Намушкаха самбиста Благой Александров Иванов – Багата

Световният шампион по самбо и бойно самбо в тежка категория Благой Александров Иванов – Багата е бил намушкан с нож тази нощ, съобщи говорителят на СДВР, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Намушкаха самбиста Благой Александров Иванов – Багата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе,шампион,бойно самбо и джудо, и още двама приятели бойци ,трябвало е да ги попилеят,но явно са били доста пияни.

Чета,чета и за пореден път се убеждавам,че повечето са завистливи комплексари.... Няма значение Благой какъв е и с какво се занимава извън залата...По-важното е,че е добър спортист,който за разлика от вас прославя тази страна...Това,което му се е случило,може и на вас да се случи....Вместо да плюете тук,опитайте да оправите скапаната държава,защото рано или късно може и ние да сме на негово място...Молете се момчето да се оправи !!!!

Куршум в главата е проблем. Става въпрос за 7-8 см. череп, не е шега.

И кой ще бъде следващия Премиер сега ??????

А може би ти???!!! Или се смяташ за остроумен - е, и това не си!

Не харесвам нито Благой, нито "Златките", ама никак не ги харесвам, нито този вид спорт, нито техните занимания... Обаче не мога да се съглася с тези коментари тук - става въпрос за човешки живот, и то живот на едно 25 годишно момче...дано се оправи - и заради близките си и заради себе си... А ако се занимава с нечисти сделки, с криминални приятели, ако пие, ако бие...то тогава си има други начини... Дано се оправи момчето и дано разбере, че силата не е всичко, има по-важни неща..

Добре бе у..ди, за какво изливате всичкта тази помия по Благой, той ли закла някой, наби ли някой та го осъдихте?!

Никой не намушква никого без причина. Едно време имаше жални призиви и за мутрите, като започнаха да ги отстрелват, че някои чак ги и героизираха. Тук сттава въпрос за враждуващи банди и най-вероятно за подялба на територии. А от всичко това страдат обикновените хора и децата им. Хайде познай кой плаща за лечението на този шампион и кой е без медицинска помощ като свършат парите.

Айде де, не намушквали никой и не биели без причина, ти в какъв свят живеш?! Благой от една година живее и тренира в САЩ, с релани шансове за още по-успешна спортна кариера.Името му единствено веднъж е било намесвано в скандал - този с лумпените от агитката на ЦСКА.Но за такива виртулани съдии като вас е лесно да издавате присъди на принципите "най-вероятно" и "една жена ми каза"

Дано момчето да се оправи. Стига злобни коментари.

леле ужас ми че това е бъдещия премиер на България!!!

Багата се наденал на Шпагата. Едно говедо с пилешки мозък, заради победите си в контролирана среда, си помислило, че е най-великото. И се изрепчило на друго говедо, познаващо и прилагащо уличното право и правосъдие. И първото говедо бере душа. Проглушиха ни ушите какъв велик боец бил Багата! А като е толкова велик спортист, какво прави в 5 сутринта в кръчмата пиян на кирка и може би дрогиран? И защо аз, със моите данъци трябва да платя за лечението му?

Дано се оправи, та след време да ни стане министър-председател.

как едим мой приятел каза : защо не са ме намушкали мен след като в 5 сутринта сам бил до любимата в топлото легло в уютната къща :)

Господ раздели света на богати и бедни. Роди се Колт и той ги изравни.

Бит без причина няма.Факт

Аз мисля че България трябва да спре да финансира тежките физическите спортове като борба, щанги, и всички бойни и полубойни азиатски спортове. В последните 50 години се доказа че възпитаниците на тези школи носят повече лошотии отколкото спортна слава. Да се заложи на шахмата, волейбола, художествената гимнастика и леката атлетика. Стига сме прозвеждали мутанти които като преключат със спорта се чудят кой да осакатят за удоволствие.

pinx

И аз се питам като sawo - Как охраната е пуснала група хора с палки и НОЖ?

Да си беше стоял вкъщи при новата любовница, а не да ми се влачи по нощите да се фука колко голям мъж е......е и такива или с ножа в сърцето или с куршума в главата.....наскоро нали в габрово осакатиха и един боксьор ли, борец ли ....

Едно е ясно. Известните ни спортисти продължават да подържат контакти с крими контингента. Макар и да е спорно това точно какъв спорт е?!?!

Абе сигурно си го е търсил. Мислят че света е техен. Ее, не е !Баги Маги, по тъмно и мрачно и винкела всичк и са равни

Pesho

Колкото и да е бабаит има по-бабаит. Ако не днес, утре ще се намери някой по-бабаит. Да му мислят баш бабаитите.

sawo

Как охраната е пуснала група хора с палки и НОЖ?

аззз

много бойни изкуства и накрая пак в болницата....

деер

Защо всичките ни спортисти са в компании на криминално проявени?

Радо

''Зоро'' и ''Данчо'' напълно съм съгласен с вас,и в допълнение ще напиша,че такъв тип спортове са популярни само за една определена прослойка от обществото,за съжаление която в БГ е доста многобройна - нискостойностните и деградиращи социални форми на живот.А България е бедна страна и се спуска по склона стремглаво надолу.''Багата'' и други такива персонажи въобще не биха били споменавани в медия ако бяхме германци или англичани примерно.Миналото ни преследва,страдаме от амнезия,не помним доста неща за ''славните ''22 години до днес :-(

Смехурко "този тип спортов " са в пъто по-популярни в Германия и Великобритания, да не говорим, че са религия в държави като Япония, Бразилия, САЩ и Русия.

Имаше едно правило в покера - Магнум 44-ти калибър бие три аса, така че няма недосегаеми хора.