Пхенян обяви скорошно изстрелване на сателит, Токио призова за отмяна

Изстрелването съвпада с големи американско-южнокорейски военни учения. Японският премиер призова министрите си да се подготвят "за всеки непредвиден случай"

Обратно в новината

Коментари - Пхенян обяви скорошно изстрелване на сателит, Токио призова за отмяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей ся, ша им викнат Уакаримас и те ще се откажат, баси Джапанките без джапанки!

Със СССР бяхме приятели , със САЩ сме роби и слуги ! Тези дето ще почнат да хвалят господаря си сега са в прислугата и се смятат за по , по , най :) ! Те и децата си така учат ! За съжаление мозъкът е слуга на гръбначния мозък ,(гъз глава затрива :) ) така сме устроени и затова ще се избием рани или късно !

На Южнокорейци и американци,не правете военни учения до нас,защото вместо сателит на ракетата мога да кача ядрена бомба и да ви я пусна.Ама като няма кой да се сети с тия албански реотани,какво да се прави.Ей тъй от инат,кой е по по най,ще вземе да си отиде Светът.Пък после никой няма да знае кой е бил пръв,кой втори,защото е без значение.

Кога ще имат право северна корейците да имат прическа като на вожда. И кога свинчо ще разреши допълнителна купичка ориз за населението.

Когато и на теб ти отпуснат малко почивка за анална реанимация!

_stankow

>>>Северна Корея е информирала Япония за намерението си да изстреля сателит през следващите дни Така е по международното право. Такива изстрелвания се обявяват. Особено съседите. Проблемът на Сев. Корея и Япония е географското разположение. Япония обхваща Сев. Корея като дъга от юг до североизток. Доколкото космическите ракети се изстрелват на изток, под колкото се може по-малък ъгъл към екватора, всички трасета на космическите ракети минават над териториите на Япония. Гъстонаселени. При това отдалечението е такова, че точно там трябва да паднат първите степени на ракетите. И отстоянието е такова, че ракетата едва успява да набере височина, за да премине над въздушното пространство на Япония. Да не говорим пък, ако има аварии ... При изпитанията на корейски военни балистични ракети положението е още по-неудобно. Те пък изобщо не минават над въздушното пространство на Япония, не се издигат толкова. Корейците успяват някак си да "промъкнат" ракетата над Сангарския проток, международни води, между островите Хокайдо и Хонсю, но той (проливът) е малко крив, та се закача винаги и малко от Хокайдо. Не знам защо не се казват тези неща. Какво срамно има ? Десетилетия наред трябва да се повтаря едно и също, лошите корейци заплашват хубавите японци. Добре, така да е, но това нито помага за разбирането на проблемите, нито за решаването им.

Лошите японци всеки ден заплашват с ядрена война пък добрите северно кореици само се чудят какво технология за мирни цели да изобретят. Или май беше обратното а???

...Ким е железен !!! ...няма хънда- мънда !!!

Пхенян обяви скорошно изстрелване на сателит, а след това вероятно ще последва и изстрелване на ракета до Луната, при което може да надмине даже и руснаците.

русия си има беларус китай си има тия ... бушони

А в България нашите велики учени от БАН, изстрелват само естествен метан от продължението на гръбначния им стълб...

Още по зле става като минат към политиката. По график по застрелян на ден.

Когато бяхме под тъй наречената съветска окупация България стана космическа държава а сега когато сме в ЕС и американска окупация ще видим дали ще продължи традицията да бъдем космическа държавна.

Това че са ти качили един човек на руска космическа ракета заради пропагандата не те прави космическа държава.

С хегемона Америка? Васалите в ЕССР как са? Перемога има ли? Как е в Африка? Добре ли е в Корея? Two can play this game. Макар, че вече са трима дето праскат тангото. И май Краварката е по средата:) Лайнен дека е? Са е момента за санкции срещу Китай. Веднага. Идеално ще пасне с проекта на Затоплистите сатанисти от Давос.

Вместо да заминеш в прекрасната Северна Корея и още по прекрасната Русия, седиш в гадна демократична държава и пишеш платени коментари. Нищо ново не става.