МВР: Цветелина Стоянова е опитала да се самоубие (обзор)

21-годишната Цветелина Стоянова, световна шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла, е опитала да се самоубие, съобщиха от МВР, цитирани от bTV.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Цветелина Стоянова е опитала да се самоубие (обзор) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се дали го е направила сама или някой е бил там и е помогнал ? Най-недоказуемите убийства са именно хвърляне от високо. И защо ако, както казва Раева, е живеела с приятеля си, е била в онзи ден при баба си и е скочила оттам ?

НА ЦВЕТИ - "ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ " Едно красиво малко цвете в дълбока бездна полетя, на едно красиво малко цвете, изтръгна някой нежната душа. Най- красивата принцеса, си ти в нашите очи, а кой ли толкоз в гърдите тъй силно тебе нарани ? И кой така жестоко отряза  твоите крила, когато силно устремена, летеше към безкрайна синева? Горди бяхме с твоите победи прославяше ни пред света, но какво ставаше с тебе в душата ти , това никой не разбра. И знай цветенце мило, безкрайна ни е обичта, дано даде ти сила да се изправиш отново на крака ! С ОБИЧ ! 16.06.2016        БИСЕРКА

Тази федерация наистина е много гнила! И особено по времето на Раева.

ОТ ВСИЧКИТЕ БРЪТВЕЖИ : НАЛИ УЖ БИЛА КОНТАКТНА,МЪРДАЛА КРАЙНИЦИТЕ СИ ?! ЗАЩО ТОГАВА НЕ СА Я ПИТАЛИ НЕЯ САМАТА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ?! ИЛИ ДА ГО НАПИШЕ НЯКАК,АЗ ЛИ ДА УЧА ЧЕНГЕТАТА?! ПАК МИ МИРИШЕ НА ГНИЛО...

но е лична! някой иска да намаже от тази лична драма - както се казва да я осребри! ако наистина се е метнала сама - това е тежък суициден епизод и няма как да е спорадичен ( мигновен) и защо близките и не са видели промяната в поведението и? Всеки суицид е предшестван от такава промяна. Ако тази тежка агресия към себе си е продукт на моментен афект той пак неможе да остане незабелязан... изобщо разследването трябва да е в посока - дали някой/и не са и помогнали физически да скочи от тия 18 метра... това е над обикновените гимнастически умения и таланти... все пак!

Ако е вярно, че момичето се е опитало само от отключила се страхова невроза, то да се намери този, който е допринесъл за такова отключване. Момичето може да каже това. Ако ли пък някой друг му е помогнал, то да се намери този някой. Момичето стщо може да каже, ако било така. Но най-интересен е коментара на неговия кръстник Ангел Ангелова добре известен боксов състезател и треньор в миналото. Той твърди, че тя е била изключена от отбора, за да бъде включена друга, протеже на важна клечка в спорта и председател на някоя от федерациита

неистови напъни от всички (федерация, състезателки и треньорки) момичето да бъде изкарано лудо. И те, сакън да не са намесени !! То не бяха предавания по телевизията, коментарии... Защо бе самовлюбени главанаци ? Уважавайте поне състоянието и мъката, трагедията на детето :((((( Няма крушка без опашка, и тя ИСТИНАТА ще лъсне, нали ?

каквото и да станало оставете момичето на мира. Като лешояди сте. Още е живо и дано му се размине. Проявете мълчаливо съчувствие към нещастието му.

Ей, тия Сиракови алчни, та алчни!То не са имоти, пластични операции на тая изкукуригала баба Илияна, то не баха силикони на тъпите им щерки, изкуствени перчеми на селандура Наско! Що не земат да си купят една совалка и да изхвърчат завинаги в космоса да видят там колко много мангизи има!

Нещо много въртят и сучат. Кой ли е този високопоставен, когото прикриват, защото се опитал да убие момичето? Такава красавица няма да скочи да се самоубие. Това ми намирисва на нещо гадно.

т.н. професионален спорт е ужасна работа и маймунски бизнес. взема много жертви по най различен начин.

