Цвети Стоянова е претърпяла 4-часова операция

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е претърпяла успешна операция на гръбнака вчера в "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Цвети Стоянова е претърпяла 4-часова операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В спорта има робия.Не всеки може да изтърпи,ако пък има треньорска неправда се случва това с Цвети.

едното беше убийство, а това си е детска работа.

е този пост.

Аз също всеки ден изпращам здраве и енергия за Цвети. Искам да споделя нещо мое. Имам приятелка, която 10години се бори със страшната болест. Усещах, че борбата беше не за нея, а беше за бликите около нея. За мен всичко е лечимо, ако болният го желае. Приятелката ми почина преди месец. Сега, когато чета всичко и гледам снимките й във фейсбук, си мисля за Живота. Всеки сам решава как да живее.

случаят цвети стоянова ми напомня за самоубииството на талантливата петя добарова - и в двата случая заради една жестока несправидливост която и двете нежни души не могат да понесат.

грешка - дубарова

Bсеки ден в 2,00h на обяд аз и моите прuятели правим медитацuя 10мин и казваме молитва за цвети ! Zнаем, че молитвата е много силна божественна енергuя !!! Yбедени сме, че ще и помогнем, защото я обичаме и го правим с лUбов !

Оставете интригите, преди Цвети да оживее. Дано има шанс да се оправи. Желая и го! Пожелайте го и Вие!!!

Тия Илияна и Наско се скъсаха да се самопробутват за Вип персони, Супер успешно семейство, Най - успелите спортисти на България и Пример за всички ни. На хората им писна. Всъщност за една бивша гимнастичка с комплекси и разкривена физиономия. И един полу- пиян оплешивяващ бивш футболист. Семейство Г-н и Г-жа Бивши. Ама с настоящи претенции. Аман.

Наско и Илиана са бивши спортисти представяли страната успешно на много престижни спортни събития.И са успешни , всеки има недостатъци.

Всичко стана ясно още в началото и сега се потвърждава. Цвети е сбъркала на предишни състезания, била е тормозена по този повод и е изпаднала в депресия. Може и сама да е отказала да замине за Израел, ама само защото я е било страх, страх до смърт. Затова е предпочела да се метне през балкона. Илияна да не се прави на дръж ми шапката. Побъркали са момичето от комплекси и амбиция, че да се появи после Илияна пак по бански, с поредна тъпа новина, как "показва перфектна фигура" Безумна жена. Противна.

Прочети какво и как си писала, безумно положителна енергия имаш. Аз не живея в България отдавна, не мога да приема такива думи. Ти защо имаш такова отношение.

Илияна Раева е виновна това момиче да скочи от терасата .ВСИЧКО ЩЕ покрие тя ще плати на Бабата да измисли че Девоиката сама се е отказала.Илияна Раева тряба да бъде отстранена като тренюр на нацеоналния отбор.

ИЛИАНА РАЕВА ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА В ОТБОРА КОЙ ДА ИГРАЕ И КОЙ НЕ ???? тАЯ ТРЕНЬОРКА НА НАЦИОНАЛНИЯ ЗА ЛУКОВА ГЛАВА ЛИ Е ТАМ ???

Тук съвсем умишлено дир-аджийте публикуват тази история, за да се разправят и оклеветяват Илияна Раева. Дали заради опита й да влезе в политиката или за друго нещо, но намесата на тролове /или самите дир-аджий си ги пишат нещата/ се забелязва с невъоръжено око. А по въпроса дали са отстранили това момиче от отбора или не - треньорският щаб има пълните права да решава кой да отива на състезание и кой не! А това момиче може и да е красиво, но пък е много, много тъпо. Да съсипеш по този начин живота си, защото дори да оцелее вече ще разбере какво е направила, е извън всяка логика. Защото човек дори когато реши да умре, трябва да го направи така, че да няма никакъв шанс да оживее! А може и да е паднала от балкона по невнимание, след като е пратила възрастната си баба за ягоди!!!!!!!!!!!!!!

Много точен и правилен коментар!Това е истината!Хората обаче,заблудени,не могат да го разберат!

М астията Раева ще си плати,колкото по-късно толкова по-тежко!!!!!!!!!!!!!!!!

