Коментари - Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството | Днес.dir.bg

Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството

Преговорите с ГЕРБ вече започнаха, първият ни преговорен фокус е за правителството, после КЗК, КРС, службите и съдебната власт, подреди приоритетите съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството | Днес.dir.bg

Коментари

ни интересува какво бил казал този олигофрен! Спрете да ни го набутвате. От неграмотници като него и шарлатаните от сглобката акъл не искаме.

То правителството какво е сбирщайн

да го изгоним този предател от България мърша гадна

Не го показвайте този олигофрен, че ше докарам некой инсулт.

Някой да му прошепне на тоя бунак да понамали малко белото, че вече му личи. Гледа тъпо.

Ееех това фъфлещо копеле от Канада как мечтая да го срещна в някоя тъмна алея. И да си поговориме насаме. Като ... мъже.

Киру тъпиру май изпусна комисионната . Идиот кажи какво ти нареди Царския Спас? То в тази държава всичко ти пречи, всички лъжат, само ти и гуглена честни, Айде стига, заминавай за Канада, боклук

тоя не е ли канадски гражданим чужденец?

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Асенке, муци, честит ти Петльовден втори февруари!

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството --------- поредните ти констатации, каквито бяха съобщението за "четирихилядниците" на мутрофанова, на за които ти съобщавайки, пусна обява в джобса ! . всички са пределно наясно, че сглобката е кремълска и работи "тайно" за блядавете, като им дава пълен информационен контрол през - телевиизи, радия, сайтове ..а вече и през свиваком, който всички знаем, че е кремълска офшорка! . с резидента продължавате с алабалата ...и това видно за всички ! . никой дефакто - не ви вярва на целият парламент и правителство и резидентура ...да знайш !

Я бегай бе нали си под изпълнител на прасето а на него алах още не му е казал с тях какво да прави.Те не са прозрачни а ти си прозрачен с манипулации на вота.

кире, толкова си тъп, че се чудя откъде се намират още по-големи тъпнари, та да гласуват за теб и продажнаат ти шайка...

машините гласуват за про100то

На Тъпото му скъсаха халката Боко и Пеевски и му повредиха мозъка

Петата власт за регулаторите, а Кире?

Обсъждал с шофьора Спас дереджето на държавата.

Много извратено мислене... Тоя не може ли да го освиделстват вече? Доста се прояви.

Тъпунгер, скоро народът ще ви поиска сметката и сигурно ще ви резне зелките. И няма къде да се скриете! Дори Роско Тпета няма да ви прибере. Затова ще оберете недоволството на един народ. А Дебелян Беевски ще се скатае някъде из Кърджалийския Вилает и ще се измъкне ни лук ял, ни лук мирисал, както досега винаги е правил! Но когато човек е прост, то е за цял живот!

Киро Тъпиро се опитва да баламосва електората, но е толкова тъп, че не може да прозре, че вече никой не му верва

сега получават преговори !

Вярвайте какво ви говоря, бе балъци! Всеки ден се източват от грешния български бизнес десетки милиони от моШениците, презрени завинаги ще бъдат и ВЪЗМЕЗДИЕ ще има неотклонимо от нищо!

Само преди три години България бе Европейска страна. Сега с бързи крачки си припомняме позабравените мутренски времена. Не знам защо така се получи. Вие знаете ли?

безсрамни подли измамници социопати специално обработени да ликвидират род, народ и родина! Анатема за антихристите жалки прислужници на рогатия!

Как допуснахте подобни елементарни измамници да управляват България? Кирчо е патологичен лъжец - завършил бил Харвард, бил се отказал от канадско гражданство (с нотариално заверено писмо хахаха)... лъжа след лъжа, коя от друга по-елементарни и лесно проверими. Сега пък регулаторите му пречат - защото не искат да допуснат Виваком да купи Булсатком. Виваком на Спас Русев, с който Кирчо "случайно" се срещнал преди няколко дни и си говорили за... новини. И за времето сигурно. Толкова е прозрачен тоя мошеник, че и за търговец на хранителни добавки не става.

Аман от дилетанти и лобисти. Абе, Петков пиле шарено. Кой ги командва тези регулатори, ама много лапундери станахте на клона. Та не може да се угоди на всеки да вкара своята фирма в играта.

