Коментари - Петков към Радев: Кои органи ще сезира? Старите нереформирани служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вие на следите избори какви резултати ще очаквате

Ами тия дето ви докараха тук и от непознати станахте главните крадци в БГ

Да имаш наследник. Все женски ще ти се раждат, ако ще още 10 парапетаджийки к. Да намериш. И то една, единствена причина- защото си кирливец и циганин. Или както казва Гешев - боклук.

Как кои органи?ми половия орган на Шиши които сте налапали.Розови извратеняци

Чиста проба наглец и лъжец! Този е бетер „Лъжливото овчарче“ от приказката! Гнус ме е от този!!!

Този нагъл, безочлив, безскруполен ибдипломиран лъжец, и Безродник го довлече Льотчика , и го сложи на държавната хранилка, а сега за благодарност му се..е в устата

Таварищ Румен Радев е Московски агент същевременно наттовски генерал ,бозае от две цици ,като повечето комунисти

И ти да му бознеш от чепа .

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ СВИНИ И КРАДЦИ ОТ ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ 1

ФАЛШИВА КРАДЛИВА МРЪСНА ДЪРЖАВА МЕНТЕ

Петков към Радев: Кои органи ще сезира? Старите служби който не са реформирани с указания спуснати от американското посолство.

Смяната на шефа на ДАНС не е реформа, а овладяване на службата!!!

Важно е че българският народ е сезиран . Всеки ще си получи заслуженото.

Момент да ги прекроим първо службите, така че ние да сме недосегаеми и тогава се оплаквайте колкото искате и на когото си искате. Ние ще си правим какво си искаме, нали имаме мнозинство- Такава свинщина в нашата държава скоро не е имало във всички аспекти на властта- Такава наглост, че просто да ти се поиска спонтанно да повърнеш от гнус. С какво заслужи нашата изстрадала държава това с какво ??????

ЯМБОЛ ФАЛШИВА АЛА БАЛА

КАДЕ СЕ НАМИРА ТОВА СЕЛО

НЕМА , по нагъл от киро нулевата корупция

Питай ония, заедно с резидент льотчика, които ги натресоха на народа !

Алкохолизиран ненормалник. Жал ми е за идиотите, които те избраха и направиха милионер, докато те мизерстват на гола русофобия и гол евроатлантизъм.

Петков, не се напъвай толкова защото: 1-во, ти си „откритие“ на президента, с което той до едно време се гордееше; 2-ро, наруши конституцията и извърши престъпление с невярната си декларация за гражданството; 3-то, ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ – обеща да премахнеш модела „Борисов“ и корупцията, но стана ортак на последния; 4-то, предаваш националните ни интереси – оказа се „проект“ на едно посолство. Просто не си за политик – оди да си гледаш бизнеса и не вреди на България.

Тъпак... тези които те направиха от канадец, "българин", та за тези говори.

Всички коментиращи, колко сте жалки!

ГЕРБ и ДПС са за затвор всичките гадни малоумни подлоги

Обаче веднъж да съм съгласен с %100 Киро! Наистина са за таковане старите "нереформирани" служби, най-вече защото допуснаха чуждестранно леке на подчинение в посолството да ни управлява! И след записа пак не предприеха нищо, така че заслужават чуждопоклонници да ги "реформират", тяхната семка!

Финансираните с крипто-схеми от нексо имат наглоста да повтарят, че имат нулев толеранс към корупцията: "Ние от ПП-ДБ продължаваме да твърдим, че нулев толеранс към корупцията." Това е върха на лицемерието...

Храни куче да те лае .Президент Радев допускайки голямата си грешка даде път на Киро Канадеца в политиката в уверение ,че той ще продължи промяната.Оказа се ,че целта на Киро и Василев е власта и парите но не и промяна .Мафията ,олигархията и неополитическите шашмаджии се обединиха Три в едно в коалицията ,,Сглобката”. Реално се сглоби един политически ,,Франкенщайн” ,които тръгна да руши младата ни демокрация с промените в Конституцията в тяхна полза .Настъпиха в България времена на парламентарна диктатура на разпореждане на Делян Пеевски.Очевадна е политиката на Сглобката да смени всичко и всички които са против нея и назначи свои хора независимо от подготовката им по всички етажи на власта вкл.службите и съдебната система.В България знаешите ,можещите и независимо мислещите не се допускат в управлението на държавата.Българите сме заспали ,радваме се на подхвърлените ни трохи ,вярваме на пропагандата и манипулациите на Сглобката ,разделихме се на десни,леви ,либерали,патриоти ,евроатлантици и неевроатлантици и така по утъпкания път на диктатурата с лозунга им разделяй и владей.Журналисти ,интелектуалци или ги мачкат или им се продадоха за пари .Българи мислете и действайте ,защото утре ше бъде късно за България.

