Пиарката на ПП "Продължаваме промяната" публикува във фейсбук статус, намекващ за нужда от импийчмънт на президента Румен Радев.

Ето какво написа Диана Дамянова в часа, в който столицата започнаха два протеста в защита на правителството и един против него:

"Таз работа ще опре до импичмънт! Така става като гласуваш за човекът с вдигнат юмрук, a получиш Путински трол." 

Преди да поеме медийната политика на "Продължаваме промяната", Диана Дамянова е била заместник-директор на ЛУКойл-Нефтохим по връзките с обществеността и рекламата, а преди това и зам.-председател на КНСБ. Дългогодишна собственичка на агенция "Ди енд Ди ООД". Освен нефтения комбинат, Дамянова е обслужвала представителството на Пепси кола у нас (Агрима), Агрохолд, както и БРИБАНК, където Златев има участие. Още десетина други крупни играчи на българския пазар, сред които и фондацията "Отворено общество" "са силният платежоспособен отбор, подкрепящ Дамянова", писа през 2000 г. "Банкеръ".

 

Снимка: Фейсбук профил на Диана Дамянова

"Аз напуснах рекламния бизнес преди осем години и оттогава се занимаввам професионално само с игра на бридж. Постигнахме изключителното трето място на световното първенство в Лил през 2018 г. Агенцията "Д енд Д" няма нито официални, нито неофициални отношения с новия проект на Асен Василев и Кирил Петков. Лидия Колева, която работеше преди много години при нас за осем месеца, а после беше дългогодишен пиар в държавната администрация, е попаднала в новия проект по свое желание и воля, а не като представител на агенцията. Пепа Веселинова Гроздева-Михова, с която бяхме съдружници наистина е в списъка по "Магнитски", което тя и обжалва. Попаднала е там, защото беше в управлението на фирма на Васил Божков, която така и не разви дейност", заяви за "Гласове" Диана Дамянова по повод появилата се информация, че Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка "Магнитски", е неин съдружник в рекламната агенция "Д енд Д - агенция за връзки и проучване на обществеността" АД.

"Аз самата наистина помагам на Асен Василев и Кирил Петков, но като частно лице и без заплащане. Всъщност принципът при тях е точно такъв за всички, които сега се включват в проекта - те са доброволци. Рекламната агенция, която оглавявах преди време, няма нищо общо с техния проект. Нито формално, нито неформално. С "Лукойл" се разделихме много отдавна с взаимно уважение и хората, които ме познават, знаят, че съм отдадена единствено на професионалния спорт по бридж. В последните години обиколих света три пъти. По тази линия познавам и майката на Даниел Лорер, която е много добър професионален бриджьор. По тази линия го препоръчах на Асен Василев, с когото се познаваме от години. Искам да подчертая, че моите ангажименти към новия проект са изцяло в лично качество, без заплащане и без официално обвързване. Само на доброволни начала", подчерта Дамянова.