Коментари - Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет | Днес.dir.bg

Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет

Природозащтници организираха поредна демонстрация под мотото "Да защитим Пирин, да защитим България!" тази вечер в София.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет | Днес.dir.bg

Коментари

Направо да ги изгонят от центъра тези зелени платени протестери, защото са станали крайно нагли.

Защо полицията и Столична община позволяват на тези платени протестъри да блокират движението в час пик в централната част на София?!?

А щото зелените не са им отпуснали за тези уж протести кеш, а :))))

Цеко явно е отпуснал доста пари за форумците :)

Топъл южен вятър гали склоновете над калните просеки в Пирин, а слънцето напича ли напича гъстите блокове на Бетонов Възел Банско.

Да бетонираме Пирин за поколенията !

Няма ли да командирова училищните автобуси за сметка на всички българи и да докарат контрапротестиращи?

А от псевдо-еко защитниците, КОЙ ше спаси България?

Аз пък обещавам да дойда на кафевите контра-протести с бармани, сервитьорки и зидаро-мазачи за бетонирането на Пирин! Заедно с Цеко Минеф и Далавери Семьонов ще изнесем пламенна реч и ще разконспирираме световния заговор срещу българско-кипърския честен бизнес!

Полицаите си заработват 100-те млн.

Виждам двадесетина човека на снимките. Много шум за нищо но не по Шекспир. 20 х 50лв =1000лв. Такъв "протест" и аз мога да организирам без никакъв проблем ако две вечери си спестя къркането по кръчмите в Банско.

Къркането можеш да спестиш, ама резултатите от къркането - никога!!

Господа!На зелените за това им плащат излезли са на работа така както и хелзинския комитет това е демокрацията на всякъде пари се правят с кражба не с работа, за това народния съд и всички пумяри с държавните поръчки разтрел нека после им коленичиме и видите ли те комунистите били лоши а ми този живот е БЪЛГАРИЯ кое му е хубавото

Драги Лигави Софийски Колеги Екологически - не се протестира така като вас - импотентно - фригидни са ви протестите. Излиза се из цяла София на основните трафик артерии - Цариградско задължително на поне 3 места блокада, Околовръстното на двете дъги поне по 3 блокади, и т.н. всичко де се свърза център - Младост, Люлин, Бояна, Драгалевци, Тракия, Хемус и т.н. се блокира сутрин и вечер в пиковете часове. Излизате с багери, трактори, комбайни, може и личните си Мерцедеси и БМВ-та да нарамите - задължително на етанол или на слънчогледово олио захранване - и като великите GreenPeace разкатавате майките на всичко друго около вас що мърда. Гарантирано Злият Нено и целокупното правителство ще пририта смъртно и ще отиде в историята, гарантирам ви това.

Там е работата, че еко-протестиращите малко или много искат да запазят добрият тон. Насила работата ще стане, ама заинтересованите ще потърсят реванш и то край няма да има. Идеята е да се разбуди обществото и да се спре най-накрая с оСИРАНЕТО на България. Щото всеки иска да си почине в градина, а никой не обича да рие тоалетни.

Разбрах - щото колегите софийски екологически живеят в ТОАЛЕТНИ и не знаят как да си ги направят градини затова очичките им се просълзяват за градината ПИРИН, да. НА ЕКО-ВОЙНА ДРУГАРИ ЕКО.

плащам-слугите изпълняват

Демократични чекиджий, може много да плюете социализма----ама бае ви Тошо ви остави чисто море и планини!:))))))) ...а вие, копеленца бизнесментско-иновативни----само за 30 години ги бетонирахте и им евахте мамата!:)))))))) Еми---ебете си мамата, ходете в Гърция, Швейцария и на баба ви в туйнака на курорт!:))))))))))

Чисто, чисто колко чисто като трябваше да си стържем мазут от петите и да олуваме с умрели рибета. Лъжец!