Това е най-точния коментар, който съм чел по темата за политическия живот в България. Взе ми думите от устата. Положението наистина е Храни куче да те лае. И да добавя - Беше ясно, че като започнеш с една малка невинна лъжа, за канадското гражданство, и ти се размине, после още няколко по-големи лъжи-чки и хоп вече си патологичен лъжец! Другия оцъкления и той не му е за пръв път да мами и маже и той патологичен лъжец ми се вижда. Зализания Лорел-чо и той мазно, мазно се усмихва, аха да му повярваме. И тези горните ще борят ГЕРБ и Пеевски, майко мила родино тъжна - Гарван гарвана, Око не вади.

точно в десятката. Просто унищожиха страната и нагло продължават всеки ден да го правят-

РАДЕВ ЛАМЯТА ЗНАЕ КАК ДА МАНИПУЛИРА ГОТОВИ ГЛУПАЦИ КОЛКО МУ СА ГЛАВИТЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

Новина в ДИР: Пеевски, Борисов, Плювненлиев, Петков, Василев, Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Денков не се страхуват от политическия проект на ген. Румен Радев! П.С.: Така ще е много по лесно и прегледно за нас читателите вместо отделна статия за всяка калинка на ПОСОЛСТВОТО

Чудя се колко трябва да си шантав да вярваш и дума на Киро простото!

Я съм Киро Парапета..

Ще те пратя обратно в Канада.,

Ааа моля, парапета е за страстното ленче!

А члена от парапета се обажда !

Този индивид олицетворява най-гадното и долното в политиката. То лъга и мами за да се докопа до власта, да даже се съюзи с този дето арестува и искаше да го вкарва в затвора.

Забележете обаче модела (the pattern, в поведението на висш корумпиран управник, на президента, когото публично започват да излизат негови (престъпни) зависимости и корупционни факти. Да ви припомня друг подобен случай - преди години руската подлога, инсталирано от петата колона за президент Георги Първанов категорично отричаше, че е бил доносник Гоце на ДС докато се докопа до президентския пост. Когато започнаха да излизат факти за корупцията и зависимостите му - вкл. от Путин, от чернени олигарси (имаше и съветник, който бе главатар та ОПГ за побои, рекет и убийства, който е в затвора, друг такъв бе убитият Емил Хърсев, както и съпругът на Весела Лечева прострелялият Манол Велев, а сега следващият й пък е близък до Радев и разследван за корупция, според Веселина Томова е синият в тази клика и сивият кардинал там, а Радев просто изпълнява, там е и Гергов, руският консул ограбил Провдивския панаир (и с помощта на Цацаров и Борисов, и ГЕРБ - Пловдив и Варна) Та когато излязоха факти за корупцията на Гоце (дори Иво Инджев бе репресиран и изгуби работата си в телевизията, защото разкри част от корупционните му схеми как е получил два мезонета и пр…) .. Първанов изведнъж договора за ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ, за НОВ ПОЛИТИЧЕСКО ПРОЕКТ и как ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИЗВАДИ И РАЗСЛЕДВА, НО ВСИЧКО, ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД!!! Да се извадят - цитирам Гоце - “всичките икономически досиета на прехода”!!! (Които между другото точно президентът Гоце и службите МУ знаеха и имаха, точно както и Радев! И да - наистина трябва да се разкрие всичко, но точно такива като Гоце и Радев и службите им не го направиха и го крият. А все пак все някога трябва да се започне отнякъде - например сега и от Радев. И така - за всички а всичко! И докрай! И ще ви кажа защо са тези поразителни прилики - дащото става въпрос за едни и същи кръгове и кукловоди с едни и същи мозъчни центрове, манталитет, нагласа и практика и намин на престъпно мислене!

Повтаряш тук а и наче си и в други статии.Явно си закъсал с парите.Края на месеца е ще трябват и бонуси.

