Охранители пребиха момче от социален дом в столицата

Конфликт между дежурния охранител в столичният дом за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" и 17-годишен младеж, настанен в дома, е възникнал вчера в късния след обяд, съобщиха от Столичната община, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Охранители пребиха момче от социален дом в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали е известно на тези дето защитават горкото "ангелче", че е на хапчета за подтискане на агресията ? А дали знаят същите тези , че това са деца само на години и знаят повече злини и от закоравял затворник и са устати и вулгарни като "другарките" по другите домове ?!?!? Търсете причината , не следствието !! Някой някъде назад във времето не си е свършил работата с първите им 7 години , но видиш ли - горките деца. Те са НАГЛИ, АРОГАНТНИ , ПРОВОКАТИВНИ , НО ЗНАЯТ И ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фандъка да не се прави на ощипана мома и на голЕм защитник на детските права, защото ако т. нар. "дете" й беше посегнало на нея друга песен щеше да запее. Или щом е дете може да прави абсолютно всичко, включително и да убива. Живял съм по неволя достатъчно точно в такъв "дом" и съм се нагледал на какво ли не. Бой, е.... и сръбска музика са ежедневие, а осраните и омазани с лайна асансьори, изпочупени стъкла, кървави пръски по мозайката и пияните до козирката портиери, охранители или както там ги наричат, бяха нещо нормално. И всичко това в 21 век в Чалгария, в зверилниците наречени "ДОМОВЕ за ... "!!!

За това, че възпитателите имат най-голяма вина, съм съгласен. Но не е странно ученик да напада охраната на училището до степен да идва подкрепление да спасява охранителя. Друг е въпросът къде са били възпитателите и какво е искал 17 годишният "достоен" гражданин на Република България от охранителя, изпълняващ служебните си задължения?

мога ли да попитам ти какво човешко чувство имаш, че не разбираш при какви условия е отраснало това дете, а смяташ че му е малко, за твое саяление, застото това на теб явно ти е вродено. детето е човек, но ти не си.

от изнесеното от медиите е ясно, че част от възпитаниците на този дом са наркомани, проститутки и криминално проявени. А това, че един от тях извършва нападение над служебно лице, не може да бъде омаловажавано със трудно детство.

детето отговаря по този начин на насилието, заради хора като теб, които не искат! да разберат. те са човески састества и не заслуяват това, и имат право като такива да се заститят. а ти какво право имаш да изпитваш омраза кам тези бедни деца?

Малко са го били. Щом охранителят се е принудил да вика подкрепление, значи 17-годишният бандит е застрашил живота или здравето на човек, изпълняващ служебните си задължения.

Когато поживееш в един такъв "ДОМ за деца" И когато всеки ден отивайки на училище те сочат с пръст и те нарочват за "лошия" тогава давай коментари. Аз също съм израстнал в такава институция но не съм станал бандит. А мамините синчета дето крадат и убиват и са израстнали в "нормално" семейство те какви са? Мене ако питаш: Всеки израстнал с родители е слабак. Щото на лесно всеки знае. Я спи на пейките в студа и се опитай да оживееш поне за 3 дена без ядене и пари.

Само либералничите с циганите, тапи гербери.

Sis Pol

За какво всъщност са се сборили?

И защо, да попитам фитката Фандъкова е освободила персонала? Защото те са "лошите", така ли?! А горкото, невинно, чисто 17-годишно мангалче е разбира се, жертвата с нарушени права!! 100 % малко му е бил боят...Нагли, арогантни, без никакво човешко чувство, а вечно галени с перце и вечно обезправените...