Каквото и да кажа....чистосърдечно....ще бъде изтрито,като....,,недопустим коментар".... Днес нямаме Армия... Днес нямаме Полиция... Днес нямаме икономика Днес нямаме....държава! Имаме само...мутри.... И закони,които са си изработили...да работят за....ТЯХ! Днес нямаме гражданско общество.... Имаме разбити на хиляди парчета...мат'рял.... А полицаите ,дори с помияри не мога да сравня.... Квичат и се умилкват за мръвка... УМИЛКВАТ СЕ И ВАРДЯТ ТОЗИ ДЕТО ИМ Я ДАВА,А ХАПЯТ И СЕ НАХВЪРЛЯТ СРЕЩУ ТЕЗИ,КОИТО СА Я....ОСИГУРИЛИ.... МАЛКО Е ДА ГИ БИЯТ МАНГАЛИТЕ ПО СЕЛАТА.... ТЪПИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ И ЗА СЕКС...МЕЧТАЯТ...

каквото е да кажеш, цифрите друго викат! бвп на България 1990г - 10 940 000 000 $ бвп на България 2016г. - 52 400 000 000 $

E ако върнеш още четвърт век може и по-добър резултат да искараш. Нали ти е ясно, че тогава билетчето струваше 6 ст. а сега е 25 пъти по-скъпо. Бензина беше 35 ст. а сега е повече от 6 пъти по-скъп, билета за самолет София-Варна беше 22 лева, а сега е 200-300, сиренето беше 2 лева а сега гони 10, в ресторант за салата, мешена скара с гарнитура и бира стигаха 4-5 лв, а сега отиваш минимум на 30 и т.н. Сравнението ти излиза много зле!

Объркал си се пич. БВП на България през 1989 е 52 млрд долара. Източник: The Universal Almanac (1992) издание на Andrews and McMeel, Kansas City , Missouri.

Има хора прости, дето хич не се усещат! Погледнете се! Вижте колко сте! Направете преценка и се оттеглете с достойнство! Мърши зелени!

Да ама виж кои са - младежи!!!! И стават все повече. Това не са ти дърти реститутки, насвинили се мутри и страхливи чичовци и лелки. Тия ще ви видят сметката!!!!

хубаво де, ама аз да попитам, курнелия и манолова що не спретнат един местен референдум, както направиха в генерал тошево за добива на газ, и в трън със златодобива, и каквото гласуват хората, това да е!?

Писна ми от зеления рекет ! Утре ще дойдат и веганите и човек няма да може да си купи месо от магазина. После знам ли и третия пол ще иска всички да сме неутрален пол... Истинските зелени трябва да правят протест да се забрани отоплението с дърва. Ето това е истинско зелено. Сега с 1000 дървета +- за лифта нищо няма да постигнат. Пак ще дишаме праха в София. Явно протеста е платен. Само малоумниците не го схванаха.

Aaaa - не местен. Пирин е на всички, не на алчните банскалии и придошли мутри!

Полюцаите ги назобиха със 100 млн лв и сега пазят своя патрон Боко Тъпото от народната любов. Не е лесно да си полюцай, трябва да си безкрайно тъп, също като Тъпото.

Тука вече стана прекалено много политика и много малко екология. В Родопите и Стара Планина има цели райони до където ти поглед стигне превърнати в лунен пейзаж. Изнася се с тировете. Обаче около лифта се завъртяха прекалено много интереси. Не се съмнявам, че има любители на природата, които са там с безкористна цел. Но се обзалагам, че е пълно и с "зелени партийци", които им пълнят главите по поръчка.

я кажи къде точно е този лунен пейзаж, та и аз да ида да го видя?

еколога! Ти не знаеш ли, че питаш?

Толкова е просто: Спирате тока, спирате мобилните комуникации, отцепвате района, така че никой да не може да мине, пускате вътре маскирани жандармеристи без обозначителни знаци и започва поголовно чупене на глави. Предтекста съмнителни елементи подготвят дестабилизациа на държавата. Поке веднъж всички дружно ще аплодираме действията на мвр.

Първо твоята глава ще се счупи... Мам*а ви и Цековисти!

Справедливо е

Антончо, много си прост. Такива като теб са за съжаляване.

Не знам аз дали съм за съжаление, ама вие със сигурнист сте! Онези от европата, които ви плащат дс викате, знаеш ли как стопират такива прошлвци като вас - с палки и газ! Ама на онези и протестите са други, приличат на война, защото са излезли наистина хора, вярващи в това за което викат. Тука няма как да стане - защото почерпката която получавате не може да бъде топкова мотивираща колкото вътрешното убеждение. Ако бяхте истински еколози а не водени от икономически цели, щяхте да протестирате и за много други неща. Както сами виждате, вече не сте интересни, и получавате все по-малко и малко медийно внимание.

