Петков: Радостин Василев вади записи на политици от ПП и ДБ за шантаж и провал на кабинета

Това е активно мероприятие на службите, в което е използван емоционално нестабилен политик, заяви съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков: Радостин Василев вади записи на политици от ПП и ДБ за шантаж и провал на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И , това ни е политическият " елит " ТИНЯ Е Трябва , незабавно да се изгонят 400-700 посланици ! И , " елита " при Бай Ставри

Браво на Руди Гела - един предател, един ренегат, един циганин, както го наричат някои хора. Но той каза колко са хубави новите дрехи на царо, и че той фактически е дибидюс ГОЛ. Дотук с каламбурите! А истината е грозна и страшна! Защо? Първо, защото народът е оставен САМ, без водачи, без правителство, без носещи отговорност за случващото се! Второ – защото управлението на "държавата" се съгласува с Амбасади, ЕС и САЩ! Трето – посрано е лицето на ключови наши европейско-съюзни фигури като Урсула, с която са спазарени редица неща за в бдеще. Какво ни очаква, след като всички самаскари и всичко е омаскарено? ПЪРВО - Изтикване на Коцето на първа линия и фаворизирането му като реален фактор в следващия Парламент. ВТОРО - Гражданска война, започваща от София и желана от Амбасадата за постигане на нейните цели. ТРЕТО - Превръщането на държавата България в "Превзета територия", от която могат да тръгват самолети, танкове и войска към където трябва и ЧЕТВЪРТО - Изпращането на живи български момчета на североизток, които ще бъдат връщани в черни полиетиленови чували на майките си, или обявявани за изчезнали, за да не дължи никой на семействата им финансови компенсации, издръжки или пенсии. И защо е всичко това? Защото Русия е НЕИМОВЕРНО БОГАТА и това богатство трябва да и се отнеме, но не с помощта на англо-саксонски животи, а с помощта на англо-саксонски оръжия и неструващите нищо животи на хора от Протекторатите, наричани за по-красиво СЪЮЗНИЦИ. Този вариант вече бе игран по време на ПСВ на Галиполи, когато срещу турците се биха съзниците от АНЗАК (Австралия и Нова Зеландия), но днес тяхното жертване е нецелесъобразно. По-добре е да се жертват онези, за които канцлерът Бисмарк беше казал: „Заради онези конекрадци от долен Дунав, не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар“, за които Хитлер беше казал, че тези от „славянската кочина“, са тор за арийската нация!!! Очевидно е, че те не ни искат, ама ние им се натискаме много!

По-добре, че ги извади, за да разберат всички какви измамници и предатели са всъщност ДБ и ПП.

Боклука си боклук за нищо не става но за мръсотии е пръв

И къв е проблем аслвд като записите се оказаха автентични Нали кирето даже се извинява за използваните изрази

Киро синия зъб (манагал) лъжите и ти от гъза да си ги вадеше по правдоподобни щяха да са. ПП-ДБ всички сте за гробищата продажни лицемери ,крадци,лъжци,родоотстъпници и тн. Сутрешното ми лайно е по добро от вас.

Тия простите са ОПГ.

Човека дава доказателства за държавна измяна, ти за кабинет говориш. Отричаш до край.

Човека си казва истината за ПП а те го хулят.

Откакто сте се появили на политическата сцена , вашето верую е : “Кой ми … в гащите !?

Тиа от ПП са по зле и от махленските баби… Да отиват в канала т.е нови избори и да се надяваме че Възраждане няма да яхне хорския гняв.

И има ли спонтанно излезли българи по улиците в градовете да протестират срещу шарлатаните? Ами няма. Ей затова с чакане само за някой спасител това получаваме. Хайде да ни е честито!

Киро да се извини на Миро и да поеме на ротация отглеждането на бебето на Лена, хищна хиена!!!

Хаах, а кой ще изпере шарлатаните от ПП?

са боклуци.....на следващите избори.....Българи гласувайте за ГЕРБ и не си губете времето с педали като Кирчо и Асенчо от педалската махала!

да лапат гидурията на насрания бай Дън!

Петков лъжеца

Той Путин е виновен

Руди Гела ви ева майката и показа на света какви боклуци сте! Те такива боклуци управляват Европата и САЩ!!!!