мошенници и крадци и този Спас - престъпен мафиот заслужаваме си да живеем в мизерията...

"Петков обаче обърна внимание, че регулаторите са по-мощни и от правителството, а оставят в сянка." ??????? ПосолствоТО - вържете го тоя бе, или поне му забранете да говори!

Нали уж били независими? Да от тях нишо не зависи!

Браво Кирчо.Навярно разбираш, че не са нужни, трябва ни Републикански съвет като ПРАВОРАЗДАВАТЕЛЕН ОРГАН.Изпълнителен е старомодно, пречещо отрече.

ТО е ясно ,че нашата държава е контролирана отвъд нея. Естествено - Америка. Вие сте тотални идиоти, извинявам се, да си мислите ,че Кирил ви е виновен. Той е марионетка проста, която изяжда пешкира. Нато... Нато... :)

този паляк с две мозъчни гънки защо още не е въдворен - или в централния софийски или в карлуково

С лопата прехвърлят ако на лево после на десно то те са на власт дълги години водени от посолството.... поредното безмислено извинение защото сме неспособни че бяхме неспособни....

е СОС Като се спъне шефа падам аз в Княжевската градина

PEYTSCH

Този е много...ъъъ...печен парапет. За премиер ли се мисли ?

"Вся власть Советам" ! Кирето звучи също като болшевик. Ленин ли го каза или Троцки?

Тоя пак стана свръх сприхав. Пак ли се надруса до козирката или някой му потърсил сметка за наранени интереси? Сега да не предложи той или някой негов приближен да стане началник на КЗК за да се оправи "проблема"? Който всъщност е какъв? Всъщност какво е пресътплението, че да се обяснява как работи институцията? А ако проблема е в сделката на "Юнайтед груп" с "Булсатком", какво правим с Виваком които наред изкупуват фирми? "И третото нещо е промяна в съдебната система, но няма да се предадем, докато това не се случи" А какво стана с ВСС след като вчера се Отмени разделянето на институцията? Ужким бешо голяма и важна реформа за правосъдието, пък ето че се отмени Реформата! Интересно защо нищо не споменава по темата!?

Простото е тъп, нагъл и лъжлив - много лоша комбинация

Тоя е изключително тъп. Властта тука е дадена на ДпС, според приетите преди 40 години в Москва решения. И те притежават всички властови ресурси - и икономически, съдебни, закодателни, изпълнителни контролни. И може всичко да стане, но никой няма да даде на киро простото и една тоалетна да управлява!

Кирчо стана нарицателно на мошеник.. Не вярвам нито на една негова думичка, особено с блеснал и честен поглед

Имаме статия. В нея са засегнати теми и проблеми. Никой не коментира темите и проблемите. Всеки коментира човека, който ги повдига. Какво става в тази държава?! Само простаци ли останаха?

не - простак повдига разни теми за да прикрие простащината си

Доста е неудобно, когато властта е разпиляна. Далеч по-удобно (и демократично!) е всичко да бъде в ръцете на Киро, Кокорчо и Лорер. А мишока Денков стои най-отпред като по-представителен. Пък бай Спас е просто стар приятел, с когото си обсъждат клюките на по чаша кафе или чай, после салфетките си ги прибираме по джобовете, за да си духаме сополивите носове в тях, а не защото сме си водили записки. Корпулентният бизнесмен няма нищо общо с управлението и ей така ненадейно стана феноменално загрижен за държавните дела. А корпулентният футболист/тенисист и любител на разни Мати Хари се наслаждава на свежия аромат на прах за пране и драпа пак да оглави целия този цирк.

Абсолютно точно мнение! Не му стигна властта на Кирчо, иска всичко да е в ръцете му и все някой му е виновен за неговите неуспехи, нелепи действия и некомпетентни изказвания!

този малоумник много му се командари. Крайно време е шарлатаните да се разкарат.

да си по-голям олигофрен и от ПростоКиро за да цъкаш минуси!

Стига давайте това просто момче бе. Ако не дебелан то простото. Критикува за да не разследвате имотни далавери на татко ли? Или далавери с тия дето го привикват?