Това е протест на интелигентни хора, които пазят природата ни от нагли печалбари! Една природа макар и осакатена ни остана и не можем да я загубим, защото ние оставаме тук а банкерите и децата им отдавна имат домове във Швейцария. Не си мислете, че хората ще се откажат докато не постигнат победа!!!

генерална грешка! "ние оставаме тук" - какво те задържа все още? не ми казвай че е гроба на дедите ти, които са напоили земята с кръвтта си?! ако искаш нормален живот за себе си и децата си - излез и живей днес. Дригия вариант е "оставаме, оставаме" и чакаме и чакаме. И ще се пенсионираш и няма да дочакаш.

ходи опитай да опазиш природата от циганите дето изсекоха горите, тука у софия е мноо лесно с 10 човека да застанеш посредата на 3 лентов булевард. у гората ше ви шокат, ама там пари от НПО-та не получавате ;(

Изсичането на горите трябва да се контролира от властта умнико , но циганите са избиратели на управляващите и са недосегаеми.

Накрая при тези комунистически "еколози" изроди ще дойдем ние с гайдите и сопите и ще им строшим главите безмозъчни...!!!!!! Но какво да искаме от тях и вдъхновителите им, червените уроди водители КУРнинова, Кутев, Симов, Христов, Зарков, Славчо артелчика, Ташко Арменков ДС-то, Йончева, Р. Овч. и вся остальная червена сволоч...

Не ми е ясно от кога Асен Генов е комунист. По твоята логика ДСБ ДАЙ БЪЛГАРИЯ ГЕРБ и всички други псевдо десни са комунисти. Ами тогава да живее БКП.

Полицаите вардят престъпниците,както винаги,а после ще ми реват за увеличение на заплати,ама няма да ги подкрепим!!

Радвам се като гледам оредяващите редици на зелената мафия. Явно все пак корупцията ще загуби.

Викаш тоя, дето ще се нагушат с втори лифт...не са подкупвали ли?

Тъпанари, имате още 3 години до следващите избори - и пак 1.5%. Защо не протестирате за Слънчев бряг, Костов го направи такъв "хубав"

Добрич кой те Купи-защо се продаде???.Имал си смислени коментаери-какво ти стана.Ако нещо в Добруджа се случи на кого ще разчиташ-нали на нас пак .

Нито се продавам, нито някой ме купува. У нас има и истински протести. Като на хората от Видин за магистралата. Личи си разликата от измисления протест за Пирин. Плюс това искам страната ми да е с развита инфраструктура, а не див генгерлик и да се виси по безсмисмени опашки. Иначе, благодаря ти за оценката за другите ми коментари.

Ок ще се видиме в някой друг живот след 100 г и хубаво и на теб пожелавам !!! Келер ще дойде поне ела и я виж на живо.:Д

Забавиха ме страшно много тия червеи и крастави жаби пред на университета, а бързах да помогна на роднина. Полицаите само ги пазеха. Крайно време е да изберем ВСИЧКИ - влечуги или хора, шепот на пари или естествен подбор, лилявите или България.

А,протеста го разбирам и съм съгласен с него....НО НЕ РАЗБИРАМ, защо е насочен протеста единсвено КЪМ ЕДИН министър от кабинета, а не срещу целия кабинет Национални предатели, ОБСУЖВАЩИ интересите на няколко държави , не само една? Значи, ако махнем Нено Димов и БЪЛГАРИЯ ше СФЕТНЕ, като Швейцария на Балканите, така ли? Оставка за Бойко няма ли да има, най големия мерзавец?

Всеки ден ще е така, до победата! Днес - 500, утре - 1000, след месец - два - 100 000??

Нещо , май не ти върви математиката ?!?

Като гледа протестиращите по-скоро намаляват и оредяват. Силно се надявам като останат 10 човека да ги арестуват до един. Писна ми от протести за глупости и спиране на движеното на който където му скимне. Мога ли да поискам оставка на протестиращите за неузаконен протест?

Долу на зелената мафия ! Защо не протестирате да се забрани отоплението на дърва ? Или пък новите автомобили да плащат по малко данък ? Това е истинско !

В България на всяка крачка. Няма де да стъпиш от продажни политици,бизнесмени и техните подръжници.Съсипаха природата,както и всичко останало. Бог да ги съди...