Опитът за самоубийство, който гимнастичката от ансамбъла ни Цветелина Стоянова направи, е бил продиктуван от категоричния отказ на Илиана Раева и Ина Ананиева да я включат в отбора за Европейското в Израел. Тази версия става все по-достоверна, а и самата Ананиева я призна частично, след като Раева беше хваната в редица лъжи в последните си изказвания по темата. Преди седмица, в деня на трагедията, Цвети изпратила баба си да й купи ягоди, което БЛИЦ СПОРТ първи разкри, и така останала сама в апартамента в "Надежда". Минути след това полетяла от балкона на шестия етаж. От тогава грацията бере душа в Пирогов, като снощи имаше нова операция - успешна интервенция на гръбнака. Ансамбълът ни по художествена гимнастика пък замина за Израел и спечели бронзови медали, като мястото на агонизиращата в болницата Цвети беше заето от гимнастичката Любомира Казанова. Илиана е нарекла Цвети слабохарактерна крава, обиждала я е като каруцар и категорично е обявила, че няма никакъв вариант Цветелина да се върне в отбора по художествена гимнастика. Успя да й вмени вина, че дърпа целия отбор назад и че е по-добре да я няма, разкрива пред "Уикенд" близък до Цвети. Избухването на Раева станало в неделя вечер, часове след като ансамбъла ни по художествена гимнастика участвал в предаването 120 минути по Би Ти Ви. Цвети също била сред поканените грации, но внезапно напуснала гримьорната и не се появила в ефир. Същата вечер Цветелина опитала да говори с Илиана Раева и да й се извини за напускането й. Шефката на родната федерация по гимнастика обаче била категорична, че Цвети е проиграла всичките си шансове за връщане в отбора. На следващата сутрин Цветелина научила, че мястото й вече е заето от резервата Любомира Казанова. От тази новина рухнала и бързо взела решението да сложи край на живота си, след като видяло отблизо края на кариерата си

Хубаво, младо момиче няма да посегне на живота си без конкретна причина. А "кравата" Раева, да му мисли.

... е сега вече... раев е истински каубои!

Браво, много достоверни източници цитирате. Уикенд и Блиц. Ххахахахаха

Многознайко 3159, ето ти линк към предаването "120 минути" и участието на ансамбъла и треньорките. link Ако си направиш труда да го изгледаш, ще видиш колко противоречия има в изказването ти. Не зная откъде имаш информация за избухването на Илиана в неделя вечер, но ако ти си на мястото на треньорския щаб, предстоят акредитации, организиране на заминаването, няма ли да избухнеш, ако състезателката ти не е сигурна дали пътува или не пътува. Любомира не е можело да замине, ако няма оформени документи. Т.е. Цвети казва - не идвам, и те качват Любомира на самолета. Това няма как да се случи. Ако не знаеш - ще ти припомня: Илиана Раева беше първият треньор на този ансамбъл и с нея те спечелиха първите си медали. После Илиана стана председател на федерацията, а Ина пое ансамбъла като главен треньор, след като преди работеше като помощник-треньор с Илиана. Кое тук според теб е скандалното и ненормалното.

Ако това момиче оцелее ще се разбере за какво става въпрос. Може пък от личен характер да е драмата, а не професионален. А може да е някаква комбинация от двете кой знае...

Кой плаща за лечение на самоубийците? Аз не желая моите здравни вноски да отиват за такива случай! Да се създаде някакъв "Милозлив доброволчески фонд" от който да се лекуват изперкалите! Що, за криво разбираема хуманност!

Сашо, ти си поредният неграмотен идиот. Мисля, че от твоите осигуровки няма да бъде платено точно това лечение. А пък дано не те стигне теб драмата член на твоето семейство да опита самоубийство и тогава да те питам дали ще си задаваш същия въпрос. И понеже явно си си чоплил в носа по време на часовете по български език - пише се такива СЛУЧАИ. Случай е ед. число. Чувал си, че в пунктуацията има знак "запетая", но си я наплескал, където ти дойде, без това да е вярното място.

А ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ Е ВЕЧЕ СКУМРИЯТА РАЕВА-ПЕЧЕ КОЖИ В ГЪРЦИЯ И СТРАДА ,МИЛАТА, ЗА ЦВЕТИ!

И от непрофесионалист се виждаше в интервютата на Раева,че не и пука.Само за себе си мисли,тя да не пострада,в което не вярвам.Ще се измъкне алчната змия.(алчни змии няма,но хора има).Не наяде се.Коло е груба,колко е безразлична към нещастието на другите.Не може да го скриеш Раевааа!!!!

Долу РАЕВИЦА! Самозабравила се богаташка. Оставка и да я съдят за причинен психстормсз,подтикнал това момиче към фатални прояви.

