"Пфайзер" и "Модерна" правят изпитания на ваксините си за новия щам

Появата на новия щам предизвика вълна от паника на фона на пандемията, която вече отне живота на над 1,7 милиона души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво да правят тестове.Всяка вечер по телевизията всички "български експерти", професори , вирусолози и математици начело с министъра на здравеопазването твърдят, че ваксината ще действа срещу новия щам.Щом те казват какви са Пфайзър и Модерна та да проверяват???

Заврете си ваксините, знаете къде.

Тези пък учени, какво има да тестват. Още с появяването на новият щам (м.Март) беше ясно че ваксината им ще действа. Даже е доказано че ще лекува дрисня, акне и сърбежи по половите органи. А след година две, когато ви порасне я трета ръка или крак и ако се порежете там, раната веднага ще зарасне. Ако не вярвате- попитайте Бил- той ще ви каже

150+

За ваксините - или да говорим ясно и точно, или да замълчим!!! Поредният глашатай на планираната задължителна ваксинация предлага да прилагаме ваксина дори на установени заразоносители?!?!? Този корифей на медицината дали е слушал лекции по профилактика и имунизации, когато е бил студент-медик? И не само той - цяла армия надува фанфари за тотална ваксинация. Не изумени, а ужасени сме при такива призиви!!! Абе, драги "експерти", основен закон на имунизациите е, че ваксина се прилага само и единствено на клинично здрав човек!!! Има голям списък на противопоказания: активна инфекция, имунна недостатъчност, генетични аномалии, онкологични заболявания, хемофилия, кахексия и т.н., болести, които ще бъдат пречка на нормален имунен отговор против ваксиналния щам... Въобще, ако пък се докаже, че новомутиралите щамове са съвсем различни от тези, срещу които сега се предлагат над 20 варианта набързо произведени ваксини, какво ще правим??? Помним как и срещу СПИН се афишираха какви ли не уж ефикасни ваксини, а поради изключителната и ускорена изменчивост на ХИВ така и не се стигна до прилагане. И слава Богу... защото щеше да е огромен провал... Сега, дано не се стигне до същото. И ето защо фарма империите бързат да пуснат на пазара продукт с все още недоказан ефект и безопасност... Вкарани са огромни пари, продуктът е вече насочен за прилагане... И кой ще носи отговорност, ако се окаже подобна ситуация с подчертана изменчивост и нова генетична формула??? Въпроси...въпроси... а ваксината е вече в оборот...

Ние сме касички, куче касичка, прасе касичка. Тук за здраве изобщо не става дума. Тъй че недей да разсъждаваш ни научно, ни логически.

от както във Великобритания (първата страна в Европа, която започна масово ваксиниране) почнаха да ваксинират се появи нов щам! Ама той вируса е много бърз!

Чакай бе, вчера нашата експертица каза, че нямало проблеми с новия щам, познавали се още от март.

Ами тя го знае, но Пфайзер не

цяла страница ли ще пишеш все един и същи коментар...

Пфайзер се е признал, че сегашната им ваксина има още да я довеждат до кондиция поне 5-6 месеца. Мутации стават всеки месец в различни държави. Сега нарочно е вдигнат такъв шум, защото недовършената им ваксина може да бъде оправдана с нова мутация, като тръгнат да мрат хората, които ще бъдат ваксинирани от техните ваксини. Най-наглото е това, че шестата по богатства в света Великобритания била сигнализирала УНИСЕФ, че има 2 милиона деца, които са недохранени/гладуват във Великобритания!!!! Същите приказки има и за САЩ. То бива-бива наглост и безочливост, ама не е до такава степен!!!

Пфайзер се е признал, че сегашната им ваксина има още да я довеждат до кондиция поне 5-6 месеца. Мутации стават всеки месец в различни държави. Сега нарочно е вдигнат такъв шум, защото недовършената им ваксина може да бъде оправдана с нова мутация, като тръгнат да мрат хората, които ще бъдат ваксинирани от техните ваксини. Най-наглото е това, че шестата по богатства в света Великобритания била сигнализирала ЮНИСЕФ, че има 2 милиона деца, които са недохранени/гладуват във Великобритания!!!! Същите приказки има и за САЩ. То бива-бива наглост и безочливост, ама не е до такава степен!!!

Значи те тепърва правят изпитания, а нашият здравен тъпак плещи нашироко, че ваксината действа и на новия щам?!

Ама Великобритания като разделяща се с ЕС хвана тези пьрви ваксини и веднага ги е натресла на дъртите англичани и имигрантите, които се грижат за тях. Така те ще се освободят от старите и вече непотребните за тях.

ха ха ха. В България министърчето нали обяви, че е ваксината става за новия щам! Ами сега какво ще ги равим тези ненужни ваксини?

Да ни е честита 2021 г. Света вече не е същият. ЕВРО 20 и ОИ 20 ще се проведат през 2021 г. Ще се появи нов щам, 279 пъти по заразен от К 19, но ваксината е вече готова. Няма вече да имаме физически контакт, ще започнем не да се възпроизвеждаме както е било досега, а изкуствено. И като го направим ще бъдем в различни стаи за да спазваме дистанция. А когато се срещнем -няма да може да се познаем. Да ни е честита 2021 г и всички следващи години!

Тия дето им дадоха мангизите тръбят че ваксината им била ''годна'' и за новия а тези завалии още не знаят:))))))

Да си ги правят на себе си!

До Нова година ще са приключили с успешни изпитания.

те за стария приключиха ли или го претупаха като предишните лекарства, за кито бяха давани на съд :-)

И какви са изпитанията? Ваксинират американци, а скоро и европейци. :))) Менгеле е някакво лекарче спрямо тези.

Най вече негъри

а сига бе, нали РАБОТЯТ и с новия /от април/ щам ? ъпдейт в движение ли, що ли ?

1,7 милиона стари и болни хора в световен мащаб... малей.. Всяка година се абортират между 40-50 милиона бебета и на никой не му пука.

Не предизвиквай съдбата, много млади и здрави също починаха

Аха, всичките 15. Щото от друго вече не се умира.

Щото на тебе много ти пука за зародишите. Иначе , бебета ти абортира главата. А, ако знаеш колко спонтанни аборта се случтват, направо ще заплачеш за човешката мъка. Светецът ми той.

За бебета ми пука много повече отколкото за 89 годишните дето ще затворят детенце и ще му турят парцал на лицето, за да си удължат съществуванието с още 3 седмици.

Коментарите са излишни вече и хората също станахме излишни май.