Петков за атентата: Залепихме се за Колумбия от 80-те

Сърдити в ПП-ДБ няма, напротив - всички сме много щастливи, обясни бившият премиер отказа на четирима лидери в коалицията да стават министри

Обратно в новината

Коментари - Петков за атентата: Залепихме се за Колумбия от 80-те | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във връзка със странния инцидент с кортежа на главния прокурор питам НСО каква е причината да нямат видеорегистратори в колите?..

Би могло да се види, как кола на НСО отива за пици и мекици... Неловко положение

предполагам украинци, които се приемат тихомълком в училищата и живота ни ? Я да кажете нещо за това, ПП и ГЕРБ ? 100 000 деца, отглеждате си бъдещи избиратели на наш гръб

Киро дрънка, че успели да ни закарат в Колмбия с ПП-ДБ. Шарлатанин. След опита за контролирано физическо отстраняване на Гешев ни закарахте направо в Судан, бандити жалки.

Иска ти се, да свършиш работата на олигарсите избягали в Сърбия и Дубай, А?

къв шенген бе охлю, ти при първото си посещение в Брюксел не спря да дрънкаш, как сме най-корумпиранста държава в света. После що нямало ШЕНГЕН. Ми няма, а заради пухкавото и некадърно ПиПи-растче Кокорчо, няма и еврозона.

Вие ни залепяте за Колумбия от 80-те години с това "безвремие" в което ни вкарвате с гнусните си игрички... ПП-ДБ и ГЕРБ...

Ами когато си неграмотен и прост - все Колумбия ти е в главата. А в Италия помниш ли какво ставаше с главни прокурори , да не говорим че си се родил през 1980 година и явно веднага си започнал да следиш какво става в Колумбия?!

Че то залепянето за Колумбия започна от тебе, умнико. Кой прегази Конституцията , Кой разпореди незаконен арест на лидера на опозицията , кой управлява държавата ,воден не от горната глава . И , виждате ли , били щастливи ,че не са министри. Да не сте си поръчвали пак пици , с подправки от Колумбия .

Ние никога не сме били о тлепени бе мишок , а ти дойде чаааак от Канада , за да се постараеш нищо да не се промени към по-добро !!

Това тъпото, така малоумно боботи, че само се заблуждава !

Жълтопаветника се замислил за репутацията на България, е такава пародия няма!!!!!

Киро Българоубиец

Успял ли е да догони Боко с единия милион българи?

Добре че се появи този , та да забравите за предните , и да има Бойко " слънчевият спасител" зад кого да се СКРИЕ , защото само той " мисли и милее " за България - разбира се !! Кой друг ако не Бойко Слънчевий ?!

Концентрация на мошеници, престъпници, крадци, лъжци, наркомани, пияндурници, педали и други подобни, никога не е имало в друга партия, както в “Пълен Провал”!

На герберастите коронният номер е да викат "дръжте крадеца".

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с разпран хастар.

Но те са по образ и подобие на 600000 купени безсъвестни ненормалници, които ги легитимираха. И още 60% гъбари, дето гледат сеира, кефят се и нехаят за България.

"Ние сложихме всички карти на масата, защото ни е омръзнало от политическо позициониране" Ей Путьо, на Слави предателите нали така задкулисно ги прибра при вас ? Мърша, нагла, мазна, осрана, лицемерна и глупава !

На Слави предателите онези ли са, които заедно с ДПС и герберастите помогнаха да свалят редовното българско правителство и ни вкараха в политическа криза?

До Джоко : Въпросът ти е лишен от логика.

Слави Трифонов ни освободи от тиранията на ПП Парапета и семейната власт в България!

Дразни ме Кирил Тъпото..

Мен пък ме дразни Боко Тиквата.

Има много атентати и в Европа ,Италия Испания ,.

Глупаво хюмне

Боже, прибери си версиите, моля !

Поредните лъжи от ПП - ДБ. Той се бил замислил за имиджа на България. Точно вие, либералите в България, от години се занимавате с клепане срещу собствената си държава. Това правят и медиите на Прокопиев, това правят, и евродепутати ви. А вашите приятели русофилите, са ви конкуренция в това отношение.

Може да се залепи като лайно на тоалетна хартия

Колумбия не е лошо организирана държава, цените са два пъти по ниски от САЩ и всеки работи за да изкара допълнителен доход, Колумбия е степени над нас, ограмоти се

В правителството НАЙ-ВАЖНАТА фигура е на ФИНАНСОВИЯ министър. "Към края на март 2023 г. номиналният размер на дълга на подсектор „Централно управление“1 възлиза на 37 899.0 млн. лева / 20.5% от БВП /. За сравнение: в края на 2021 г. ДЪРЖ. ДЪЛГ е 24.9% от БВП. От 24.9% на 20.5% от БВП!!! Откакто се появи А. Василев, КРИВАТА на ДЪЛГА СЕ ПРЕЧУПИ НАДОЛУ. ГЕРБ-авите го УВЕЛИЧИХА СТРЪМНО НАГОРЕ - от 14.0% от БВП в кр. на юли, 2009 г. до 24.2% от БВП в кр. на май, 2021 г. ... НИКОГА повече ГЕРБ!