Абе раевица след като обиколи всички телевизии и разказа как е обгрижвала Цвети, сега го играе тежко болна - в прединфарктно състояние била и пиела шепи хапчета. Няма да се учудя, ако накрая тази скочубра раевицата се изкара жертва в цялата тази суматоха!

666 хейтър, да ти кажа едва ли "раевица", както я наричаш, е тръгнала сама да обикаля телевизиите. Когато се случи трагедията, медиите сами започнаха да я търсят и дори я обвиняваха, че не си вдига телефона. Изпратиха си репортери в Израел, та да може още там, на място, да я интервюират. Съвсем нормално е да е притеснена и да преживява. Само олигофрен като теб може просто да седи и да говори глупости. Ама какво ли знаеш ти за хората изобщо, освен да мразиш и да се мислиш за значимо създание.

Купката Раева чака внученце- то ще плати за стореното от нея на Цвети.Амин!

Хайде оставете момичето на спокойствие да се бори за живота си!Дано никога не прочете кой какво е написал,че току виж пак е скочила и то от по-горен етаж.А за тези които имат идея да привлеакт вниманието върху себе си по този начин,нека знаят,че навремето -онова време ,дето е нямало европейски,ценности защототе са задавани от българските земи,самоубийците са полагани извън гробището и то не напразно

Ред е на Раева да скочи.За момичето нищо лошо не се пише,ама прочети за Илиана!!!

Стига сте яли краката на Раева!Не тя е бутнала момичето от прозореца!С мен,колкото пъти са постъпяли несправедливо,сега трябваше да съм световен рекордьор по скачане от блок!Пък живея и на 8-ия етаж!Направо щях да съм за Гинес!Просто това момиче,Цветето,е хубаво,но страшно глупаво!Ако оживее,бърка си живота за винаги!

Четох,че някой по-долу беше писал , че на Раева само "дувара" на палата й е по-скъп от амартамента на това момиче. Нека не се заблуждаваме, че гимнастиката е добре платен спорт. Затова и хубавите момичета се опитват да подобрят стандарта на живота си с бракове за по-изявени футболисти , каквито днес у нас няма вече а и не знам кога ще ги има ?! Раевата успя да свали Сираков,той играеше в Испания тогава . Сираков си е Сираков, затова Раевата днес е "кралицата-майка",която парадира с парите на мъжа си. На нито един спортист не завиждам , ДРАЗНЯ СЕ ОБАЧЕ С ПАРАДИРАНЕТО НА БОГАТСТВО, защото днес 2/3 -ти от народа ни живее , пардон вегетира в недоимък и не бива да се присмиваме и на хората в панелките , защото има хора без покрив над главата си... ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО МОМИЧЕТО - ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ , "ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ БЕЗ ДА СЕ ПОКАЖЕ" ! САМО ПОТЪРПЕТЕ...

вижда се, че началото е преодоляно. ще живее. но как? при тези травми и операции, при последващи рехабилитации не ми се вярва да е в нормата. дано не съм прав , но ....

Момиче е починало след падане от междуетажна площадка между 14 и 15 етаж на жилищен блок в софийския кв. Бъкстон. Това съобщиха от пресцентъра на МВР пред Фокус.Сигналът е постъпил около 13.45 часа. Инцидентът е станал в ж.к Бъкстон. На мястото се извършва оглед. Изяснява се самоличността на момичето, което е на видимо млада възраст.

"Ще живее!" В Пирогроб ги оправят такива...."ремонтират" - да река

да оздравее напълно. Една операция, втора, трета - да има какво да нищят медиите. Надпреварват се да сипят измислици - колкото по-жестоко, толкова с по-голяма стръв лаят - чак лиги им текат. Еле по Нова Виктор и Ани - задават въпроси и не чакат да им отговорят, а един през друг лаят. Явно се кефят на въпросите си, а не на отговорите. Еле по Нова сутруешният блок