Кирчо, Кирчооо, подценяваш аудиторията с елементарните си лъжи! 1) Отишил бил да се види със Спас Русев на най-прозрачното място... Ами като нищо тайно не е имало да си говорите ами че обсъдете ситуацията в България прозрачно и с журналистите, да чуете и тяхното мнение, а вие се разделихте като посрани и двамата. 2) „КЗК, КРС, всички регулатори да бъдат прозрачно назначени с хора, които са независими от политиците”, щото КЗК регулира 70-80% от паричните потоци на държавата” Колко прозрачно смятат да ги назначите тези хора? Колкото Деси Атанасова за Конституционен съдия ли? 3) Нямало да се предадете, докато не промените съдебната система – Ами предавайте се вече щото нали вече я променихте с промяната на Конституцията но не в посока да е независима,, а напълно подчинена и контролирана. 4) Вече сте започнали преговорите как да изглежда следващото правителство и странно защо този въпрос да е обвързан с регулаторите, службите и съдебната власт. Е че нали уж щяха да са независими от политиците? Не знам защо, ама май пак ще подходя според старата българска поговорка: „Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво върша”

Няма перманентна власт. Имам перманентен покой в гробищата.

Отказвам повече да чета и коментирам този кретен, а също и мишока. Точка.

Определено медиите, ако спрат да публикуват новини за октопода, който ни е задушил, ще се чувствам по-добре!

Първо беше съдебната система - реформираха я там в ООД-то. Са пък регулаторите му били проблем на киро калъфа! галя от посолството на фащ ли му даде тази опорка или лена леката?

Тва Спас Русев ли ти го инсталира в мозъчето? А Кире?

Т.нар."регулатори" са паразириращи върху гърба на заблуденото и просто стадо, създадени от СДС-Шайката, за да се лъже и краде законно и безнаказано .

Коментари - Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството | Днес.dir.bg

Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството

Преговорите с ГЕРБ вече започнаха, първият ни преговорен фокус е за правителството, после КЗК, КРС, службите и съдебната власт, подреди приоритетите съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството | Днес.dir.bg

Коментари

ни интересува какво бил казал този олигофрен! Спрете да ни го набутвате. От неграмотници като него и шарлатаните от сглобката акъл не искаме.

То правителството какво е сбирщайн

да го изгоним този предател от България мърша гадна

Не го показвайте този олигофрен, че ше докарам некой инсулт.

Някой да му прошепне на тоя бунак да понамали малко белото, че вече му личи. Гледа тъпо.

Ееех това фъфлещо копеле от Канада как мечтая да го срещна в някоя тъмна алея. И да си поговориме насаме. Като ... мъже.

Киру тъпиру май изпусна комисионната . Идиот кажи какво ти нареди Царския Спас? То в тази държава всичко ти пречи, всички лъжат, само ти и гуглена честни, Айде стига, заминавай за Канада, боклук

тоя не е ли канадски гражданим чужденец?

ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЦИНИЗМИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА ПИШАТ ПРОСТОТИИ НИТО ЕДИН ПР О СТ АК БЛОКИРАН!!! А СПАС И ДЕСЕТКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА БЛОКИРАНИ, САМО ЗАТОВА ЗАЩОТО ПОДЪРЖАТ РУСИЯ!!!! В ТОЗИ САЙТ СА ЦЕРБ ЕРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА ПОСОЛСТВОТО!!!! Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Асенке, муци, честит ти Петльовден втори февруари!

И от космоса се вижда, че мисията на партии като ИТН и Възраждане е борба с ПП/ДБ. Сега ив столичния съвет. Само на мен ли ми минава през ума, че това много добре устройва Герб и ДпС.

ЧЕСТИТ ВТОРИ ФЕВРУАРИ НА ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНСДЖЕНДЪРИ, ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ПРОЧИЕ ОТКАЧАЛКИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ОТ ПП И ДБ! СПЕЦИАЛНИ ПО-ЗДРАВИ ЗА КАКА ВАСКА ОТ ДС-ТО И МИС БОНИ!

Петков: В регулаторите се крие перманентната власт, по-голяма от тази на правителството --------- поредните ти констатации, каквито бяха съобщението за "четирихилядниците" на мутрофанова, на за които ти съобщавайки, пусна обява в джобса ! . всички са пределно наясно, че сглобката е кремълска и работи "тайно" за блядавете, като им дава пълен информационен контрол през - телевиизи, радия, сайтове ..а вече и през свиваком, който всички знаем, че е кремълска офшорка! . с резидента продължавате с алабалата ...и това видно за всички ! . никой дефакто - не ви вярва на целият парламент и правителство и резидентура ...да знайш !

