Продължава борбата за живота на пребитото 3-годишно дете

Двамата задържани за побоя над 3-годишно дете в София са заснели на видео издевателствата. Момченцето Христо все още в тежко състояние с опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - Продължава борбата за живота на пребитото 3-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз на собствената си майка нямах доверие, когато и оставях невръстния си син и бързах да се прибирам за да го видя как е,камо ли на филанкишии,и то 18 годишни пръдльовци.Явно и на тази майка нещо и хлопа за да си остави 3 годишно дете де факто на произвола на съдбата.Не я разбирам.

Тези два изрода изобщо не трябва да са живи! И не оправдавам майката напълно.

Това е кошмар! И най-лошото е че това е криминален случей който не е първи и разбирасе такива ужаси се сучват навсякаде! Но раздухването на такива случай има за цел прокарването на така наречените "социялни" който на запад МАСОВО ОТНЕМАТ ДЕЦА НАПЪЛНО НЕОСНОВАТЕЛНО!

Тук пък ги отнемат основателно - от бедни и закъсали етнически българки, за да ги продадат на осиновители, които пък не искат да осиновят детенце от ромски произход.

bmaleev@abv.bg

Тук поне тези ужаси все още са рядкост! Гадовете под названието "социялни" все още не са се развихрили!

крайно време е да се поработи върху възпиращия ефект на наказанията. В нашето общество всичко стана вече позволено и нормално. За двата изрода следва да има ефективна присъда за умишлен опит за убийство, а на въпросната майка наистина следва да и бъдат отнети родителските права - просто родителството е отговорност, до която тя не е дорасла- нищо че нейните защитници са намерили 100 причини да я оневинят.

Емпатията е нормално човешко чувство,нарича се на български състрадание.При вас явно липсва такова чувство.

Когато налице е толкова тежко престъпление, за каква емпатия изобщо говорим? Кога ли ще настане времето да се поема отговорност, според вас, индивидуална и институционална?Състоянието на детето е в разултат на неадекватното поведение на майката, независимо от намеренията и причините. Неоспорим факт! А онези двамата трябва да понесат максимално тежки наказания, а не на 30+ вече да планират нови престъпления.

Смятам, че трябва да престанем да съдим майката .Предоверила се е. Всеки може да сгреши. Явно през седмицата, когато се били задно е бил мил с детето. По-голямо наказание от това, което се е случило няма за тази майка и хайде да не я убиваме с критики. Много е трудно да се довериш на някой да ти гледа детето. Имах познати, които дори платиха за пълни медицински изследвания на гледачката, която наистина беше изключително добра, но в един момент се отключи психично заболяване. Знам и друг случай на препоръчана медицинска сестра, която освен психично заболяване и пиеше бира по цял ден и караше детето с колата. Изобщо не гледаше детето, но като се появяха родителите по-грижовна нямаше. Външно не и личеше нищо. Жалкото е, че според доцентката от Пирогов такива изроди са всекидневие при тях и това е действителността.

Майката е виновна, така не се гледа дете.

Мина,съгласна съм със вас,но явно на доста хора тук им е много по-лесно да размахват назидаделно пръст,отколкото да се опитат да се поставят на мястото на тази жена дори за миг..Никой не е застрахован от грешки или от психопати.

Поставих се на място й. Няма да тръгна из круизи по цял свят, ако детето ми е 2-3 годинки и съм сирак. Ще си го обичам и ще му се радвам, а няма да се занимавам с пиянски компании и боклуци.

През тези три седмици, докато е била в чужбина тази майка не се ли е обаждала, не е ли говорила с детенцето, не разбирам.

Говорила е по скайп. Детето е било омърлушено. Ако насилниците са стояли зад камера и са го заплашвали, какво е можело да направи. А тук се казва, че детето не е можело и да говори. Голям разговори е било.

А като си помислиш, че някои хора на тази възраст 18г. са многодетни родители... Кой е по-глупав, по-некадърен и т.н.

Така е. Цялата тази компания са много по-зле от циганите, в което и да е гето.

