Защитниците на Банско искат среща с премиера

Отворено писмо до премиера Бойко Борисов са изпратили неправителствени организации, сред които и сдружението "Бъдеще за Банско", с искане за незабавна среща.

Обратно в новината

Коментари - Защитниците на Банско искат среща с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там ви е грешката. Няма какво повече да си говорите. Всичко е написано много ясно в закона, който вие погазвате. Наричасе закон зазащита на природата от банскалийски варвари. И ако не ви уври главата, очаквайте наказание свише. Моля се на бог блудните банскалийски варвари да бъдат убити! Господи, прати на блудно Банско съдба на Содом и Гомор!

На техният "протест" се бяха наредили едни дебелаци на около 60 години държащи пано "аз искам да карам ски". Част от участниците само не бяха с бастуни и проходилки, пък се изкарват скиори. Кой им плати транспорта до София? А как управляващите са тръгнали да защитават чужд олигархичен интерес! Дефиниция за олигархия - свързан с държавата бизнес. Концесионерите са олигарси. Олигарси ги правят управляващите. Тук на фирма с основни акционери от офшорните Кипър и Британските вирджински острови. Къде бе търга? Къде е конкуренцията? Защо не увеличат капацитета на сегашният лифт? Нямам спомен съм ходил там, но този лифт работи ли в незимните сезони? За бизнесмените е ясно, че гледат да печелят, на всяка цена. Тях интереса на хората не ги интересува. Например, че мъничка полянка ниска трева, произвежда кислород достатъчен за един човек. Какво да говорим за дървета и храсти. Една просека от километър е кислород за десетки хиляди хора. Този кислород ще бъде загубен от всички, включително тези "защитници" на Банско.

Георгиус ще Ви купи на всичкото банскалее джипове Х5-ци, на отличниците 6-ци, стройте и се не бойте, баце щом дава, то гладно не се стои!

Баж мааму, все едно, че целия свят иска пързалки. Борисов, ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПИРИН!!! Това е НАЦИОНАЛЕН НАЦИОНАЛЕН ПАРК!!! Ти ще си идеш, Пирин трябва да го има и след 1000 години!!!

6000?

НЕКА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА СКИ ВИТОША! НЕКА НА ВИТОША БЪДЕ ИЗГРАДЕН СКИ ЛИФТ И СЕ РАЗВИЕ СКИ ТУРИЗМА! НЕКА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА СКИ КОПРИВЩИЦА! И БАНСКО БЕШЕ КАТО КОПРИВЩИЦА, НО СЕ РАЗВИ КАТО СКИ КУРОРТ! НЕКА И КОПРИВЩИЦА СТАНЕ НОВОТО БАНСКО!

Презастроения с хотели банско, които стоят празни и не могат да си върнат заемите към Цеко! За това са готови да пожертват ПИРИН!

Избора е Пирин или Първа инвестиционна банка !

Какви защитници на Банско? Група зажаднели за пари мутри. Тези са защитници на Банско колкото дърварите са защитници на горите.

малиии , ;бизнеса; е готов да се раздели с голям % от печалбата ? само и само да се докопа до златните мури ? та направете си сметка ,какво искат да унищожът

КАКВО РАЗБИРАТЕ под "...агресивен екологичен рекет" тъпоглави мутропредприемачи??? Агресивен рекет е вашият основен похват да се налагате със сила, а няма агресивна екология защитаваща природните дадености тъпоглави.

Ами става дума за ПАРИ,ЗА ЕКОЛОГИЧЕН РЕКЕТ НА ГРУПА НАРИЧАЩИ СЕ ЕКОЛОЗИ КОИТО ОТ ТОВА САМО СИ ЖИВЕЯТ.Или не си гледал клиповете за изнудване на най-различни бизнесмени или си част от тях но всяко чудо си има граници и ще изнасяме данни колко дървета сте посадили,колко еко пътеки сте направили доброволно и колко пъти сте участвали в почистването на терени от боклуците на туристите......вече всичко ще се следи и изнася за да знаят хората какви "еколози" протестират

В коя тайна организация членуваш,която заснемала екоактивисти? Да не си от анонимните подпалвачи на колата на Петко и счупената на "Зелени Балкани"-на вас ще търсиме отговорност по-всички канали.

Това сдружение не е "Бъдеще за Банско", а "Кръчма на вр. Тодорка". И желанието им не е да има втора кабинка, а да има още 30км писти и лифтове.

продадени билета отчита в най натоварените дни?

продадени билета отчита в най натоварените дни?

Никой от еБанско ли не му пука за собственика на ЮЛЕН ??!! ГЕоргиус нещо?!?! Ще стане по-зле и от Слънчака,на никой не му пука за развитието ви :D все едно по морето избухна туризма и дигнаха заплатите...ми не,последната година даже караха отвън работници щотооо за 500лв толкова...айде със здраве еБанскалии

училищните автобуси, които ви докараха в София?

Представлявали били 6000.... Я посмали манго с лъжите..... Ще развивате туризмът ама надали? По манипулции сте номер едно!!!

Само толкова ли са камериерките и сервитьорите или това е целия обслужващ персонал ?

в тази държава има много други населени места,които се нуждаят от много повече внимание,отколкото тези ненаситни,тъмни балкански субекти от банско.

дърво на 1300г, колко млади борчета обещавате да засадите? 4 или 5?

Байкушевата мура селски тъпанар е точно до пътя по който минават всички коли за х. Вихрен но ти само си чувал за нея и не стои на пътя на никакъв лифт но за по 20 лв. сте си продали задниците и си храчите......м/у другото съм в една организация която заснема всички участници в 'протестите" и понеже сме планинари и много често сме в Банско ще следим колко и кои от заснетите са планинари и кои паркетни подскачащи за пари дебили

ПРЕКЪСНАТИЯ ОТ ВАС ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ ЗА ХИЖА ВИХРЕН?

за да построите един лифт!!!!

E па може и повече да поискаме, ако ви се струва малко.

по едно борче, за да го опазите от собствените си строителни мераци бански ненаситници!!!