"Пирогов" пред протест заради уволнението на проф. Иван Поромански

В открито писмо до здравния министър в оставка проф. Асена Сербезова началници на клиники и отделения в спешната болница наричат обявените причини за "необосновани и формални"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кофтие, че една аптекарка може да стане министър на здравеопазването и да уволнява и назначава лекари

Факти ; Медицинското оборудване за МЦ и СПА за Царево Балтов купи защото има къща на Арапя за да може да си работи и възстановява. докато е там! С пари на Пирогов! Това го знае всеки! Пуромански е виновен че не му го стопанисва! Претака около 40мил за ремонти на Пирогов .от Гербаджийското правителство,,,известна схема.Ремонт за 8млн на Урологията последно !!! И въпреки това влезте в Пирогов в момента и вижте ка изглежда .Балтов Купи апаратура на над пазарните цени! Голяма част от които Пурамански сега трябва да плаща,,,,,.Виновен бил!?. Сега персонала получава пътеки и е с по високи заплати. Герб скриха Балтов в парламента,,,,,,,а сега в последната минута махат Пуромански .Кой уреди това да се случи . !/?. Жалко за министърката като цяло адекватно се държеше до този момент......

Не разбирам! Тези доктори протестират при всяка смяна! Нещо не е наред, но те си знаят какво. Водата е много мътна, не само в здравеопазването...!

Порамане спомням си миналата година като уволниха Балтата ти да се харесаш на Стойчо Кацара взе да го плюеш ,че бил забатачил болницата.Спомни сидобре,но рано или късно всичко се връща.А тези шефове на клиники реват ,защото откакто ти дойде бонусите им скочиха 2-3 пъти.На тях им трябва такъв ,който да им дава да взимат ,а не такъв който мисли за болницата.

Професор Поромански взе да рови много в миналото и си плати за това. Тази техника за милиони - напълно годна за употреба, която я изкараха от Пирогов, само за да се купи нова такава от Балтов..........

Не знам за тоя ама за Кокоре мога да се обзаложа ,че е едни 100 милиона е напред откак е във властта

PIrODOP TRIABVA SPESHNO DA SE ZAKRIE !!!!!!!!!!!!!!!!! ABE KAK VSEKI KOITO GO UVOLNAT OT TAM I ZAPOCHVAT DA STACHKUVAT ........................... KRAGBI I KORUMPETA !!!!!!!!!!!!!!!!! EEEEIIIIII "doktUrcheta ................. kradete poveche ot ciganite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ко стана преди за Крадалтов сега за този. Да вярно този поне не е с 68К заплата.....

тъпото е, че болниците са Търговски дружества, още по-тъпо е за директори да се назначават лекари и професори, би трябвало да са бъдат счетоводители-менаджери, след като болниците са търговски дружества..

От всеки един литър гориво по бензиностанцийте , киро и Асен прибират за себе си по левче

Като на агнето майката! Какъв бензин и какъв Киро видя тук, че не разбах

А някой спре лапачка та протест, ами протестира те за млади лекари и сестри.

А.б.е Пирогов..п.а вие за всеки директор стачкувате!!! М.и да идва следващия и така

Тези доктори са егати плужяците. Когато махаха Балтов протестираха срещу този. Сега протестират за него.

Нещата в "Пирогов" са осрани още от Балтово време, но в прокуратурата си барат чаталите!!!

Ще си барат като Балтов е от Герб.

В искренноста на този протест Много протестно е настроен тоз трудов колектив Уволнят им шефа - хоп протест Що така? Делавера ли некаква върви и губят докато новия шеф влезе в час? С гегата ли ги изкарват всеки път да блеят? Странно е

Единственото спасение за Пирогов е да се запази досегашния му статут на спешна болница, но да се осигури частен инвеститор. Ще се сложи край на всякакви комисионни, дисциплината на медицинския персонал ще се изведе на необходимото равнище, печалбарите вън от здравното заведение. Има такива частни болници, т.н. болницата в Панагюрище е на отлично ниво.

VEDNAGA DA SE ZAKRIE !!!!!!!!!!!! KADE IMA TAKAVA PROSTOTIA????????????????

На маймуни ни направиха пироговци... миналата година Балтов беше много убав, протести, у, а.. сега па щетите били заради "години неадекватно управление"..

Човекогубните мафии се борят помежду си. Там човеци няма.

Между другото Балтов също е изнудвач и мошеник, но на по-високо ниво, с повече кинти.

Този е рядък мошеник и изнудвач на много ниско ниво. Тоя път са го заковали.

Тоя е много корумпирано деденце , Гешев ще го опраи него

Браво на прокуратурата, превърнали са държавната болница в разграден двор, мръсни печалбари.

Пирогов се е превърнала в хоспис с изключение на някои клиники. Пълна циганизация, на приключване . Добрите лекари напуснаха, останали са специализанти. Пълна проверка относно начина на работа на частния скенер където се заплаща от болните, а професора директор, директно на прокуратурата.

А бе тези много си обичат директорите.

Тия протестиращи от Пирогов излизат всеки път, когато им уволнят директора. Сигурно даже и плакатите са от предишния път, когато браниха мазника Балтов. Човек да се чуди кога толкова бързо успяха да се влюбят в новия шеф, кога им стана толкова скъп, че да правят протести и за него? Или пък... там има добре отработена схема за организиране на протести със задължително присъствие по списък

Всички БГ болници са фялирали.Ще се мре и то яко ще се мре

Кирчи сере, като за последно.

Не плюй по Кирчо бе кобил

ви се е, ама нема да стане