Чувам, че майката на пострадалото дете е наела адвокат, за да запази родителските си права, ако започне процедура по отнемането им. Моя позната гледа 2 месеца детето, докато госпожата отново беше в чужбина. Жената си има свой, "културен" ритъм на живот и любовта и грижите и за детето са малко като на любимото кученце, отколкото към собственото и дете. От редките случай, когато виждах приятелката си с детето, останах с впечатление, че малкият не говори, няма адекватни за възраста си навици и поведение. Майката организира чести купони в дома си с "арт" приятелите си. Спи с детето до обяд, стои до късно вечер. Рядко го извежда на вън, но инак е добра майка. Детето се приспива, като си блъска главата във възглавницата, следствие на добрите грижи на мама. Но кой може да я съди за явната липса на "нормален" подход за отглеждане на детето! Такъв е днешният свят... дами и господа!

горкото дете! Очите ми се насълзяват като чета..... Защо не го е дала за осиновяване? Щеше да получи шанс за добро отглеждане и възпитание?

Щото си е нейно. Засега. Трябва специалисти да направят адекватна оценка, дали написаното горе е вярно. И ако детето наистина не говори и няма адекватни реакции за възрастта си, а е нормално - да се вземат мерки!

Ако От първо е прав, на майката трябва да се отнемат родителските права. И за по-малко в белите държави това щеше да се случи. А двамата биячи гнусни - в затвора. Днес се решава дали да останат в ареста или да ги пуснат. Ако пък и ги пуснат по някаква причина, вече угасва и последната надежда в българското правосъдие.

Ако ги пуснат, ще ги посрещнат гражданите с линч.

Това обаче, не оправдава двамата изроди и те трябва да си пишат некролозите

На чужд гръб и 100 тояги са малко...Разбира се,че ще се появи познат на познат,който е много вътре в нещата и ще обясни колко е лоша майката и направо си го е търсила..Явно на доста хора тук им липсва емпатията.

Затова написахме, че специалисти педиатри трябва да преценят развитието на детето. Това е нормално.

След като не сте гледала вие детето всичко което пишете са клюки.

не разбирам. Как в такъв голям блок, детето малтретирано дни наред и никой да не чуе нищо. Малката душичка как ли е изтърпяла всичко това:( Не е ли плакало, викало. Българина от ден на ден и ослепява и оглушава за всичко около него.

Ти пък - то в Борисовата градина пребиха човека пред очите на стотици хора и никой не го е защитил, а ти искаш в блок някой да реагира адекватно .. всички се крият като мишки, само тука "героите" голям го вадят - ще ги пребиват, бесят, колят ... дрън-дрън. Пълно с мухльовци

Самотна майка в България, при това цигуларка. Бащата на детето не е поел отговорност, тя няма роднини, които да й помагат и въпреки всичко вместо да постъпи безотговорно и да остави детето в дом го гледа и издържа... Сама... Само хора, които имат деца могат да оценят колко е трудно това и физически и психически и финансово. Това, мили критикуващи е себеотрицание в държава, която не ти дава шанс да си нормален, ако си човек на изкуството. И никой не е застеахован от подобна съдба, защото същите гаменчета като тези са около всички нас. Това е новото поколение от недорасляци възпитавани в джунглата наречена България. Те пребиват деца, пенсионери в паркове и дори са удовлетворени от това. В тях се взирайте, тях критикувайте, от тях се пазете.

А бе и майката има сериозен дефицит в главата.

Безотговорно е да имаш дете на 2-3 годинки и да мислиш, че можеш да си изкарваш хляба по круизи и в чужбина, при положение, че няма кой да ти помага! Трябваше да си седне на задника 5-6 или 10 години като е решила да отглежда дете. Ако трябва ще работи като баничарка, а в свободното време може да свири по участия и да дава уроци по цигулка. Но важното е да отгледа детето си, а не да се развява с какви ли не боклуци.

Какво ми слагате минуси? Кое е по-важно - детето ти ли или какво ще правиш ти 5-6 години? Особено като знаеш, че си сирак, си сядаш на задника, а не да се развяваш по вятъра и цял свят. Животът го доказва.

Живота на теб лично явно нищо не ти е доказал. Като баничарка се хвани ти да работиш. Утрепал се е на бате ти Бойко Матряла учители по цигулка да търси. А по темата за баниците... Имаш ли представа колко рано трябва да си на работа, за да месиш тесто и да приготвяш баници? Много е лесно отстрани да сипеш изпражнения върху чужда глада, нереализиран кадър баничар...

