Роснефт и Хеленик петролеум подписаха за доставки на нефт

Руската компания Роснефт и гръцката Хеленик петролеум подписаха вчера споразумение за условията за доставка на суров петрол и петролни продукти.

Обратно в новината

Коментари - Роснефт и Хеленик петролеум подписаха за доставки на нефт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се напъва-Путин е пътник.Въпрос на време е и русия да фалира и да се освободи от нови територии

Да заповядат - имаме си газов хъб Балкан! Ако не щат да си го ядат тоя газ!!

ХИТРИТЕ ГЪРЦИ СЛЕДВАТ ИНТЕРЕСА СИ,ТЪПИТЕ ГЕРБЕРИ СЛЕДЖАТ СЛУГИНАЖА СИ .

България са комунистите които искат, но не могат да прокарат интересите на Путин и бандата му!Путин трябва да се договори първо с нас!Така,че пишеш големи глупости с големи букви!

Ако всички се споразумеят за газта, колко спосойно би било в света.

а пък нашия стратегически избор е американски втечнен природен газ и бензин донасян с гемийки от Америка. Да живее българо-американската дружба и президента на ЦРУ.

Ха-ха-ха-ха-ха. Бу-ха-ха-ха-ха. Тази вечер съм на свобода. Санитаря забрави да ми заключи вратата и отиде да се сваля със старшата сестра. А аз сега му свих лаптопа и ще ходя до другото отделение при Бегееца да си пощракаме. Голяма веселба ще падне. Бегееца ми обеща че ще ми покаже как да си играем на чичко евро доктор. Даже сви един скъсан чорапогащник от едната сестра и каза че ще ме учи как да си го слагам. Ха-ха-ха-ха-ха.

Ама как му тича на руското знаме да е до европейското, а? Голяма снимка! Будет. Некъде около 3000 година, заедно с Турция.

Това, което дираджиите спестяват обаче, е че в Гърция Путин посети Атонската обител, където бе посрещнат като император - поставиха го на трона на византийските императори...

на кой му пука?

Пука, пука и още как.

Дреме ми, че некви чужди фирми подписали некви хартии. Какво ни грее нас това?

лош ден за психично болните фоби , остава им само да вият по форумите като гладни чакали

Ясно е кой търгува с ИД. Има хииииииляди руснаци в ИД

Споразумение означава -нищо и половина ,ама от сърце!:))) Ако Путя се надява да ни клати през гърците та да бере круши от ябълката е добре !-Защото ще се наложи да измисли "хвърчащ газопровод"!:)))

Що ли ми се струва че гърците ги чакат мнооооого тежки преговори за поредния транш

Може ли да се вярва на руснак. Утре ще каже че е бил пиян и ще се отметне . Както подписваха че ще пазят териториалната цялост на Украйна (Букурещ) ...и кво стана . пиянките забравили....и избили хиляди украинци

Само не забравяй как бяха провокирани събитията на майдана. Със няколко разположени снайперисти "демократичните"сили нахравиха беля в която се изкараха потърпевши. И едно наше съгражданче загина там. Анашите демократи изпратиха и хора да им помагат и т.н. и т.н. А вие господине погледнете нещата пространно а не едностранчиво. Изглеждате твърде зле и предизвиквате съжаление и обиди

Не ти ли омръзна да се представяш за карикатура?

Двама лузъри подписали договора на бедняците - Бухахахахааа Путьоооо.....с кво ще ти плащат нефта малаките ве ??? Те си смучат фуя за сол, ти чакаш пари от тях - Бухахаххаа

Ти си същият смешник, като Щерев, бухахахахаха !

Следващите избори бедняците с Ципрас няма да са на власт и тези дребни полит.договорки ще са аут!Патоци ,Патоци накрая нищо. Чукайте си го каменистия Крим и ГЛАДА наближава.Руснаците не могат да се отърват от комплекса глад,който им е набутан при крепостничеството и през В.Св.В.!Те са винаги и ще си останат ДИКТАТУРА и КРЕПОСТНИЦИ .Само развитието извън Русия на техн.прогрес ще помогне да бъде ликвидирана перманентната диктатура от управляващите върхушки върху тази територия.Друг начин няма.

От 2014г. повтарям, че Бочко ще построи магистралите в България а българите ще зяпат, как гръцките тирове летят с продукция към Русия. В най-голямата криза и драконовски мерки в туризма, Гърция направи невижданите 20 млн.туристи. България нито има туризъм, нито чушки и домати, а онова недоразумение Росзко 2 пъти официално обяви съседката си Русия като Враг#1 на България.

Имаше една песен - Де е Канада. Та да те питам де е Русия и как се стига до там ? За твое сведение - зелени маслини да набереш, докато ги закараш и ще са станали черни, готови за ядене- сиреч няколко седмици през неутрални страни.

Глупаци и даже повече от глупаци сте вие дето работите за путин!И постоянно си повтаряте колко сте тъпи и как сте щели да се прекарате!Това е така,но вие не представлявате нас Българите, а себе си и руската пропаганда!Която е антибългарска! Така,че глупаци сте!Големи!

Боко нали се хвалеше, че няма да позволи в България да стане като в Гърция? Е, един път си удържа на думата... останахме си бедни и наведени. В "пропадналата" Гърция хората имат 3 пъти по-висок стандарт и пак не са доволни, защото не са роби. "Фалиралите" гърци купуват нефт от Русия и не им пука за Европа и Щатите. Затова винаги при тях ще е узо и сиртаки, а при нас пълна мизерия. "Няма вечни приятели, има вечни интереси." - сър Хенри Джон Темпъл (не, не го е казал Чърчил).

И ние купувахме газ и нефт от Русия, а после се оказа, че цените са били мнооого над пазарните!

Марешки ти обясни за цените,къде е причината

да пожелаем от сърце на гърците в скоро време минимална заплата като в Раша да имат - 80 долара. Сигурно гражданска война ще стане там, каквито са разглезени и мързеливи след 50 години точене на средства от Запада. Ама и тогава мурзилските тикви като твоята в БГ едва ли ще уврят.

Умна приказка от Увремата Тиква

Бик е, радосстъ, в държавътъ РБ! Голяма! "Народа" пак ще скача на пл."Подуяна коня"

Те хитрите и гадни византийци подписаха, ама не на гърба на Европа да им го плаща със заеми, ами да си го плащат те или Путя да им го даде евтино.

То хубаво да им го даде евтино! Ама как да им го докара до точка Б? Трубами за газами -НЕТЬ! Корабами -ТОЖЕ! Може би с СС400?:)))

Такива споразумения нямат никаква стойност. те само за протокола, за да се оправдае посещението на ПутеФФФ! Интересно, как ще си взаимодействат тези две дружества? Как ще стават доставките? Пърдялни газове в трици, това е същността на подобни споразумения. То и с Китай имаше, доколкото си спомням... И с Индия подписваха разни подобни меморандуми... Бе, въобще... все "мъдри" ходове на ПутеФФ. Като последно желание на осъден.

И с Турция имаше, ама...

Имал ши въобще идея колко много петрол и газ продава Русия? Прочети и ще видиш колко смешно изказване си направил.

Имаш ли*

а сега се очаква сороско виене от мъка че гърците са предпочели руския нефт пред краварските фирми

Мляко, и лайна! 1:1 ! Фифти-фифти, казват Трънски баби