Петков поиска Русия да оттегли подадена нота да затвори изцяло посолството си

„Вярваме в необходимостта от диалог, за който дипломатическите канали са от ключово значение. Убедени сме, че българо-руските отношения могат да продължат да се развиват в сферите от взаимен интерес”, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиота Петков какво ще предложи като отстъпка на Москва, за да не си тръгнат? Ще спре ли изгонването на дипломатите. Защото скъсат ли се дипломатическите ни отношения с Русия, това на практика означава война. И този боклук просто трябва да бъде застрелян при първа възможност и без секунда колебание

Този глист още ли не е застрелян?

Ватенките нищо друго освен да изнудват и да заплшват не могат . Да си ходят. Колкото и да съм против Петков в този случей България има право. В България има няколко консулства и послоства. Ние сме малка държава и послоство с 10-15 човека е ок но не 800 . Закриването на послосвтото е решение на Митрофонова в опита да извива лакти. От Русия никога не е дошло не е дошло нищо добро , изнесли са ни златото, изнесли са ни урана... едно варврско и необразовано племе са. Да си намалява бройката или да се махат. България не им закриува послството това е техен избор!

Май зимата ти ще носиш ватенка!Кирето ще гираздава!

Ма тоя бил голям мъж, бе! Само дето прилича на пудел, който скача на питбул.

Боже какъв глупак.

Ние сме глупаци, че още не сме му светили маслото

тоя наистина е с раздвоение на личността.

Кире ,че Ст тъп - тъп си.А между другото посолството се грижи за гражданите си ...

Браво, г-н Петков! На мен ми харесва свършената от Вас работа. Не се плашете, че ще Ви изгонят с камъни от България, те не изгониха и Симеон, който си го заслужаваше.

Защо? Нали искаше намаляване на руското влияние.Газ от САЩ ,петрол от арабите.Ураново гориво не знам си къде.То не става за Козлодуй,ама като гръмне АЕЦ той няма да е в Европа.

Нещастно долно нищожество, за 2 дни сътвори толкова злини на България, колкото останалите идиоти, управлявали България през последните 30 година насам не са и сънували! Доживотен затвор за теб, предател долен!

русоробите квичат значи всичко е точно.

Българина е имал, има и ще има национално самочувствие равно на нула. Обича да го командват от Русия, да слушка и да не ядосва братушките, че наклонена глава сабя не я сече. Нищо, че отношението им към нас е като към глупаво, непослушно дете което само трябва да слуша и изпълнява. Без право на мнение. Доста години живяхме според техните номера сега да опитаме по други, кой знае..

И това означава ,че сега трябва да живеем според американските ,така ли? Какво значение има,след като са чужди правила.

Кириле насъска ли те новия американски посланник срещу Русия.Ти си бил лесен за манипулиране,но правиш грешка след грешка и вкарваш България в проблем.Отивай си вече бе нещастник.

признавам си, че Петков е майстор в троленето.

Toja Petkov go pratete za Kanada.da ne pravi povece gluposti c RUSSIJA.Te sa nasi bratja.Koi ni e pomognal za vsicko Rossija,Osvobodi ni ot Turcko i ot Fasictko robstvo.Da zivei Rosija i vse taka da ni pomaga

Ако във вселената работи закона за възмездието, просто не искам и да си помисля тоя какво го чака.

Пълен смешко.

Aмебата призовава....

Не се гаси туй що не гасне! Рано или късно ще има възмездие.

Ауу...! Колко сме сърдити! Българите гонят шпионите ни от страната си! Каква дързост и какво беззаконие! Ние (руснаците) пък ще се рзсърдим и ще си тръгнем всичките - ама нещо не си тръгваме. Затварянето на мисия е позор за послабнника на цивилизованите държави. За федерацията обаче това не важи, и като нищо Митрофанова ще я наградят в Москва, че не се е "поддала на западния шантаж". Вървете на майната си и не се връщайте.

