"Пирогов": Състоянието на Георги Дюлгеров е стабилно

Ще остане за наблюдение колкото е необходимо, допълват от лечебното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях там, шофьора на джипа беше отпратен от г-на с колелото. Човека остана достатъчно дълго на мястото, но пострадалия го отпрати, докато говореше по телефона. А това с "малките софийски улици" е безумно. Стана на Драган Цанков, пред Интерпред, което си е доста натоварено кръстовище.

Всеки ден се разминавам с колоездачи на косъм - като пешеходец! Те изникват отвсякъде - по тротоара, по платното, докато пресичам, карат по двойки и си приказват и ти се оказваш сандвич, заобикалят ме ненадейно - ами ако мръдна малко. Движението в София е неадекватно и колоездачите наистина не са на място, дори и по измислените велоалеи. А кой какъв е няма значение, всички сме хора и , боли ни, имаме близки... И да напомня за пешеходците - за движение по тротоарите също се спазва правилото за посоките както на пътя с автомобилите - не се движете в насрещното.

На всички писали дотук да ви кажа без извинение, сте много прости!!! Да ви обяснявам кой е Георги Дюлгеров, няма смисъл, няма да разберете! И шлосерът и келнерът и лекарят са еднакво важни, но не това е въпросът!

Който и да е, какъвто и режисьор да е, тук говорим за каране на колело + възрастен човек, което е потенциално опасна комбинация. И все още не знаем чия е вината, а само се внушава, че понеже пострадалият е известен режисьор виновен е другият.

А сега кажете ,каква е разликата между тоя 75-годишен ,дето трудно сигурно ходи на два крака,ама се качил да върти педалите из софийските разбити и задръстени от коли ...сокаци и... оня Буйния ,със "жената до него" ,дето ,като инсулинов диабетик , веган при това е ръгнал да катери САМ 8 800 м. баир , без радиовръзка,без кислород и БЕЗ ДА СИ ВЗЕМЕ ИНСУЛИНА ....ДОРИ ? Известни .... Колкото по цял месец, сега да се пише за тях... Пък на тая възраст ,с такава травма ,не ми се иска да изкажа,какво го чака.... Дано има близки покрай него...и на тях не завиждам...

Шлосерът Иван Василев от Ямбол беше успешно опериран след претърпян лек битов инциидент. Операцията е успешна, и се надяваме ,че до седмица ще бъде изписан.

Да зарадваме хората-операцията от апендисит на автотенекеджията Георги Найденов е успешна! Болния в момента е на легло, и тече възстановяване.

Вчера учителят Тодор Манолов беше опериран от херния. Операцията е успешна!

Искам да ви информирам,че днес операцията на сливиците на програмистът Генади Пейков мина успешно, и той се възстановява добре.инф.

В болниците има хиляди хора в момента с различни страдания. Информирайте ни за здравословното състояние на все човек в болницата. В болниците има счетоводители, асансьорни техници, помощник възпитатели, учители, келнери, автоинструктори, работещи в автосервизи, шлосери , монтьори, дър жавни служители, програмисти, строители, водолази, комбайнери, водопроводчици и тн.-искаме статия с информация за здравословното състояние на всеки един от тях. Счетоводител учи поне 6 години(4 години да бакалавър, 2 години за магистър,)-тоест един счетоводител е не по-малко образован , учил, и квалифициран от режисьор, асансьорен техник пък отговаря за живота на милион човека-колкото ползват асансьори в София, например, комбайнерът отговаря за живота на хората-като им осигурява храната, а пък келнер-да не би да е живял напразно, той работи честен труд. Затова-искаме подробни статия за здравословното състояние на всеки в болница!

Значи имало свидетели, защо тогава не се описва как е станало? Сега се внушава, че убиец на четри колела е ударил режисьора, ама дали е точно така? Нещо се спомена за разминаване, ми ако колоездачът е карал срещу посоката на движение и като се е наложило да се размине с голям джип просто се е панирал и е паднал без вина на джипа? Сега само се подклаждат спекулации, а лично на мен многократно ми се е случвало колоездачи да карат срещу посоката в еднопосочна улица, все едно за тях няма правила. Или ти излизат отляво от улица без предимство, понеже са колела, а не МПС...

Знаете ли колко такива оерации на тазобедрената стават всеки ден???? Или както винаги един е по човек от друг и от сутрин до вечер ще пишем за него.. Нека да се оправя на спокойствие а вие не правете медиите от мухата слон когато има толкова реални неща да нищите реално.

Явно счетоводител, на когото е оперирана тазобедрената става за медиите е по-маловажен. За него статия няма. Въпреки ,че е учил поне 6 години тежка и сложна специалност. Счетоводител нито е по-глупав, нито е по-малко учил, нито е по-неквалифициран от някакъв режисьор. Излиза,че има градация на професиите, което не е така-защото обществото има нужда от всяка професия-вклч и на чистачът на тоалетни.