Пето момче, присъствало на побоя в Гъмзово, издало връстниците си убийци

До края на деня Окръжната прокуратура във Видин ще внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка "задържане под стража"

Обратно в новината

Коментари - Пето момче, присъствало на побоя в Гъмзово, издало връстниците си убийци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия и на 30 г да ги пуснат стават заклети изпълнители. Доживотни присъди за тях. Относно ракията. Знае ли някой от какво е направена??? Преди много години, един изрод правеше ракия от лайна от външния клозет , слагаше захар и ракия и продаваше на хората. Лежа една година в затвора заради това. Та затова питам, знае ли някой от какво е правена ракията?

Докога ще търпим тази сган? За тези трябва да се направят наказателни колонии и да ги изпратят там по цял ден да блъскат с чуковете камъни. Изключително мързеливо и нагло племе от паразити, най-гнусното на този свят.

"Започва да ги псува и искал да ги бие. Те са се самозащитили" Ще ми се да ида до Гъмзово и да я намеря тая и да я млатя с метална щанга в тъпата глава, докато се "самозащитя", а тя спре да диша. Бе защо винаги показвате роднините на убийци извратени ли сте, какво?

Знаех си аз, че момчетата са невинни. Те не са го били - оня дъртак се е удрял сам в юмруците и обувките им. Гаден пенсионер - нарочно го е направил, за да ги злепостави. Трябва на момчетата медали да закачат, а дядката да се увеси на стълб за назидание, друг път да не прави така.... ъ? Кво? Бил умрял ли? Гледай го гадината, какво направил, за да навреди на децата! Ужъз!

Те циганите никога за нищо не са виновни. Я си представител сега ситуацията ако път момчета българчета бяха претрепали някой мангал. Каква гюрултия щеше да се вдигне. То Хекзингски комитети, то какви ли не НПОта щяха да излязат да защитят мангала. А сега пълно мълчание. Хекзинкския цигански комитет мълчи. Като насран гъз. И не знам защо се акцентира на това, за какво са го били. И защо убитият бил продават ракия нанепълнолетни. Много по важното е че след като са убили човека тези екземпляри спокойно са се прибрали вкъщи и са направили опит да прикриват следите. Понеже са глупави не са успяло, а оня който ги е издала просто се опитва да спаси кожата. И да не потъне с тях. Сега той им виновен.

Ебаси сделката е направило детето. Ще издаде всички само да напишат навсякъде, че то ги е издало. Иначе би трябвало да е следствена тайна

а де, кое ченге се е разприказвало? Защо требва да става знайно, че това дете е постъпило правилно.За да разберат убийците ли? Егати и полицията, стане убийство и тия бегат до снасят по вестниците и да дават интервюта.

За умишлено убийство не трябва да се говори за малолетни и непълнолетни. Убиеца си е убиец. независимо от възрастта си!

Тоя тарикат им е продал някакво менте, макар да е забранено да продава какъвто и да е алкохол на непълнолетни. То алкохолът си е дрога така или иначе. И като са отишли да се жалват съм сигурен и че ги е псувал. И това за 5 лева ако и толкова струва тая пукница. А четиримата мускетари логично са стигнали до една от важните стъпки в професионалното си развитие. Сега няколко години колеж да се научат кое как.

Гениално! Сега да очакваме убийството на това момче, защото ще го нарочат за предател ....

Хора не се занимавайте с цигани... не им помагайте, не ги наемайте на работа, не им продавайте нищо. Всеки контакт с тях ви прави потенциална жертва. Колко случаи имаше с жени помогнали на малки мангалчета... и бяха бити, изтезавани, изнасилвани и убити от тях! Това е някаква паплач без чувство за морал, задръжки и нормално поведение!

И на 15,16 пият алкохол? И майките коментират, че не им хатрсал алкохола и затова??? И родителите тр наказателна отговорност

Че то на 15-16 вече са женени с 3 деца бе що да не люскат шльокавица? Културни особености!

дайте да съберем капачки, да им купим билети за САЩ и да ги пратим в местообитанието на дедо Шорош.Те на тоя еврейски вампир са му много мили. да се грижи за тях!