Я бегай бе нали си под изпълнител на прасето а на него алах още не му е казал с тях какво да прави.Те не са прозрачни а ти си прозрачен с манипулации на вота.

кире, толкова си тъп, че се чудя откъде се намират още по-големи тъпнари, та да гласуват за теб и продажнаат ти шайка...

машините гласуват за про100то

На Тъпото му скъсаха халката Боко и Пеевски и му повредиха мозъка

Петата власт за регулаторите, а Кире?

Обсъждал с шофьора Спас дереджето на държавата.

Много извратено мислене... Тоя не може ли да го освиделстват вече? Доста се прояви.

Тъпунгер, скоро народът ще ви поиска сметката и сигурно ще ви резне зелките. И няма къде да се скриете! Дори Роско Тпета няма да ви прибере. Затова ще оберете недоволството на един народ. А Дебелян Беевски ще се скатае някъде из Кърджалийския Вилает и ще се измъкне ни лук ял, ни лук мирисал, както досега винаги е правил! Но когато човек е прост, то е за цял живот!

Киро Тъпиро се опитва да баламосва електората, но е толкова тъп, че не може да прозре, че вече никой не му верва

сега получават преговори !

Вярвайте какво ви говоря, бе балъци! Всеки ден се източват от грешния български бизнес десетки милиони от моШениците, презрени завинаги ще бъдат и ВЪЗМЕЗДИЕ ще има неотклонимо от нищо!

Само преди три години България бе Европейска страна. Сега с бързи крачки си припомняме позабравените мутренски времена. Не знам защо така се получи. Вие знаете ли?

безсрамни подли измамници социопати специално обработени да ликвидират род, народ и родина! Анатема за антихристите жалки прислужници на рогатия!

Как допуснахте подобни елементарни измамници да управляват България? Кирчо е патологичен лъжец - завършил бил Харвард, бил се отказал от канадско гражданство (с нотариално заверено писмо хахаха)... лъжа след лъжа, коя от друга по-елементарни и лесно проверими. Сега пък регулаторите му пречат - защото не искат да допуснат Виваком да купи Булсатком. Виваком на Спас Русев, с който Кирчо "случайно" се срещнал преди няколко дни и си говорили за... новини. И за времето сигурно. Толкова е прозрачен тоя мошеник, че и за търговец на хранителни добавки не става.

Аман от дилетанти и лобисти. Абе, Петков пиле шарено. Кой ги командва тези регулатори, ама много лапундери станахте на клона. Та не може да се угоди на всеки да вкара своята фирма в играта.

мошенници и крадци и този Спас - престъпен мафиот заслужаваме си да живеем в мизерията...

"Петков обаче обърна внимание, че регулаторите са по-мощни и от правителството, а оставят в сянка." ??????? ПосолствоТО - вържете го тоя бе, или поне му забранете да говори!

Нали уж били независими? Да от тях нишо не зависи!

Браво Кирчо.Навярно разбираш, че не са нужни, трябва ни Републикански съвет като ПРАВОРАЗДАВАТЕЛЕН ОРГАН.Изпълнителен е старомодно, пречещо отрече.

ТО е ясно ,че нашата държава е контролирана отвъд нея. Естествено - Америка. Вие сте тотални идиоти, извинявам се, да си мислите ,че Кирил ви е виновен. Той е марионетка проста, която изяжда пешкира. Нато... Нато... :)

този паляк с две мозъчни гънки защо още не е въдворен - или в централния софийски или в карлуково

С лопата прехвърлят ако на лево после на десно то те са на власт дълги години водени от посолството.... поредното безмислено извинение защото сме неспособни че бяхме неспособни....

е СОС Като се спъне шефа падам аз в Княжевската градина

PEYTSCH

Този е много...ъъъ...печен парапет. За премиер ли се мисли ?

"Вся власть Советам" ! Кирето звучи също като болшевик. Ленин ли го каза или Троцки?

