Петков: Желязков изпълняваше повелята на Пеевски и Борисов, отправихме им ясно съобщение

Правилата и институциите, които трябва да работят в държавата, не трябва да бъдат подвластни на нито един човек, категоричен бе съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков: Желязков изпълняваше повелята на Пеевски и Борисов, отправихме им ясно съобщение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д Е П У Т А Т Всичко мога, всичко знам аз професор съм голям ! Зная, че съм аз устат, затова ще стана депутат ! Всеки знае че, лозето иска мотика, но при политиката има друга кондика: - „Когато под вола няма теле, трябва да се друсат здраво маслините“ Гласувай народе ! Не пасувай ! Юрла банана ! Така стана ! Обещанията са предизборни но далаверите са следизборни ! Дали ще ме подкрепят отляво или отдясно, не е ясно но искам за мене - едно парламентарно място ! Всичко българско и родно ще продам само и само, да съм депутат "голям" ! Може и да съм безроден, Но искам да бъда - самодоволно безотговорен

Тоя смешник зашо си мисли ,че е постигнал нещо значимо?

Не си му виждал банковите сметки.

Бойко, моля те!

Киро гела наля още избиратели от партията си към ГЕРБ. Много просто парче, как този селтак е завършил Харвърд?

Палячо! Къш в Канада!

Снимката кърти. Кирето е прехапал устни. Едва се сдържа да не каже: "Ами сега?" Сега Кире, беж към Канада щото иде лято и снежни топки няма, но камъни дал бог, а народната любов няма граници.

А зад него - тежката артилерия от мозъци на пп!

Много глупава пиар стратегия са избрали да се правят на засегнати и на опозиция... а преди няколко дни лазеха и се дупеха на Пеевски и Боко но понеже идват избори се мъчат да излъжат някой да им гласува боклуци и предатели долни

Стана ясно, че и сред ПП има много, които са за затвор, но да тръгне Георг Георгиев, който лично е издал дипломатически паспорт на В.Божков, за да избяга в Дубай ...е гротеска. Още по-трагичното е, че един санкциониран по Магнитски от САЩ и Великобритания и един странно слугуващ му лидер се тръшкат, че били корумпирани. Та Пеевски нямаше на негово име и вилица преди 7 години.

Кики кривата уста не достатъчно изправен под прическата, че да отправи ясно послание. Той най-обикновено изречение не може да каже ясно, камо ли по-завоалирани послания.

ДС педал девет месеца управлявате и Желязков добър.Сега го оклепахте с кал нещастници

Депутатска клетва Всичко мога, всичко знам аз професор съм голям ! Зная, че съм аз устат, затова ще стана депутат ! Гласувай народе ! Юрла банана ! Обещанията са предизборни но далаверите са следизборни ! Дали ще ме подкрепят отляво или отдясно, не е ясно но не искам да живея повече на тясно ! Всичко българско и родно ще продам само и само, да съм депутат "голям" ! Може и да съм безроден, Но искам да бъда - самодоволно безотговорен !

Ясно трябва да се каже че путиниските партии показаха същината си. Не сме забравили другарю Петков ,че когато бяхте министър председател Другарката нинова ви беше вице и военното производство през Сърбия и др. Държави заминаваше за русия. А вие деляхте с нея тлъстите рушвети. Трябва да се каже и кой основно нарушава правилата като въстанови старите ДС канали за контрабанда да трябва да се каже за да прогледне избирателя.

Чакам да дойдат нови избори и да сте с 9 % мошета от ПП ..Росен Жилязкове е свестен човек

ПП-ДБ разкриха напълно генезиса на отрочета на червената партийна и ДС , най-после се обединиха с партията-майка БСП и по-големия брат Възраждане! По-добре! Заблудиха много хора, че са демократи, тези хора сега са отвратени! Българи, гласувайте умно за хора, които ще работят, доказали са, че могат да работят за България и за всички нас! Не се поддавайте на самозванци!

Брей, иска да бъде Канадски Нюфаундленд , ама май щсе окаже най-обикновен български помияр , който за едно кокалче (върти) и ще върти опашка и на тези които до вчера е лаел.

Киро е кретен!

ПП "Пуделски Пачки" --> та са гордостта на МАФИЯТА!

Кире, къде са магистралите? Къде са тунелите? Къде са мостовете? Къде ви е реформата? Къде ви е въобще предложението за реформа? Май само искахте да смените едните с други и това си пролича...