Сигурно част от тези хора са били шпиони, но реакцията на правителството много ми напомня тази на Христо Стоичков след събитията в Каталуня, когато започна да обяснява кой е фашист и набута в групичката на "фашистите" и невръстното дете на един испански политик. И ако на всички е ясно, че Стоичков е един не много образован футболист и на моменти отявлен простак, то не е ясно как правителство на една държава с всичките необятни ресурси с които разполага да си наеме юристи, съветници и т.н. , може да изпадне в ситуацията на един прост футболист?

Като се казваш Киро, всичко е възможно.

Г-н Петков, не се отчайвайте. Свършихте най-важната работа, която никой друг политически боклук не посмя да стори през последните 33 години, а именно да бие шут на самозабравилата се руска сган в България.

Г-н Петков, не се отчайвайте. Свършихте най-важната работа в угода на САЩ, която никой друг политически боклук не посмя да стори даже и по време на ВСВ, закриването на руското посолство.

Иване, Иване, и по-тъпи коментари съм чел.

Не знам дали си даваш сметка, че следващият шут може да е за теб

Голяма работа е свърши;,затова ходи да се моли руснаците да оттеглят нотата.И той е наясно ,че спирането на доставките от Русия е икономическа катастрофа. Газта която ще доставя пак е руска ама през посредници.Не случайно ходи да се моли за петрола на ЕК.За Козлодуй да не говорим.

що не помисли оня ден, бе бастун?

Дано БАШИРОВ И ПЕТРОВ ГО ГРЪМНАТ ТОЗИ ФАЛШИВ БЪЛГАРИ КИРЛИВЧО ! ЩЕ НАПРАВЯ БАНКЕТ !

Ще го обявим за национален празник

Платени марионетки на САЩ рушат държави, икономики, взаимно-изгодни търговски отношения и човешки животи!!!!! Такъв жалък предател - доскоро чужд гражданин, България НИКОГА не е имала в управлението си - НИКОГА!!!!! Еднолично решение на лице в ОСТАВКА НЕ МОЖЕ да оказва такова огромно НЕГАТИВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА И ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!!!!!!!! Този предател трябва да бъде съден за държавна измяна!!!!!!!!!!

На$ра ли сe, Soроспийо, ньедна!

Ще го затворят ама друг път. Мужиците лъжат както винаги. Те и украйна нямаше да нападат.

Към предателите ,към хората които с действията си са заплаха за националната сигурност...трябва да се подхожда както повелява Законът !

Ей за това трябва да ги махнат , дано така намаят и руските коментари тук

продажната канадска сороска марионетка трябва да се арестува и осъди за измяна и предателство

актьорите (марионетките) по целия свят, не само тук, днес са най-слабите, които въобще сме гледали ...

Този няма ли кой да го затвори ?

Да не би да усещаш дебелия край ?

Няма такъв тъпак

България ще е следващата украйна Подготвят ни за пушечно месо

Още когато този реши лично да управлява казах, че тук нещо не е читаво-без абсолютно никакъв политически опит и изведнъж на най-отговорния пост. Тогава казах, че основната му цел ще бъде да вкара страната ни във война, защото НАТО сега нямат основание да се включат и да започнат военни действия срещу Русия, но ако страна от НАТО е въвлечена във военния конфликт, то и тогава НАТО трябва да се включат. Славчо спеши Кирчо и сценарият за въвличането ни трябваше спешно да бъде променен. Та затова и е толкова спешното решение за предизвикване на лавината с изгонването на тази внушителна бройка дипломати, следваща крачка - скъсване на дипломатически отношения и следваща - още някое "непремерено" тип "аз сгреших" изказване, за да се постигне крайната цел - натовска държава, въвлечена в конфликт с Русия. Бърза той - щот трябва за една седмица да свърши всичката работа преди да му дръпнат килимчето