ХОРА,ЛЮБОМИРА ПРИ АНТОН ХЕКИМЯН КАЗА ЧЕ Е РАЗБРАЛА ,ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ В ПЕТЪК-1О ЮНИ,НА 12 ЮНИ ЦВЕТИ НЕ БЕШЕ ВЕЧЕ С ОТБОРА В ПРЕДАВАНЕТО 120 МИНУТИ.НА 14 ОТБОРЪТ ЗАМИНАВА,ЦВЕТИ СКАЧА ОТ ШЕСТИ ЕТАЖ-МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ДОСТА ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВЪВ ВРЕМЕТО ОТКОЛКОТО НИ ГО ПРЕДСТАВЯТ ТРЕНЬОРКАТА И РАЕВА.ЗАПОЧНАЛИ СА ДА НАЛАГАТ НОВО МОМИЧЕ В ОТБОРА СЪВСЕМ ТЕНДЕНЦИОЗНО,КАТО СА МИСЛИЛИ,ЧЕ И ЦВЕТИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ И НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ СЛЕД РИО ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ ЧЕТИРИ.ЦВЕТИ СА Я ИСКАЛИ ЗА СТАРША В ЕВЕНТУАЛНИЯ НОВ ОТБОР, ЗАЩОТО ТЯ Е НАЙ-НОВА ОТ СТАРИЯ И СЪЩЕВРЕМЕННО СА ОБИГРАВАЛИ ЗАСИЛЕНО ЛЮБОМИРА.НО НЕ СА И ИЗЛЕЗЛИ СМЕТКИТЕ НА ИЛИАНЧЕТО-ЦВЕТИТО НЕ СЕ Е ПОДЧИНИЛА И СЪОТВЕТНО Е БИЛА НАКАЗАНА ПСИХИЧЕСКИ ОТ РАЕВАТА- ГОРКАТА !

нали писах по-долу вече за манипулациите и интригите на лицемерката Илиана Раева - ето, точно това имах предвид - тя от месеци е тормозела Цвети с обвинения, че не е вече подходяща, докарала я е до това излизане от студиото, което е станало повод да я нагруби и да я изгони от състава за Израел, но това е последната капка, а нещата са се мътели отдавна! Цялата вина е на Илиана и тая треньорка, и на психоложката, които са докарали Цвети до пълно отчаяние с несправедливите си и подли интриги в отбора! А сега ходят в болницата и позират като най-загрижените, бели и красиви, всеотдайните едва ли не, докато става дума само за пари и пари, и да се снимат за пиар по вестниците ... Ако Цвети беше загинала от тоя скок, и на гробището щяха да висят от сутрин до вечер -само да се пред камерите, защото тази тема сега е интересна, за това се пише и показва по ТВ ... ((((( Мърши долни и алчни! И на тия изродки са поверени деца! Къде гледат родителите не мога да разбера?! Как си дават децата на такива маниачки?! Античовеци!

и в спорта като и в работата. ако ти каже работодателя ,че вече не ставаш и те уволни ще идеш ли да се метнеш от високо? да не забравяме ,че това са професионални спортисти и че доброволно са постъпили да тренират при тези треньори. не вярвам насила да са ги закарали в залата.

Лелеле е на теб не ти ли свърши смяната? От обяд си като развалена грамофонна плоча.

браво! 10000000000+++++++

Желаем ти пълно оздравяване, момиче!

Няма ли някой който да забрани гаврите с това дете! Срамувам се от нашата журналистика. Няма разлика от преди или след т.н. промени. Продажниците са си продажници, некадърниците са си некадърници проституиращите журналисти са си такива и преди и сега.

Много точно казано. Няма морал. Има само злоба, малоумие, гонене на рейтинг. Ама нека чукнат на дърво тези словоблудци да не ги стига всичко това, че тежко им.

КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ? Виж как живее принцесата раева и как живеят в панелките нейните бели робини. къде бяхте по време на социализма2 Щяхте да сте най добрите комсомолски и партийни секретари

Само който не е работил с Илиана Раева няма представа за какво иде реч....., Нешка Робева пасти да яде и да ти се иска да скочиш не от шести етаж, а от небостъргач ако има.

А ти кога работи с нея, патило, та се изказваш компетентно?

НАСИЛА ли кара когото и да било да работи с нея??????

Явно не си наясно, че гимнастиката е основното, с което тези момичета се занимават от деца. Това им е животът.

то и без да си работил с илияна раева си личи, че е властна, нетърпяща друго мнение, абсолютен деспот , изцежда хората отвсякъде- такава си е била от време оно - сега трябва някой да и стъпи на врата и да я постави на мястото и - не разчитайте, на цвети ако се оправи да каже истината - илияна е задействала на всички нива оправданието си - първо съотборничките на цвети, после илияна се върна и бабата на цвети даде интервю в нейна полза, така че и цвети няма да каже нищо - дано да се оправи момичето, целият народ български и го пожелавa

Не знам защо се преекспонира една лична драма.