Заседанието на ПП не било тайно. Значи имаме право да чуем какво са говорили Киро и Асен. Това, че служат на "чуждо посолство", го знаехме и преди. Сега се доказа документално. Обаче това е държавна измяна. Който не вярва, да чете Наказателния кодекс: ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Раздел I. Измяна от член 95 и нататък ... Навсякъде пише "чужда държава" - няма неприятелска или враждебна НАПРИМЕР Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи .... Не пише Русия или Китай.

Шантажират простото. А кой е на записа? Простокиро!

Много са ми забавни. Какъв шантаж са тия записи? Той ли говори на тях – ами той. Той ли ги казва тия неща – ами той. Но виждаш ли това било шантаж. Хайде стига сме слушали глупостите на тия и да вземем да вземат властите да си свършат работата. Хайде да видим една показна акция как Кирчо го вадят от дома му по бели гащи и го водят в следствието.

То го има черно на бяло какво говорите ти, ристо, асен за дааверките ви с борисов и карадайъ!!!!!!!Всички ви чухме, бре!!!!!!!Докога с тази безцеремонна наглост и лъжи бре?!??Няма такъв дебелокож лъжец кат теб, бре, НЯМА!!!!!!!!!!! Гнусни сте всички - ПП,ДБ,ГЕРБ с патерицата ви ДПС, с които искате да пипате Конституция!!!!!!ВЪН ВСИЧКИ И НА СЪД!!!!!! Гешев, ти си на ход!!!!!!!!!! Сваляй им имунитетите, преди да са свалили теб чрез далаверите от записите!!!!!!!!!!!

А вие г-н Петков, какво му обещахте миналата година ???

ПП и ДБ са такива недоразумения, айде да им лъснат кирливите ризи вече

Про100 Кире изглежда малко като наакан. Пипитата се оттекоха в канализацията. Не бойте се деца. Само да гласуват продължението на бюджета и да ходят да садят картофи.

Гнус,канадско-соросоидна гнус.

А линк към записите някой има ли

едно добро дело от един лош човек ......и тва не е ясно

Държавата се тресе от отвращение и погнуса към тебе, Киро! Натоварвай децата на самолета и бягай към Канада, предател и лизач на чужди задници! ПП-ДБ е политически вмирисан труп! Чакаме следващите боклуци, преоблечени като месии!

Браво на Радостин, че ги записа простите.

България е робиня на САЩ чрез ППДБ и ГЕРБ!!! Робиня със тежки ръждиви вериги КОИТТРБВС да счупи... Всички българи... Заедно

няните номера на Мунчо, който иска да остане еднолично на власт и да тъпче България до 3,000-та година.

На кривата ракета космосът и пречи!

закривай коалицийката, закривай и двете партии..........

Нали му се радвайте когато дойде при вас и незнам докога народа ще търпи такива смешници като вас.

Ако някой още не е разбрал, Костадинов вече е пуснал духа от бутилката в НС. Разбра се от какво се страхува Кирчо - има го на запис как казва: "Вече са уговорени бъдещите председатели на службите с посланиците". Ето ви какво представлява дълбоката държава, съдебната реформа и т.н. Ако някой не е наясно или има някакви илюзии кой и как управлява България, ето ви го от устата на умнокрасивия "харвардец". Но това едва ли е изненада за повечето хора, а други са с толкова промити и полирани мозъчета, че приемат за нормално държавата ни да се управлява като колония от генерал-губернатора на "Козяк". То ако ще е така, по-добре изобщо да няма никакво правителство. Външнополитическите решения да ги вземат от "Козяк", а вътрешните в Брюсел и да приключваме. Поне ще спестим някой лев от заплати на министри и куп други "държавни" служители, дето само имитират дейност.

Не го ли припознахте като свой бе, Кире? Що сега ревете? А дори извадени от контекста изреченията са мнооого интересни. Особено ония за посолствата. 1105 серия на българския сериал "Всеки срещу всеки" с главни артисти все отбор юнаци. Дълбоката дрържава предполага поне малко професионализъм, предвидливост и ум, а тука всички са някакви "емоционално нестабилни" гимназистки.

