Пиарката на „Продължаваме промяната”: Таз работа ще опре до импийчмънт

„Така става като гласуваш за човекът с вдигнат юмрук, a получиш Путински трол”, написа във Фейсбук Диана Дамянова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лезбийка от комунистическо котило врещи на умряло, че е некадърна...

тя таз работа не е като оназ работа;)

"Таз" e неприятна неграмотна лелка, не знае кога се слага кратък и пълен член...

Какъв пиар може да бъде тази повлекана?! По плодовете им ще ги познаете, казва Христос. Ми ето им ги плодовете на промяната. Инфлация, високи цени, социална анархия, корупция, алабализми и гьонсуратлък.

ВАри го, пЕчи го все нещо около Лукойл ще се завърти. Таз госпожа, не ще да й е чиста работата. А като гледам представянето на кирчо лъжеца и асен крадеца, явно и от пи ар толкова разбира. :))

Оставка на мазния Киро и неговата пасмина !

Много показателно за един човек е, дали правилно членува съществителните. Груба грешка е да напишеш "...гласуваш за човекЪТ", вместо правилното "...за човекА". Да беше някой интернет-тинейджър, иди-доди, ама за една пиарка...

Зачетох, ....каква е тази неприятна жена?

Не съм чела статията, но правилно е "за човекА". Пълен член под път и над път слагат хората, които искат да минат за много културни, ама не са. Звучи им много интелигентно.

Няква мърла, гравитирала около лук ойл.

... със стари к не става. Каква промяна, като и тази объркана по линия на бизнес интереси със статуквото. Иначе като двуликия Янус, тя била в частно качество, а не по линия на бизнес интереси. Личностно разстройство?

Тая ПР-ка да ходи да се обеси. Днес видях до къде стига простотията на ПП! Простаци, начело с простио Киро, се качили по монумента на цар Освободител. На гробищата така ли се катерят по надгробните плочи?

Тези стават все по-фашизоидни и по-нагли.

По-добре ГЕРБ отколкото ПП

То и дума импичмант не съществува, предполагам е имала в предвид импийчмънт

Импийчмънт, пиарке, не импичмънт. С коя общественост си била връзка - с неграмотните цигани?

Значи Кокорчо чрез тая се договорил с Лукойл за цената на бензиностанциите. Блъфрал за фифти-фифти и сега мам цени с 1 лев горница в хаша вреда.

Само, че а сте са обадили в парларето за импийчмънт.. А го е преварил кабинето ви.. Та по-добре си трайте.. Щото на Курнелчето не всички дупетати са и докрай предани.. Да не са налага и тях да търсите отгде да си пазарувате.. А и що ли забравяш, че ВОТО НА НЕДОВЕРИЕ.. Ей го де е.. А и за ВОТ НА ДОВЕРИЕ не са чакат ШЕСТ месеца.. Както ша е до следващия вот на НЕдоверие.. А вий все още 121 дупетати за него сте си напазарували..

Фашистите от ПП трябва да бъдат изритани от властта час по скоро!

бързайте, че след сряда сте аут, все пак интересно ми е да видя как нинова и сие ще гласуват против президента, заедно с ГЕРБ и ДПС.

За човека а не за човекЪТ, тази май е неграмотна

ТАзи нещо много елементарно го играе. Като ПиАрка на селски наместник е. Не е истина какви хора, с какъв екип ни управляват

Другарката първо да си оправи правописа. Тази семпла женица не за първи път ни натрапва неграмотността си. Тия от ПП дойдоха с големи претенции на образовани и интелигентни люде, а какво показаха тотална несъстоятелност, духавна нищета и фрапираща неграмотност.

Таз работа не е като оная ти работа, дърта номенклатура.

Льотчика май го е закършил,ще го свали американската ракета и ще ходи на село да пасе патките

радостин казва, че в сряда кабинетът пада и се готви за избори, открил е подписка за своя партия

Не палете гражданската, фашаги проклети! .... Първи ще прегорите!

