Пхенян няма да се колебае за ядрена атака, ако бъде провокиран с такива оръжия

В понеделник Северна Корея извърши изпитание с най-новата си междуконтинентална балистична ракета

Обратно в новината

Коментари - Пхенян няма да се колебае за ядрена атака, ако бъде провокиран с такива оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за чий му е на някой да "провокира" тази умряла територия, състояща се от изкукуригал дебелогъз сатрап и недохранените му роби?

Дебелогъз палячо.

Щуротия за вътрешта политическа консумация. Той си знае, че противника /САЩ и др./ имат много повече от него. Просто показва мускури. Абе знаете ли къде е учил??!!!

т.е. те провокират с такива иначе нямало да се поколебаят ако тях ги провокират :) като путлер, провокра с ядрени ракети, но ако него го провокират няма да му хареса..

В Свинарника кой знае защо наречен Народно събрание, 240 лакомо грухтящи и биещи се едно с друго прасета, настанени на копанята със сладката вкусна помия, се намират отдавна в положение на ръчно управление с PLAYSTATION-джойстика от мистър Кенеф Мъртъв от Посолството. Освен тези лакоми, 240 на брой прасета, на ръчно управление с джойстика са и US-агента-резидент Мунчо, целият състав на МС и де що има прасе, дето рови из политическия боклук. Истинска "Ферма на животните" по Джордж Оруел. Истинска победа на прасетата над хората:-))))))))))

Твоето Възраждане също го управляват от американското посолство така ли:)))))

"Съединените щати, Япония и Република Корея застават заедно, като се противопоставят на продължаващото разработване от Северна Корея на нейните незаконни оръжия за масово унищожение и програми за балистични ракети" А вашите кой ги направи законни??? Кога САЩ ще бъдат съдени за Хирошима и Нагазаки? Кога ще бъде съдена Япония за зверствата в Китай?

Кога русия ще бъде съдена за зверствата в България?

Всички питате и всички знаете. Побойника на квартала не го съдят мишките от панелките. Т.е. никога.

Защо вие можете да имате, пък аз не, така мисли Ким.

Кога народът му ще може да се нахрани........

Нямат ли брашно от червеи и скакалци - като в гейс ?

преяждането е вредно за организма,а там няма хора с висок холестерол ,диабет и сърдечно съдови заболявания защото се хранят здравословно и не преяждат

Между "здравословно" и "недостатъчно" разликата е голяма. Пробвай се ти с менюто не севернокореец от селата!

Ама в СЕВЕРНА Корея има повече бройки на 1 000 човека хора с наднормено тегло отколкото в Южна Корея... А, да напук на санкциите Северна Корея продава храна, предимно деликатеси, на редица страни от ЕС, тъй че иди разбери кое от туй дето ни го разправят е истина и кое пропаганда;)

little rocker man пак пропагандира. А и сега снася на педя човек оръжие и е щастлив има пара за харчене.

Какво означава да те провокират с ядрено оръжие?????? Защото на кимчо ако му треснат една ракетка, нищо няма да остане от кочината му. Така че Какво разбира другарият свинчо под думата провокация, защото си спомням единствено той заплашване прекъснато и извършва провокации, изстрелвайки ракети.

Забележи, че има 3 три минуса :) Тука има хора които се кефят на Ким :) Егаси идиотите - дори да са тролове! Хахаха нямам думи :)

Минусите са щото сте прости п*, а не защото се кефим или не на някого. Но сте толкова прости, че сами не рабирате колко и затова няма смисъл да ви обяснявам.

Защо не допуснеш че при изстреляна американска ракета срещу Северна Корея Кимчо може да разполага с ПВО с която да я свали. Точно такъв прецедент Кимчо може да го сметне за провокация.

Никоя държава включително и са змиите щати и разполагат с 100% защита от междуконтинентални ракети. Любимата ти прасенце имало:)))( Само че пак не разбрах- какво според тебе и според прасето е провокация?

Значи краварите да си разположат ядрените подводници на няколкостотин километра от теб ,значи да има военни бази в Япония(Окинава) и да те заплашват непрекъснато с общи учения и препозициониране на кораби ,а да те питам ти знаеш ли къде е САЩ на картата и да ми обесниш какво прави армията им на другия край на света ? ТОВА НЕ Е ПРОВОКАЦИЯ ТАКА ЛИ ??? А като СССР искаше да разположи ракети в Куба беше провокация нали? За единия е ОК да си прави каквото иска в цял свят щото видиш ли "за защита" ама другия дето у дома си разполага ракети неговите са за нападение единствено ,а? Въобще имаш ли ГРАМ мозък или повтаряш каквото си гледал снощи в американското сериалче? АУУУУ КОМУНИСТИТЕЕЕЕЕ КОЛКО СА СТРАШНИИИИИИ ама и 5% от ревящите нямат представа какво представлява комунизма ,но важно е да се определи като зло нали... междувременно в "свободния" свят не може да напсуваш приятел от 30г щото е сексизъм,хомофобия и нз още какво

Япония не е ли суверенна държава не е ли нейна работа да решава с кого ще се съюзява и на кого ще предоставя бази и така нататък????? Доколкото си спомням, извън териториалните води на на всяка една държава всеки един кораб на всяка държава има правото да си плува когато и където си иска. И ако според тебе описаните от тебе действия се провокация- Как да наречем изстрелванията на ракети и заплахите на другатя Прасчо? Действията на прасето не са ли провокация към множество държави???? Според вашата собствена логика.