Раева е съществото довело до това състояние Цвети. Употребила я е и я изхвърлила като ненужна вещ. Тази жена трябва най малкото да бъде отстранена от ръководството на федерацията. В правото на близките на момичето е да заведат частен осъдителен иск срещу Раева за поведение което е накърнило човешкото достойнство и е причинило болки и страдания довели до фатален изход на едно нежно същество каквото е пострадалата Цвети! НА ТАЗИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ БИВА ДА И СЕ ПРОСТИ СЛУЧИЛОТО СЕ! В НЕЯ НЯМА МИЛОСТ И ЧЕСТВО ЗА ВИНА. ЗА НЕЯ ТАКИВА КАТО МОМИЧЕТО СА СРЕДСТВО ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ!

Бабата на момичето разказа за съвсем друго отношение от Раева към детето и очевидно няма никакво намерение да съди когото и да е било. След като роднините настояват, че това е личен въпрос, защо си позволяваме да тренираме жлъчта си в нета?

Атаката по-скоро прилича на поръчка. Много слоба, много обвинения, малко информация. Крайно време е да се засрамим и да млъкнем. Стискаме палци на Цвети, на лекарите, на целия отбор и на всички останали, които работят за доброто представяне на България.

Да твърдите, че от художествена гимнастика се забогатява е пълна идиотщина. Само някой ненормалник, който просто си запълва времето с плюене, може да изтърси подобна глупост. Илиана Раева никого не е употребила. Вашите твърдения са безпочвени и са клевета. От изказването Ви става ясно, че не сте адвокат, защото личи липсата на интелект в него, иначе би било резонно да предложите услугите си на близките на Цвети, щом толкова разпалено говорите за "частен осъдителен иск". Между другото, мисля, че такъв термин не съществува. Този спорт е красив, но, разбира се, изисква жертви и дисциплина. Бързам да уточня, че под "жертви" разбирам тренировки, които пречат на децата да висят по кръчмите, по градинките, където да пушат и да шмъркат разни неща, пречат им да се занимават с безсмислени разходки по моловете и запълване на времето със създаване на кифленски имидж. Този спорт създава дисциплина, възпитава хора. Имам наблюдения съвсем отблизо от всичко това и затова си позволявам да го твърдя. Можете просто да замълчите, защото сте жалки.

Златното момиче на България - Цвети, е разбрала, че няма да пътува с отбора за Европейското първенство в Израел на 12 юни. Това е станало малко преди ефира на 120 минути" по Би Ти Ви, където грациите бяха поканени заедно с Илиана Раева и Ина Ананиева. Малко след като са я гримирали обаче, Цвети напуснала телевизията изненадващо за екипа. Явно в този момент момичето е рухнало психически от обида, че е махната от отбора. Тя изгледала предаването вкъщи и след това направила първия си опит за самоубийство - прерязала си вените с кухненски нож. Илиана Раева разбрала за случилото се, говорила с нея и й заявила категорично, че няма да играе, докато не се справи със страховете си. Това обаче е само един от фактите, които президентката на Федерация по художествена гимнастика премълча. Не стана ясно и дали е уведомила някого, след като е узнала, че Цвети е направила опит да си посегне. Затова пък показа есемесите от гимнастичката с пожелания за добро представяне в Израел. Психолози коментираха за Всеки ден", че съобщенията всъщност показват колко е нещастна Цвети от решението на треньорския екип.

Много "осведомени" се навъдиха по чатовете. Вие естествено сте били там и това са личните ви наблюдения?

СТАТИЯТА: "Лъснаха лъжите на Илиана Раева (ОБЗОР)" ИЛИ ТЕ ВСИЧКИ ЛЪЖАТ САМО РАЕВА НЕ?! АКО И НА ТЯХ НЕ ВЕРВАШ ИЗГЛЕДАЙ КЛИПЧЕТО В КОЕТО ПОБЕСНЕЛАТА РАЕВА КРЕЩИ НА ОБЕЗУМЕЛИТЕ ОТ СТРАХ МОМИЧЕТА: "Ще ти вържа плешките и стош така непрекъснато" Записа от това клипче също ли е лъжа? ЛЪЖА ЛИ Е , ЧЕ ДВА ДНИ ПРЕДИ ТОВА СЪСТЕЗАТЕЛКАТА СИ Е ПРЕРЯЗВАЛА ВЕНИТЕ С КУХНЕНСКИ НОЖ И РАЕВА Е ЗНАЕЛА ЗА ТОВА? РАЕВА СЕ Е ОТНАСЯЛА НЕЧОВЕШКИ С МОМИЧЕТАТА. ТОВА ГО ПОТВЪРЖДАВАТ И ДРУГИ НЕЙНИ БИВШИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ! НЕКА НЕ НИЕ , А ТОЗИ ТАМ ГОРЕ НА НЕБЕТО Я СЪДИ. И ТЯ Е МАЙКА, ТАКА ЛИ СЕ ОТНАСЯ СДЪЩЕРИТЕ СИКАКТО С ТЕЗИ НЕЩАСТНИ БЕДНИ МОМИЧЕТА?