Така е, наех циганин да ми ремонтира разни неща по селската къща, уж нормален човек изглеждаше, даже в къщата му навсякъде икони на Богородица имаше. Свърши криво ляво работата, платих му дори повече. След 1 месец къщата беше опоскана брутално - дори кабелите от стените бяха извадени.

не ви ли звучи крайно малоумно да вкараш 15-17 годишни циганета в затвора за убийство за 5-6 години и да ги пуснеш като станат на по 22-24 години. Какво ще имаме - цигане, което е прекарало 5 години от съзнателния си живот в кражби и убийство и оше 5 в затвора...и го пускаш на свобода...?! Какво очакват, че ще стане с тях като ги пуснат?!

Какво предлагаш тогава? Да ги оставят на свобода ли?

Ами, не да ги вкарат за 40 години, както е САЩ... а може и за повече, защото са били организирана престъпна група и съвсем умишлено са причинили смъртта на човека... в някои щати за това има и смъртна присъда!

33 г. из България върлува анархия, но на никой не му дреме! Не циганетата са главните виновници - те са следствието! И трябва да си понесат отговорността спрямо закона. Но, главние виновници пак ще се измъкнат! А това са родните "политици" и безхаберието ни! Докато сме безхаберни - така ще е! Докато сме безхаберни - такива ще са и политиците ни!

Защо разгласяват, че има пети, който ги е издал? Кой ще разкаже друг път, че е бил очевидец???

Е то с тая цел се прави...

Браво на петия елемент! Не всичко е загубено в маалата. Ако е вярно за продажбата на концентриран алкохол на непълнолетни и малолетни...

Ракията не им харесала на непълнолетните и малолетните и те милите се защитили 5-ма срещу един и тва от устата на майката , като че ли е нещо нормално,а дегустацията на ракия е потомствен поминък..Колко деградирала е една част в нашето общество , чак е плашещо. Та значи тоя дето беше пребил жената с трите деца вчера казаха , че е осъден на 6 години, тия убавци понеже са "деца" може да ги осъдят на санаториум в Бойциновци за 6 месеца до година най-много, ако докажат изобщо кой от тях е нанесъл фаталния удар...и после дасе пазим кой както може , докато те продължават да дегустират още ракия...

Какъв е етноса на убийците и биячите?

били с италиански имена, но без италиански произход и с българско гражданство.

Цигани са. Тъмносини.

Недоимъка, беднотията, оскотяването?!?! Какво наказание за деца, които с ритане и юмруци са убили човек?! И ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ в България. Доживотен затвор за децата убийци, превърнали се в дегенерати, които утре на свобода ще убият и други човеци! Това не са деца, а подивели същества. ПОЗОР за всички управлявали държавата в последните нещастни 33 години преход ли? Грабеж и смърт за грешния народ, факт.

На 15 и 17 трябва да бъдат съдени като възрастни за умишлено убийство, заедно с майките им, за които е нормално на тая възраст да пият ракия и да убият човек в дома му при "самозащита "...

Очаквам до края на следващата седмица извършителите да станат 20, повечето малолетни та да може тримата задържани да получат присъди по 6-8 месеца максимум.

То за пиене се убиват и пиещите заедно; единият пийнал малка повече и скандала и убийството са готови. Маргиналите почнали запоя посред нощ, сутринта свършила пиячката. Купили па "не харесали" то не е до ракията, а до майсторлъка. Като са от селото не знаят ли че един в селото прави мека ракия, друг прави "люта" ракия, слага анасон, слага естествена дъвка. Ракията е като цигарите различни цигари, различен пушек и на миризма и на вкус. В същност преди години в Гъмзово нямаше цигани, имаше власи, а и влахинчетата бяха еедни ресички, синеоки, усмихнати, В Кутово също (макар че там имаше дом за малолетни от всякаква етнос). Та причината не е само Северозапада; много бош, много слободия и безотговорност

Методиката, приложена при уличните кучета, трябва да се приложи и при тази неуправляема сган. Кастрират се и се пускат в местообитанията си. Хуманно е, няма да ги убиват, но ще се контролира размножаването.

