Певицата ЛиЛана остава окончателно в ареста, но съдът не бе единодушен

Според съдия Даниела Росенова няма доказателства за каквото и да е престъпление, извършено от тримата обвиняеми

Обратно в новината

Коментари - Певицата ЛиЛана остава окончателно в ареста, но съдът не бе единодушен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо ще прави компания на Боко Тиквуня като влезне в панделата тоя предател на народа

Хубавите ябълки свинете ги ядат...

Искам и аз при нея в затвора! В същата килия, че да я утешавам няколко дни.

То е ясно, че няма никакви доказателства. Ало, Каскета!

Искам да лежа в една килия с Лалалааа

Какво правосъдие има в България , освен Кривосъдие ! Като дойде новата Власт ,трябва да смени всички Съдии и ги изпрати ,въпреки възрастта на ДОУЧВАНЕ , защото са всички Калинки с Купени Дипломи ,позор за Българската Съдебна Система , продала се на Управляващите се за 400-500 лева !

Спрете да представяте Лиляна като певица. Тя самата отдавна не се представя като такава. Иначе това е поредния пример, как мутрафоните във властта използват служебното си положение за да мачкат всички, които не са съгласни да им играят по свирката. Самата Лиляна, преди година внесе сигнал срещу АПИ след като нагласиха конкурса за тол системата. Участваше и в протестите срещу Гешев, а близоста й с Божков в момнта е причина да я притискат, белкимпизцедят нещо срещу него. А обвинението за закупуване на "един и същ софтуер" е повече от смешно, защото става на въпрос за закупуване на лиценз за отделни компютри. Тоест имате пет копмютъра и съответно купувате пет лиценза. Не можете да си купите един лицензхна уиндоус и да го инсталирате на пет компютъра, нали? Всъщност може, половината държавна администрация е с пиратски софтуеър. Ако го беше направила и Лиляна, със сигурност щяха да я обвинят в кражба на интелектуална собственост. Въобще гешефтурата вилнее както си иска, а тия дето плащат масрафа, както винаги спят!

СЕГА ЩЕР СЕ РАЗБЕРЕ , КОИ СЪДИЯ Е ВЗЕЛ ОТ ' ' ДЯЛОВЕТЕ '' ???? ТЕ ВИНАГИ ТВЪРДЯХА , ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОГРАМИ СА ЗА ТЯХ УРЕДЕНИ ! БЕЗ ИСТОРИЯ В ГОДИНИТЕ НИ ПРИМАМИХА И НИ ВЗЕХА И УНИЩОЖИХА ПАТЕНТА СЛЕД , КАТО ИЗПОЛЗВАХА ! Прокурор ГЕШЕВ Е НА ХОД !

За теб не знам, ама двечките били съседки в следствието.

А да им е честито.Може и сватба да спретнат в сливенския.Да крадеш като разпран и да викаш че друг крадел.Евала за тактиката,ама съдиите не се трогват от простотиите на двете кокошки

Ще се оправи, за съжаление , делото е за европейски съд

Ще стане, ще видиш

Този съдия който иска да я пусне, колко е взел

Чета биографията на Лиляна' момиче пълно с таланти, ученолюбиво и работливо. Насреща Гешев - роден някъде в Софийска област, завършил школата Симеоново. Без нито едно спечелено дело.

момиче пълно с таланти, ученолюбиво и работливо- това сериозно ли го мислиш??? И аз й прочетох биографията-шматка с протекции, духалка и нищо друго. НБУ ли те впечатли като "постижение"???

Според Даниела Росенова и Ценко Чоков е света вода ненапита....

Добре, Лиляна е кофти, перфектен немски, Ами що мълчиш за Гешев? Подминаваш ли го?

Това не е правосъдие а гавра поне такак изглежда на фона на всичко останало.

Не знам още каква точно е истината тук, но ще се разбере. Но е известно що за прокуратура имаме и че тя е эависима и корумпирана! И че вече стана нейна традиция тя да атакува и обвинява...най-отявлените и гласовити критици на мафията и кражбите в България! Аз си ги спомням теэи младежи как още преди време разказваха за груби нарушения и подготвени кражби и че ще ги докладват! И са подали сигнали... Така Иванчева застана на пътя на имотната мафия и е внесла множество сигнали и те чрез прокуратурата я сготвиха с подхвърлени пари! Така правят сега и с Георгиев от Боец! Така сториха и с Гербев (и Дунарит)! Така направиха и с Цветан Василев и КТБ - всъщност Пеевски го рекетира (с Доган), Цветан Василев се опъва да му дава милиони, Катарзиса го заплашва, Василев подава сигнали, оплаквания не само до прокуратурата, но и до Интерпол, и вместо Цацаров и Гешев да разследват Пеевски (който има дълга история вече на рекет, кражби и измами, но Борисов се прави на убита лисица, защо ли?, а и не само той), нападат банката и я обират арестувайки трима без никакви доказателства, щото ... Василев бил поръчал Пеевски! В бързината за поръчката тези главатари им повдигнаха дори абсурдното обвинение за ... убийство!?!? Не да опит за убийство, а направо за убийство, понеже толкова им е акълът!