е какво друго очакваш , просто една марионетка назначена от Сорос и сие

Спомняте ли си едно леко пъпчиво, самонадеяно, с подчертано презрително поведение, но облечено във власт от един банкянски примат, „счетоводителче“ (симеон дянков - министър на финансите от 2009 г)? Спомняте ли си думите на това самозабравило се инфантилче: „Пляс, пляс руснаците.“ Спомняте ли си курварските му забежки тук в България? Спомняте ли си съдбата му, след като преяде с власт тук в България – озова се като преподавател в един треторазряден икономически институт именно в Русия? (Оф топик: А знаете ли защо? Защото тъстът (на достатъчно висока позиция във международна финансова организация и имащ основна заслуга за кариерата на зетя си) научи за подвизите му на „нежния фронт“ и го прати на заточение, за да изкупи греховете си!) Нямате ли усещане за „дежа вю“? – кирето също е едно самозабравило се, самонадеяно инфантилче, също с една полу-презрителна усмивчица/гримаса, също много бързо преяде с власт, също обича да бърка в чужди бикини, шеметната му кариера също почна като „счетоводителче“ (министър на икономиката в първото служебно правителство на Стефан Янев). Има обаче и малка разлика между двамата – симеон демонстрира малко по висок интелект от кирето, отчитайки скромните ментални възможности на втория е лесно разбираемо, Но за сметка на това кирето си позволява да лъже без да мига и да се хили доста нагло, независимо от ситуацията, което също е следствие на споменатата вече разлика. Може да се коментира още много по ситуацията, но за сега стига. Време е да се замислим сериозно, как ще преживеем зимата! (по точно сънародниците ни със скромни фин. възможности, а не такива мекерета, като кирето)

Охаа, рашистки вой до небесата - безценно! :)))

Ей затова ме дразни Петков. Не можеш ли да си мъж и да си отстояваш позицията? Били шпиони работещи за дестабилизацията на страната от 30г. Обявил си ги за персона нон грата. Русия почва да те плаши, че ще си затвори посолството щото си изгонил хора, които твърдиш, че са опасни за страната. АМИ ДА СИ ЗАТВАРЯТ! Това си е тяхна работа. Или не са опасни и си си правил ПР акция или са опасни и изгонването им час по-скоро е належащо и наложително! Какво повече може да ти направи Русия? Газа го спряха, петрол имат и други и са готови да ти носят. Намери изход преди зимата за газта, а посолството ако искат да си го затварят това си е тяхна работа! КАКВО СЕ МОЛИШ? Аман вече от безгръбначие!

Има една хубава българска поговорка"каквото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи".Сега си сърбай попарата.

Браво, вън всичките, да се махат!!

Щом работят за дестабилизацията на страната,както и други политици потвърдиха (ген.Атанасов,военния министър,Х.Иванов,Борисов и.т.н.)разбира се че трябва да ги експулсират, какво чудно има в това?

Киртак, стягай куфарите, ама не за Канада, а за ГУЛАГ-а !!!

Да си ходят, не ни трябва посолство на Русия, БРАВО НА КИРИЛ ПЕТКОВ!

Да си го затварят щом сами искат! И да видим как руските шлюхи и блядове ще пътуват до България! Иначе в коментариите е пълно с руски тролове, как пък не се появиха и американски толкова много. Защото българската политика отдавна е превзета от руската, затова едва кретаме нищо, че сме в ЕС и НАТО.

Ne e Kiro vinoven, a bg narodat koito go izbra. Palno oakvane na Balgaria, sramota, dogodihme se ot podmazvachestvo

Тук как смърди на руски ватенки, водка и кефир. Пфу.

Злобното лекенце на колене трябва да пълзи пред посланика и всички изгонени без доказателства и да моли за прошка.

Кирето много яко се оака... отвсякъде се омазА!

Киро Тъпото ще ни вкара във война с Русия.

Американците му казали да пръдне пък той се насра

Човекоподобието призовавало, ти да видиш!