13-и протест в защита на Пирин

В София се проведе 13-ят протест в защита на Пирин.

Обратно в новината

Коментари - 13-и протест в защита на Пирин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уляляяяя!!! Ма то като истински протест е било бе :) Хохо сериозна работа ти казвам :)))

То па един протест беше тва напраооо

тея протести все по-рехави стават. трябва да се откажат, за да не стават още по-смешни. по-добре нищо, отколкото това, което беше вчера.

Понеже за 13ти път излизат на улицата, затова ли бяха 13 души на кръст..

Каузата на Пирин не е кауза за блокиращите и търкалящите се по Орлов мост. Тяхната кауза е по-скоро каузата на Тома Белев, прибрал десетки милиони от "защита" на природата. Та тези приходи сега поддържат т.нар. "протести"... Но е доста голям скъперник тоя "природозащитник". Малко плаща, ряхав е протеста. Белев, извади още някой и друг милион, събери поне 1000 човека... Със 100-тина няма да стане работата... ;-)

Браво! Каузата Пирин и българската природа са едни от най-благородните възможни каузи. Би трябвало повече хора да се безпокоят за бъдещето на децата им в една изсечена и унищожена, без природа България!

Така е, обаче никой не е тръгнал да изсича горите на Пирин, както твърдят тези "природозащитници" или да застроява 48% от територията на планината, както твърдят същите. Това са нелепи твърдения и човек ако има поне малко мозък в главата си ще стигне много бързо до заключението, че това е само едно средство за постигане на други цели, например по-слабо развитие на ски туризма в България.

Червените тролове подкрепят Георгиус , когото обвиняват че стои зад Гинка ! Значи реално подкрепят Гинчето !

А да не би фондация "Биоразнообразие" да е сред платците за протеста, както и за досегашни 12 - е, хвали се в сайта си си за 11? А да не би "Спаси Пирин" да означава "Свали правителството", както сами декларират "спасителите"? А да не би "спасителите" досега да не са спасили някого или нещо? Възможни са два отговора. Да и Не. Моят е ДА.

А да не би да си тъпо ДС-ченге?!

Колко са участниците??? Сигурно ви е срам да напишете, че са един файтон хора!!!

СЛЕД ОНАЯ РАЗХОДКА С АВТОБУСИТЕ НА ПЕНСИИТЕ ДО СОФИЯ ПАРАТА ЗА ПРОТЕСТИ НАМАЛЯ :):):)

Деbil!

Проблем не са лифтовете, а че ако се реализира проектът за втора кабинка, с предвиден капацитет 3 000 човека/час, в ски-зона Банско, природата в района ще се съсипе ОТ ЧОВЕШКИЯ ПОРОЙ. Всичко може да си направим,-лифтове, хотели, магистрали, молове, небостъргачи, заводи, ....ПРИРОДА НЕ! Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Повече от половината пръстен отдавна е построен. Той е само малък участък от теснолинейката която минава през Родопите. Остават около 20 км. да се затвори пръстена. Площа на цялата Разлошка долина е приблизително колкото София. Хората в Банско" искат да вкарат СЛОН В АПАРТАМЕНТ!!! Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

участниците се събраха около три маси в близкото кръчме за да полеят с по халба бира достойно заработения хонорар

Толкова и им дават. Колкото да се почерпят някъде и до следващия път.

Вие се борите кой повече да открадне, а аз днес отново с големи перипетии едвам се прибрах в къщи. Разберете се по бързо, защото сте много прозрачни всички.

Броят протести по-голям от протестиращите.

А броят боклуци като теб - безкраен!

Ай сиктир с тия протести бе. За вас работа няма ли ?

майната на всички зелени тъпанари

Ееее, НЕМА ПА!!!! Тоя път ОСтавка НЕ хвърлям !!!! Ха, да видите сега...

че кратуната ти е дебела една педя.

Тия протестират само ако не вали и температурата е над 15 градуса. Явно свършват парите

Грабеж след грабеж. ГЕРБ и БОЙКО владеят това изкуство

на КГБистката мутренска щайка.

Уточни се. Грешно си разбран с тези минуси.