КТБ запорира акции на дружество на ”Петрол”

Частен съдебен изпълнител наложи запор на акциите на “Елит петрол-Ловеч“, дъщерно дружество на веригата за горива “Петрол“, съобщава в. “Преса“.

Обратно в новината

Коментари - КТБ запорира акции на дружество на ”Петрол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приватизацията на "Петрол" през 2002-2003 година беше един от най-ярките примери на заграбване на държавно имущество за жълти стотинки! За парите, с които го "купиха"-около 60 млна лева, не можеха да се купят и десетина от бензиностанциите, а те бяха общо над 400 броя.Да не говорим за петролните бази из цяла България! И почивните бази по морето и планините!

Пак има пари намесени в цялата история...

Някой си купил бензиностанции, които всички ние платихме. ''Бизнесмени'' дал Господ в България.

чак сега разбрах как се става милионер - просто трябва много крадене

накрая половината икономика на БГ - фалирала и разграбена - ще се окаже заложена в КТБ. Който се е домогнал до банката и е ставал як бизнесмен ....

хитрата сврака с двата крака, опитаха се, ама ....

На мутрите колкото и пари и собственост да им дадат, рано или късно фалират, защото толкова могат. Ковачки е същият, олигархът Банев е същият, Пеевски е същият.

некадърни са, та дрънкат! В Плевен и в Ловеч де що имаше завод - фалираха, а няколко мъждукат още, ама мениджънт - еша му нямат! Цирк Буш! Представят си, че са шефове на Сименс и едни такива западни мурафети - абе, криворазбраната цивилизация! То виж ни и футбола -същото!

Така е!Не могат да управляват бизнес.Затова крадат денонощно,даже и нощно-да отдалечат фалита си.Без кражби са погинали!

Съгласна съм, че мутрите не знаят да управляват парите си и фалират. Тук обаче случаят е друг. Виждаме как една мутра взима на безценица бизнеса на друга мутра.

Много вярно. Един човек като е тъпанар може да назначи 10 счетоводителя и подобни, но и да иска не може да контролира какво правят. Не само, че не разбира какво правят, а дори не схваща за какво са изобщо такива хора - слага ги защото така му казали, че се прави. Забрави да споменеш и големия "автомобилостроител" Гриша Ганчев.

Та КОЙ беше писал , че 99% от заемите отпуснати на КТБ са без обезпечение ??? Погледнете какво обезпечение са 150 бензиностанции, които по пазарна цена са най-малко 150 милиона ?? Ама сега ще започне "разпродажбата" на активи на безценица за "наши" фирми и хора !! Само наблюдавайте, защото и без това нищо не можете да направите !!

този филм го гледаме вече 25 години.