Тежки условия на Троян - Кърнаре и ”Петрохан”

Тежка е обстановката на проходите Троян - Кърнаре и "Петрохан", където работят екипи от пътните управления, горските стопанства, пожарникари и доброволци.

Обратно в новината

Коментари - Тежки условия на Троян - Кърнаре и ”Петрохан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и това при някакви си 15 см сняг--какво ли ще бъде зимата ако навали 1 метър

Няма да могат да откраднат на 100 % от предвидените пари, а ще трябва да запалят допотопните таралясници, за да имитират дейност, докато тиквата обяснява да си стоим по къщята!

Пътищата трябва и да се поддържат, а не само да се краде. В случая става дума за поччистване на дървета и храсти край пътя, което не се прави като падне сняг.

5 санта сняг в Боколенд са като земетресение 8-ма степен в нормална държава. А истината е ясна. Ако бяха си свършили работата преди зимата, нямаше да има проблем. Поне при лек снеговалеж, какъвто е сега там. Некадърност и брутални кражби.

ВСЯКА ЗИМА ПО РАДИОТО КАЗВАТ ЧЕ ПРЕЗ ТРОЯН КЪРНАРЕ ИМА ЛОШИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ :))) ... ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е НОВИНА .... НОВОТО Е ЧЕ СЕГА ПСИХЯСВАТ ХОРАТА С КОДОВЕ :)) ....

Когато падне първия сняг, се сещам/разбирам защо оня чех изобрази България като кенеф!

кенеф, значи ти си рядко л..но - нали си част от нея!

педя сняг и греб се насра

Германския ж.п. оператор Дойче бан (Deutsche Bahn) съобщи, че над 1000 километра релси са засегнати от бурята, която премина над северната част на страната по-рано тази седмица, и разчистването може да отнеме дни, предаде ДПА, цитирана от БТА. Интересно там като нямат ГЕРБ кой ще е посраният.

има мама меркел

"Бурята с ветрове до 180 км/ч ..." Това е в Германия. Брутална буря. В България е лек снеговалеж, несвършена през есента работа и откраднати от данъците МИ пари. Не сравнявай кон с кокошка, троле герберски.

ГЕРБ пак са изненадани от времето. Синоптиците го обявиха преди седмица по телевизиите, но управляващите явно са били заети да ръфат "суджук" от бизнеса и не са чули.

Ако пътищата се подържат, няма да има такива проблеми. Всички клони и дървета в непосредствена близост до пътя и клони над него трябва да се махнат. И така да се поддържа винаги. Вчера като пътувах в друг район, обърнах внимание на това, че само за няколко километра от пътя имаше 4-5 табели скрити зад дървета и храсти, всичко е обрасло и при един среден снеговалеж ще бъде ужас на пътя. Изключителна безотговорност и слаба организация.

Днеска е много ш,ибано времето, слънчево едно такова.... Искам да е мрачно и студено, тогава се чувствам най-добре.....

Напръскай прозорците със сива боя, пусни климатика да охлажда и си пусни блек метъл да се фрустираш на воля.

ДРУГАРЯ

Ами не, чисто музикантски не харесвам особено блек метъла ( с някой изключения). По ми харесва да слушам хеви, траш и готик метъл с подобна сатанинска тематика.

още ли има баламурници които не четат и слушат новините по медиите където се съобщава,че ще вали по високите части сняг и че някои проходи ще бъдат затворени.Защо се правят на тарикати и мислят че карат снегоходи и няма да закъсат.После пътното им виновно.България е и е есенно време.Сняг е валяло и ще вали през този сезон и който не се съобразява с климата и се пише на тарикат призовавам пътните служби да не му помагат а да го оставят там гдето е закъсал до като се стопи снега и закука кукувицата.Следващия път малко ще се замисли когато тръгне през преспите.

Що реши така? Щото падна малко сняг и ще затворят проходите? А сега де, ами през януари, като хване голямата зима, държавата ли ще затворят?

може да я пуснете след месец и половина-два,не сега,не видяхте ли датата от календара преди да пишете глупости,и на всичкото отгоре тук има идиоти,които ви вярват

Като гледах сутринта репортажите от прохода Троян-Кърнаре и многото клатик.ри начело с Бай Дончо, който преди беше от БСП, а сега е от ГЕРБ, извода е един - Изключително лоша организация и еФтин PR.

Трябва да излезем от ЕС за да оправим Държавата . Не може да се краде от Политиците безогледно и да искаме Държава . Искам Референдум за ИЗЛИЗАНЕ на Република България от ЕС .

Преди 2007 в тази държава хич не се крадеше. Ама хич! Как може да ти го роди главата не знам. Или по-точно знам. Много кофти опорна точка се опитваш да пробуташ на стадото. Подранил си с едно 70 години. Още помним и "онова" време.

Опорната Точка за мен е - След 2007 година , влизането на България в ЕС , се случиха Страшни Истини за Народа ни . Избягаха 2 милиона Синове и Дъщери , Останалите измираме от РАК всеки ден . Просто загиваме .

..."Тежка е обстановката на проходите Троян - Кърнаре и "Петрохан", където работят екипи от пътните управления, горските стопанства, пожарникари и доброволци " Ако през юли - август само по един "екип" от 4-5 човека беше минал с 2 бензо-триона и един камион (че даже и каруца) да изреже и извози надвисналите дървета и храсти НИКАКВА "ТЕЖКА" обстановка нямаше да има, но сега ще се гори тонове гориво, ще се хабят нерви и време на пътуващите, ще се вменява на водачите, че са виновни че карат с летни гуми.

базирано на парите за винетката, които си дал, можеш спокойно да ги осъдиш.

Паднаха две снежинки, и затворихме държавата. Не разбрах колко населени места са без ток? И после защо народа бяга в София и чужбина. Ами иска да живее нормален живот.

нормален живот и софия не са синоними. на сфетофара джип чака до каруца

Всеки кара каквото може да си позволи.

иди живей в Якуруда.

стига оправдания с метереологичните условия де? Всяка година го слушчме този рефрен! Какво да кажат тогава норвежци,финландци,швейцарци, шведи, италианци и други, страни - бели държави имам предвид- къдети вали сняг а ?

Ходете в изброените от Вас страни, и спокойно може да не се връщате. Не е задължително да живеете в България щом не Ви харесва. Мен ми харесва и съм си тук.

Ми що не се изнесеш натам бе, като ти са толкова любими, отивай, в Хелзинки е тъмно от около три и половина следобяд, цяла година минусови и малко над минусови градуси. Изнасяй се кой ти пречи, нали все ревете за бели държави и уреден живот. Дживгар Пустиняк правилно ти го каза, хайде друм и не се връщай повече.

ОЩЕ ПРИ ПАРВИЯТ СНЯГ ПРОЛИЧА НЕКАДЪРНОСТТА НА РЪКОВОДСТВОТО НО ОБЛ. П. У. И ПРИЯТЕЛСКИТЕ ФИРМИ ПО ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ.

Тия дървета, сигурно аз трябваше да ги прочистя след края на миналата зима.

Глобалното затопляне ще се предшества от мини ледников период, който ще продължи десетилетия!

Повишаването на температурата в следствие на парниковия ефект, води до изпаряване на повече вода в атмосферата и от там до повече облаци, които пречат на проникването на слънчевите лъчи. Което води до по студени дни. Глобалното затопляне е всъщност глобално застудяване. Хората го казаха още през 80те години на миналия век.

И вследствие на това, вече няма парников ефект, тоест, природата се саморегулира.