Че за ракия за пет лева тези малолетни цигани с български имена,са убили човека.И защо не върнаха имената на циганите,като при турците,та да не могат да ни срамят в цяла Европа.

ay siktir be ganyo,pak ciganite vi vinovni,nai glemite ''cigani'' ste vie balgarite

Сиктир ще . кажеш на баща си, бе пезевенг. Такива като тебе като ги срещнеш бой -без обяснения -ти си знаеш защо. Преди време на таксиметровата стоянка във Варна едно джаве от етноса се опита да бере радио касетофона. Хванаха го и докато дойде полицията по -големите го спукаха от бой; Биеха го не "защото краднал, а защото го фанаа!"

Когато видите нещо подобно, направете се, че не сте видели нищо и подминете. В противен случай рискувате много.

Това е предупреждения за тези дето си мислят да стават 'защитени свидетели" , да се сещат каква защита ще получат!

ganyovci mirizlivi,i tezi li sa cigani?!!!!......zapomnete nai-golemite ''cigani'' ste vie balgarite

Датисерафустата гноясала

Каза породистият орк

Сега вместо боклучетата да са екзекутирани на площада заедно с родителите им в скоро време единственото читаво дете и семейството му го очаква терор от РОМСКИТЕ му събратя!

А пък другарят прокурор издаде този свидетел и вие другари от Дир, продължавате верижката. Хвала!

Тежкò му сега на петото момче ... Може би ще трябва да се изсели и заживее другаде, за да оцелее.

ако е малолетен не виждам как ще се пресели някъде сам. Само чакай сега да видиш как престъпниците ще обявят, че е организатор на побоя и най-виновен от всички. А какво ще го прави родата на другите. Лошо за него. Все пак, каквито и да са действителните му мотиви, е постъпил правилно.

сетих се и за друго. Сега приказливците от прокуратурата и полицията ще му осигурят ли защита или ще си преместят кобура.

момчето свидетел бил слаба ракия и никой не лансирал за лидер и той използвал случилото се да се докаже като смелчак, а си няма на идея,че следващата чаша ракия или бира с по-висока доза амфетамин в нея ще е фатална за него и после пито - платено.

Човек не трябва да става свидетел. Някой близък до престъпниците полицай, а е очевидно, че винаги има такъв, ще го изпее и тогава жална му майка на свидетеля.

не дай си боже да се случи на детето ти или баща ти. Друга песен ще запееш. Оная за страхливците и мижитуркането. Какво било в други държави, Какви сме били ние. Казваш щом не те засяга, не те интересува. Дано не ти дойде на главата.

Единствено смъртното наказание и ефективно изпълнение на екзекуции би довел до значително намаляване на тежките престъпления, свързани с убийство.

Очакваният сценарии на адвокатите ще бъде, че детето свидетел с спряло да запали цигара, че имало вятър и запалката му трудно палила цигарата му, след това се изпишкал от изпитата преди това бира и когато стигнал до дома на убития, видял това, което не е видял , а чул какво са си говорили другите. Веднага се обадил на полицията, ама на другия ден когато всички знаели какво се е случило.

Майката, която е на 17 има ли представа, че нейните "момчета-чавета" изобщо не би трябвало да употребяват алкохол и да пушат на тази възраст, а не непрекъснато да са пияни и да не изтрезняват ? Освен това за покупка на не-домашна ракия си има магазини, а за домашната - кой, както си я направи. Даже Самата идея глутница зверове да убият човек би трябвало да подлежи на затво или поне на отрязване на ръцете, без значение от възрастта.

тая няма как да е още на 17 г. Виж на колко са престъпниците. Което я прави още по-голяма овца.

И как малкото ти мозъче роди идеята 12-14 годишни циганчета да имат 17 годишна майка?

Единствения по свестен в групата.

превръща циганите в аутсайдер на обществото ни. Но също така, съчетано с тяхната етнопсихология, се задейства и друг механизъм - този на „заучената безпомощност“. Предполагам всеки от вас е чул думите: „държавата е длъжна да направи нещо за нас“, „и ние искаме да живеем в нормални жилища и условия“, „как ще си платя тока и парното, като не работя и нямам пари“, „държавата трябва да даде пари, защото с какво иначе да изхранвам седемте си деца“, „да, къщата ми е незаконна, но как ще ме изгони общината, като ние сме десет човека в тая къща и няма къде да идем“. Съвсем нормално е, че много българи възразяват и са непримирими с това. Независимо от доходите, които получават, и ниските пенсии българите плащат консумативи, данъци, такси, застраховки и с право се чувстват дискриминирани спрямо циганската общност.

