе да! Желая и бързо възстановяване!!!

Да, пича не е устискал матриала и се е изтървал вътре и край с кариерата ...

Айде, ликуй народе, Митьо Очите го спасиха. Алилуя, той нали е силен и чист, го гръмнаха, заслужава да живее. А това момиче какво иска, метнала се от блока, лигла обгрижвана, да цитираме всички кифли от федерацията. И сега какво, ще и плащаме реанимацията. Как не ви е грях бе хора, никога ли не ви се е искало да се метнете от високо или да се обесите? Ако е така, значи сте ампутирани от всякакви чувства и съвест, какви роботи се извъдихте.

Разбира се,че ми се е искало и аз да бъда като...птица за момент,политайки от поне...осмия етаж,но в следващият миг ме осенява веднага нещо друго,което винаги ме е възпирало(досега,разбира се:))),а то е...,защо би трябвало да правя кефа на някой друг с това си"желание",за когото не давам,и пет пари:)))?!? П.С.Да са живи и здрави всички...Очи,Вежди,Мутри,Уши,Задници,Кратуни,и изобщо цялата ни кохорта от...питекантропи и кроманьонци,защото без тях,тази държава нямаше да бъде това,което е в момента,нали така:)))?!?

Тя можеше да го направи и в чужбина ,този скок.Тогава пък щеше да е жална им майка на треньорите.

Право е момчето, време е от дъртите лицемерки заграбили властта във федерацията да се взема и да им се даде на експлоотираните деца. Това не е спорт, това е хазарт от който се възползват група мошеници .

На снимката не личи да има шизофренични или депресивни симтоми.Цялата история, ще се окаже ,че има някаква нежелана бременост и казала на ритнитопковеца,след като научил я бутнал от 6 етаж .Нежеланата бременост описва цялата история - от 1месец и половина е научила, изгонване от отбора, нежеланието да лети, Раевата това и чакала и сложила на свой човек дъщерята. Момъка се личи ,че няма отговорност и вероят но я бутнал, ако са се скарали - историята е като турски сериал.Една шизофрения си личи от километри. Пример за шизофрения е Раева , а не момичето

Много са ти сериалите! По-добре ги намали!

Тиквеници,това ли ви е най-големият проблем в кочината бре:)))??? Обърнахте някаква лична драма на въпрос от национално значение,все едно ще изстрелваме атомни ракети(дето ги нямаме,...за съжаление)!!! А знаете ли,с какво се занимават..."умничетата",които ви водят към..."светли бъднини"в моменти като този,в който вие си врете носовете в лични драми??? "Умуват"усилено,с колко още нов дълг да ви натоварят..."силните плещи",защото Русия ни стовари нова глоба за плащане!!! Знаете ли също,че петрола на световните борси от дни е надолу,ама при нас от дни е все...нагоре:)))?!? И знаете ли,че имат и много важен проблем за решаване,който се отнася до това,...къде ще..."ваканцуват"това лято...милите ви народни...изЙЕдници...,избраници,извинявам се за лапсуса!!! А вие се джафкайте,кукуригайте и...блейте по форумите за неща,които изобщо не би трябвало да са сред приоритетите ви!!! Успехи и за в бъдеще от мен!!!

прав си! 100000000000000000000000++++++++++++++++++

Ама че идиотщини изчетох Явно много и се е събрало самоубийството е признак на слабо характерност всичко става за секунди нона 21г.още има какво да учи. Дъщеря ми е на толкова и все трябва да се. Съветва деца гледали висят по кафенетата в жегата. Бебетата ревът това ли е гледане. Бабите ги влачат по две това ли е оговорност е дано се оправи. ЦВЕТИ

Кървящата душа на Бъгарският народ се моли и и праща много много любов и сили! Молим те Господи запази ни я!

Илиано, нали твърдиш, че Цвети ти била като дъщеря? Ами ако с дъщеря ти се беше случило такова нещастие, нямаше ли да си събереш прашките от Израел и светкавично да се прибереш, а, лицемерке долна?