Тъпи,няма доказателсва.

Репресия отвсякъде. Дори през комунизма е нямало такова мракобесничество като при управлението на мутрите ГЕРБ + ДПС. И все жени! Гешев?

Когато се назначават съдии по квоти, е така! Още Цветанов показа как може да се разправя със съдии. Гешев продължава. Двамата са отсъдили под натиск, заради едната заплата.

Вижте и тази простотия на т.н. прокуратура: Георги Георгиев пред Фрог: Поисках от прокуратурата очна ставка с Борисов и Мутафчийски 05.05.2020 Преди минути излязох от полицията. Бях извикан там, за да ми бъдат предявени материалите по обвинението за видинските медици, които не се тестват за коронавирус. Внесох допълнителни доказателствени искания. Заявих, че искам да бъде призован ген. Венцислав Мутафчийски за очна ставка с мен, за да може да си задаваме въпроси и да се разбере истината. Това разказа лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев пред Фрог нюз. Ето какво още разказа той: Поисках още очни ставки с проф. Кантарджиев и с шефа на РЗИ-Видин д-р Владински, както и с премиера Бойко Борисов. Нека същите да бъдат призовани на разпит. Приложих и видео с изказване на брифинг на Владински, който заявява, че има инструкции от Щаба в чат във Вайбър да не се тестват контактните лица, а само на такива със симптоми. Сега чакам прокуратурата да се произнесе. Трети ден прокуратурата не внася в съда моята жалба срещу мярката за неотклонение. Но за сметка на това бяха внесли искане за моето принудително задържане и изготвяне на криминалистическа регистрация. Съдът веднага се бе произнесъл и уважи това искане. Така, че вече има съдебно определение за моето принудително задържане. Междувременно вчера, докато проверявах какво се случва в съда във Видин, очаквайки произнасяне по моята жалба, разбрах, че за днес, 5-ти май, има насрочено заседание по другото ми обвинение. Оказа се, че без да съм информиран, то е внесено в съда и насрочено за 5-ти май. По това дело, ми е заличен дори адвоката, което значи, че аз нямам защита. Никой не ме е информирал, че процесът срещу мен стартира. Явно ще ме осъдят в тази страна, без изобщо да зная. Материалите по това дело са внесени на 13 март от прокуратурата в съда. Става дума за делото за онези от Канал 3. А едновременно с това по същата време съм призован в полицията по делото за медиците. Не зная дали е имало съдено заседание. Опитах се да вляза днес в съда, но не ме допуснаха. Отказаха ми информация. Съдът ми отказа дори да си входирам лично жалбата срещу наложената ми гаранция. И не ме пуснаха. Всички тези абсурди рано или късно ще се обърнат срещу тях. това са абсурди. Всички началници на съдебната система са ангажирани с мен. Миналата година идваха 10 пъти с линейка и жандармерия принудително да ми направят криминалистическа регистрация. Наритвам ги. Не съм криминален престъпник. Няма да направят такава регистрация. Обжалвам в момента от постановленията за принудително довеждане. Стигнах до ВАС вече. Другата седмица ще се гледа. Те ни удрят, ние отвръщаме с 10 удара. Така ще бъде. Очаквам утре на Гергьовден да дойдат за принудителното задържане. Те така са ги наредили нещата. Като подарък за празника.

Коментиращите тук не разполагаме с инормация и повечето коментари са познавайки табиетите в българската правосъдна система.

Ще пусне на плешивия 2-3 пъти и ще излезе.

И кой е този, че иска очна ставка? Аз искам такава с Доналд Тръмп!

Очевидно е, че специалистите, които са одобрили проекта на братчето бийтбокъсрмето, трябва да бъдат уволнени и съдени! Парите трябва да бъдат върнати! А Лиланка и тя по същия път... аман от боклуци в тая държава!

То се пуска на някой който може да свърши нещо, а тоз няма нищо там долу..

Гешефтурата пак се осра.

Поредната жертва на мафията и слугите и от съдебната система,жалко млади хора а ще страдат защото се опълчиха на корупцията,жалко.

Ко перфектно? Тя български едва фъфли... бегай

може да ти се уреди среща, но не и с тулупа-главанак.

А с Барселона кога се захваща г-н Гешев?

Мн е умна..за това си ляга с дядо си.. за да успее умно в бизнеса... то такъв дори не съществува.

