Пияна и дрогирана удари 11 автомобила и избяга

Жена, седнала зад волана на БМВ-5, потроши с колата си 11 паркирани автомобила пред комплекса Оазис-4.

Обратно в новината

Коментари - Пияна и дрогирана удари 11 автомобила и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така стана, откакто ни набутаха зорлем в ткзс-то ес. Честито братя и сестри, мизерията и простотията не прощават никому - на това заложиха западняците, като ни вкараха в ес и резултатите са налице.

Много пропадна град Пловдив с таквизи "граждани"

не трябваше да отменят софийското жителство. даже трябваше да въведат и пловдивско жителство

Хахахаха, сега разбрах от новините на една телевизия. Не било жена, а 21-годишна проститутка, а двойникът, чак се кара, глистът. Сега освен всичко друго да се направи и проверка за произхода да паричките на сводника. Ама, да видим дали сме държава (което дълБОКО) ме съмнява. Проститутката и сводника си плащат лептата на високо и ще бъде поредното дълБОКО чудо за 3 дни. Мизерницииииииииииииииии!!!!!!!!!!

първо трябва да линчуваме всички които плащат за жена. ако нямаше такива предатели нямаше да има нито проститутки нито сводници

Добре дошли в държавата на тиквоча от Банкя.

Защото явно е имало само 11 автомобила, затова. Тя иначе и 20 да бяха, щеше да си ги удари като стой, та гледай ... И да избяга да се зареди пак ...

Ми талантливо е девойчето, ве! 11 таралясника е натаралясала, от раз. Добре, че била само на трева, иначе не ми се мисли колко е щела да потроши!

тестван...... колко глътки бяло сладко е изпила за да стигне до това изживяване?

Боже боже стана ми смешно .ама товя е трагедия...ако имаше деца и хора

Жена зад волана, е като звезда в небето - всички я виждат, а тя не вижда никого.

Почти всички които карат БМВ или са пияни или дрогирани.Те се мислят за нещо повече от останалите участници в движението.Лошото е , че жена, кола и рефлекси с мисъл се няколко противоположни неща. Най-добре карат тези с десет-петнайсет сантиметрови токчета на обувките.Като видят автобус се блъскат в него.Примера от петък.Даването на книжки трябва да стане изключително свирепо.Така беше при гадния социализъм но имаше ред в кочината.Сега всяка кифла си мисли , че ще дойде нейния тъпкач да отървава от всяка ситуация.

имаше двойно повече загинали при десет пъти по-малко МПС-та.

И какво от това? Какъв е смисълът на тази статистика, която пробутваш във всяка тема за автомобили? Няма смисъл, не може да се направи извод, защото малко си чел и произвеждаш спам. И най-вече, защото автомобилите са несравними оттогава насам.

Отношението към безопасността на движението бе друго - държавата бе гарант за обучението на шофьорите и стриктното спазване на закона! Нямаше наркомани и нагли престъпници на свобода! Всяко семейство имаше кола,но имаше и много надежден,евтин и редовен автобусен и ж.п. транспорт. Хората бяха социално сигурни и образовани,нямаше я днешната чалгаджийска среда ,завист,злоба и престъпност! Затова в квартала и на работата нямаше загинали в катастрофи,днес са толкова много!

И полюцията кво?! Когато докторът гръмна един техен човек - известен крадец, баща на децата на самотна майка, голяма патаклама вдигнаха - ловиха го, задържаха го човека за четири дни, побъркаха и него, и семейството му! А сега?! Чия дъщеря/сестра/любовница е тая пияна и дрогирана парцалеса, която в ранни зори си тръгва сама от комплекса?! Няма ли камери на тоя комплекс, няма ли охранители някакви, не я ли познава някой, ако е редовна (а тя сигурно е, като гледам другите ѝ достойнства), открили ли са я, не са ли коя е, ще я хващат ли, няма ли, какво мислят?! Не всички хора имат безброй пари за БМВ-та - да си ги трошат на пияна глава и да си купуват нови, на себе си и на свиркджийките, които ги обслужват ... Позор и пълно безумие!