Как би охарактеризирал човек, който продава ракия на деца? Не, че нещо, но има КАРМА!!! Ако продаваше ракия на твоите деца, ти щеше да му потрошиш кокалите!!!! Е, ако си мъж, де. Колкото до циганите - колкото и да не ми харесва - това е единствената переспектива... Омразата, надменното държание, обидите и грубият език с нищо няма да подобрят живота нито на българите, нито на циганите. Да, нискоинтелигентни са. Да, не искат да се образоват. Да, повечето престъпления са извършени от цигани, НО!!!!! Но ако ние сме хора, а не човеци, трябва да търсим и да намираме начина да ги приобщим до нашите ценности, а не да се принизяваме до техните. Циганите са бъдещето на България, защото не сме възпитани и не възпитаваме децата си в СЕМЕЙСТВЕНОСТ!!!! Минимум три деца трябва да има в семейството, но трудно се гледат и повечето спират на едно. Да не говорим, че голям процент въобще не търсят партньор в живота... Но пак повтарям - ако искаме някой да плаща нашите пенсии, както ние плащаме на предходното поколение - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да спрем да обвиняваме и да се оплакваме. Трябва да ги приобщим. И не ми говорете, че това е невъзможно!!!! Който не вярва - да иде във Великобритания и да види как живеят джипситата там - по нищо не се различават от обикновения англичанин. А най-лесното е да обиждаш и да обвиняваш! И съм забелязал, че тези с най-малко интелейкт - най-много викат, обиждат и обвиняват!!!

много си прав. Но общественото съзнание по-трудно еволюира. Все пак, не се уморявай приятелю, да пишеш истината.

докато една медия в България не бъде жестоко осъдена пишейки такива статии и разкриваща свидетелите на престъпления, хораТА ЩЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА СЪДЕЙСТВАТ ЗА РАЗКРИВАНЕ НА престъпленията. Ама защо ли се учудвам?

Не медията е разкрила свидетелят, а прокурора.

Прокуратурата да не би да държи информбюро във въпросното село? Информацията се разпространява от медиите. А те НЯМАТ НИКАКЪВ ФИЛТЪР!!! На времето имаше жестока цензура. Не харесвах това време. Сега цари пълна анархия. И това не ми харесва. Няма ли как нещо по средата - свободно да можеш да казваш каквото мислиш, но идиотщините да не се разпространяват? Защото и аз мисля, че това семейство ще бъде линчувано от себеподобните си!!

вината не е на медията на на прокуратурата, тя го е казала на всеслушание.

Също и полицията трябва да не разпространява такава информация.

Най-вероятно хлапето първо е разказало всичко на близките си, те - на махалата, тъй че не е имало смисъл прокуратурата да го крие.

егати самозащитата ........ егати държавата

Евромангали, Сър!

Поредна издънка на прокуратурата, как е възможно да обяви на всеслушание, че свидетел 5-то дете е подало сигнала и е разказало всичко в ролята на свидете. Дават ли си сметка прокурорите, че на следващия ден свидетеля ще бъде установен и нищо добро не го чака, или ще му се случи нещо случайно или ще бъде обработено срещу много пари на семейството и в един момент ще се откаже от показанията, които са дадени под натиск и заплахи на органите.

морал на извратеняци. Същото бе с оня Матев. Как хората да съдействат срещу престъпниците?

ами точно затова хората избягват да се намесват - може би и това е целта на правосъдието - все пак до този момент то защитава повече престъпниците, отколкото жертвите. Тази статия го потвърждава напълно.

Не стига че са пребили невинен човек, а и се издават. Ние като правихме глупости едно време (чак такива неща не сме правили), но никога не сме се издавали еидн друг.

става въпрос за убийсто. Утре като убият някой твой близък или пострадаш от престъпление и няма кой да свидетелствува на това, което е било - как ще се чустваш. Особено, ако са те ударили в главата и от това продължителността на живота ти е намаляла.

виж като строшиш без да искаш с топката прозореца на съседа е едно. Като вземеш да му обереш крушата друго /не, че хубаво да се краде/. Това е убийство. Как пък го изкара предател. Тогава ония какви са - герои? Мисленето ти е извратено.