Генов пак се вихри на протести. От кога не беше се въргалял по паветата, чак забравих за какво протестираше последния път. Сега остава и бялото роялче пак да изкарат и сеира ще е пълен.

Това ли са 10 000? Лъжци, щом лъжете за бройката, значи лъжете за останалото.

Що толкова малко? Една шепа роднини. Чак ме хвана срам.

Значи протест хем на безопасно в София, хем пред Министерски съвет, но вечер, в извън работно време. Тези хорица не мислят да опазват Пирин, а гледат да си оправдаят надниците на протестъри, платени от някоя партийка, останала извън Парламента в последните избори. Ако искаха да опазват Пирин - протестът щеше да бъде пред единствения лифт в Банско, като със сила щяха да се опитват да разкарат гадните туристи от опашката и да не им позволяват да се доберат до Пирин и да го омърсяват с нежеланото си присъствие. Е, разбира се тогава от зелени, сини щяха да станат от приятелските потупвания от туристите и местните.

Пирин бил техен, на зелената мафия, ама не смеят да отидат там. В Софето по така защитени.

Правилно, Пирин е национален резерват и всичко което не е създадено от природата там, трябва да бъде отстранено, лифтове, писти, постройки, пътища в планината, хижи, заслони. Да остане чиста природа.

Забравих, и протестеращете да бъдат разкарани от пирин.

LeGrandTulup

Те там никога не са и стъпвали, в Пирин.

Като им дадат пари и ще млъкнат

ШЕ ПРОТЕСТИРАТ,ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ И ЩЕ СПРАТ, НЕКА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО. ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕР, А НЕ ОТ УЛИЦАТА!!!

А когато "помагаха" на суджук бея банкянския, тогава всичко беше наред нали? Тогава тичахте по улицата като разпрани и нямаше никакъв министерски съвет за вас, а гербаджио нещастен?

Не така! не "гербаджия", а "герберасТ" ! Да!

Аз вече забравих за какво протестират. Дано те си спомнят.

Вземи си гинко-билобата и си припомни ти колко взе за този пост ;)

Коментари - Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет | Днес.dir.bg

Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет

Природозащтници организираха поредна демонстрация под мотото "Да защитим Пирин, да защитим България!" тази вечер в София.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спряха защитниците на Пирин пред Министерски съвет | Днес.dir.bg

Коментари

Направо да ги изгонят от центъра тези зелени платени протестери, защото са станали крайно нагли.

Защо полицията и Столична община позволяват на тези платени протестъри да блокират движението в час пик в централната част на София?!?

А щото зелените не са им отпуснали за тези уж протести кеш, а :))))

Цеко явно е отпуснал доста пари за форумците :)

Топъл южен вятър гали склоновете над калните просеки в Пирин, а слънцето напича ли напича гъстите блокове на Бетонов Възел Банско.

Да бетонираме Пирин за поколенията !

Няма ли да командирова училищните автобуси за сметка на всички българи и да докарат контрапротестиращи?

А от псевдо-еко защитниците, КОЙ ше спаси България?

Аз пък обещавам да дойда на кафевите контра-протести с бармани, сервитьорки и зидаро-мазачи за бетонирането на Пирин! Заедно с Цеко Минеф и Далавери Семьонов ще изнесем пламенна реч и ще разконспирираме световния заговор срещу българско-кипърския честен бизнес!

Полицаите си заработват 100-те млн.

Виждам двадесетина човека на снимките. Много шум за нищо но не по Шекспир. 20 х 50лв =1000лв. Такъв "протест" и аз мога да организирам без никакъв проблем ако две вечери си спестя къркането по кръчмите в Банско.

Къркането можеш да спестиш, ама резултатите от къркането - никога!!