Забележете обаче модела (the pattern, в поведението на висш корумпиран управник, на президента, когото публично започват да излизат негови (престъпни) зависимости и корупционни факти. Да ви припомня друг подобен случай - преди години руската подлога, инсталирано от петата колона за президент Георги Първанов категорично отричаше, че е бил доносник на ДС докато се докопа до президентския пост. Когато започнаха да излизат факти за корупцията и зависимостите му - вкл. от Путин, от чернени олигарси (имаше и съветник, който бе главатар та ОПГ за побои, рекет и убийства, който е в затвора, друг такъв бе убитият Емил Хърсев, както и съпругът на Весела Лечева прострелялият Манол Велев, а сега следващият й пък е близък до Радев и разследван за корупция, според Веселина Томова е синият в тази клика и сивият кардинал там, а Радев просто изпълнява, там е и Гергов, руският консул ограбил Провдивския панаир (и с помощта на Цацаров и Борисов, и ГЕРБ - Пловдив и Варна) Та когато излязоха факти за корупцията на Гоце (дори Иво Инджев бе репресиран и изгуби работата си в телевизията, защото разкри част от корупционните му схеми как е получил два мезонета и пр…) .. Първанов изведнъж договора за ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСРЕДВАНЕ, за НОВ ПОЛИТИЧЕСКО ПРОЕКТ и как ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИЗВАДИ И РАЗСЛЕДВА, НО ВСИЧКО, ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕХОД!!! Да се извадят - цитирам Гоце - “всичките икономически досиета на прехода”!!! (Които между другото точно президентът Гоце и службите МУ знаеха и имаха, точно както и Радев! И да - наистина трябва да се разкрие всичко, но точно такива като Гоце и Радев и службите им не го направиха и го крият. А все пак все някога трябва да се започне отнякъде - например сега и от Радев. И така - за всички а всичко! И докрай! И ще ни кажа защо са тези поразителни прилики - дащото става въпрос за едни и същи кръгове и кукловоди с едни и същи мозъчни центрове, манталитет, нагласа и практика и намин на престъпно мислене!

е цирковото кученце на Крадев, той прикрива всичките мръсотии на Копринков-Ушев-Узунов. Да се маха!

Защо Простото лъже като мьнгал, напишете в търсачката "кирил петков баба", чукнете "изображения" и ще разберете!

"Петков към Радев: Кои органи ще сезира? Старите нереформирани служби" Да , ама ние много ясно си го казахме. Ще сменим всичко. Само наши хора трябва да има навсякъде. Ха сега ако ти стиска - сезирай де, Ще те изкарат тебе виновен

Какви служби? За Боташ Радев така се е насрал, че няма да му стигнат памперсите в цялата страна. Готов е за затвор!

Вие нали "реформирахте" Прокуратурата???

Трбяваше Пеевски да си остане шеф на ДАНС и сега всичко щеше да си е на мястото.

Оставка!

Хайде и на този измамник му натиснаха копчето да започва да бълва мръсотия.

На Простото девиантно Киро му е неформирана кухата кривоуста тиква!!!!! Тая дъвка за реформиране тук и там дойде от Мравояда Ристю Бойкикев и буквално означава да сложим нашите хора - между другото Простото в едно интервю още преди първите избори, в които участваха, си го каза в прав текст - май беше при Цвъцка Ризова.

Нашите "политици" нямат морал! Това са хора тимирути! Само като прочетат каментарите срещу тях и ако имаха морал, още на другия ден щяха да си подадат оставките.

ДА БЪДАТ ТРИЖ ПРОКЛЕТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ВСИЧКИ ДОЛНИ ПРОСТИТУТКИ ДЕПУТАТИ ПРЕЗИДЕНТ И ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПАРАЗИТ....СКА БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ

Тоя що коментира нещо, което не е чул ? Президентът няма за какво да сезира службите, защото те отдавна се сезирани, но не правят нищо по въпроса и държат делата на трупчета ! А като говорим за “службите”, трябва да сме наясно коя служба покровителства корупцията ! И това не е ДАНС , на която Кирил Петков иска да смени шефа, а прокуратурата, която открай време е в защита на корупцията и нито едно дело не е подала в съда ! Именно тя прекрати делото “Барселонагейт”, по което имаше толкова доказателства, а не ДАНС ! И пак прокуратурата не разследва нито хората по списъка Магнитски, нито твърденията на Васил Божков за рекета спрямо него, фалита на КТБ и другите случаи, които посочи президента ! Но да си спомним, че именно бившият главен прокурор , заедно с жандармерията нахлуха като слон в стъкларски магазин да търсят някаква корупция ! Намериха ли нещо ? Не, нали ? А да припомня ли, че именно прокуратурата прекрати и делото за двойното гражданство на Кирил Петков и не го внесе в съда ? Относно Пеевски, американското финансово министерство разкритикува Специализираната прокуратура преди да бъде закрита без да го разследва, както и за унищожаването на документите . OFAC пише : “ Пеевски регулярно е участвал в корупция , като си е служил с търговия с влияние и подкупи , за да се защити от обществен контрол върху ключови институции и сектори в българското общество !” OFAC напомнят и за участието на Пеевски и Илко Желязков в схемата “Златен паспорт”, по която са ръководили схема за подкупи . И не случайно Окръжният съд за окръг Колумбия отхвърли жалбата на Пеевски !

"Старите нереформирани служби" - разбирай, още непревзетите от нас (посолството). Кире, толкова си противен, че ми се иска да ти пожелая куп "хубави" неща...

леле мале... този е за психодиспансер: ""Ние от ПП-ДБ продължаваме да твърдим, че нулев толеранс към корупцията трябва да е единственото мото за всички българи", коментира Петков." "Нулев толеранс към корупцията"?!??! ЗАЕДНО С БОКО И ШИШИ... абе вие тотално ли се побъркахте?? Под "ВИЕ" имам предвид всички тук пред компютрите.

Просто Киро ако не беше резидента ти власт нямаше да видиш !А тези от Данс само за това че излъга за двойното гражданство щеше да обикаляш по съдилищата !Фалшив герой си и мястото ти е в историята

мястото му е в затвора, не в историята.

Ама Радев уж се прави на много умен, а какъв троянски кон си вкара с тоя Кирчо.... чай ми е смешно.

"Съпредседателя на ПП,не се притеснява от партия на президента" ! Ама защо да се притеснявай, то той президента когато направи партия и има избори, ПП и ДБ няма да преминат 4% и са вън от чадъра!

БОЖЕ БОЖЕ .... ЗАВЪРШИЛ КИРО ГАРВАРД И ПОЧНАЛ РАБОТА В МАККЕЙН ФУУДС ...... ГИГАНТА НА ЗАМРАЗЕНИТЕ ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ И ЗЕЛЕНЧУК :)) . . КАРО ТЪРГОВЕЦ НА ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ:))

САМО ФАКТ ЧЕ КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЗАВЪРШИЛ ГИМНАЗИЯТА В КАНАДА .... ГО ПРАВИ ПО-МАЛКО !!!! ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАЗВИТ ОТ ВСЕКИ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖ .... ЗАВЪРШИЛ 11 КЛАС В БЪЛГАРИЯ :)) ..... ДАЖЕ ОТ СПОРТНИТЕ УЧИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИ ДЕЦА ОТКОЛКОТО ОТ КАНАДСКИТЕ ГИМНАЗИИ:))

корумпета като Боко, ПростоКиро, Хр. Иванов, Шиши ще борят корупцията. Смях в залата. Има ли изобщо накой, който да се връзва на този доказан лъжец?

Тъпото е, че тряяше гласувам за тоя, за да ми пусне една кака. Доста съжалявам сега, ама поне и оная вече не му вярва.

Кретения, ако беше свършил работата както трябва, още щеше да ти вярва!

По-важното е, че на него не вярва. Барем некой ден спрат да вярват хората на празнотии...

Искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев, искаме си Пеев...... А КОЙ предложи Пеевски. Целувки, ДБ

Мани, че у форума се е появил ИИ и чисти всичко, дето не се харесва на новия голям (дебел) господар (да речем Прасчо), ама са се появили и няколко малоумни бота, по които сигурно ще се пипне, за да не изглеждат толкова дървено! Преди да убият форума, което предстои - гласувайте!

Опс, гласувайте на избори, с бюлетини, а не с машини!

С бюлетини, ако ставаше, до ся да сме се оправили. С калашници тряя се гласува.