Тоя пак стана свръх сприхав. Пак ли се надруса до козирката или някой му потърсил сметка за наранени интереси? Сега да не предложи той или някой негов приближен да стане началник на КЗК за да се оправи "проблема"? Който всъщност е какъв? Всъщност какво е пресътплението, че да се обяснява как работи институцията? А ако проблема е в сделката на "Юнайтед груп" с "Булсатком", какво правим с Виваком които наред изкупуват фирми? "И третото нещо е промяна в съдебната система, но няма да се предадем, докато това не се случи" А какво стана с ВСС след като вчера се Отмени разделянето на институцията? Ужким бешо голяма и важна реформа за правосъдието, пък ето че се отмени Реформата! Интересно защо нищо не споменава по темата!?

Простото е тъп, нагъл и лъжлив - много лоша комбинация

Тоя е изключително тъп. Властта тука е дадена на ДпС, според приетите преди 40 години в Москва решения. И те притежават всички властови ресурси - и икономически, съдебни, закодателни, изпълнителни контролни. И може всичко да стане, но никой няма да даде на киро простото и една тоалетна да управлява!

Кирчо стана нарицателно на мошеник.. Не вярвам нито на една негова думичка, особено с блеснал и честен поглед

Имаме статия. В нея са засегнати теми и проблеми. Никой не коментира темите и проблемите. Всеки коментира човека, който ги повдига. Какво става в тази държава?! Само простаци ли останаха?

не - простак повдига разни теми за да прикрие простащината си

Доста е неудобно, когато властта е разпиляна. Далеч по-удобно (и демократично!) е всичко да бъде в ръцете на Киро, Кокорчо и Лорер. А мишока Денков стои най-отпред като по-представителен. Пък бай Спас е просто стар приятел, с когото си обсъждат клюките на по чаша кафе или чай, после салфетките си ги прибираме по джобовете, за да си духаме сополивите носове в тях, а не защото сме си водили записки. Корпулентният бизнесмен няма нищо общо с управлението и ей така ненадейно стана феноменално загрижен за държавните дела. А корпулентният футболист/тенисист и любител на разни Мати Хари се наслаждава на свежия аромат на прах за пране и драпа пак да оглави целия този цирк.

Абсолютно точно мнение! Не му стигна властта на Кирчо, иска всичко да е в ръцете му и все някой му е виновен за неговите неуспехи, нелепи действия и некомпетентни изказвания!

този малоумник много му се командари. Крайно време е шарлатаните да се разкарат.

да си по-голям олигофрен и от ПростоКиро за да цъкаш минуси!

Стига давайте това просто момче бе. Ако не дебелан то простото. Критикува за да не разследвате имотни далавери на татко ли? Или далавери с тия дето го привикват?

Кирчо, Кирчооо, подценяваш аудиторията с елементарните си лъжи! 1) Отишил бил да се види със Спас Русев на най-прозрачното място... Ами като нищо тайно не е имало да си говорите ами че обсъдете ситуацията в България прозрачно и с журналистите, да чуете и тяхното мнение, а вие се разделихте като посрани и двамата. 2) „КЗК, КРС, всички регулатори да бъдат прозрачно назначени с хора, които са независими от политиците”, щото КЗК регулира 70-80% от паричните потоци на държавата” Колко прозрачно смятат да ги назначите тези хора? Колкото Деси Атанасова за Конституционен съдия ли? 3) Нямало да се предадете, докато не промените съдебната система – Ами предавайте се вече щото нали вече я променихте с промяната на Конституцията но не в посока да е независима,, а напълно подчинена и контролирана. 4) Вече сте започнали преговорите как да изглежда следващото правителство и странно защо този въпрос да е обвързан с регулаторите, службите и съдебната власт. Е че нали уж щяха да са независими от политиците? Не знам защо, ама май пак ще подходя според старата българска поговорка: „Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво върша”

Няма перманентна власт. Имам перманентен покой в гробищата.

Отказвам повече да чета и коментирам този кретен, а също и мишока. Точка.

Определено медиите, ако спрат да публикуват новини за октопода, който ни е задушил, ще се чувствам по-добре!

Първо беше съдебната система - реформираха я там в ООД-то. Са пък регулаторите му били проблем на киро калъфа! галя от посолството на фащ ли му даде тази опорка или лена леката?

Тва Спас Русев ли ти го инсталира в мозъчето? А Кире?

Т.нар."регулатори" са паразириращи върху гърба на заблуденото и просто стадо, създадени от СДС-Шайката, за да се лъже и краде законно и безнаказано .