Още една поамериканчена селска пръчка

Импичмънт?! да не е искала да каже иНпи(й)чмънт...демек ин пичка си...

ако кирчо импийчмъндне шофьора на самолет, България има шанс да се оттърве от рассия и да тръгне наистина по пътя на нормалните държави!

Мунчо отдавна си е за импиичмънт,,ама дрОгарете са с него.

Пиарката на „Продължаваме промяната”: Таз работа ще опре до импийчмънт - това недоразумение унищожи КНСБ, сега залага твърдо на фашистките ценности !!!

"ТАЗ Работа" -- кой селски Диалект е това??? Смях!! Какви селяни има във властта. ...от дълбоката провинция на БГ. ТАЗИ РАБОТА се казва... На Софийски Български език.

Щом изтрезнее и други ги плещи.

са за конкурс бе. Кой от кой по-прости. А ПР-ката им чупи рекорди.

Хаха довчера Киро умното се прегръщаше с Радев,днеска иска да го сваля.Ама нека Президента да види какви уникум идиоти ни натресе.Тотални некадърници.Борисов като политически опонент на Радев е класи над тоя парапетчик Киро.

"Таз работа ще опре до импичмънт! Така става като гласуваш за човекът с вдигнат юмрук, a получиш Путински трол." "ТазИ работа ще опре до импиЙчмънт! Така става, като гласуваш за човекА с вдигнИЯ юмрук, a получиш путински трол." "Отличничката" на ПП Две изречения с пет грешки. Слаб(2) Евала, госпожо! Про100то си има конкуренция, кой е по-тъп

С таз жена сме учили едно и също и таз глупост е неземна.

Таз работа значи едни вече се пробваха да я направят .Нека да се пробват и продължаване на подмяната,няма да останат даже и в опозизия.

Коя беше?

Що за каруцарски език, що за популистки(неуспешен) опит да се изтъкне нейната мисъл, която в крайна сметка полаза само пълното й невежество в сферата на дипломацията?? И това нещо се водело пиар??? На безвкусен цирк обърнаха политиката!!!

ахаааааааа Златеви се подадоха зад ъгълчето. Аз пък си мислех, че тия са издънки на Мултигруп, а те на правешките каскети били издънка. Явно затова са толкоз прости.

А какво става като се плещат повърхностни глупости. Стига с този изтъркан юмрук. Елементарно и недостойно за хора с претенции. Хората очакват стратегическа мисъл, и поне някакво развитие, а не полягване на колективна глупост.

ДАМЯНОВА ! ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ПРИМАТИ ОТ РСМ , КОЗИРУВАТЕ И ЛЪЖЕТЕ !

Тая пък от къде я намериха? И какво ползват чудица и заплашват с нея. Има си български думи, като отстраняване. И не помня някога да е правено. И коя е тя, че да определя политиката на президента? Важно е какво мислят мнозинството хора, а тя е малцинството. И дори когато мнозинството хора ненавиждаха Плевнелиев, пак нямаше отстраняване. Празни приказки за заплахи и ПР имидж, да се хареса на някакви. Правилният въпрос е, защо повечето политици не следват народа, а какво им казват от САЩ и ЕС, дето докараха само кризи. Дори са се клели в парламента в клетвата от конституцията, че ще се ръководят само от интересите на народа на България.

Каква е тази че плаши, това ли е промяната ПЛАШЕНЕ айде у леву изтичате в тоалетната Шматки, да идват следващите и те 6 месеца ако не стават и така докато не се намери читави.

Вие пуснете вдругиден македония в Ес и ще видите какво ще ви се случи.

този, който говори истината, винаги губи - той е ограничен от истината, а измамникът не е ограничен от нищо (Робърт Шекли)

В ЛУК ОЙЛ НА КОЙ ЦАР СЛУЖЕШЕ, ТА СТАНА ТАКАВА АНТИПУТИСТКА ;)

Ужас...пише с правописни грешки и очаква прпаганден ефект... Чист дефект