А,космонавта излетя ли?!

Добре, че не направиха мостове и магистрали, че като гледам "реформата" на Конституцията щеше да е още по-страшто! Гледайте Терзиев, какви ги върши, като кмет на София! Страшно е! Корупцията на ПП/ДБ е повсеместна. Ясно, че всички бъркат в кацата, но тези си играят със стотици милиони, а Асен Василев си пада по млиардите.

ППДБ имаше цяло правителство и управляваше 9 месеца както си поиска, сега Желязков им пречел. И двете мозъчни клетки на Кире са сдали багажа.

Злобата надделя над разума. За другите разбирам, но Кирчо и ПП, каква полза имаха от това гласуване ? Искат да се разграничат от ГЕРБ? Хората да забравят, как молеха ГЕРБ ? Ама, Господин Борисов, господин Пеевски, господосваха ГЕРБ и ДПС , пиха кафе, целуваха ръка и накрая ... ритнаха менчето с млякото. Сега ще пият вода от чучура. Смях !

Тези освен че са много прости,лъжци,мошенници и некадърници ,а и са ШИЗОФРЕНИЦИ. Излъгаха избирателите си ако въобще имало такива, за което хвърля съмнения записа със Ала -Бала през Президента и машините на Мадуро и флашките . Направиха Коалиция в ГЕРБ Борисов ДПС и Пеевски , управляваха заедно,гласуваха им 20 милиарда нов Дълг всички в едно , инфлацията е над 40% от както дойдоха и почна тая постановка . Наринаха едни милиарди за едни бойни машини от САЩ дето за нищо не стават,подариха реакторите за Беляне на Украйна която е уж враг със Русия а ще ползва нейно оборудване , гласуваха заедно да се строи нива мощност от Уестин Хаус за 30 милиарда и не се знае колко ,,при положение че тази компания е изградила един единствен а централа и ти след 9 пъти удължаване на срока и все още не работи както трябва,при това беше пред фалит и бе прехвърляна няколко пъти през ръце за да я стабилизират. И всичките тези неща ги свършиха тези некадърници и боклуци заедно със ГЕРБ БорисовДПС И Пеевски и се опитват да убедят всеки по отделно че те не били заедно ,и всеки ден се хулят един друг и се опитват да се разграничат един от друг. Е това нещо го има описано в Учебниците по Медицина и по-точно по Психиатрия. Нарича се Шизофрения. Тези Изроди искат всички вас Българи да ви направят Шизофреници . Въпросът е до кога ще ги търпите и не издърпате чергата из под краката им.

Няма да гласувам повече за ГЕРБ, Пеевски вече превзе ГЕРБ и той решава вместо г-н. Борисов.

И пак ще има доста които ще се припознаят и ще гласуват за тоя!

цирк след цирк

Това добре, ама после новата коалиция „ПъПъ-Бье-Си-Пье-Възраждане-ИТН“ с лого „пудел, под него кръстосани сърп и чук, а от двете страни, вместо житни класове, изобилно количество пачки – за берекет“, да не се сърди, когато Росен Желязков стане премиер!

Пачките на шарлатаните купуват всичко днес !!!

ПП-ДБ, БСП, Възраждане, ИТН - новата/стара коалиция "нито куршум за Украйна" ?

Кирето нещо се е пообъркал сериозно...

Лошото е че ДБ и ПП не могат да изместят уялото се мафиотско статукво на ГЕРБ и ДПС за да сменят старите ужким не партийни регулатори и сериозна реформа в съда и прокуратурата. МЕДИИТЕ ПУБЛИКУВАТ поредните бухалки срещу единствените демократични партии, за да намалят техните избиратели.

Не се превъзнасяй, тия са просто банда некадърни крадци, къде ги виде тия демократи...

PEYTSCH

Мекия ражмекнат електорат с отвращение проследи как 129 вече бивши депутати се хилеха като олигрофени че са се обединили срещу Росен Жерлязков...Най-вече Костадинов с Кирил Петков и Корнелия нинова...Отврат до шия !

А, значи Ви обърнаха хастара наобратно, се оказа, че все пак можете да се съюзите със социалисти, националисти и т.н? :))))))))))))))))))))))

Ахам, ясното послание е, че след изборите вече никой и за нищо няма да ви пита, защото няма и смисъл...

киру още 1.5 месеца ще давате послания после ще давате заето айде офффф

Подкрепям Кирил Петков и му желая успех. Но не подкрепям всички около него. Само Петков може да смачка мутрите тиквенски дето съсипаха държавата.

