Цвети Стоянова е по-добре, поставиха диск в шията й

Състоянието на гимнастичката Цветелина Стоянова се подобрява, днес й е направена поредната и вероятно една от последните операции, съобщиха от "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Цвети Стоянова е по-добре, поставиха диск в шията й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се че е оцеляла, но изглежда, че е имала невероятен късмет или помощ отнякъде, не съм чувал за паднал от 6-ти етаж, който е оживял.

Всички са с теб и те подкрепят.

Дано да се възстанови и физически и психически. А ние всички по-добре да спрем да коментираме и да я обсъждаме, за да може да се възстанови по-бързо извън медийното внимание.

Радвам се, че състоянието на Цвети е по-стабилно. Тя получи втори шанс и трябва да го прегърне. В живота доброто и злото вървят ръка за ръка, но това не значи, че животът е непотребен, лош и трябва да се откажем от него без бой ;-). В разочарованията можем да намерим истината, а в истината винаги има и болка. Радостта от живота е скрита не само в големите успехи и известността, а много често тя се таи в най-обикновените неща, като въздухът, цветята, птиците, облаците и морето... но и добрата храна :-). Много хора не изоставиха Цвети и тя не бива да ги изоставя, а новата страница е бяла и многообещаваща...

Струва ми се, че случаят с момченцето няма да има щастлив край, но надеждата умира последна.

Аз все пак не разбрах защо това момиче постъпи така. Някой може ли да обясни?

психятрични проблеми...нямала е нищо конкретно, проблемът е бил в неия самата. никои, нито родител, нито близък не каза нищо конкретно като причина. а някои казват че може и да е нещастен случаи-парапетът е бил много нисък.

Сега какво значение има това? Още повече за напълно непознати хора. Само Цвети може да каже истината, но ако поиска и съвсем Не е задължително, защото най-обикновено причината е толкова комплексна, че не може да се обясни с една конкретна причина. Събитията се струпват, а малкото камъче обръща колата.

Знам, че звучи жестоко, но го пиша от името на човек, чиито близък наскоро посегна на живота си, успешно, за съжаление. Защо самоубийците мислят само за себе си в този момент?! Нима смятат, че собствената им болка е единствено важна, да, на оня свят може и да им олекне, надявам се да е така. НО... болката на хората, които те обичат, тя няма изличаване. Дай да скоча/да си метна въжето/да се нагълтам с хапчета, пък тия, дето ще останат след мен да го мислят... не е правилно... не е правилно ти да си единствената жертва - грубо и егоистично е...

Стискам палци за гимнастичката и милото детенце! Дано всичко бъде наред!

Почва да ми писва от тая вече само комплекси избивиа.

Няма ненаказана злина. Видов ден все някога настъпва и за идиотите. Боли ме за това момиче, пред което беше цялото бъдеще на светът. Човешката жестокост може да стъпче и най-красивото цвете.

Аз пък имам колорадски бръмбари в главата!

да оздравее напълно това красиво момиче!

Браво Цвети, ти ще се пребориш, това ще бъде за теб златния медал на живота ти! Успех, красиво дете!

Жалко за красивото девойче!

Престанете да тормозите момичето. С това "внимание" ще го довършите. Постъпете съгласно волята на Иисус Христос, правете добро, но не спекулирайте с това.

какво добро в тази държава, по улиците е ужас, все едно Дявола е обладал българина трепат за нищо, катастрофи по пътищата, омраза, затъпели са хората ама много, безпаричие, е сега зимата ще лъсне отново немотията, за какво добро говориш, и като обикалям по насам натам и им гледам големите палати на богатите се питам имат ли гробници също толкова яки ааааааа!!!!!!!!!

Моудъъън,ТИ СИ ЕДИН ОТ ОБЛАДАНИТЕ ОТ ДЯВОЛА КОГАТО НЕ ВИЖДАШ НИЩО ДОБРО В СТРАНАТА НИ.ЗА ЩАСТИЕ ОБАЧЕ ИМА ТАКИВА ПРЕКРАСНИ СЪЩЕИСТВА КАТО ЦВЕТИ,КОИТО СЕ ЛИШАВАТ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ КОНФОРТ,ЗА ДА НИ ДОСТАВЯТ НА НАС-ВСИЧКИБЪЛГАРИ РАДОСТ И САМОЧУВСТВИЕ.А ти вместо да ХУЛИШ И МУЧИШ по-добре би било за всички нас ДА СИ СЪБЕРЕШ ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СЕ ИЗМЕТЕШ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ,където е твойто по-добро.НА НАС ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ/ОМРАЗНИЦИ/ НЕ СТЕ НИ НУЖНИ!!!"Полезен си" САМО КАТА ЗАМЪРСИТЕЛ И РЕЗРУШИТЕЛ и ЗАРАДИ.ТОЧНО ТИ И ТЕБЕПОДОБНИТЕ ПРАВИТЕ ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА ЗАМЪРСЕНА,НЕУГЛЕДНА,ДИСКОМФОРТНА...ЗАЧЕЗНИ,ЗАЧЕЗНЕТЕ!!!