Какво разбиране заслужава майката? Няма оправдание, тя е създала дете и е майка. Трябва да предвижда и най-малката потенциална опасност за детето си. Имала добри впечатления от единия гад. Какви добри впечатления??? Проверява се до дупка човек, който ще се грижи за такова малко дете, дори да е за един час. Колкото и да й е трудно, няма извинение. Съчувствам й, но не я оправдавам. И аз съм майка и каквото и да се предприеме, свързано с детето, трябва да се обмисля от всяка гледна точка.

"Добрите й впечатления" са от 18 годишния, които сега учи 9 клас вечерно и който се увлича по психопатии. Човек и кучето си не би оставил в такава компания.

Че майката има основна вина, спор няма. Но и големи изроди растат сред младежите, крайно време е да се направи нещо, кой има нужда от такива? Тъпи, мързеливи, необразовани, некадърни да правят нещо градивно. Всякакви гнусни скинари и псевдопатриоти дето не могат едно изречение на български да напишат правилно. Едва ли има действащо наказание което заслужено да им натрие изродските муцуни. Трябва и техните родители да бъдат съдени, че са отгледали и "възпитали" престъпници?

Влез по тийнейджътските форуми да ги видиш колко за различни се имат и как реват че никой не ги разбира и оценява. А реално са си едни дрисльовци дето и 2лв. с честен труд не могат изкара.

"Патрик Първев и Александър Донов се оказаха фенове на Енгърфист - диджей, чието вдъхновение са серийните убийци и психопатиите. Екипът за концертните изяви често носи на сцената хокейни маски като Джейсън от поредицата от филми на ужасите "Петък 13-и". Заглавията на част от парчетата са "Маниакален убиец", "Криминално побъркан" или "Сдружение Убийство". На официалната страница на Енгърфист има "Кът на психопата", където се помества поезия на негови фенове със страшен характер. "

Детето не е оставено на тийнейджърите, а на бащата на единия от тях. Той обаче има служебен ангажимент, заради който излиза и оставя сина си да пази детето. Не съдете сляпо майката!

е този служебен ангажимент дни наред, та е излязъл и оставил сина си с детето?

Питай го него, писателю.

Интересно, как ще оставиш детето си на мъж, който е много зает и даже собствения му син на 18 години е стигнал само до 9 клас. Тая луда ли е? С какви боклуци се събира? Мисли ли поне малко? Куче да беше оставила при тия условия, то щеше да умре.

Сърцето ми се къса. Искам да ми паднат в ръцете. Майка съм на момченце почти на 3. Просто искам да ми паднат, с мъжа ми ще ги възнагради ме и ще снимаме за назидание на всички подобни чудовища. С две ръце ще подкрепя публичен линч и доживотен без право на замяна. Вземете мерки!!! Утре други такива гадове ще решат, че ще им се разминат и ще посегнат на друго дете. Децата са беззащитни!!! Моля се Бог да помогне на малкото момченце да оцелее и моля Ви, не го връщайте на съучастницата, която му се явява "майка"!

Не разбирам какво удоволствие изпитват хората,които плюят майката-жената от чудо се е предоверила и сега наказанието й е жестоко!Двете психопатчета трябва да си понесат наказанието с цялата тежест на закона и надявам се в затвора да има достоен линч за тях!Такива човешки боклуци не трябва да бъдат на свобода до края на дните си.

Иванова

Никой не изпитва "удоволствие" при четенето на тази новина. И аз съм майка. И никога, ама никога не бих и не съм си оставяла детето на случайни хора! Самата идея да го оставя за месец (или повече! на някакво момче... За час-два, добре! Цялата история е абсурдна! Много хора го гледали, последно наела това момченце на неин познат... Тя виждала ли е изобщо детето си? Колко време през тия негови три годинки е била с него?

Яко,яко дрога е имало.

Не е задължително.