Умишлено е разбита в 5 теми. Искат 5 -10-100 пъти да обезсилят и обезверят българите. Искат да сме дезинформирани и нямат доблестта, смелостта и страха от Бога и страданието да си признаят истината. А тя е много трагична. Едно дете, Божи дар, прославя България. Една от МНОООГОТО мутри го затрива. Ей така за да угоди на нещо или на някого. Българите, които живеят в чужбина са повече от българите в България. Не искат МУТРИТЕ да им затрият децата!

Няма начин да се дава информация от различни ъгли за събития случили се по различно време, която хем да е актуална, хем да е подробна. Инак сте права.

и се скрий

Отказала да отиде и се самоубила???Не ни правете на загубеняци и луди.

Дано се оправи момичето , но едно ми прави впечатление страхотно семейство , спортно а живее при баба си...??? Кое е формирало депресията ...

(Не)случаен цитат: "Спомням си, когато Цвети загуби майка си,.."

си гладна? Има много храна за бедните духом.

Тия от МВР са егаси профаните.. Отключило било момичето страхова психоза и затова скочило от 6ят етаж. Ей, народе, тия горе всичките са за измитане.

Повечето опити се правят с лекарства, а не така

Целият Български народ се моли да оздравееш,ЦВЕТЕ прекрасно!Амин!

Съмнявам се да е опит за самоубийство. Тя не може да не си дава сметка какъв удар за представянето на отбора ще нанесе със своята смърт в този момент. И въпреки това ... Или тъкмо затова? - Не! Ако е вярно казаното от Раева, допускам присъствието и участието и на друг човек в тази трагична история с 21-годишното момиче - НЕ дете! И тогава опитът за "самоубийство" може и да се окаже с друг изпълнител.

Че Нешка има грешка...!

Не трябва да се случват такива работи. Деца да се опитват да се самоубият, хора на прага на живота. Бог да го пази момичето - стискам палци и се моля да се възстанови и никога повече да не и минават такива мисли през главицата.

Много скоро истината ще излезе наяве. Всички ще останат втрещени. И ще разберат какво е сатанизъм в действие. Нека , да се покаже тъмната страна на обществено популярните ... Огромната лъжа, злоба и садизъм в спорт като художествената гимнастика създават лъскави опаковки и как те се изхвърлят след употреба. Непонятно в свят, създаден по законите на хармонията. Замислям се тези да ли са хора?

един внимателен подход, който трябва да е към всяко дете. Работата с деца е тънка работа, не е за дървеняци. Да отделиш време, да поговориш, това е част от задължението на лекаря и тренера. То не е изпълнено. Несвършената работа е налице. Жалко е, че цената на медалите е цената на съдбата на едно дете. Тя е неприемлива за зрителите и почитателите на този спорт.

Целта оправдава средствата най-много важи за спорта. Трябва да се вземе медал и всичко е оправдано-намеса в личния живот ,шантажи заплахи.

Най-важното сега е Цвети да се възстанови. Помолете се за това.

Спортистите са хора със силна воля, дисциплина. Не вярвам да е опитала да се самоубие..

На всеки може да се случи. И спортистите са хора, не са богове.

Много странно. Тя явно се е изненадала, че е изключена от отбора, казват, че като го е разбрала се е разстроила. В същото време треньори и пр. намесени лица, твърдят, че тя била отказала да отиде. Има нещо много гнило. Дано се оправи момичето, дано се възстанови, дано намери и сили да продължи напред в друго поприще, защото там където се е озовала, явно отношенията са отровни.

Предполагам, че любовникът и, някакво мижаво футболистче от някакъв скапан отбор е най-виновен за всичко. Той е виновникът за лошото настроеие на това дете. Той го е манипулирал, гадния мангал, и я е тормозел. Момичетата са чувствителни и прецизни - да не говорим за перфекционисти като гимнастички по художествена. И кво! Попада в лапитае на един татуиран бездарник. Защо не се е грижил тоя помияр за доброто настроение на девойката. Страдал, кво страда - къде е следващата - такава е философията на подобни помияри - справка Божинов, Михайлов и кой ли не още. А момичетата от гимнастиката са учени от малки на морал и трудолюбие. Какъв морал и какво трудолюбие от някакъв скапан футболист - сигурно тя го е хранила и утешавала, този нещастник, и е пренебрегнала сина на семейният им приятел, който я е обгрижвал. Татуирана кофа за боклук.