Диск и стабилизация са взаимноизключващи се понятия, за тези които знаят в дълбочина биомеханиката на гръбначния стълб. дано да е грешка на журналиста, но изглежда не е.

с диск и тел, имплантирани в гръбначния ми стълб. И в един момент всичко това се калцира и остава за постоянно като част от скелета.

Ония двете скрипи са ѝ объркали мозъка. Да видим кой ще се наеме него да я лекува и излекува.

Ох, дано и детенцето и това хубаво момиче се оправят и то без сериозни последствия.

Ей това хубаво момиче, защо направи това, направо немога да я разбера. Дано оздравее по-скоро!

Защото е прекалено егоцентрична и не се вълнува за съдбата на най-близките си дори!

Стана ми тъжно като прочетох някой от постовете! Наистина ли има такива хора?! Младо красиво момиче,дори и нарочно да е скочило...Това дете е полагало къртовски труд в продължение на години! Дай Боже да се възстанови напълно и да си живее пълноценен живот!

а сега мръсницата илияна раева да и плати лечението, а не здравната каса с нашите данъци

DVD или CD? ПП: На кой му хрумна това идиотско заглавие?

нали трябва да се прави сензация и реклама на герб !?

Каквото и да е, тази новина е добра! Браво на момичето, че се пребори с всичко това!

тя се самоуби не се е борила ДОКТОРИТЕ се борят тя не....

ако диска в шията е на великия Веселин Маринов ще се самоубие пак....

А стига с тая глупачка!!!!! писна ми да ни занимавате с психично болна и лигава пикла!!! само мозък никой не може да налее в празната и чукундура!!!

сега полицията да те намери и обвини в опит за убийство !

Младото момиче е с много по-гъвкави стави и гръбнак от тези на нетрениран човек на средна възраст (видяхме на какво са способни гимнастичките на Олимпиадата), така че накрая на лечението може и да не й личи- дано.

От свръхгъвкавите си гръбници са предразположени на дискови травми и повечето гимнастички ги имат.

Абе полвин човек е веки!!!! Да е мислила преди да скача!!!! Че има да и скърцат и дрънчат кокалти дорде удъртее!!!!

Дано се оправи момичето, но защо спряха да пишат за алпиниста! И той се оправя, доколкото виждам по други сайтове ...

Алпиниста е чудо на природата, ще се оправи напълно и ще изкачи пак някой осемхилядник.

Да е жива и здрав и да не прави повече глупости. И да се благодари на факта, че е световно известна, иначе никога нямаше да и направят толкова деликатни операции. Казвам го от личен опит, защото на мен отказах имплантирането на диск в гръбначния стълб.

Опитай с йога (непременно с инструктор)- тази практика е помогнала на мнозина с подобно страдание.

Цвети Стоянова е по-добре, поставиха диск в шията й Да е живо и здраво момичето, но това заглавие звучи някак си като черен хумор.

С Цвети щяха да бъдат първи!А и сега те надминаха някой хора които нямат олимпийски медал а се имат за голямата работа!А човек като изгледа видео от едно време вижда колко смешни са били тогава гимнастичките!

Аз

То и Пеле, като го гледаш от днешна перспектива, играе махленски футбол и не би могъл да се класира даже и за Северозападна В група. "Едно време" подиумът на почти всяко състезание беше наш, а гимнастички по болниците нямаше. Днес скачат през балконите, а треньорите буквално унищожиха и потрошиха вероятно най-големия талант в този спорт, роден на тази планета - Боянка Ангелова.

Пеле е играл махленски футбол !Значи толкова разбираш от футбол !А едно време дали са правили това или онова нямаше как да разбереш защото никой нямаше да даде на журналистите да пишат каквото и да е.А са правили много работи бъди сигурен-а.Та и тук май изразът Всичко е пари приятелю ще се окаже верен защото големи пари се взимат на олимпиади.

А дали ще си плати всичките интервенции направени и във Пирогов,или халал на Борците:) За обикновеният човек,ако нямаш пари,няма операция,но при Очите и Цвети не е така,както сега и тези двамата еколози които ги прегази Румънката вчера.

Животоспасяващите операции се поемат от държавата. Що се касае до най модерните методи на лечение...сигурно се е намерил някой който да плати. Затова и вече не се повдига въпрос за причината.

Дано се оправи. Това момиче е по-красиво от всичките в ансамбъла взети заедно.

От кога красотата е показател за това кой каква помощ заслужава?

А къде съм казал, че заслужава повече помощ, защото е красива?! По-красива е от останалите в ансамбъла, факт.

да живее без особени последствия. За гимнастиката обаче, считам че времето приключи. Ако ме опровергае ,ще се радвам от цялото си сърце.