Господа!На зелените за това им плащат излезли са на работа така както и хелзинския комитет това е демокрацията на всякъде пари се правят с кражба не с работа, за това народния съд и всички пумяри с държавните поръчки разтрел нека после им коленичиме и видите ли те комунистите били лоши а ми този живот е БЪЛГАРИЯ кое му е хубавото

Драги Лигави Софийски Колеги Екологически - не се протестира така като вас - импотентно - фригидни са ви протестите. Излиза се из цяла София на основните трафик артерии - Цариградско задължително на поне 3 места блокада, Околовръстното на двете дъги поне по 3 блокади, и т.н. всичко де се свърза център - Младост, Люлин, Бояна, Драгалевци, Тракия, Хемус и т.н. се блокира сутрин и вечер в пиковете часове. Излизате с багери, трактори, комбайни, може и личните си Мерцедеси и БМВ-та да нарамите - задължително на етанол или на слънчогледово олио захранване - и като великите GreenPeace разкатавате майките на всичко друго около вас що мърда. Гарантирано Злият Нено и целокупното правителство ще пририта смъртно и ще отиде в историята, гарантирам ви това.

Там е работата, че еко-протестиращите малко или много искат да запазят добрият тон. Насила работата ще стане, ама заинтересованите ще потърсят реванш и то край няма да има. Идеята е да се разбуди обществото и да се спре най-накрая с оСИРАНЕТО на България. Щото всеки иска да си почине в градина, а никой не обича да рие тоалетни.

Разбрах - щото колегите софийски екологически живеят в ТОАЛЕТНИ и не знаят как да си ги направят градини затова очичките им се просълзяват за градината ПИРИН, да. НА ЕКО-ВОЙНА ДРУГАРИ ЕКО.

плащам-слугите изпълняват

Демократични чекиджий, може много да плюете социализма----ама бае ви Тошо ви остави чисто море и планини!:))))))) ...а вие, копеленца бизнесментско-иновативни----само за 30 години ги бетонирахте и им евахте мамата!:)))))))) Еми---ебете си мамата, ходете в Гърция, Швейцария и на баба ви в туйнака на курорт!:))))))))))

Чисто, чисто колко чисто като трябваше да си стържем мазут от петите и да олуваме с умрели рибета. Лъжец!

Каквото и да кажа....чистосърдечно....ще бъде изтрито,като....,,недопустим коментар".... Днес нямаме Армия... Днес нямаме Полиция... Днес нямаме икономика Днес нямаме....държава! Имаме само...мутри.... И закони,които са си изработили...да работят за....ТЯХ! Днес нямаме гражданско общество.... Имаме разбити на хиляди парчета...мат'рял.... А полицаите ,дори с помияри не мога да сравня.... Квичат и се умилкват за мръвка... УМИЛКВАТ СЕ И ВАРДЯТ ТОЗИ ДЕТО ИМ Я ДАВА,А ХАПЯТ И СЕ НАХВЪРЛЯТ СРЕЩУ ТЕЗИ,КОИТО СА Я....ОСИГУРИЛИ.... МАЛКО Е ДА ГИ БИЯТ МАНГАЛИТЕ ПО СЕЛАТА.... ТЪПИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ И ЗА СЕКС...МЕЧТАЯТ...

каквото е да кажеш, цифрите друго викат! бвп на България 1990г - 10 940 000 000 $ бвп на България 2016г. - 52 400 000 000 $

E ако върнеш още четвърт век може и по-добър резултат да искараш. Нали ти е ясно, че тогава билетчето струваше 6 ст. а сега е 25 пъти по-скъпо. Бензина беше 35 ст. а сега е повече от 6 пъти по-скъп, билета за самолет София-Варна беше 22 лева, а сега е 200-300, сиренето беше 2 лева а сега гони 10, в ресторант за салата, мешена скара с гарнитура и бира стигаха 4-5 лв, а сега отиваш минимум на 30 и т.н. Сравнението ти излиза много зле!

Объркал си се пич. БВП на България през 1989 е 52 млрд долара. Източник: The Universal Almanac (1992) издание на Andrews and McMeel, Kansas City , Missouri.

Има хора прости, дето хич не се усещат! Погледнете се! Вижте колко сте! Направете преценка и се оттеглете с достойнство! Мърши зелени!

Да ама виж кои са - младежи!!!! И стават все повече. Това не са ти дърти реститутки, насвинили се мутри и страхливи чичовци и лелки. Тия ще ви видят сметката!!!!

хубаво де, ама аз да попитам, курнелия и манолова що не спретнат един местен референдум, както направиха в генерал тошево за добива на газ, и в трън със златодобива, и каквото гласуват хората, това да е!?