Хайде да се обзаложим дали ракията на петото момче ще се окаже още по-лоша от ракията на убития.

на колко ще ги осъдят. Знам, че това цигане е бита карта. Сега другите от родовете на арестуваните ще го погнат, защото бил предател. Чудно ми е майката как спокойно разговаря за пиенето на детето й. Не ми е ясно и защо всички се нахвърлиха да ругаят единстевния, който е казал кои са. Нали се сещатате ако не е той колко време щеше да се води "раследване".

Сега десет годишното отпада като свидетел и най вероятно е участник в убийството.

Абе щом се стигна до там, че деца да убиват възрастни хора, аз не знам какво повече очакваме, за да се изнесем всички, които имаме някаква стойност от тази кочина наречен България...

изчезвайте такива вече бе, марш по софия или изчезявайте навън, то затова останаха само старци и мангали

А не е ли по-логично цялото общество да възстане, да окупира жълтите павета докато "политиците" не приемат закони, защитаващи нормалните хора? Докато полицията, прокуратурата и съда не започнат да РАБОТЯТ в полза на обществото? Общонационална стачка, без право на отсъпление, за да запазим България жива.

Прочети статиите за САЩ. Виж какви нахълтват в Белгия, Англия, Франция, Италия, Скандинавските държави. Като искаш махай се към Гватемала и да те няма. И не знам какъв си, но съм чул, че прасетата живеят в кочина. Ти такъв ли си?

Правото на самотбрана да се разшири и да бъде без ограничение или условности. В собствения си имот да имаш право да се защитиш без ограничение и да стреляш по всеки, който е влязъл без разрешение (човек или животно) . Само така тази кочина ще може да създаде система за въздържане от престъпления - под страх, че престъпникът на момента ще получи незабавен и ефективен отговор на агресията си. В сегашното положение жертвата е беззаащиитна и затова ще има все по-жестоки и нагли нападения.

е, явно те влече въоръжената кочина. Щото оръжието не прави нито интелекта, нито реда, нито съвестта, а това са нещата, които различават кочината от подредения дом. Освен това, ние жените, не си падаме по оръжията в общи линии, какво правим тогава срещу въоръжените мъже???? А да, ние не сме хора.

Пак не пропусна да наплюеш мъжете, а, женски трол?

Навремето имаше едни разпоредби в НК, касещи случаи при които няма превишение пределети на неизбежната самоотбрана. В своята "мъдрост" КС на РБ реше да ги обяви за противоконституционни.

казала съм светата истина, къде е плюнката тук?? Аз никога не съм мислила да употребявам оръжие, и защо да съм трол??? Щото не ти харесва истината ли - ами вземи оръжие и ме гръмнѝ , мъжо праведен, набеден!!!!!!

Само че преди или след като ги утрепат повечето бабчки и жени по селат ги изнасилват. Досега не съм чул мъж да го изнасилят. Може пищов, може брадва, може тояга - каквото имаш под ръка да може да се защитиш. Идват 3-4 бандити и трябва да им се молиш. А често хорицата ги убива и докат спят - просто за да се изгаврят. Въпреки че не са чули и видели. КАК ДА СЕ ЗАЩИТИШ? С т.н. "емпатия" не става.

Кажи ми бабо, какво предпочиташ- да обясняваш на боклук фуражков, защо в бандита са се появили нови дупки, несъвместими с живота, или как ти е разпрал всички дупки, щот си имал "човешки потребности"? Ако можеш второто де, може и патоанатома да го прави вместо теб.

Гениален ход на малоумните ушеви. Сега ония изроди и семействата им знаят кой ги е издал... Честито...

не всички са мишки кат тебе да са крият и да ги е страх чи ша дойдат да ги ибът та таковам у педраза

И друг път съм го казвал, че ромските деца са бъдещето на България. Те ще творят нейните съдбини. Затова е важно да бъдем толерантни към тях, да ги обгрижваме, обучаваме, възпитаваме и по всякакъв начин да насърчаваме културното им развитие.

Културно развитие се наблюдава при представителите на хомосапиенс......... такова отсъсттава при хомоеректус !!!

тази страна бива систематично превземана от дивите орки!

Соня Славчева кога ще бъде задържана?

тъмно зелените на боя за обувки

Дете е тоя вмирисан мангал.Да му се отрежат ръцете