Чакай, да се снимам още 2-3 пъти, с подобаваща тъжна физиономия и се връщам! Ама първо да се снимам!

Брей тия футболисти много начетени станали.... и как хубаво и правилно се изразяват! Засрами се момко! Ако си и приятел би трябвало да те мъчи съвестта, че нищо не си направил!

Aко е търсело отмъщение за изключването си от отбора момичето ,успяло е .

Изобщо не е борбена, а психично болна слабачка. Нормалните хора не тръгват да се самоубиват колкото и да им е трудно!

Нормалните хора нямат смелост да направят тази крачка, когато им се иска, могат го само необикновените хора. А кучките от федерацията се изкараха ебати и ангелчетата.

Треньорките не са й виновни за глупостта и психичните отклонения. Самоубийците са ненормални.

Нормалните хора не наричат другите "ненормални", само на болния мозък другите му се виждат "ненормални".

Безнадеждно тъп си, нямам приказка с теб. Ненормално е да скочиш от балкона колкото и да е зле самочевствието.

Бъдете реалисти ! В силна депресия скача от прозореца - обидена на всички... Направила СВОЯ ИЗБОР ! За каква борбеност , чистота и от този род пише това момче ??! За това което тя е дала на България - мисля че не е останала невъзградена - колежките и от ансамбловото съчетание са получили също толкова както и тя ! И откъде накъде трябва конкретно на това девойче с лабилна психика да и дава още България ! Със скока си видимо е направила нещо още по добро ?! Може някой да каже че написаното от мен е цинично и недобросърдечно...но факта си е факт...По скоро бих съжалил и помогнал на някое болно дете отколкото на потенциален самоубиец ...!

хората са химия! ако тази химия е нарушена, понякога се получава така, че хората предприемат действия, които в нормално функционираща среда, не биха предприели! така, че по-полека с коментарите и обвиненията! не си бил в подобна ситуация!

Всеки може да сгреши...Ти безгрешен/а ли си... Всеки има тежки моменти... Важно е подкрепата в такива моменти... Тогава личи кой е истински... БОГ ДА ЗАПАЗИ МОМИЧЕТО.... жалко...

Самоубийството е страшен грях, най-страшният. Ако оцелее,всеки ден трябва да моли Бог да прости глупостта й.

Кой пък си ти, че да определяш кое е грешка и кое не! В безпогрешния ти "реализъм" има много пропуски относно това какво може да се случи в живота. А животът е живот - той е по-широк от твоето съзнание! Не се изказвай снизходително за хората, защото никога не се знае!

Подкрепяйте се един друг бе, хора! Стига хейтихте за щяло и нещяло, бе! Жалки сте! Нека сме човеци на първо място и стискаме палци и се помолим, това младо, красиво, успяло дете да се оправи!!! На приятелят и ще кажа - не се предавайте! Хората се събират на този свят за да споделят както любовта, така и трежките моменти, които ги съпътстват! Не се предавай! Цвети ще се оправи!

Много хубаво го е казало момчето, така си е.

на изпитание е нашата Човечност сега и Вярата ни в Доброто !

Ако този ритнитопковец и беше истински приятел, тя нямаше да направи това. Това е скалъпена работа. Всеки футболист да си има приятелка, за да не го мислят за гей!

Дали съзнаваш анонимнико гнусен колко жалко и безсмислено е твойто съществуване и живуркане. А най жалкото е че не си сам тука останахте повече идиоти неспособни да си направят най елементарен прочит на каквато и да е ситуация.

Напълно си прав! Тя не е намерила за нужно да сподели с него проблемите си, а той плямпа на воля. Някой от двамата е сбъркан, тя грешно си е подредила приоритетите или от доста време се е нуждаела от специализирана психиатрична (от психоаналитик) помощ. Да скочиш заради едно съсезание, затова, че са те извадили от отбора - пълна простотия! Сега е на път да провали целия отбор - не е ли това егоизъм, егоцентризъм?! Това ли е най-важното, за което живееш, по дяволите...

