Коментари - Петков: Отхвърлянето на президентското вето върху Закона за военното разузнаване е грубо престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е, че намисленият за този пост не е военен. Така че това е прокарван закон за някоя личност. Вероятно нова клинка.

Кой си ти бе пич само даваш акъл запри се малко Нещастна сволач не налапахте се сега сте на по тънка руска хранилка и давай да говорим тежки думи че и мас да забележат. Нагляри до безобразие.

Ти си шибан тъпак или просто скапан трол ! Обясненията ще ти ги напиша друг път ... има време за всичко

Този с индианското име пикаещия във фонтана пак ли се показа от дупката

При разглеждане на конфиденциални документи на военни и МВР в комисията по сигурност на НС, там всички ли са военни под клетва или са цивилни? Или и там е нарушение/престъпление?

Пикльото от ББрюксел, пардон от Плевен, пак е употребил повечко.

Кой е Румен Петков?!

Не отклонявай темата! Въпросът е КОЙ и с КАКВИ ЦЕЛИ се опитва да яхне военното разузнаване?

Скоро ще настане гражданска воина и всичко ще си дойде на мястото.на 1000души бедни се пада 1богат.ще настъпи равновесие така е в природата.

Ако го нямаше богатият, тези 1000 щяха да са още по-бедни.

На хиляда овце 2 кучета. А кучетата си имат овчар

На Румба Фонтанели пак му е звъннал телефона международно... По руски някак...

Кой се интересува от теб и твоето мнение? САМО ТИ, НЕЩАСТНИК!

Фирми за киберсигурност подслушват поголовно магистрати и общински съветници през GSM-те им . Фирми за киберсигурност подслушват масово магистрати и общински съветници от СОС през техните мобилни телефони. Това съобщиха за Фрог нюз източници от Съдебната палата. ДАНС е запозната с това и прави разследване. Според източниците ни информацията лъснала преди около месец, малко преди шефът на „Тад Груп“ Иван Тодоров да бъде задържан. Според първоначалната информация „ на жицата“ били закачени 7 прокурори от ВКП, Специализираната прокуратура и СГП. Преди няколко дни пък станало ясно, че и общински съветници също са „хванати в капана“. В момента две големи групи се конкурират помежду си за това коя да „глътне“ бизнеса с киберсигуронст. Според запознати спорът може да ескалира по няколко причини. Първата е, че тепърва ще се провежда обучение по тази тематика на всички държавни служители. Това ще налее милиони в джоба на този, който успее да се добере до програмата за въпросното обучение. Освен това ще се гарантират свежи приходи на средства поне в един дълъг период-минимум от 5 години. Другата по-важна причина е, че под прикритието, че се обезпечава киберсигурност, би могло да се контролира всичко в държавата-икономика, бизнес, институции, политици, журналисти, неудобни хора и т. н. Източниците ни разкриха, че в едната група, която се опитва да прилапа бизнеса, е свързана с бивши служители на МВР и основно на ГДБОП. Тя функционира отдавна и събира нерегламентирано информация основно чрез подслушване и следене. Другата пък се ръководи човек, свързван от медиите с ъндърграунда. Той в момента привлича младоци, които да изпълняват неговите нареждания. От вътрешни хора научихме, че въпросният бос е дал нареждане да се търсят и да се „удрят“ млади и прохождащи хакери и това да се представя по медиите като голям удар срещу престъпността. Целта е шефът да се „избели“ и евентуално да се впусне в политиката. Любопитното е, че има компютърни корифеи, които категорично са отказали да работят за тази група, въпреки апетитните предложения за заплащане.

Някой пак се помисли за велик. Хайде нека съдът да решава кое е престъпление и кое не е, а? Вече всеки пикльо почна да ръси присъди.

Румен Петков е острието на ТИМ в политиката....

САЩ не дават виза на това дебело руско мекере

Празна Мара тъпан била. РПетков все се напъва да го чуят и видят. Известно е че от него нищо не зависи, както и от сбъркания президент с 19 вето.

Как да има коментари? При тая структура на парламента, където сапьорът на гръцки "скапанеас" дава тон и казва на летеца, стотици пъти залагал живота си в името на България , какви самолети "фронтмени" да пазят родното небе, то всичко може да се очаква. Лавина от юг, унищожение от изток, васална спирала от запад. Не искам да обидя представителите на тази специалност и моля да ме извинят. Познавам такъв на когото бе наредено да направи заграждения по цялата българска граница от Резовската река до Тимок. Следващото политическо ръководство му гласува доверие да я разгради и разминира. Какво да се прави? Служба. Няма славата на фронтмен и джазбандист.

Не става за президент

Политически отпадък......

Трябва да бъде екстрадирана директно за Русия. Вижте интервюто и във фашисткия руски вестник известия. Срам за България.

PEYTSCH

По-ясно казано не може да бъде...Той е наш човек и сме го избрали за да го слушате, все едно че нас слушате !

Отхвърлянето на президентското вето било грубо престъпление?! Нормално - управлява ни ШАЙКА, увековечена в книгите.

То изобщо защо има вето! След като никой не го брои и след това закона минава. Би трябвало Президента да има повече правомощия! Но от друга страна ако Президента е Роско, по-добре да няма права, че току виж ни вкарал във война с някой. Като знаем колко е малоумен.

Кеф ти във фонтан, кеф ти на плочките, кеф ти във входа, ако няма тоалетна .

Добре бе, ами да пикаеш в шадравана на фонтана, в центъра на Плевен не е ли ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ???

Тоя от кои беше, ВОЛТ, АББ или от ТАН :)

до кога,ще се обажда от шадравана?

Искаше нещо смислено да пишеш?

Няма значение кой в случая е човекът, който критикува отхвърлянето на ветото. Ако е прав, не трябва нито да се политизира, нито да си затваряме очите пред масовото партийно гласуване напук на Президента. От военно семейство съм и уважавам дисциплината и принципносттау която виждам у генерал Радев. Последователен е и винаги прави смислени и аргументирани изказвания. Че на някои това не се харесва е нормално. Бяхме свикнали на други президенти . За мен той е бъдещето на българската политика. Други хора постепенно си отиват, колкото и да не им се иска да признаят това.

уважаваш ли я?!

Съдейки по словата му, на нея се възхищава и я боготвори!

То добре че до сега ''малко'' престъпления са направили тези че още едно едва ли ще ги накара да се осъзнаят:(((((

А престъпление ли е според тоя наглец краденето на милиони ДДС? И защо спасява такъв престъпник - Иван Дебелия, син на още по- гнусния престъпник Георги Танев, бивш министър в беровото правителство? Защо го е предупредил да изчезне и да чака 5 годишната давност? Сега морализаторства, а и на Галеви помогна и на кой знае още колко мастити престъпници! Не го е срам!

Темата е друга! Няма защо да повтаряме до втръсване "А вие защо биете негрите?" Когато някой е прав, трябва де го чуем - прави ли нещо нередно, има кой да реагира и наказва провиненията.

Кой беше тоя.

Не ги ли спряха тези фонтани вече, че пак ходи да се показва този.

Забавно е да знаем какво мислят по всеки въпрос от АБВ, ВОЛТ, БОЛТ, ДБГ и прочие абревиатури, които имат брой членове, колкото са им буквичките в заглавието :)

Този плаща ли си, да го пишете...та той е никой Пишете и Пепа Секса ко мисли...

Пикаенето във фонтани - не!