Боже, и аз оставам с такова впечатление. Много осведомени, много знаещи "хора" изпълзяха от тинята.

Как си представяте Раева да вземе за Израел момиче, което не е в добро състояние /независимо от причината/. КАК при цялото напрежение за състезанието, и то на всички, участващи в него, тя да поеме грижата и за Цвети! Ами това би било КРАЙНО БЕЗОТГОВОРНО! И защо така се нахвърляте в/у Раева??? Който не харесва методите й да не работи с нея...А тя не ги е променяла, та да се чудим сега... / При психически отклонения е много трудно да се прецени кой кога как е могъл да помогне/Но българинът МРАЗИ успелите, повечето коментари са пропити от завист! Едно момиче е посегнало на живота си, а тук се коментира къщата на Раева!!! А бе...манталитет...

Бат Бойко трябва да я изпрати в Ландщул, така както прати Фалкона за Мутафчиев

ДА ПРОВЕРЯТ ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ С КОИТО Е ПОСТРОЕН ЗАМЪКА НА РАЕВА В ДРАГАЛЕВЦИ? ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ОТ ЗАКУСКИ И КЪРПЕНИ ЧОРАПИ. ОТ КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ ВИ СЕМЕСТВО НАСКО И ИЛИАНА ? ДЕКЛАРИРАНИ ЛИ СА И ОБЛОЖЕНИ ЛИ С ДАНЪК?

Божееееееее, какви ги вършиш!?! Защо постави на такова изпитание това красиво момиче?!? Защо бе Боже?!? Има къде, къде по-друг матриал...

какбихте постъпили ако сте родител на Цвети и ако една идиотизирана и алчна старица употреби детето ви и го зхвърли по начина по който го направи Илиана Раева? Тази жена е първопричината за да стигне състезателката до това състояние. След преживяната психическа травма ЦВЕТИ е решила да сложи край на живота си. Раева трябва да бъде съдена за опит към подбуждане към самоубийство!

Атаката по-скоро прилича на поръчка. Има хора с дух, с хъс, с енергия за успех, не само със злоба.

Илиана Раева крещяла по Цвети Стоянова: Тъпа крава, за нищо не ставаш и дърпаш отбора надолу!!! Илиана я нарекла Цвети слабохарактерна крава, обиждала я е като каруцар и категорично е обявила, че няма никакъв вариант Цветелина да се върне в отбора по художествена гимнастика. Успя да й вмени вина, че дърпа целия отбор назад и че е по-добре да я няма Освен председател на федерацията по художествена гимнастика, Раева има и частен клуб, финансиран от златодобивното дружество "Дънди Прешъс Метълс". Запознати са категорични, че момичетата в нейната школа са трагични, но все са първи на състезания

Ако това го четете във вестник УЙкенд - не, мерси.

В "СПОРТ БГ" Така урежда ли те. Раева е толкова тъпа и самонадеяна, че вече срещу нея е застанала и нейната треньорка, която заявява, че момичето не се е отказвало от явяване на състезание. ИМА ЖЕСТОКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕЧОВЕШКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА РАЕВА КЪМ МОМИЧЕТАТА.

Явно в парцала "УЙкенд" го четат наистина. А също и в сайтове като Брадва, Епицентър и всякакви такива простотии. Интересно защо забравят, че Цвети е точно от клуба на Илиана. Някъде ви се къса логическата нишка, плюещи същества.

А защо такива треньори не ги наказват със закон?

На Раева само дувара на къщата и струва, колкото панелката, в която живее милото момиче... блаааа Раева

Като сте толкова вещи по дуварите, бихте ли дали списък на всички аналогични дувари в страната. Ще е крайно интересно, а и ще се разделите с част от енергията си.