Да. Не ,не е задължително

Има нещо ама много гнило в цялата история, мотаят ни и укриват информация. Не може досега да не е изяснено и оповестено всичко. Не може ние да се скъсваме от коментари и догадки, а на тия двамата изроди още мръсните физиономии да не са ни ги показали. Покажете ги, ей!!!

Напиши в Гугъл - Патрик Първев и Александър Донков. Натисни "Изображения" и ще ги видиш.

Тотални изродчета!!! Абе аз ли съм тъп ама още не мога да сглобя тоя пъзел, просто ума ми не го побира защо, по дяволите, това малко детенце е оставено на двама, видимо неадекватни типа?!?

Къде е бил бащата на тинейджъра, приятеля на майката?

Тя си оставила детето на бащата на единия изрод, малоумния двойкаджия дето на 18 години е в 9 клас вечерно училище. Обаче бащата на изрода бил брокер и бил много зает, та така. Той собственото си дете е изпуснал, та чуждо ще гледа.

прочети новините на конкуренцията, виж и снимката и ще разбереш, че тя е същата перверзница

Тоя Патрик наистина изглежда като пълен психопат!

А бе, в тия среди, дето е майката, е пълно със скрити изроди. Да не би някой нарочно да е искал да се гаври и да убие детето й. Защо иначе ще са снимките?

Не знам, ама за да снимат, това значи, че изобщо не ги е било страх, че ще идат в затвора.

По телевизията казаха, че едното момче било ученик в девети клас. Звучи несериозно майката да си е оставила детето за 40 дни на деветокласник. Какво всъщност се е случило, какви са тези глупости?

Сега прочетох, че "18-годишният Александър Донов, който е нает да гледа Христо, е бил слаб ученик. Все още не е завършил образованието си. Учи във вечерно училище." Предполагам затова е в девети клас. И как можеш да оставиш малкото си дете на малоумен двойкаджия???!!!

"Прякорът на Първев е Bloody Legend. Патрик Първев и Александър Донков се оказаха фенове на Енгърфист - диджей, чието вдъхновение са серийните убийци и психопатиите. Екипът за концертните изяви често носи на сцената хокейни маски като Джейсън от поредицата от филми на ужасите "Петък 13-и". Заглавията на част от парчетата са "Маниакален убиец", "Криминално побъркан" или "Сдружение Убийство". На официалната страница на Енгърфист има "Кът на психопата", където се помества поезия на негови фенове със страшен характер. "

Тези 18годишните за съжаление са децата на прехода. и тепърва такива психопати ще изникват. Ами като пораснат децата на чалга поколението? Т

Какви са тези изроди, кой ги е възпитавал, кой ги учил? Това просто не е за вярване. Тези изроди явно са наркомани.

Горкото дете!Коя майка ще остави на двама тийнове най-скъпото си и то за дълъг период от време?Едва ли са били единствения вариант.Ако е имала нещо по-лично с извършителите пак не я оправдава....Тези дано да им се стъжни живота, детето да се оправи.

И АЗ ЩЕ ПРАВЯ ВИДЕО... ЧАС И ПОЛОВИНА. АЗ С НАРКОМАНЧЕТАТА-ДЕБИЛЧЕТА. НЕЩО ДОСТА ПО-ХАРД ОТ ВТОРАТА ЧАСТ НА "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО"...

Ти час и половина, те няколко дни с 3 годишно дете.

Хайде стига бе хора! Пак държавата била виновна! И аз гледам филми на ужасите, всички живеем в това съвремие! Да не би да съм тръгнала деца да измъчвам? Това са болни психопати, израснали в асоциална среда!

Тука нещо не е наред. Аз и котката си не бих оставил на 18г. да я гледа , а какво остава за дете.

Е как защо са снимали? Снимали са комерсиално филмче за пари. Има един подозрителен момент - как са дръзнали да спрат да отговарят с дни, щом майката е била на скайпа всяка вечер. Та нали още първата вечер тя трябва да бие тревога, а не да се ослушва с дни! Според мен тя е комбина с тях и е знаела, че синът й се подвизава като актьор. Удобно е било да се омете от пейзажа и само да се информира до коя серия е стигнал филма. Ако това ви изглежда сбъркано и ненормално - да, така е - точно като тях.

може би си прав!