Така Иванчева застана на пътя на имотната мафия и е внесла множество сигнали и те чрез прокуратурата я сготвиха с подхвърлени пари! Така правят сега и с Георгиев от Боец! Така сториха и с Гербев (и Дунарит)! Така направиха и с Цветан Василев и КТБ - всъщност Пеевски го рекетира (с Доган),

БАРСЕЛОНА БЕШЕ ПОРЪЧАНА СТАТИЯ ВЪВ ВЕСТНИК АНОНИМКА ОТ КАТАЛУНИЯ. ТАЗИ ГЛУПОСТ И ОТ БСП Я ЗАБРАВИХА.

Духачката Лила ГО ОБАРА окончателно ще го бара в затвора!!!

Курвенска съдебна систе в държава в която управлява подла мутра... рибата се вмирисва от главата. като слязат от власт ще ги е страх да ходят по улиците...язък им за откраднатите милиарди

Упсььь...ти ги изкара национални герои бре...Аре по кротко!

Над 400 хил лв за умрял сайт за бийтбокс! Къде е икономическата полза от това и кой кретен е удобрил подобна идиощина... Да се направи проверка на тия дето удобряват проектите да видим какви безумия за милиони още ще излязат...

ЛИЛНАЧЕТО ДА КАЖЕ КАК СИ Е КУПИЛА КОЛА ЗА 300 000 ЛЕВА? С КАКВИ ПАРИ? КАКВИ ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛА.

КОЙ Е ЖЕРТВА НА МАФИЯТА? ТАЯ МЪРЛА С КОЛА ЗА 300 000 ЛЕВА? КАК ГИ Е ИЗКАРАЛА ТИЯ ПАРИ А? САМО ЗА ТОВА НА ЗАПАДА ЩЕ Я РАЗКАТАЯТ.

„Имaх връзкa c Мaртин Cтaнкoв, тoй e първaтa ми гoлямa любoв”, нe cкри Лилянa в интeрвю зa cвeтcкo cпиcaниe. Крacaвицaтa, кoятo cтaнa любимкa нa Вacил Бoжкoв cлeд ceкcи фoтocecиятa cи в „Плeйбoй”, oбяcни, чe cпoмeнитe ѝ c Мaртин Cтaнкoв я връщaли в гoдинитe, кoгaтo вce oщe рaбoтeлa в тeлeвизия ММ. Дoкaтo прoхoждaлa в музикaлнaтa тeлeвизия нa Кaмeн Вoдeничaрoв, Лилaнa нaучилa, чe футбoлиcтът имaл интeрec към нeя. Тeхeн oбщ приятeл ги зaпoзнaл, нo първoнaчaлнo пeвицaтa ce дърпaлa, зaщoтo нe билa ocoбeнo впeчaтлeнa oт мaчoтo. Cлeд дългa игрa нa „нeдocтъпнaтa мoмa и влюбeния юнaк” двaмaтa пocтaвили нaчaлoтo нa „нeщo крacивo и нeзaбрaвимo”. „В мoмeнтa, в кoйтo cпря дa мe прecлeдвa, aз пoeх инициaтивaтa. В cлeдвaщия миг тoй oбaчe ce дърпaшe”, cпoмня cи бившaтa пeвицa.Въпрeки cлaдникaвия cюжeт oбaчe cи прoличa, чe пeвицaтa e ocтaнaлa c нeприятeн cпoмeн oт aфeрaтa c лeвcкaря. Пaндeлкa нa oтмъщeниeтo cлoжи caмaтa тя прeз 2006 г. при учacтиeтo cи във VIP Brother. Ни в клин, ни в ръкaв пeвицaтa cпoдeли прeд Дичo oт „Д2” и прeд цялa Бългaрия, чe имaлa връзкa c футбoлиcт, кoгoтo зaрязaлa, зaщoтo гo зaвaрилa в лeглoтo c мъж дa прaвят нe тoчнo ceкc, нo „нeщo мнoгo гнуcнo”. Във въпрocния VIP Brother Лилaнa cмути зритeлитe c твърдe рaзкрeпocтeнoтo cи пoвeдeниe и oткрoвeнитe cи флиртoвe c друг учacтник в шoутo – фитнec гурутo Кирo Cкaлaтa, нa кoгoтo чecтo пoкaзвaшe бeльoтo cи.

Гешев се компрометира с първият опит за репресия над президента и вече никой не му вярва за нищо. Рядко неприятен тип и отвън и отвътре се оказа.

бозави новини , цял ден

"Според съдия Даниела Росенова няма доказателства за каквото и да е престъпление, извършено от тримата обвиняеми"! НЯМА, НЯМА,..., АМА КАСКЕТА ИСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-вероятно е идиотът одобрил проектите и да е с образование като твоето...като ти гледам словореда ... максимум си останал някъде между 7-8 клас!

Аз и я подарих.

ТО ПЪК НЯКОЙ разбра КАК СЕ КУПУВА КЪЩА ЗА МИЛИОНИ евра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този специализиран съд е като партийния съд по времето на бкп. Нищо не се е променило, просто е под друга форма