Писна ми от зеления рекет ! Утре ще дойдат и веганите и човек няма да може да си купи месо от магазина. После знам ли и третия пол ще иска всички да сме неутрален пол... Истинските зелени трябва да правят протест да се забрани отоплението с дърва. Ето това е истинско зелено. Сега с 1000 дървета +- за лифта нищо няма да постигнат. Пак ще дишаме праха в София. Явно протеста е платен. Само малоумниците не го схванаха.

Aaaa - не местен. Пирин е на всички, не на алчните банскалии и придошли мутри!

Полюцаите ги назобиха със 100 млн лв и сега пазят своя патрон Боко Тъпото от народната любов. Не е лесно да си полюцай, трябва да си безкрайно тъп, също като Тъпото.

Тука вече стана прекалено много политика и много малко екология. В Родопите и Стара Планина има цели райони до където ти поглед стигне превърнати в лунен пейзаж. Изнася се с тировете. Обаче около лифта се завъртяха прекалено много интереси. Не се съмнявам, че има любители на природата, които са там с безкористна цел. Но се обзалагам, че е пълно и с "зелени партийци", които им пълнят главите по поръчка.

я кажи къде точно е този лунен пейзаж, та и аз да ида да го видя?

еколога! Ти не знаеш ли, че питаш?

Толкова е просто: Спирате тока, спирате мобилните комуникации, отцепвате района, така че никой да не може да мине, пускате вътре маскирани жандармеристи без обозначителни знаци и започва поголовно чупене на глави. Предтекста съмнителни елементи подготвят дестабилизациа на държавата. Поке веднъж всички дружно ще аплодираме действията на мвр.

Първо твоята глава ще се счупи... Мам*а ви и Цековисти!

Справедливо е

Антончо, много си прост. Такива като теб са за съжаляване.

Не знам аз дали съм за съжаление, ама вие със сигурнист сте! Онези от европата, които ви плащат дс викате, знаеш ли как стопират такива прошлвци като вас - с палки и газ! Ама на онези и протестите са други, приличат на война, защото са излезли наистина хора, вярващи в това за което викат. Тука няма как да стане - защото почерпката която получавате не може да бъде топкова мотивираща колкото вътрешното убеждение. Ако бяхте истински еколози а не водени от икономически цели, щяхте да протестирате и за много други неща. Както сами виждате, вече не сте интересни, и получавате все по-малко и малко медийно внимание.

Това е протест на интелигентни хора, които пазят природата ни от нагли печалбари! Една природа макар и осакатена ни остана и не можем да я загубим, защото ние оставаме тук а банкерите и децата им отдавна имат домове във Швейцария. Не си мислете, че хората ще се откажат докато не постигнат победа!!!

генерална грешка! "ние оставаме тук" - какво те задържа все още? не ми казвай че е гроба на дедите ти, които са напоили земята с кръвтта си?! ако искаш нормален живот за себе си и децата си - излез и живей днес. Дригия вариант е "оставаме, оставаме" и чакаме и чакаме. И ще се пенсионираш и няма да дочакаш.

ходи опитай да опазиш природата от циганите дето изсекоха горите, тука у софия е мноо лесно с 10 човека да застанеш посредата на 3 лентов булевард. у гората ше ви шокат, ама там пари от НПО-та не получавате ;(

Изсичането на горите трябва да се контролира от властта умнико , но циганите са избиратели на управляващите и са недосегаеми.

Накрая при тези комунистически "еколози" изроди ще дойдем ние с гайдите и сопите и ще им строшим главите безмозъчни...!!!!!! Но какво да искаме от тях и вдъхновителите им, червените уроди водители КУРнинова, Кутев, Симов, Христов, Зарков, Славчо артелчика, Ташко Арменков ДС-то, Йончева, Р. Овч. и вся остальная червена сволоч...

Не ми е ясно от кога Асен Генов е комунист. По твоята логика ДСБ ДАЙ БЪЛГАРИЯ ГЕРБ и всички други псевдо десни са комунисти. Ами тогава да живее БКП.

Полицаите вардят престъпниците,както винаги,а после ще ми реват за увеличение на заплати,ама няма да ги подкрепим!!

Радвам се като гледам оредяващите редици на зелената мафия. Явно все пак корупцията ще загуби.

Викаш тоя, дето ще се нагушат с втори лифт...не са подкупвали ли?