или само драскаш? Върни се и прочети отново.

Добре де ама къде е станало това не е важно ? Някъв си оазис

И аз не разбрах... Квартал Беломорски? Иначе се изкефих на Бавареца - той като танк бе! Потрошила е само 11 коли, щото толкова е имало на паркинга... Ако имаше повече - да е помела всичките! Само БМВ!

сега от де пари да покрива щетите ?

Важното е, че жената е жива и здрава.

с мръсна газ за Мола...

"Полицията нищо не прави!"

мръ.снициш! а можеха да вземат да ремонтират колите на хората и да пометат пътя!

Какво става в тая държава?!Такива новини са вече ежедневие.Пияни,дрогирани,некадърни,изперкали,безразсъдни и без никаква отговорност.До кога така?Къде е държавата?Никакъв контрол върху нищо.

държавата е при нас. А къде сме ние? далеч извън територията! вътре в територията са само дебилите

Не е така!Не всичко е щастие и рози извън територията на страната ни.И не са останали само дебили.Има много почтени,кадърни и свестни хора в страната ни,но държавността ни я няма.

държавата краде банки, прибира европейски фондове и приватизира каквото може.

Правят нищо, че най-лесно.

Ма тия BMW досега не случваха на шофьори вече и на шофьорки ли не могат да случат?

Абе, българските жени освен за бой и ебън за друго стават ли???

Могат да правят свирки за БМВ което си е направо второто дето си го писал. Значи отговора е не. Да за друго не стават.

гоше бе, а майка ти, жена ти и дъщеря ти за нищо друго ли не стават , бе гоше? поне един омлет не могат ли опържи бе?

Ето за такива полицаи Борисов даде 100 милиона лева за по-високи зап- Злати.

"Полицията нищо не прави..." Абе, тая полиция що не я разпуснат, тя така и така нищо не прави и нейния министър-глупак още ли не си е подал оставката? Егаси държавата.

Полицията "Защитава и пази" ве е ко още искате?

И утре ще направи същото. Може дори и човек да претрепе и никой от властите няма да си мръдне пръста. Ако и счупят краката на тая проста овца, надали ще повтори същата глупост, но къде ти в България такова правосъдие.

И какво толкова се е случило? Утре ще я пуснат да прави същите поразии, и бъдете сигурни, това ще стане още преди да е свършило лятото.

Така,ще е,докато на власт са тези от ГЕРБ!При тях няма правосъдие,закони,ред и прочие.Затова и ги избират,вече за трети път!!!

Ако гарантираш, че ако дойде БСП на власт катастрофитв ще се преустановят и връзкарството ще иЧезне, дай да гласуваме за леля Корни

защо ли, като се случи сакатлък с джип някакъв, все за стависки се сещам?! онова пияно русско ко.пеленце съсипа живота на четири български семейства! и станишевич го пусна да си иде!! та, каква ли честушка ще запееш, ако и тази пияна .... се окаже че е на ония из.род роднина??

Стига лъга! Станишев не го е съдил, има си прокурори и съдии за това. Виж сега Бойко не се срамува да дава нареждания без да има право на това, ама той и не знае. Не съди по Бойко, другарю. И по себе си не съди.

има голяма разлика между жена и кифла .... и хванали ли са я ??? или е кифла на наш човек ... а ако беше газила хора ???

За компенсация да я дадат за временно ползване на пострадалите.

Не става, бате! В клуба тарифата може да е 200 евро, ама на улицата повече от 20 лева не дадат. Ще има да плаща 10 години, кой ще я чака.

Избягала ли е жената както пише в заглавието или е заловена, както се подразбира от текста?

За кой град става въпрос, не в ясно!

Става дума за град Оазис-4. Ти пък толкова ли не разбра? :-)

Осъдете я на един месец и я пуснете в мъжки затвор.

Това все едно да плашиш куче със салам. Тая ще стане върла рецидивистка и от затвора няма да излиза.