киро и тиквата не са конкуренция и не си пречат бе гений неземен !

Просто Киро.......... Ни на английски, ни на български може да си излее душицата! Само в Ленчето успява!

Пак да сложат благородния елен, с големите рога

Струва ми се, че Киро е оправял наред и Лена и Елена с рогата

Борисов да назначава Костинбродския за шеф на ЦИК за да печата бюлетини. Той това го умее.

Затова е много важно да се каже, че България ще бъде законова държава, институционална държава, никой няма да е над закона. А законът, това съм АЗ.

Веднъж лъжец, винаги лъжец. Влезе в политиката с една лъжлива декларация и от тогава не е спрял да лъже. Който все още им вярва на тия от ПП си заслужава да живее в държава управлявана от такива като тях. Всички преди тях също бяха крадци, но поне нещо и правеха, докато тия са само и единствено крадци, неграмотници и третополови създания.

Не вярвам някой от тях да не видя как го превърнаха в мъченик. Нещастници

друго не свършиха ,но поне успешно изпраха бандитите от шайката и ги върнаха на власт. От глупост ли,по сценарии ли,за много пари ли? Държавна тайна

1. Спират им депутатските заплати; 2. обявяват заседанията на народното събрание за разлвекателна програма, 3. Пращат ги на свободния пазар да си търсят спонсори за реклами, 4. Като си намерят рекламодател се окача банер "Заседанията на парламента се излъчват със съдействието на...." и каквото ви хрумне, лекраства някакви примерно, онези за диария и запек, 5. Парламентът ще реализира приходи и реално ще трябва да плаща данъци- НАЙ-СЕТНЕ НЕЩО СМИСЛЕНО!!!!

Разсмя ме от сърце. И ако нямаш нищо против зрителите да участват с есемеси. Приходите ще са неприлично високи.

Гениално предложение, шефе! Пазарно ориентирано, но не е демократично . Затова пък е ефикасно , надеждно и практично.

Твоята повеля ли искаш да изпълнява, гладък, мамин, канадски?

На тоя човек трябва да му забранят да говори, то на цялата банда там, че все в пълен сихрон, като зомбатори повтарят едно и също нещо. Като някаква секта са. Не ми побира главата как има адекватни хора да им вярват на тия, па даже и ще дадат гласа си за тях. Но явно злобата може да елиминира адекватността във всеки човек. То срама се вижда всеки път, като се появи Христо Иванов, ама какво да правиш, за срам си е, с такива откровенни идиоти.

Кире направи поредния глупав ход.. сега ББ ще отиде при Урсула и ЕНП и ще покаже- ПП и ДБ гласуват с Възраждане и бсп- и кой е прецакания и злепоставения? С всеки нов тъп ход си режат по 1% от избирателите

Кире, нали знаеш /едва ли/ законът на Мърфи: Когато не става дума за пари, става дума за много пари. Къде се буташ барабар Петко с мъжете. Я тичкай към татко Петко и от там право за Канада. Не си за политика момче, не си. Бягай докато е време. Не се мери с по-знаещите и по-можещите, а и по-образованите.

от кога политиката е за можещи и образовани ?

в цял свят, в политиката влизат изр@дите и утайката на обществото, но в българия не се крият, че са такива

така е, но поне да имат умереност, дар слово, че да не стават за смях пред хората, абе с две думи не щем мурмурандуми. През 1989 г какви млади хора бяха в първите линии на протестите, а сега 40 и кусур годишни льохмани с акъл на 7 годишни.

Тия ще влязат ли в следващия парламент?

Нее

Боклук.

това вече го игра. Смени плочата!

Отпраскано е ясно съобщение : " Ще ви играем "сечено" и "опако" и ще ви обичаме "на инат" ! Ако трябва и с Бясната биволица ще се гушкаме, ако трябва и с Ренесанса ще се мушкаме, ако трябва и с Чалгарите чалги ще запеем, важното е последни НИЕ да се смеем." И всичко това в името на демокрацията и за окончателна глобална победа на евро-атлантизма. Защото другите не го разбират правилно. Те всичките са откровени , а някой -скрити и латентни, комунисти и русофили. Да не споменаваме ,че има и мюсюлмани. Отричат цветовете на дъгата и навременната осъзната смяна на пола. Абе ретрогради са и само от ретроградния Меркурий се водят и му свирят на свирката.