"Мозъчният тръст "Център за реформи в отбраната" публикува доклад за участието на пенсионирани офицери от армиите и разузнавателните агенции на страните-членки на НАТО в руски активни мероприятия, насочени към отслабване на западните нации, разрушаване на отношенията между НАТО и ЕС и изолиране на отделни членове на съответните съюзи, оправдаване на руската агресия и подкопаване на военно-техническата помощ за Украйна. Докладът е част от съвместен проект с Guildhall за разследване на подривната дейност на руските разузнавателни служби. Проучването разглежда Русия, която експлоатира в своите злонамерени операции на чужда територия пенсионирани оперативни служители натовски държави."

някой да е виждал снощи Шивиков, не знам защо за него се сещам

Извикали са го в Москва да си получи медала лично от двойник на Путин, като оня,къв беше? Май Малинов.

каза че искат да счупат държавата, е счупиха я, колкото и тия от псевдо ентелегенцията да не искат да си признаят провала

ще разберем какви пачки и кюлчета е раздавал Киро в апартамента на Руди на продажните депутати от ИТН които Гела му е довел? Голям бандит излезе това недоразумение Киро, ама още по-голям е като простак.

много се радвам ако верно до там е стигнал и ще следват избориииииииииу хахахаха , но тоя път и Бацето ще спечели.....може би да и надмине първите си избори по гласували, що държавата е излундзена, даже и хастара е изгнил , тоя път изгладнелия народ няма да ходи за гъби

А на чие подчинение са службите и кои са "дълбоката държава"? За второто мога да ви ги изброя - Божков, Прокопиев, Цв. Василев, оня с медала от Путин, Президентството, което по същество е резиндентура на руските служби за югоизточна Европа, Бобокови,Баневи,Арабаджиеви, ония двамата, дето ги пушнаха в ЮАР. Остава да видим на чие подчинение са службите - не ви ли прави впечатление, че напоследък доста пора се отказаха от услугите на НСО? В резиденцията на Министър-председателя на България си влиза и излиза който си поиска за да прави снимки и внася и изнася реквизит, Главния прокурор знаят от къде и кога ще мине, че да го гръмнат.

За всемогъщия Путин превземането на някое украинско село е непосилна задача, в Русия назрява преврат, ама в същото време ни управлява тайно и не можем да го преборим дори с цялата помощ на съюзниците от НАТО и ЕС. Да сте чували израза "когнитивен дисонанс"?

Някой нещо щял да пусне .... Само предположения ... Но това е вече манипулирано !? Като са толкова наясно, обяви точно кой прави това/имена... факти .../ а не внушения за да се оправдаят какви ги вършат ... Да ама това е за публиката ... видите ли колко сме готини ... другите лошите /не е ясно кои...!?/ са виновни за всичко ... Ние сме св. вода не напита ...!? Айде ... не ни занимавайте с вас м-р ...!

дъното…

Руди, разваляй седенката, не искаме глист и жираф за премиери.

Всеки народ си заслужава управниците.

И всеки управник си заслужава депутатите, които си е купил...

Такааа... Някакво л*но иска да пуска някакви записи в момент, в който Гроб и ДПС овладяват съдилищата с "поправка" в механизма за разследване на каскета. Народе, мисли с главата си, защо точно сега ти предлагат тези зрелища?! Баси гнусната мафия, повръща ми се, от тъпата продажна тиква, която затри България!

Значи най-големия враг на България са ''службите'

Невероятно но факт! ДС е жива и продължава да работи яко , ама ако не работи за държавата, за кого работи тогава, кого защищава?

Зад всеки неуспешен опит за съставяне на правителство или за сваляне на редовно правителство стои клепоухия президент:)))) Целият в бяло;)))) Или държавата не е толкова кална, колкото разправят или той трябва да е окалян до клепите си уши:))))) Няма полубременна жена:)))))

Чакай сега - записи на президента ли ще пуска Гела или на Киро?!? Или президентът е накарал Про100 Киро да го каже?!?

Ей Гост, вземи си смени ника на Прост!

България е загубила своят суверините! Това което се случва в държавата ,този политически канибализъм и борба за по-високо място в хранителната пирамида служи за ежедневни забавления на Господарите от САЩ.

На крива ракета все космоса е виновен. Добре, че ги има специалните служби за да играят ролята на необходимия грешник в подходящ момент. Жалко за патриотите - професионалисти, които работят в тях, че ще ги използват като носна кърпичка.