Не направи ли дебелото педи от ПП инфлацията у нас 25% при средно европейска 6%?

Е по голяма е по голяма, но европейската не е 6 процента, глледам в САЩ е между 10-15 при нас е сигурно 20-25

Ти от финанси не разбираш нищо, пропагандаторе или пропагандаторке. Точно, ако се продължи политиката на Василев ни очаква дългова криза. А колкото до процентите които си написал/ла. Покажи дълговете и на другите държави за този период, за да се разбере, че това е световна тенденция, България за сега е добре в това отношение. ГЕРБ си имат други трески за дялкане.

Разбрахме че си момиче, но ти май не разбра, че трябва да НЕ пропускаш хапчетата ! Гледай какви простотии си написала, да не живееш на Мелмак ?!?

Тия мълчаха докато им наредят какво да говорят и дали да или не да споменат противоконституционната лобистка съдебна антиреформа.Жалки сте!

А пък Простото Коро се е залепил за парапета на Лена - уморена и позабременяла.

Е моля и този бълнува съдебна реформа антиГешев чрез която да му ограничат правомощията,да бъде непрекъснато контролиран от изпълнителната власт,която прокуратурата следва да разследва при корупция и нарушения.Зарков пък пита Конституционния съд дали гл.прокурор имал право да назначава проверки на административните органи- МС,Общини,учреждения и не било ли това противоконституционно,е не било отговори КС.Та кой иска да е недосегаем,тези лекета са потрес и това напиране за антиреформата изобщо не е случайно,платени поръчкови сценарии от задкулисие и ъндърграунда.

Киртак що прави това ковре Лена мустака ке раждали или не да не излезе че тая шаврантия е яловица а ти и Миро климпара чака те дете

"Така че държавността да е водеща"...Наглост е просто кирчо да говори за държавност.

Кирее такива олигофрени като тебе върнаха мутрите в България и вкараха във власта парапети,педерасти и целия буклук който има в България

Аз, който си мислех, че Бойко Борисов е дъното на българската политика... Киро ме опроверга. Няма такъв мошеник и некадърник - две в едно.

мунчо и кирчовците счупиха държавата

спрете вече да показвате това Мунчово кушле , той вече е господин никой .

Ами отлепете се бе, начело с теб, и не се връщайте.

Ами с тия циркове на Каскературата и политиците е нормално да се залепим там...

тоя па се сети че се разваля реномето, много Просто това Киро. Той порути репутацията преди година две па сега се сетил ... мааани беги беги мани ... шарлатанин.

Кире, ти и без реформа в съдебната система си един от най големите нарушители за конституцията и закона. От тебе трябва да се започне .Дали ще се намери някой да ти търси сметка????Каква реформа искаш след като ти самия не спазваш законите тези ,които са сега. Пълно недоразумение…

Киро да не се прави на разсеян, работодателя на атентаторите и на него е един и същи

Сега разбирам. Призива "Мутри вън" е бил в смисъл "Мутри излезте", стига се крихте.

Така е. Тировете с тонове пудра захар преминават през нас транзит.

Че той на Киро канадеца спонсора е поръчител На атентата… наглец

Те в Колумбия не гърмят с пиратки А що не сме се залепили за Италия от 90-те? В харвард не знаят ли как взривяваха прокурори там? Или опорката не позволява такова сравнение

Айдеее, отече.

Гнома и парапетката са виновни да оправдаят пачки те от дубай

Сега жънем това което ти, радев и жълтопаветниците посяхте преди три години!

Залепихме се,в идиотщината,наречена евроатлантизъм.Готиното е че където стъпим,трева не никне и на тия им се вижда края ;) П.П.Аз по жалко подобие на атентат и в нискобюджетен филм не съм гледал

Атентата ги хвана пияни всичките. Цял ден мълчаха кат путки.

Киро парапета, Бойко ще го върти в дупарата с 200, тръгнал с Бойко да се надлъгва глупака, дето Бойкича е най-хитрия

Наистина се залепихме до Колумбия благодарение на теб и таткоти Радев от 2 години България потъва

Сетил се прост Киро за репутацията на България! Ти ни залепи за Венецуела с машините… толкова прости хора, ламтящи за власт, не е имало никога!

Леле, в какъв целофан е завито това лайно и как мирише ..... Вонята се стели от кривата лъжлива уста

Ами да ! Точно вие вкарахте страната в пълен хаос.

Кога целува пръстена на кръсника да те направи министър не рева.