Защо продължава да се пише, че момичето е извършило самоубийство? Има ли свидетели? Аз лично съм се подхлъзвала на тераса, страшно лесно е да паднеш през парапет в такъв момент, особено ако е нисък. Възможно е и да и прилошало, жегите са ужасни в последно време, да е залитнала. Всичко може да се е случило. И медиите, и хората не спряха да обвиняват треньорите, Илияна Раева...а каква вина имат те? Намерили заместничка?! Ама разбира се, че ще намерят и то не в последния момент, а много преди това. Длъжни са да го направят. Ансамбълът не е само от едно момиче. Всички момичета там имат мечти, трудели са се неуморно за тези състезания. Нормално е да искат да се състезават. Вие как бихте постъпили на мястото на треньорите, ако един от основните ви играчи две седмици преди състезание ви разиграва- днес ще играя, утре няма да играя? Цвети е много красиво и талантливо момиче. Дай, Боже, да се оправи и всичко това остане зад гърба и, но е време журналистите да се спрат.

Госпожа Раева, не виждате ли, че не сте харесвана персона, айде излезте достойно и стига си повишавала тон на интервюта, като си притеснена... ходи си У сараите У Драгалевци дразнеща жено...

Да се помолим това младо момиче да се възстанови бързо и без последствия !

НЕШКА е ТАЛАНТ и ТВОРЕЦ, каквито никога не е била и няма да бъде Раева. Едно време като гимнастичка Илиана Раева също не бе особено симпатична на хората. Любимки бяха Лили Игнатова и Анелия Раленкова. Това е. И сме били прави в оценките си.

че може да е конкуренция на НЕШКА и да я изпревари по брой медали и да заеме мястото й на народна любимка. Само че няма да стане. Защото НЕШКА е на първо място Човек, за разлика от мутра Илиана.

"Златните ни момичета в "120 минути", КОЕТО Е ОТ 12.06.2016 /ден преди инцидента/ ТРЕНЕРКАТА ИНА АНАНИЕВА РАЗКРИВА ЕДИН ИНТЕРЕСЕН ТАЙНА СВЪРЗАН С "една лилава кърпа на едно от момичетата което преди да излезе винаги ми я дава" НА ВЪПРОСА ЗАЩО АНАНИЕВА ОТГОВАРЯ - "Ми не знам" КОЕ Е МОМИЧЕТО ОТ ЧИЙТО ТАЛИСМАН СЕ ОПИТВА ДА СЕ ОСВОБОДИ АНАНИЕВА? Оказва се, че тя не присъства на интервюто. Това е единствено липсващото на интервюто ммиче Цвети Стоянова. ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ЦВЕТИ И ИВА Е ТАЗИ КЪРПА С КОЯТО ТРЕНЕРКАТА ВИНАГИ ХОДИ.

не трябва да се затваря до пълното възстановяване на Цвети ! Това е нашата борба в името на Истината и знак че сме до нея.

е била в депресия. Или иначе казано луда. Знаете как се лекува депресия. От психиатър с лекарства, които те правят парцал. Цвети е била просто отчаяна. Отчаяна не точно от прецакването, а отчаяна от отношението на хората край нея, от които не е очаквала подобно предателство. Може би отивайки в дома на Раева, и преспивайки там, тя е търсела доказателството, че не е на прав път и че греши в преценката за предателите.

Бъркаш депресията с нещо друго. Депресията е сложно психо-соматично заболяване, което не е наследствено, а по-скоро е поведенческо, може да се наследи само "склонност" към неврози, депресии и биполярен синдром, но всеки случай е различен. Общото е, че човек страда много силно, има физически и психически симптоми - болки по тялото, слабост, която го напада в неочаквани моменти (без видима причина), лоши мисли, отчаяние, фантазии, най-често - лоши, неприятни, страхове, нощни кошмари, главоболия, виене на свят или загуба на равновесие, на усещане за място и време, болки в корема и лошо храносмилане, неприемане на някои храни, към които по-рано не е имал непоносимост, дори могат да се проявяват за известно време симптоми на други заболявания, които не се доказват с клинични изследвания ... Доста сложна работа е и не е за два дни и от един разговор - има си предистория и развитие, докато се стигне до опит за самоубийство. Има 39 признака на депресията, които трябва да се изследват - ако поне 12 - 15 от тях са налице у пациента, се доказва депресия в различен стадий, и може да се лекува. Лекарствата, които се прилагат в чужбина, са доста ефективни, но у нас обикновено ги няма или са непознати на докторята, които не могат да диагностицират цялостно заболяването, а лекуват само някои от симптомите - и нищо не постигат, само се отлага кризата. На Цвети никой не й е обърнал внимание навреме, защото тъпите тикви Раева и Ананиева, както и най-тъпата - "психоложката", си мислят само за състезания, медали, пари и пари - да има спонсори и да им дават много кинти ... а какво става с децата - изобщо не ги интересува! Затова и ходят като насрани сега и се оправдават по студиата - опитват се да се правят на загрижени, но не са! Алчни, тъпи и нагли хухтавели в климакс, с напъни да изглеждат красавици и да се кълчат по скъпите си дворове и плажовете ... Пълен отврат!

