Двете Кореи договориха среща на върха и ”гореща линия”

Двете Кореи се договориха за среща на върха в края на април и за създаване на "гореща телефонна линия" между лидерите си, за се намали военното напрежение.

Обратно в новината

Коментари - Двете Кореи договориха среща на върха и ”гореща линия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя като го видя и ми се повръща!

че няма ОМП и хамериканците веднага нахлуха и опустошиха Ирак.на чифут и хамериканец вяра да имаш?!

Значи не САЩ са принудили със блокадата си режима в Северна Корея да преговаря ...ами Ким е принудил САЩ да преговарят...и да дадат гаранции,че няма(да свалят Ким от власт)да нападнат(?!)Северна Корея!

След като комунизмът победи навсякъде по света, е наред да победи и в Сееерна Корея.

Шибаняци ако не се бъркат те ще се оправят.

Този Ким се оказа много способен дипломат, много хора го недооцениха...първо нагнети напрежението, после го смъкна, показвайки по очевиден начин, че корейците трябва сами да си решават проблемите, а сега нещата вървят към това, да накара Тръмп да преговаря с него (директно, макар и не персонално) и ще го изкарва непрекъснато като неотсъпчив маняк, който мисли само за война...

Китай и Русия си изпълниха обещанието ,сега да видим САЩ.

ким клекна явно дир ще са последните които научават :)))

Защо лъжеш? Ким каза в прав текст, перефразирам: "С ядрено куфарче под възглавницата се спи далеч по-добре и по-спокойто, отколкото с празни обещания и неспазени договори от САЩ, като този от 2005 г."

това е буквално от последните минути неочаквано чакаме инфо а ти си просто един трол думите ти са празни

Ким не е и няма да клекне, но понеже чета западните сайтове виждам че ги преповтаряш- както винаги. КИМ ИМА ДОГОВОРКИ СЪС ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ СЪЩИЯТ НАРОД КОЙТО БЕШЕ БЕЗСРАМНО ОКУПИРАН ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ.

е северние или южните са по-свободни бе троле :)))) егати как обръщате всичко наопаки после с чудите защо хората ви презират

Тихо, че половината ни съграждани русснаци искат да бъдем "окупирани" като южнокорейците - сега в Северна Корея живеят както и нас в Россия се живее на село, а Южна Корея има 25 пъти по-висок БВП на глава от население. И без това Сибир имаха някакви напъни за отцепване, добре че великият президент Путин прати в трудов лагер някои продажници та се усмириха.

Ти отдавна си клекнал-ядрена държава няма как да клекне.

А, бе, говедо!!! Това да не си ти да клечиш всеки ден на натъжения козяшки грездей!!!

А, бе, говедо!!! Това да не си ти да клечиш всеки ден на натъжения козяшки грездей!!!

чакайте скоро статия: ким клекна дава си ракетите :)))

или ги успива.. и зарежда гориво в ракетите :)

не знам подробности но ким е казал че е отворен към това да се разоръжи от ядрени ракети

Последното изречение в статията казва всичко Това че са отишли да докладват не вещае нищо добро. Краварите нямат сметка от мир и ще наложат предварителни условия които ще сложат края на преговорите преди да са започнали,като разбира се нЕкой друг ще е виновен.

Американците явно мислят Че Ким е прост ,но той едва Ли ще се подведе .Обединение трудно би станало.В Южна Корея живеят добре.Няма глад,мизерия и има работа.10 години живях в Сеул -много модерен град.Отстъпва може би само на Шанхай!Така или иначе в региона трябва да има мир,но не съм сигурен дали 40000 американска войска вСеул е гарант за това

Шопарчето иска да избегне сценария на ГДР, но едва ли ще сполучи. Тътят е еднопосочен. Още малко агония, и после една Корея. Хорта на полуострова отдавна я чакат.

Дано този симпатяга не излезе наивен ГлОпак като Садам и Кадафи, да им се върже на подлогите и слугите на Сатаната,пардон - на ФАЩ,защото не само ще му бастишат и окрадат държавицата,но и ще го обесят.Там където стъпи краварски крак - трева не вирее и всичко е изтребено до крак!

Ще говорите ли още че в Северна Корея гладуват.

За първи път, а?! През 2013 година този Ким предложи двете Кореи да започнат мирни преговори, а през 2015 година от трибуната на ООН външния министър на Северна Корея повтори предложеното от Ким, с допълнението тези преговори да бъдат под егидата на ООН. Та да питам написаното в статията информация ли е или манипулация;)

комунягите държаха 70г разделени двете братски Кореи,както направиха така и с тас и Македония,но Щатите въпреки всичко успяха...това са си един и същ народ....а скоро комунягите ще си останете сами в онази дупка чукотка да си пиете препаратче за стъкла с белите мечки...хахахахххаах

Нищо умно от НЮ ЙОРК.

Примитивна, нямаща ток и хора ядящи хора и корени Северна Корея се противопостави на най-великата сила измежду всички галактики и вселени. Хакнаха им изборите без да имат достъп до компютри и Интернет. Кво ще кажете по въпроса краварски подлоги? Дано скоро се обединят двете Кореи и изритат дрисливите якни дето са смели само по филмите

По норвежкия интернет пък са публикували статия според която едва ли не Ким моли Трумп за преговори. Също има и статия за това, че всички са обезпокоени от голямото въоръжаване на Китай. Цирк до припадък.

Ким не моли САЩ. САЩ искат преговори, при замразяване ядрената програма ня КНДР. Китай увеличава военния бюджет на 157 милиарда долара.

Българският народ подкрепя мъдрата политика на другарят Ким Чен-ун , за мир ,разбирателство и развитие на Корейският полуостров! България ясно се противопоставя на агресивната политика на Фашистка Америка в този регион!

ха ха ха ха ха ха :)))) леле колко си прост :)))

Жалко че бащати та я пуснал-цвъкнал вътре.

Стига САЩ да не се мешат. Почнат ли да се мешат, пак ще се обтегнат отношенията. Така че първият им приоритет трябва да е, да говорят директно. За евентуално бъдещо обединение, всъщност голямата жертва правят политиците от по-малката като население държава. Когато ГДР се обедини с ФРГ, реално политиците на ГДР си видяха сметката. Но дори там, реално за ГДР-ейците в началото стана по-лошо. Много станаха безработни. И ги гледаха другите като втора ръка немци. И за тях си бе преход като тук, макар и силно финансиран. В началото огромна част си искаха ГДР-то. Северна Корея е с 2 пъти по-малко население от Южна Корея. Ким Чен Ун трябва да жертва себе си, за да постигне такова обединение, ако не е с война. Различията са твърде големи и трябва да има преходен период и договаряне на оеднаквяване. Може за начало и някаква федерация. Но засега различията са твърде големи.

H.R.

Един от рядко срещаните, смислени коментари. Поздравления !

Ха дано, ама надали. Мислиш ли, че Русия и Китай ще пуснат С.Корея да се претопи в капиталистически режим със здрава икономика? Сети се кои ще са следващите тогава в Китай (пак със силна икономика и мечтаещи от години да се отделят), който окончателно ще скъсат с комунистическия режим.

Хонгконг е примерът. Една държава, два обществени строя.

Ами сега краварите как ще натискат и ще оправдават военно присъствие,мира не е опция за КРАВИТЕ.

Е нали го писахте вчера бе? Или не събра достатъчно путинофилски и путинофобски коментари?!