Пхенян изстреля ракети към Южна Корея, обявиха въздушна тревога на остров Улиндо

Президентът Йон Сук-йол свика заседание на Националния съвет за сигурност, а подобно нещо ще направи и японският премиер Фумио Кишида

Обратно в новината

Коментари - Пхенян изстреля ракети към Южна Корея, обявиха въздушна тревога на остров Улиндо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайската подлага гъз стяга

Дебелото момче се бъзика с американските подлоги.... хихихи

Глей го... глей го... и другия ненормалник... Дейва и дивото ви семе!

Диктатор с ракети. Да ви изглежда познато?? Я се върнете назад в историята- колко много джуджета с абсолютна власт над народите си са причинили огромни войни със стотици хиляди и милиони жертви.

Очаквайте скоро и Китай да изстреля някой ракетка

Все някога ще дойде краят на краварските и други западнали кочини.

Сега очаквам статия в ИТ секцията за оръжията с които разполага Северна Корея...

Гледай си нивите там, не са за тебе тези работи.

си тъп още от сутринта!!!

Прав си... Оставям геополитиката на теб, това е твоята нива, която те храни...

Ако янките го гепят и пуснат пак над Хирошима Шишкото, ще има такива щети?

Малоумен. Що не отидеш в Северна Корея. Може да ти хареса .. Съвсем изперкахте. а се кефиш на това точно !!!

Слава за Ким Че Ун !

Путин забрани КПСС в Русия. Сега се опитва да я забрани и в Украйна.

така ли бе отрепко

не гледали че Пътя го пердашат като тъпан на циганска сватба и ако го подпукат няма кой да му помага ? С тая допотопна военна техника от миналия век и тоя гладен народ и армия има ли си представа къде го води кухата кратуна ?

Още един пцикопат... Абе, кви ракети бе, дебело мазно лайно...Вие нема какво да ручате и пеете песен на Картофения цвят, възхалявайки картофа, ракети... Бухахаха... Мизерници. Досущ като учителя си Вова Хуйло-хората изнемогват с 240 евро минимална заплата, той хвърля всеки ден по 50-100 ракети върху Украйна, всяка от които на стойност 5-6 милиона долара... Дейба и ненормалните изроди, дейба... Грозната корейска свиня такъв ще го яде, че му е бедна фантазията!

Браво Кимчо,покажи на краварите и тяхните васали,че света е многополюсен !

Да се остави Южна Корея без ток е много по-евтино отколкото да се остави Украйна без ток. А какво е Южна Корея без ток? При това правила за използване на ядрено оръжие в Северна Корея няма, защото те официално не са признати за ядрена държава. Така че за разлика от Путин Корея не само има атомни бомби, но може и да ги използва.

Южна корея трябва да бъде освободена от американска окупация.

кьрав ли си каква е военната техника по парадите им , хьорав ли си подскачащата им при маршируваща армия оплакващи се че ще им изпадат бъбреците ?

Украйна е много лесно да се остави без ток но Путин не иска илимпо точно не му разрешяват германците

Няма да има война, най вероятно става дума за грешка от страна на северно корейците.

При всяко производство има брак,ама у нас си е бая цифра идиота.Нямам нищо против тях,а защо те трябва да са срещу останалите?

Поне тая война няма да е близо до нас и няма да ни засяга. Там и без това третират хората като добитък, да си се избиват колкото искат

Туй че северо корейците били гладни си е направо за смях. Корейците драги ми ганьовци, не са угоени и разплути както вече са българите, а са във форма. Даже чиновниците са задължени да се занимават със спорт два часа на седмица. Ким е дебел заради медицински проблеми с храненето в Швейцария. И не допуска краварски лайна за ядене в Северна Корея. За разлика от Южна Корея.

Безказармено диванно същество

Убий американски боклук, спаси няколко човешки живота.

Минусите нема да ви спасят задниците. Обявят ли извънредното положение и ви почваме!

Джуджета с абсолютна власт да ви дам малко примери? Наполеон, хитлер, Мао, Ленин. Можете и още да добавяте.

Русия и нейните приятели ще докарат запада и НАТО до капитулация, ако не пълното им унищожение.

Тези призиви разкриват само едно - не си с нищо по-различен от путинистите, т.е. трол, насаждаш омраза. А руските тролове имат за цел да омаскарят всичко читаво.

Вече май си в паника. Става дума за Корея. Тя не е нито в САЩ нито в Европа. Я виж за всеки случай, мисля че Путин се скри под леглото ти, а Медведев зад тоалетната ти чиния.

Че вие сте приятел с иран северна корея никарагуа и беларус? Може ли да ми изпратим да поживеете малко в иран тогава?

Путлеристите се въодушевиха от безумните действия на още един сатрап. Ненормално е за нормалните хора!

В северна корея има постоянна недостиг на храни лекарства и елементарни продукти от първа необходимост. И това не е тайна руско платено мекере.

Ще му се. загрее врата скоро

Зеленски

Всички платени руски трудове си мечтаете за гей паради и гейове негри и така нататък. Трябва ли непрекъснато да слушаме за вашите фантазии?

Защо не искате да има порядки като в русия и северна корея????? Да ви пращат в концлагер за коментари срещу политиката на държавата? Или да ви пребиват от бой ако сте жена и не сте увита като мумия?

Да живее България, член на ЕС и НАТО, част от Великия Запад. Мурзилки, мрете!

С.Корея има ядрени технологии и специалисти. Пропадналата България каруца не може да произведе. Чесън купува от Албания и ябълки от Македония

И в новия световен ред ще доминира САЩ, а не Кремъл – в света на Путин няма русофили и русофоби, а само луди.

Защото за левски няма абсолютно власт и не е нападал други държави. Но пък ако искате да добавим и путин защото той нападна друга държава.

Отиди ти в Южна бе, нали ги боготвориш. Само че там ще трябва да бачкаш, а ти можеш само да бълваш простотии по форумите.

На Путин германците вече са му през оная работа. Вече има всички сплави и промишлена керамика, които копуваше от Германия и след два месеца ще има и всички детайли, даже и автомобилните. Дори ще са по-добри, защото ще може да смеси технологии на японски и германски фирми. Санкциите и забраната за внос му дават правото да нарушава патентите.

Вие платените руски тролове не можете и пет минути да живеете без да се размечтаете за еднополова любов. Непрекъснатото споменаване за еднополова любов показва само и единствено огромното желание за такава.

Кремълски трол!!!

Нито САЩ ще доминира, нито Кремъл, щото няма да има нации и държави.

Коьяшкият измекярин