Американски съд призна за виновен Виктор Бут

Американско съдебно жури призна руския контрабандист на оръжие Виктор Бут за виновен по обвинения за заговор за убийство на пилоти от САЩ по време на войната на Колумбия с левичарската бунтовническа организация Революционни въоръжени сили на Колумбия (ФАРК).

Обратно в новината

Коментари - Американски съд призна за виновен Виктор Бут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един ден пак ще се режат глави, а познайте какви ще са. И УСА мощно напъва тоя ден да дойде по-скоро.

Процеса е отмъщение за ЕВРЕИНА ХОДОРКОВСКИ, който е осъден за огромни кражби от Русия и лежи в затвора. ВИКТОР БУТ Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН. Процеса срещу българските сестри също беше организиран и проведен по нареждане на ИЗРАЕЛ, с цел да бъде злепоставена България и така да се удари индиректно Русия.

ясно е, че няма муждународно право; по-силният прави каквото си иска (по един или друг начин), а след втората световна война силните са американците, управлявани от еврейските банкери от уолстрийт; възмущението е излишно - така ще е докато някой ден не дойде краят на тяхната хегемония; засега не се вижда, но няма нищо вечно; интересното е как ще изглежда светът след края американската империя

Хаха невероятни боклуци са тези американци, понеже човека продавал оръжие и им подбивал бизнеса решили да го кръстят "търговеца на смърт". А американците какви са? Търговци на мир?

Формулировката е направо убийствена - всеки участвал в производството и доставката на оръжие, което може да бъде употребено срещу US войник попада под това обвинение! Все пак юридическите усуканици трябва да имат край някъде.