Е, един вратар не може да напише такова нещо. Вкараха го и него в схемата - предполагам това е димка, за да се скрие новия огромен държавен пасив от 620 млн Евро. Иначе, това с момичето е голяма лична трагедия, ще стискаме палци да оцелее и се възстанови!

И най-здравият психически човек има моменти на депресия. Зависи, какви са причините за депресията и зависи, какво се прави, за да бъде преодоляна. Проблеми със здравето, прекоморната умора, постоянният натиск и стрес също могат да отключат депресия. Трябва да има моменти на мобилизация, но трябва да има и моменти на отпускане и почивка. Вземете един автомобил, и той не може да бъде непрекъснато форсиран, и той трябва да влиза в бокса. Колко по-сложен е човекът, колко по-сложна е душата му, колко по-сложна е душата на един млад човек (момиче), който още е в проес на откриване на света! В България валяци, колкото искаш и смачкани цветя, колкото искаш.

Не знам дали е опит или е нещастен случай. Както и да е - огромният опит като гимнастичка я е спасил. Такова групиране на тялото във въздуха не всеки десантник може да изпълни. Но ти, като човек с диагноза, сигурно знаеш, че на самоубийство се решават в случай на изключително тежка депресия.

НА ЦВЕТИ - "ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ " Едно красиво малко цвете в дълбока бездна полетя, на едно красиво малко цвете, изтръгна някой нежната душа. Най- красивата принцеса, си ти в нашите очи, а кой ли толкоз в гърдите тъй силно тебе нарани ? И кой така жестоко отряза твоите крила, когато силно устремена, летеше към безкрайна синева? Горди бяхме с твоите победи прославяше ни пред света, но какво ставаше с тебе в душата ти , това никой не разбра. И знай цветенце мило, безкрайна ни е обичта, дано даде ти сила да се изправиш отново на крака ! С ОБИЧ

Тъпака дал минус може да отиде и да се застреля.........

Тъпачка си, за да му го пожелаваш.

Firi

Да беше отишло при оная обезобразената от пластични операции Ани владимирова да разубеди момичето да се самоубива. А и тоя явно повече обича топката от приятелката си. Не е ли видел, че работите отиват на зле?

Многознайко!

Да не беше скачала, щеше да е по-лесно да и се помогне. Разглезени или не глупазите са много. И да питам - вярно ли е, че е била бременна и Илияна я е изгонила заради това?

Тука през няколко реда идиот, спасение от вас няма , единствено се успокоявам , че като не сте анонимни може би сте по нормални и не биете толкоз на очи. И ако се чудиш защо те наричам " идиот" то е за изтънчения ти стил на писане.Браво

Момчето е абсолютно прав че не сме ние хората които да коментират, при условие че до преди няколко дни даже не знаехме коя е, но все пак искам да и пожелая да се въстанови напълно, и да започне живота си на чисто без тази драма да и повлияе за в бъдеще!

Точно и ясно казано. Подкрепям тази теза и нека бъдем по-добри хора...

да,не знаехме коя е цвети,но всички познавахме илиана,алчността и болната и амбиция и самовлюбеност,липса на капка човечност и разбиране към тези размазани психически деца.защо не отказаха участие в състезанието,има други такива колкото искаш,така щяха наистина да покажат на света любовта си към цвети,но илиана искала на живот и смърт

Що ти да не си доктор,та ги виждаш много добре тези работи а Мизерник???

Млади момко, казваш тя "даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко". А ти къде си гледал и какво "всичко" си дал самият ти? Май нещо не си си бил на мястото, това красиво момиче заслужава нещо много по-добро.

си имаме и Койчовица! Калинки-малинки...бледнеят!!!

Чини ми се,че и при теб така стоят нещата...