Върнаха част от бежанците, влезли при Петрич

Групата от нелегални бежанци, заловена в товарния влак, е върната на гръцките власти

Обратно в новината

Коментари - Върнаха част от бежанците, влезли при Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Министърката на МВР не можа ли да се облече по- подходящо? Тръгнала като за пикник........

Този на снимката още ли го търпят , той за 5стотинки работа не върши ? Динко върши всичката работа в тази държава и без ТУПТЯЩО СЪРЦЕ , но със сърце !

Абе той "Уредът "Туптящо сърце" засича бежанците", ама какво от това?! "20-годишен иракчанин е признал, че е изнасилил 10-годишно момче в басейн във Виена, обяснявайки, че е постъпил така поради "сексуална необходимост" вследствие от "излишък на сексуална енергия". Онези, които се осмеляват да свържат покачването на престъпността с масовата мюсюлманска имиграция са заглушени от защитниците на австрийския мултикултурализъм. Според данни на австрийското вътрешно министерство, през 2015г. един на 3-ма търсачи на убежище във Виена е бил обвинен в криминално или деликтно престъпление. В борбата си за контрол над трафика на дрога, североафриканските гангстери са виновни за половината от официално регистрираните 15 828 престъпления на насилие през 2015г. изнасилвания, кражби, нападения и удари с ножове. С 90.000 молби за убежище от 2015г. Австрия се класира на второ място в ЕС, отнесени пропорционално към населението. Изглежда обаче, че лошото предстои. Министърът на вътрешните работи Волвганг Соботка заяви през миналия месец, че най-малко един милион мигранти от Либия са готови да пресекат Средиземно море за да се установят в Европа...." Това е положението според публикация на Gatestone Institute от 5 май т.г., озаглавена "Епидемията от мигрантско насилие нараства в Австрия" ("Migrant Rape Epidemic Reaches Austria", by Soeren Kern, May 5, 2016 at 5:00 am), докато "Уредът "Туптящо сърце" засича бежанците"!

Много съмнетелна пиар акция по спешност за упойване --първо--хванати на пункта--а извън пункта колко минаха ---второ -много скорострелно върнаха 50 човека--но някой да видя репортаж-интервю --трето ---чувства се паника -още преди на ордите да бъде обяснено- В БГ е най-хубавата и най запустялата земя и празни къщи

нали оная овца в кремъл щеше да победи лошите за нула време и да реши всички проблеми?

Сирийците са малка част от нахлуващите в Европа, докато голямата маса е от Северна Африка и множество мюсюлмански страни в Азия, вкл. и талибани от Афганистан, където САЩ въдвориха демокрация и човешки свободи. Дори вече, предвид че в публикациите споменават най-вече другите, се питам дали изобщо има сирийци, а пък и знаем, че иначе всички се представят за такива!

Какво пак не ти е ясно?! Какво дириш ти из българсвките форуми, турски смотаняк?!

като ги хванат и да ги пратят на путин, наил е много ербап.

Какво се ''стискате'' за тая ограда, бре, все едно парите от джоба си ги вадите?! Кой ще ги храни тия прийждащи маймуни, вие на българите не можете да предоставите адекватни плащания, услуги и привилегии, а сте тръгнали маймуни да спасявате. Много им е зор на тия къде минават (оср*ха Европа), кой ще ги храни, кой ще им гледа децата и къде живеят. Неандерталци с права, без задължения. Тръгнала циганката - бременна в 8-мия месец, с раничка, на екскурзия в Европа. Къде ма, кой ще ти гледа децата?! Кажете, коя нормална българка ще тръгне в подобно състояние да преминава граници и да спи по ливади и мочурища?! Колко века ''цивилизовате'' индийските племена в България и нищо не постигнахте?! Такъв ще е резултата и с тия. Това не подлежи на опитомяване. Носят беди, войни и болести, размножават се като плъхове и нямат никакво намерение да плащат за каквото и да било или да се интегрират. Живеят на родовообщинни племена, еволюция не ги лови! Няма какво да се лъжем.

Тия бежанци трябва да са много, много отчаяни ,за да хванат към най-бедната и нещастна страна в Европа...

Те смятали, че отиват в Македония.

За четири часа 25 коментара ! Изводът е , че троловете нямат опорни точки и най-лошото -на българина не му пука , че управляващите го баламосват ! Ех , Майко Българийо , колко неблагодарни и нехайни са отрочетата ти !!!

Какво да коментирам? 5 пъти прочетох заглавиетоза 2 часа и накрая реших и да прочета какво пише, и както очаквах, поредната лъжа с манипулация.

Абе Бокоооо, дръпни оградата по гръцката граница и си глей спокойствието, бе пожарникарю!Че и нашето спокойствие наред с твоето! Оградата е готова, само се протегни и я вземи от Орбан, аланкоолу! И пари ти дава човека!Вземи се в ръце бе,не бъди страхливец!Уж си бабаит на вид!....

мисля , че ако се организираме ние и отидем лично при орбан ще е най-добре ! да ни даде оградата и хора да си я поставиме , все едно го няма слънцето (колкото по-скоро -по-добре !!!)

Около Петрич има толкова запустели къщи и села, че къде са се пръснали, колко са реално едва ли знаят, защото полицията там не работи и лумпените в униформи си клатят краката само заради паричките при пенсиониране. За никой не е тайна, че от региона се приемат в Симеоново тотални лумпени за обучение, просто защото в региона всички хора са посредствени. Едни нелегални мигранти супер ще им дойдат, поне да свършат някаква полезна работа. Нали са много люти бре? Страхливци!

