Руски хеликоптер падна в Балтийско море, пилотите загинаха

Руски транспортно-боен хеликоптер Ка-29 падна снощи в Балтийско море по време на пробен полет. Двамата летци изпитатели от завода производител загинаха.

Обратно в новината

Коментари - Руски хеликоптер падна в Балтийско море, пилотите загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръгнали задниците да коментират. У нас само до обяд, без да падат хеликоптери, загинаха шест човека в автобус и две деца в пожар. Даваме повече жертви от руските и американски войници по целия свят взети заедно. Гаси жалката история!

Ех това море се напълни със старо желязо- да пратим бригада роми да почистват?

В Гръция падна Мираж 2000, а фъв Франция подобен М2000 поради грешка в навигацията хвърли бомба-ученик върху един завод за парфюми Пако Габана и рани тежко заместник бригадира. Обаче никой не коментира това. Вчера имаше слънчево-магнитни аномалии, които влияят на уредите. Тука некои се смеят и подиграват, но кат летехме над Гренландия франко Райт Петърсън-/ох-айо/ с аквариума, уредите показваха грешно и според тях към Екватора тичаха бели мечки а къмту полюса прелитаха папагали. Добре, че имахме 55 градусова ракия, на която/шкумбите/ мехурчетата винаги бягат на Север и така сме магнито-навигационно защитени. Ни мойти са смя. Може да се смее само конструкторът на български верто/хеликоптер, когато прелети с него успешно над яз Искър или Алдоблато.

Вчера във Франция Марсел Дасо-2000 пусна пластмасова учебна бомба поради грешка в навигацията, която попадна в завод и рани 3-ма човека. Освен пострадалите се предполага, че има и други засегнати, които в страданието си пишат минуси на фактите, такива каквито са.

За 'Мирагето' чухме, а ти за руския Як 130?

Какво става в тази Русия бре,то не падаха изтребители,хеликоптери,самолети,този в Алжир също беше руски... То не потъваха подводници,какви са тия бракми,дето строят?

Всяко тяло по-тежко от въздуха и водата,съответно коети лети или плава,потенциално е обречено или да падне или...потъне.... Без значениие е чия принадлежност и конструкция е ! Жалко за хората !

Сигурно е бил пробен полет след поредния 45-ти основен ремонт.

При нас нищо не пада, защото нищо не лети.

Дори и щъркелите преди месец се приземиха :)

Значи, вече 30-40 години го разработват и тестват..Това е нормално за нацията техническа..Още време им трябва и ще го накарат да фръкне, маа му и хеликоптер..Ще го научат те

Всички, които плюват тук им пожелавам това, което пишат. Господ да прости руските герои и мир на праха им..

Мдаа, великата руска военна техника нещо пада от небето като круши на вятър. Оня ден в Алжир падна самолет и загинаха към 100 военни. Путя, бате...само с армия не стават нещата..трябва и икономика..а твоята от СССР насам не е мръднала. Но когато цялата ти мечта е просто да си империя и да газиш наляво и надясно и да ти козируват, накрая така става. И по-зле ще става. И на аватарите ти в БГ също вече май не им стигат парите, че рублата много падна а те тука харчат в евро. Лоша работа.

вчера пък говежда щайга Ф16 падна в Гърция.

Пaднa Мирaж, a той е френски. a ти си тъп...

Явно са извършили десант на дъното!!

какъв е смисълът от коментара ти?

Пробен полет на машина, разработена преди 35 години?!

След ремонт!!! Явно такъв е бил ремонта.