"Еманципацията" напредва с бясна скорост. Само дето не може да взима завоите сегиз тогиз.

Утре си паркирам танк пред нас и да се блъска пиян и друсан кифлундер в него, па, ако ще и с Хамър да е. После ще я стържат от веригата.

Викаш, ако се натресе, батка носещ официален анцунг адидас, ще го почерпиш кафенце? Некоя кифла му е отказала и човекот се е отчаял, простено му е, така ли :))

Блондинки се хвалят една на друга: - Моят вчера ми купи Сеат Ибиса. - Пък моят ми купи БМВ! Иби са ти!

Добро

Когато новините само се копират, така става. Трябват все пак да се редактират след копирането.

Винаги съм твърдял, че БМВ е диагноза, а пияна, дрогирана жена с БМВ си е направо потенциален доклад от аутопсия.

Няма по-секси от форсирано БеИмВие, и цвилиещи гуми. Ох

Пияна, дрогирана, вероятно и мaндpъсaнa...

3 в 1!!!

Вероятно не е, "мандръсана" и оттам вече започват проблемите - пиянство, дрога, катастрофи...

Aaa, не! Ти къ мислиш она си плаща за дрогата?!?

Значи като видите жена да шофира, спирате колата, слизате хвърляте ключовете, и бягате поне на 100 метъра.

като на жп прелез...!!!

Само попиттах къде,в кой град се намира Оазис-4 и цензурата ме делна като спам. Не ви ли е срам бе! Това новата Дир -цензура ли е????

Като пловдивчанин ме е срам да го кажа, но тия гета , Оазисите, са при нас

Не се срамувай, майна! Такива "оазиси" има във всички български градове, почвайки от Софето! Тя вече цяла България е станала едно голямо гето, за градовете какво да говорим...

В Слънчев Бряг май имаше един комплекс "Оазис" , а може и в Обзор да беше. Абе нали е в България. Поне това е най вероятната версия.Де да знам, вестник "Марица" може и в Одрин да има..

следваи ,,камиларите,, след два дена път с ,,камила,, в дясно...!!!

* следваЙ

И длъжни ли сме да знаем къде се намира комплексът Оазис 4 бе, некадърни журналисти.

ах, дебилистански ми ти работи... не е прав онзи професор с 80-те процента! 95% е точната бройка дебили, защото проучването му се базира на данни от преди 2 години. От тогава насам и останалите 15 % не дебили си тръгнаха. В царството на баце, цеце и цацараце, са вече само дебилаце

жените тва жените онова - глупости. вярно е, че са кофти като шофьорки: НО - пияно и надрусано с трева говно.. и мъж да беше същата работа. ПС с 'говно' определено не развалям 'доброто име' - просто обективно описвам.

чалгарска работа.

... обаче "Новия DIR идва" .... смяяяяяях!

Дир! Когато трябва да цензурирате действате на секундата. Когато обаче правите гаф ви няма никакви! Статията е от 11.33 ч. Сега е 13.33.ч. Погледнете колко хора са коментирали това, че не споменавате в кой град стават нещата. От едната снимка ли трябва да разберем, че става дума за Пловдив?!

ми марица. трябва да се досетиш че е вестник, и излиза в ....пловдив комплекс оазис -4. трябва да се досетиш че става дума за жилищен комплекс в ...ми в пловдив, а не дупка с вода и палми в пустинята. квартал беломорски. ми това е най близкият до бяло море квартал на ...пловдив , естествено! и поаро би се справил, и шерлок без помощта на уотсън ще се справи!

Абе ти... имаш ли аквариум - да, досетих се, значи си г.й! Имаш аквариум -> обичаш рибките -> обичаш животните -> обичаш хората -> обичаш мъжете -> значи си г.й! Ако и да нямаш аквариум - ами пак си г.й! Нямаш аквариум -> не обичаш рибките -> не обичаш животните -> не обичаш хората -> не обичаш жените -> значи си г.й!

качило е стандарта значи.