Вероятно ще трябва да се сбогуваме с нея. Живота й ще тежи на съвеста на Нешка и Илияна.

Приятел, прочети поста на "изтрещял". Много е прав. Къде се скри улезеният чвор, от предишна информация. Предполагам, че може би е била бременна и затова е трябвало да остане у дома. Трагедия. Не са виновни треньорките - те винаги са справедливи. Господ ще въздаде всеки му заслуженото. Нищо добро не го чака това момченце-махленско футболистче. Вече му е приготвено едно яко дебело дърво. Въпрос на време.

Сама се била отказала от участие. Знае се как доброзорно стават тези неща уж по собствено желание, ама сега се крият зад сълзливи думи и зад Господ, повтаряйки многократно името му.

а може да е тренирала на парапет и да е паднала от външната страна на парапета

Не ви ли е обидно като българи, от 24 държави на Европейското по футбол, България да не присъства?

и сега какво да вземем да скачаме от терасите защото не сме на Европейското?

А ако ви даваха минимална работна заплата дали щяхте да се правите на футболисти.

Никак даже не ми е "обидно", даже се кефя. Едни тюфлеци, дето не заслужават да отидат на Евро-2016, не са отишли и нема да вземат кинти, нема да си показват татуираните мутри по тв-то и нема да се дуят без покритие. На това аз му викам справедливост

На нейно место са сложили някое връзкарче

Да се молим за Цвети да да живее! Другото в момента не е важно! Да се молим за момичетата да се представят добре ! Това е важно в този момент! Да ги подкрепим!

Абе дир Джурналиститии как може да напишете, че някой се бори за живот при ооложение, че се е опитал да се самоубие ?

НАЛИ ГЛЕДАТЕ КАКВИ КАВГИ СТАВАТ ЗА ВЛАСТ ВЪВ ФЕДЕРАЦИИТЕ ПО ВОЛЕЙБОЛ ,ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА,ФУТБОЛ И ДРУГИ ТАКИВА.ТО СРЪДНИ И КОМПРОМАТИ СЕ РАЗВЯВАТ ,ОСТАВКИ СЕ ИСКАТ,ЛАГЕРИ СЕ СЪЗДАВАТ .БОРБА ЗА ВЛАСТ ,ВЛИЯНИЕ И ПАРИ.

Близките й като бивши спортисти би трябвало да й обяснят, че спорта не е всичко в този живот.

МНОГО ТЪМНИ СТРАНИ ИМА СПОРТА ВЪОБЩЕ.ТОВА Е ПАРИ И ВЛАСТ.НИЩО НЕ Е ТАКА КАКТО ИЗГЛЕЖДА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА

ТОВА Е ТЪМНАТА СТРАНА НА СПОРТНИТЕ УСПЕХИ.ОЩЕ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИШНИ СА В ЗАЛАТА .ТЕ СА СИ ЕДНИ ДЕЦА И ТРЕНЬОРИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО В ИМЕТО НА АМБИЦИИТЕ СИ ЗА УСПЕХИ ,ПАРИ И ПРИЗНАНИЕ МАНИПУЛИРАТ ДЕТСКАТА ПСИХИКА И ИЗВАЙВАТ УВРЕДЕНИ ХОРА.НЕШКА И ИЛИЯНА РАЕВА ДА НЕ МИ ГОВОРЯТ.НА МНОГО ХОРА СА НАВРЕДИЛИ И ОСАКАТИЛИ ДУХОВНО.

това са пълни глупости - точно спорта изгражда характер, дисциплина и човешки качества.

младите живеят във много суров свят в който непрекъснато има надпревара да си най-добър във всичко, това поражда психически разстройства, страх, че някой по-добър от теб ще те измести, тяхната психика е по-крехка и независимо, че децата са по-динамични, по - информирани, те са по-чувствителни, по-слаби, по-податливи, неборбени, болнави, затова ние по-възрастните сме тези, които трябва да ги предпазим да ги научим как да устояват на живота, да се борят, да приемат нещата по-полека, и без това не останах млади хора тук, дете дано оцелееш!!!!!!