По телевизийте да дават репортажи за връщане на нелегални в Гърция.

Ако наистина ги бяха върнали щяха да дадат репортажи. Лъжат, за да няма протести. Да дадат границата за опазване от рокерите и Динковци. Тогава и пиле няма да прехвъркне, но Мутрата го е страх от Брюксел. Какво ще каже танте Меркел, а Юнкер, а Козя?к

Да се връща обратно всеки нелегално влязъл чужденец, не зависимо от неговите възраст и пол! Който иска да дойде в България да влезе през ГККП-тата на страната по законов установения ред!!! Кой дава правото на някого или някоя си, от не знам къде си, чрез нелегалното си влизане като "бежанец" да прави промени в законовия ред в страната?! До кога властимащи, политици и журналисти ще правят свободни съчинения и интерпретации на съдържанието и прилагането на международно приетите норми за категорията "бежанец"?! Държавата ни има свои закони и никой на никого не дава правото да ги променя както му е изгодно, та било този някой си да е държавен лидер или самата общност ЕС!!!

А другата част?

Бес Бойко едва осъмваме ? Славей за него песни пее! "Уважена", от Ицо Тотев : ------------------------------- Бойко свири, в Симитли, запазена, кака Боряна, хукна да търчи, да муда-кладва, колко деца, колко жени днес е зловила, границата ни да брани!

А, ако гостите се сетят да си хвърлят гръцките регистрации, веднага стават български граждани. Гледал съм във Флорида мексиканци на надувни лодки идващи от Океана се опитват да стъпят на плажа като полицаите бутат лодките обратно. Лодкаждиите гребат с греблата,към брега, полицаите до колена в морето бутат с дълги сопи лодките обратно- голяма цирк става. Питам полицай: Що така ве френд? "Ааа , а стъпнаа тиа на брега требе да ги приемем, но стъпят ли във водата са незаконни и ги гоним или заминават за затвора.$ 7 000 е да излезеш от затвора.След 1 месец пада с 50%, ако нема кой да плати, един голям сандвич с филия по дългото на хляба и Айде кой от дека е/ още му казват депортейшън/.Ценният челен ЮеС опит на френдовете трябва да се ползва.

Надеждата е да са им казали че тука е кофти, че бият и пари не дават че да не са си хвърлили гръцките регистрации. Изобщо да се разтръби за свинските опашки и да се пише че са от свине.

Част от нашествениците била върната. Защо само част? Каква част? Колко? Кога ще върнат другите/ дата, час/? Защо не веднага?Глобени ли са? Има ли наказани, които са ги допуснали? Арестуван ли е каналжията? Задържан ли е и предявено ли му е обвинение? Какви мерки ще се вземат за недопускане на чужди елементи на територията на страната?

другите пресекли зелената граница,първо ще бъдат съдени и след това върнати. Медиите преекспонират случая,а липсата на подробна информация подхранва истерия във форума. Френска поговорка гласи..."Не безпокой безпокойството,докато то не те обезпокои"

Не лъжи. Няма да ги съдят. Щото, ако ги осъдят - за нелегално влизане в държавата, трябва да ги вкарат в затвора, което просто няма как да стане. Ако не успеят да ги осъдят - не могат да ги върнт.

Не може да върне останалите, защото не може да докаже че са дошли от Гърция. Изобщо граница се пази за да не се пресече, не за да се ловят тези дето вече са я пресекли. Боко не строи оградата, защото са го строили в три редици на балатома. Пуска орки от юг и вируси от север и разни морски навлеци отвъд гьола. Абе продажник.

Тука параход ли плува?

чрез нова технология,уред "Туптящо сърце"/ОФ Нюз

Историята се повтаря България очаква нападение от Турция,но врагът се оказват бг останалите Балкански страни.Сега не е по различно.

Защо ББ върна само половината? Защо Македония 3 пъти върна всички?Защото Македония е затворена ли пълнят БГ с орки? Защо вече тези хора влезли като нарушители получават вече храна, лекарски грижи безплатно? Няма как да бъда убеден,че ББ печели изборите реално пълнейки БГ с орки и се за тях с нашите пари,докато ние бедстваме.

Глупости, София е пълна с тарамбуки.

А защо се връща само част от заловените? Всичко хванато да се връща веднага, защото тия дето не ги хващате и влизат на бойни групи от 5-10 човека са ни достатъчни.

а ограда по гръцката граница ?кога -може и по-лека но трябва да има? защо отказа на орбан оградата-все на жива сила ли ще разчитам-тя не може да се хвърля така всеки път по спешност и по неефективност -защо е се взима решение за ограда там -този проблем ще остане задълго и няма да се реши лбез ограда-ние сме най-уязвимата периферия на евросъюза

по 200 евро и излъгал че ги води в Македония.. То истерия, то чудо... Не преигравайте със страховете.. Приказката с лъжливото овчарче я знаем.

Я ся, да видим кой лъжлив Пинокио е с по-голям нос: - вчера - главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов - две групи общо 87 човека - днес - премиер Тиквоний - две групи общо 96 човека... Май и двамата лъжат или изобщо нищо не знаят.

Мале, 9 бебета са родили тези орки през нощтта.

:) Ха-ха! Точно! Или пък Боко и Костов могат да броят до толкова, колкото пръсти имат на ръцете, та се объркват...

Със 100 човека се оправяте.

останалата част от мигрантите са насочени към наБойко дъщерята и внучето да си играйкат с тях.