Депресията се лекува от психиатър, а там методите са ясни. Експерименти с лекарства и довеждане до безпомощно състояние. После евентуално може да се оправиш, ако имаш късмет.

Или може би, ако не стигматизирахме хората с психически заболявания и не наричахме "луди", момичетата като Цвети биха потърсили помощ за заболяването си преди да стигнат дотам да скачат от балконите!

С лед този случай, "ЕДНИ ОВЛАСТЕНИ" едва ли ще посмеят да направят този номер/смяна/ повече. СЪВЕСТА Е СТРАШЕН СЪДНИК!

много неграмотно бе човек....

Все си мисля, чеч е крайно време да сформираме един ГЕРБ-ав отбор по художествена гимнастика. В него естествено място ще заемат трите грации- Бъчва Румянова, Цицка Цачева, Мента Стоенова.....- шкембе, курбан и пача. Почетно място в ансамбъла ще заема Искра Фидоската- която е на диета, тъй като не може да мине през обръча и се търкаля по тепиха като камъните на Атлас. Другите две момичета в ансамбъла са- Даниел Митов- кафява лента- страгяняч и Росица Плевналиева- топки, но космати и залепени подхвърля. Треньор и наставник на националната гарнитура- физкултурникът Цецо Цветанов- тъпото.

Забравихте човека с Б БУХАЛКАТА

точната дума за състоянието, в което се е намирала Цвети. Не депресия. Не е била луда, както искат да я изкарат. Била е отчаяна. От прецакването, което не е очаквала баш от хората, смятани за нейно семейство.

С НЕЙНАТА ВИЗИЯ СТОЛИЧНИТЕ БРЪМЧАЛКИ СА НАМЕРИЛИ ЧИЧКО ПАРИЧКО И ВСИЧКО ИМ Е ПОДНЕСЕНО.СПОРТЪТ КАЛЯВА И Я Е НАПРАВИЛ БОРБЕНА .ПОДНАСЯ ВТОРИ ШАНС И ВЕЧЕ САМА ЩЕ РЕШИ КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВА.

Айде стига с тая Цвети бе, малоумници с промити от телевизии мозъци. По-добре вижте себе си- мръсни, пияни, вонящи на цигари и евтин салам Камчия. Изперете си насраните гащи и лепкавите чорапи. Оправете себе си, след това Цвети, Раева о другите. Баси тъпаците сте- подрете собствения си двор, след това гледайте в двора на комшиите. Все другите оправяте, а трябва от себе си да започнете/ Малоумници, зомбита, с промити от реклами, Национални лотарии, пошли шоута, Биг-брадъри, чалга мозъци....

Ади стига истерясва ами давай оставка. Цвети затова публично го е направила, за да ти поискаме сметка !

Ще си тропаш по масата у вас!

Истината боли, а ?

браво! 1000000000000++++++++

в това Цвети да не е искала да играе. Та тя е на края на кариерата си като състезател, а Олимпиадата в Рио наближава. Не е възможно Цвети да е искала да се откаже. Точно обратното. На нея й се е играело и предполагам, че най-голямото й желание е било да иде на Олимпийските игри в Рио. Но, мястото очевидно Раева е обещала за Буба. Затова я пуска като титуляр в Израел, за да се ошлайфа. Цвети е била прецакана. Това е истината. И още нещо. Има гласове които искат да се затвори тази тема. В хора се включи дори СЕМ ! И всичко това се прави в защита на Илиана Раева, т.е. целта е потулване на скандала около инцидента. Обаче, Цвети е скочила и за да изкрещи и накара народа да разнищи тази интрига и да отстрани виновника от поста. Цвети не е искала да я посочи директно с пръст. Направи го индиректно, скачайки в деня на заминаването на отбора.

Оправи себе си първо, след това мисли за Цвети... Тъпаци...

няма как да се оправим. Илиана е мутра в женски дрехи.