Голяма трагедия... Лично на мен И.Раева ми изглежда лоша по характер /лично не я познавам/ и не много интелектуална..

Молете се Цвети да оживее.

нуждата да си перфектен и амбицията да направиш повече е това, което развива Света затова никой не би трябвало да си позволява да съди или да критикува. Надявам се Цвети да бъде спасена.

Firi

Ей никой да не смее да плюе по момичето! говеда с говеда! Ако оживее да и помегне някоя известна психоложка!

Струва ми се , че сега ОТБОРА може да покаже , че наистина Цвети като човек , е по важна от спортният им жимот е кариера.АКО наистина държат на момичето ДА СЕ ОТКАЖАТ от участие и да се върнат ВЕДНАГА.Да са до нея в този момент! Това е единствената достойна реакция , а не писане в фейсбус.Смешници!!!

Аз съм родител на дете спортист, като цяло е страшно зомбиране и филмиране, клубовете се мразят, децата се мразят, родителите се гледат лошо. Но един ден всичко при нас си дойде по местата, бяхме като "разстреляни", детето имаше здравословен проблем - половин година почивка. За този период от време разбрахме кое е най-важно. Продължаваме със спорта, но всичко вече е различно.

Точно така е! Нашият син няма никакви спортни заложби да бъде добър състезател, както и манталитета на футболист, но страшно обича този спорт. Преминахме през плуване, гребане, карате, бокс и сега пак ходи на футбол. Това, което казвате за отборите, омразата и гледането накриво е точна така....От една страна за нас родителите е важно детето просто да спортува, от друга, треньорите изискват много от децата, защото и там се върти бизнес - с мачовете, с подготовка на добри играчи и техните трансфери...И накрая страдащи са децата, едни не могат да се справят, други биват надценени...., Дано да са оправи момичето!

Искам предварително да се извиня, ако засегна някого от ръководството на Федерацията по гимнастика. Не може спортист от такъв ранг да се остави така. Тя не искала да замине с отбора, имало е психолози. А треньорът е най-големият психолог. След като се е отказала, е била убедена, че участието й в Рио е под въпрос. Това каза по телефона пред Нова телевизия кръстникът на гимнастичката Цвети Стоянова Ангел Ангелов. "И да го оставят това дете... Просто не намирам думи! Илиана е един голям спортист, голям ръководител. Тя е моторът на отборите. Да се допусне това положение... Не знам", допълни той. "Казваше ми, че има контузия. Но да се остави това дете в такъв момент преди европейското, да не говорим за олимпиадата", не доизказа мислите си Ангелов. "В такъв момент, когато детето отказва дори да присъства като зрител със съотборничките си, с които е израснало от толкова години, това е трябвало да е някакъв сигнал, някакъв звънец, че с това дете нещо се случва. И ние сме близки, но не така ежедневно или постоянно в контакт. Нямам никаква идея какво е било състоянието й", коментира кръстникът на Цвети. "Точно в такъв момент, в който е решила да се отказва, в който е на финала на такава успешна кариера, това дете да бъде оставено просто така... Била е много разстроена от това неучастие в отбора. Доколкото знам от баща й, тя е била извадена от отбора. Това й е повлияло най-много. Чух нещо, че с глезена й е имала проблем. Но не знам... За съжаление майка й почина доста отдавна. Това беше голяма травма, но тя успя да преодолее този стресов момент и се доказа на състезания, на участия. За съжаление още нямаме информация какво е състоянието й. Дано даде Господ момичето да се оправи!"

Каквото и да стане ВИНОВНИТЕ ще си носят кръста, и там някъде дълбоко в себеси , ще са наясно с какво вина живеят ! Ако има нещо човешко в тях . Детето с промит мозък, без майка ... много , много тъжно.

Току що чух какво е наИзраел и то няма нишо общо със заключенията на МВР. Според Раева те са се грижили много за момичето, предложили са и да замине с тях без д а играе и т. н. " грижи" Къде е истината? И. Раева най-много оплю Н. Робева за методите и на работа, но тя самата е безмилостна и безпощадна - с много о своите бивши съотборничи и с момичетата си. Тя самата е заявила, че не обича губещите.