като няма вероучение и бог в училищата ето как се развива човека в нещо по лошо от звяр. това и животно няма да го направи на децата си. за съжaление тези глупости , които ни обещават политиците по телевизията никога няма да се случат, защото господ е изгонен отвсякъде и тои пък ни е изоставил.

Световната управа , а и нашата общественост не разбра ли че все повече гневат и насилието все повече ще се разширява сред подрастващата младеж защото те от малки по телевизия по компютри по игри това само виждат! И това не е само у нас Америка от която се "учим" всеки ден стават такива работи! Но това за някои е бизнес и ако се сложи някакво ограничение веднага ще завият за свободата на телевизията! Ей хора кое е по-важно бизнеса с тези отвратителни екшън филми или моралното възпитание на подрастващите!

идете на Lentata . com

link

Хора, чета ви тука и честно казано, изпадам в тиха паника. Сега, оставете майката на мира. Стореното, сторено. Замислете се за друго - това ако бяха нормално тийнове, като стане зор да гледат детето, ами имат семейства, имат познати, имат близки. Дето се вика, има и Държавна агенция, отиват, казват - така и така, не се справяме, дайте ни акъл. Нали така? Тия двамата според мен, са убедили майката на детето да им го остави. И нарочно, напълно умишелено са го малтретирали, щом са го и снимали. Това, хора, граничи със шизофрения според мен. И не дай си боже да ги изкарат невменяеми и да ги оправдаят, ще откача. Трябва тези двамата специално, да влезнат в затвора, най-малкото за назидание на останалата пасмина помияри, дето си мислят, че като биеш и малтретираш, ти расте пишката. Ако тука има деца на по 18 години, знам, не сте всичките такива. Има и много читави измежду вас. Моля се да порастнете честни достойни хора, и да промените т.нар "общество" към по-добро.... Не знам кой от всички Богове да си избера, щото и те са малко лешпери, ама се моля на всички Богове - дано детенцето да се оправи и да няма сериозни, дай боже никакви, последствия. А тези убавци, зад решетките за назидание на останалите потенциални убавци. Те в затвора много обичат такива като тях...

Такива убиват в Борисовата градина. И все повече чмладежи вървят по пътя им. Съгласна съм с Оберон!

Тия са сатанисти бе хора.Част от ритуалите им са с убийства на деца.И майката е наркоманка и сатаниска.Снимката и е очеизбодна.Малките изроди не са правили нищо без нейно съгласие.Щото звъни не и вдигат.Звъни на полицията,нещо става.Звъни на съседи.А те са извикали съседката ,чак като детето е изпаднало в кома.Съседката веднага звъни на 12.Каква е тая МАЙКА бе?Снимането е с цел продажба на специализирани сайтове.Тая майка също е за затвора.

ОБНОВЕНО: Според профила на Патрик в социалната мрежа - той е ученик в 1 СОУ. Засега, изтеклата информация е, че имената им са Александър Донов и Патрик Първев - задържани и с вече повдигнато обвинение в опит за убийство... Източници на Лентата твърдят, че въпросният Патрик няколко пъти е сменял училищата си, има грижовна майка, на която наскоро е създавал проблеми. Не е бил добър ученик и профилът му във Фейсбук не е с истинското му име. Ето какво разказаха още за Първев колегите от в. Стандарт: Прякорът на Първев е Bloody Legend Патрик Първев и Александър Донков се оказаха фенове на Енгърфист - диджей, чието вдъхновение са серийните убийци и психопатиите. Екипът за концертните изяви често носи на сцената хокейни маски като Джейсън от поредицата от филми на ужасите "Петък 13-и". Заглавията на част от парчетата са "Маниакален убиец", "Криминално побъркан" или "Сдружение Убийство". На официалната страница на Енгърфист има "Кът на психопата", където се помества поезия на негови фенове със страшен характер. Първев се проявява и като геймър, участвайки отново в игри с насилие. Официалният му никнейм в тях пък е The Bloody Legend (Кървавата легенда). Най-безобидното, което харесва, е творчеството на рапъра Лил Уейн.

Моля, моля. Има си и по-стар профил с истинското име. Patrik Parvev Аватарът е чудовищно лице, точно както душата му.