Тъпанари, имате още 3 години до следващите избори - и пак 1.5%. Защо не протестирате за Слънчев бряг, Костов го направи такъв "хубав"

Добрич кой те Купи-защо се продаде???.Имал си смислени коментаери-какво ти стана.Ако нещо в Добруджа се случи на кого ще разчиташ-нали на нас пак .

Нито се продавам, нито някой ме купува. У нас има и истински протести. Като на хората от Видин за магистралата. Личи си разликата от измисления протест за Пирин. Плюс това искам страната ми да е с развита инфраструктура, а не див генгерлик и да се виси по безсмисмени опашки. Иначе, благодаря ти за оценката за другите ми коментари.

Ок ще се видиме в някой друг живот след 100 г и хубаво и на теб пожелавам !!! Келер ще дойде поне ела и я виж на живо.:Д

Забавиха ме страшно много тия червеи и крастави жаби пред на университета, а бързах да помогна на роднина. Полицаите само ги пазеха. Крайно време е да изберем ВСИЧКИ - влечуги или хора, шепот на пари или естествен подбор, лилявите или България.

А,протеста го разбирам и съм съгласен с него....НО НЕ РАЗБИРАМ, защо е насочен протеста единсвено КЪМ ЕДИН министър от кабинета, а не срещу целия кабинет Национални предатели, ОБСУЖВАЩИ интересите на няколко държави , не само една? Значи, ако махнем Нено Димов и БЪЛГАРИЯ ше СФЕТНЕ, като Швейцария на Балканите, така ли? Оставка за Бойко няма ли да има, най големия мерзавец?

Всеки ден ще е така, до победата! Днес - 500, утре - 1000, след месец - два - 100 000??

Нещо , май не ти върви математиката ?!?

Като гледа протестиращите по-скоро намаляват и оредяват. Силно се надявам като останат 10 човека да ги арестуват до един. Писна ми от протести за глупости и спиране на движеното на който където му скимне. Мога ли да поискам оставка на протестиращите за неузаконен протест?

Долу на зелената мафия ! Защо не протестирате да се забрани отоплението на дърва ? Или пък новите автомобили да плащат по малко данък ? Това е истинско !

В България на всяка крачка. Няма де да стъпиш от продажни политици,бизнесмени и техните подръжници.Съсипаха природата,както и всичко останало. Бог да ги съди...

Генов пак се вихри на протести. От кога не беше се въргалял по паветата, чак забравих за какво протестираше последния път. Сега остава и бялото роялче пак да изкарат и сеира ще е пълен.

Това ли са 10 000? Лъжци, щом лъжете за бройката, значи лъжете за останалото.

Що толкова малко? Една шепа роднини. Чак ме хвана срам.

Значи протест хем на безопасно в София, хем пред Министерски съвет, но вечер, в извън работно време. Тези хорица не мислят да опазват Пирин, а гледат да си оправдаят надниците на протестъри, платени от някоя партийка, останала извън Парламента в последните избори. Ако искаха да опазват Пирин - протестът щеше да бъде пред единствения лифт в Банско, като със сила щяха да се опитват да разкарат гадните туристи от опашката и да не им позволяват да се доберат до Пирин и да го омърсяват с нежеланото си присъствие. Е, разбира се тогава от зелени, сини щяха да станат от приятелските потупвания от туристите и местните.

Пирин бил техен, на зелената мафия, ама не смеят да отидат там. В Софето по така защитени.

Правилно, Пирин е национален резерват и всичко което не е създадено от природата там, трябва да бъде отстранено, лифтове, писти, постройки, пътища в планината, хижи, заслони. Да остане чиста природа.

Забравих, и протестеращете да бъдат разкарани от пирин.

LeGrandTulup

Те там никога не са и стъпвали, в Пирин.

Като им дадат пари и ще млъкнат

ШЕ ПРОТЕСТИРАТ,ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ И ЩЕ СПРАТ, НЕКА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО. ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕР, А НЕ ОТ УЛИЦАТА!!!

А когато "помагаха" на суджук бея банкянския, тогава всичко беше наред нали? Тогава тичахте по улицата като разпрани и нямаше никакъв министерски съвет за вас, а гербаджио нещастен?

Не така! не "гербаджия", а "герберасТ" ! Да!

Аз вече забравих за какво протестират. Дано те си спомнят.

Вземи си гинко-билобата и си припомни ти колко взе за този пост ;)