Отдавна се практикува и у нас и в чужбина наемането на жена за гледане на дете. Дори е доста печеливш бизнес. Но за първи път чувам да наемеш двама 18-19 годишни за гледане на 3 годишно дете...Нещо не е много наред в тази история...!

имам 3 годишно детенце. като зная, че са още почти бебенца тези дечица на тази възраст то не мога да си представя какъв психопат трябва да си за да се гавриш и да биеш детенце на такавъ възраст докато буквално го убиеш от бой или го докараш в такова състояние. значи тези двамата олигофрени искам лично да ги изнасилвам ежедневно с някакъв твърд предмет и преди и след това да ги счупвам от бой като на всяко едно изнасилване да им махам по един зъб без упойка и по един нокът от някой крайник. Дано детенцето се оправи и дано тъпата му майка следващия път да си подбере по-свестни хора да го гледат а не някакви 18 годишни малоумници.

Моля, от когото зависи това, да се започне строителство ( или разширение) на затвора, за да бъде достатъчно голям да побира цялата гнъс и гад, която пълзи по улиците. Пребиване на деца, убийство на деца, побойща, саморазправи, чудо просто...Това ли ми било народа на Аспарух и Левски ..!?!?! Пълна отврат !!!

какъв затвор. Гилотина !

Милото дете. И затворниците са по свестни от тези идиоти. знам там ще ги боли и ще мислят дълго..... и ще страдат, дано.

Не е възможно нормална майка да остави детето си в ръцете на двама незрели идиота и да драсне по чужбина.

Знаете ли, извинявам се че го пиша ма тия бих ги ебл и бил без да ми мигне окото. Да еа и изродите.

Ти ги таковай колкото искаш,ама ми ги дай на мен после да си ''поговорим'' ...

Не знам дали ще могат да говорят приятел. А вие не ми давайте минуси, щото утре вашите деца може да са на мястото на детенцето.

Моля се детето да оживее и да няма увреждания от това зверство! А на тези хулигани (пълнолетни са) ще им се разкаже играта в затвора.

на опропастения ни скотски живот, без вяра, любов, без бъдеще, без мечти. Озверели, болни мозъци, които днес измъчват дете, а утре бият за пари. Честито на Чалгария. Жалко но това е нашата култура и посредственост.

Абе, ДИР-ници, вие нормални ли сте, като пишете подобни дивотии? Как тая жена се е грижила добре за детето си от разстояние? Само идиот може да напише подбни нещо! Или човек, който няма, ама никаква, никаква представа от това, как се отглежда малко дете! На такава жена отдавна би трябвало да са отнети родителските права! А тия дебили са директно за затвор! И там да им покажат неща от Кама Сутра другите съкилийници! Ако не оживее детенцето - да я карат като булки в затвора до живот!

Това са вашите деца, които ВИЕ така научихте. Не сте доволни? Ами гръмнете се и децата си гръмнете, че да не тровят живота и на другите. Ако ли не, ние ше ги "отстраним".

нашите ? ние ? да се гръмнем ? а ти ? кой си и какъв си ? вие ?? ти си същият кретен като тях !

...гледаме по българските телевизии филми на насилие. Тийнеджърите остават с впечатление,че насилието е нещо нормално в живота. Нашето общество е без всякакви ценности, а на власт са хора,които са за затвора.Да се радват последните,че не са родени в Румъния. Действащите там прокурорки веднага щяха да ги набутат зад решетките.

Всеки път като прочета за издевателство над дете, без значение какво е детето, ме обзема такава ярост, че не мога да си намеря място! Тези животни ще ги одера живи, само да ми ги дадат! Но няма как да стане, така че ми остава една утеха - в затвора, където инстанциите БИ ТРЯБВАЛО ДА ГИ ПРАТЯТ!!! ще ги съдерат. Там детеубийци не толерират изобщо.

Горкото дете, горката майка. Все пак не разбирам как може да оставиш детето си на непознати и да не го потърсиш дни наред. Като малка съм оставяла дъщеря си при баба и дядо за по седмица две, независимо от това че естествено им имам пълно доверие почти ежедневно се обаждах на детенце просто да ми чуе гласа и аз нейния.

Майката е говорила с детето всяка вечер по скайп. Така пишеше вчера.

Със сигурност й е се е късало сърцето. Сега е още по-зле. Дано детето оживее и е здраво.

Това е много глупаво и безотговорно от страна на майката, да си оставиш детето на непознати 18 годишни младежи. В Германия първо нея биха я осъдил и. Ако тези двамата нямат договор с нея за гледане и ако не са фирма за гледане н а деца вината е изцяло нейна . А тях ще ги съдят за това което са на правили на детето.

Христинче, умницо мамина, в Германия нямаше да ѝ се наложи да си оставя детето, за да изкара няколко евро за зимата на другия край на Европа!!!

Ти пък от къде знаеш как е в Германия, в Германия тази ще я осъдят за секунди че си е оставила детето на тези изроди, а не мисли че там е цветя и рози, имам близка там и още на третия месец от раждането детето беше на ясла и го гледаха чужди хора и голяма част от заплатата и отиваше за тази ясла. А да каже тази майка колко пъти е ходила до социално подпомагане, до общината да се жалва от ниските си доходи , е ми ще си свие разходите до минимум, ще даде стая от жилището си на студентки, ще го запише на градина , дори и лятото има дежурни такива, може да наеме човек за 2-3 часа на ден, а не да си бие шута за месец в чужбина, като не е била сигурна в тези изроди защо го е оставила, все пак не оставяш домашния си любимец, с ниска доходи живеят и други самотни бели българки , да не говорим за пенсионерите и те трябва да изкарат зимата и да ядат, има и семейства които и двамата работят и са под наем и едвам свързват двата края. Съгласна съм че у нас заплатите не са адекватни , обаче има едни морални и човешки закони които трябва да се спазват.

Изроди!

Няма да забравя един случай, преди 20 години някъде, беше се чуло, че в квартала има ексхибиционист.... била съм ученичка 5 клас, с една съученичка си играеме в една градинка, близко до училището, имаше нахвърляни някакви 2-3 панела отстрани, и тя мерна някакъв мъж, и се развика "гол мъж" и пищи такава, ей моментално отнякъде се появиха 4-5 мъже, и толкоз бой му метнаха.... на нищо не приличаше.... а според мен, сега като си припомням случката, май само се беше скрил да се изпикае :) Преди няколко години, бях на гости в приятелка в комплексите, чу се страхотен рев и писък, вечерта, може би към 22 часа, лятото... излизаме на балкона и гледам едно момиче тича пищи и некъв я гони.... за срам на мъжете седящи на по ракийка пред пейката на блока, ни един не се намеси.... БГ мъж, вече не е много мъж.... ония мъже отпреди 20-30 години явно са изчезнали

Те ходеха в казарма. Пък и имаше някакъв морал. Сега само зомбита, мутри и продажници.

Престъпниците са тинейджъри. Може би не са предполагали, колкото точно е крехко едно малко дете. И все пак не мога да ги оневиня. Защо са снимали? Тук има нещо. Дори и да не си прецениш силата, да гледаш, как 3 годишно дете пищи, плаче и страда до смърт дни наред и нищо да не разбереш, да не ти трепне, та даже и да снимаш??!!!

Престъпниците са пълнолетни 18 годишни млади мъже. Не са деца, носят толкова отговорност колкото всеки възрастен човек.

Така е, но се пак са тинейджъри. В САЩ се смятат за непълнолетни и това не е случайно. За да бият, значи и тях са ги били. Предполагам, че родителите им също не са читави, както и да се представят пред хората.

Заопознай се каква е дефиницията на термина "психопат" и ще разбереш защо нищо не им е трепнало. Пък и този Патрик му е показателен фейсбук профилът, че обича насилието.

Е как защо са снимали? Снимали са комерсиално филмче за пари. Има един подозрителен момент - как са дръзнали да спрат да отговарят с дни, щом майката е била на скайпа всяка вечер. Та нали още първата вечер тя трябва да бие тревога, а не да се ослушва с дни! Според мен тя е комбина с тях и е знаела, че синът й се подвизава като актьор. Удобно е било да се омете от пейзажа и само да се информира до коя серия е стигнал филма. Ако това ви изглежда сбъркано и ненормално - да, така е - точно като тях.