Петков към Борисов и Пеевски: Не се срамувайте, кажете си го - "решаваме заедно, ние сме едно"

С "Демократична България" сме като един юмрук, защото имаме едни и същи приоритети и визия, добави съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков към Борисов и Пеевски: Не се срамувайте, кажете си го - "решаваме заедно, ние сме едно" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро, минало си!!!

Петков ! Не се срамувай,кажи си го.Ние сме едно нищо.

SirBob

"Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, но не и с цената на нашите принципи. Моля ви, колеги от другите партии, ако трети път ви кажем: "Няма да си предадем принципите", повярвайте ни, повярвайте в това. Ако пак не ни повярвате, пак ще отидем на избори". Жалък опит на к..те от ПП-ДБ да обяснят пълния си политически провал и унижение в парламента. Истината, Кирилчо, е че отиваме на избори не заряди някакви ваши "принципи" /вие нямате такива/, а защото ГЕРБ и ДПС ви набиха политическия шут. Силно и недвусмислено. На идващите избори ще сте доволни, ако вземете и 5-6 %, отрепки продажни.

Бай Тошо е виден български държавник и при него бяхме между първите 20 страни в света, ако главата ти може да го смели. При Тодор Живков беше направено всичко което 35 год. крадете "демократите". Но КирОВЦИТЕ + ДБ са дъното на боклука.

Христо мореплавателя с малоумните си промени бетонира мутрата вечно на власт,щото ако никоя партия различна от герб или дпс не са първа политическа сила то всеки служебен кабинет ще е на мутрата, и понеже той е хитър и алчен,но прост не може да се осъзнае че върви по пътя на бай тошо,така че сме обречени на мутрата докрай

Ние сме едно. Да живее посолството

Да не е пак под грешен ъгъл?

даже и в харвард на курса не са му казали вече е употребен и един капут не се използва 2 пъти

баси балоните направи с тоя сапун а киро си заминава у канадата там арабите го чекат

Да ти с,*Ра в устата Киро

Тези са пътници. Амин

Борисов и Пеевски: - Добре Киро признаваме че решаваме заедно. ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС и ДПС. Ние сме едно. Доволен?

нищо не решавате кво ви кажем това е

Ууу! Боклуци! Боко Тиквата (известен още и като Винету) е великия вожд а Шиши е негов пророк. Аре, сички да гласуваме за Боко и за Шиши, иначе бой по кратуните.

Кирчо Харварда, Асенчо измамата и Христо пирата от Росенец са пример за подръжание за нашите деца. Да излъжем, че Боко нивга няма власт да види за да влезем в парламента, а после мазничко кафенце ..... аре няма нужда. Ама знам ли ТРЕТИЯ път може и да не си предадат принципите - случват се и чудеса !

И вие бяхте едно с тях, ама ви изстръскаха и сега ревете. Ние няма да го забравим каквито и глупости да ни пеете ! Ако трябва да гласуваме за подобно нещо както предлагате, по добре да гласуваме за борисов, той поне такива ритуални простотии, като вашите не правеше. Направете ни една услуга - вземете и изчезнете, тихо и безвъзвратно !

Курволет параПетков няма ли да умреш изрод

Прав си , Киро , ГЕРБ наистина се срамуват ,че подкрепяха такива некадърници и лъжци толкова време.И сигурно може да се установи кой колко пъти е пребивавал в стаята на ДПС.Сигурен съм , че само Христо те бие .

Да, и с тоя юмрук сами се удряте в сурата!

" дали искате премиер, който изглежда европейски академик със знания, " Мдааа. Колкото е академик, толкова е европейски. Луда работа - академик по сапуните. Не знам дали има друга държава с такъв. А инак е плъшок с грандомански мераци. Готов на всичко само и само "да имал глас към Европа". Докъде я докарахме с тоя плъзгавия.

Кво стана с льо Женераль?

Кирето яко го апат бубите! Каква първа политическа сила ще бъдете бе, олигофрен? Нали сами си казахте в оня запис, че без ала-балата с Президента имате мах. 10%?! Е, ала-балата свърши! Вашето време - също!

SirBob

Капут скапан, нали вие докарахте страната до конституционна криза?!? Не съм фен на ГЕРБ, но никога повече ПП-ДБ. За неразбралите, ПП-ДБ са една клиентелистка марионетна формация, съставена от калинка и мижитурки.

Ако това е "изчегъртване" на гербизма, значи повечето от нас са тотални малоумници !!!!!!!!!!!!

Киро канадеца излъга ,изманипулира българите и изпърдя като ,,политик” .Чао Кире…..

да им организира нескончаеми протести от разярени граждани

протести от обичайните 3-5 хиляди "100 хиляди разярени граждани", опикаващи центъра на София и активно отразявани от скапаните мисирки, наречени "български медии"...

нищо не му се разбира на Шибай харакирО.

Много семпли хора са тези от елита на ПП, много. Без значение с какви титли парадират. Който ги съветва как да печелят симпатии, не им мисли доброто. Или е абсолютна нула като тях, което е по-вероятно. Толкова време прахосаха и ще трябват големи усилия пораженията от тяхното властване да се поправят. Никога повече не трябва да им се дава власт.

ШПИГЕЛ. :) По гласуването ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.

Жълтопаветниците останаха само да гласуват за вас и ЛГТБ

КОЙ беше този измамник че нямам спомен?

Психичните проблеми на Кирето се задълбочават ежечасно и намират все по-често проявление в неадекватното му поведение!!!

ПП-ДБ са политически труп!

Днес Спас отново провери преди да коментира дали е блокиран и отново продължава гаврата с него! ОТНОВО:Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Три месеца, без да е обидил никого, е блокиран!!! ЗАТОВА ЩЕ ПОДСЕТИМ ВЛАСТ ИМЕЮЩИТЕ!!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Много сте си повярвали! Видяхме какви ги свършихте. Разочаровахте ни! Нахални, алчни и глупави! Ако не направите с машините на изборите "ала-бала", сте чао!

Сглобявайте паметника че ония идва от север.

Когато дтанем първа сила след изборите...... Абе кирчо намали лепилото

"...премиер, който изглежда европейски академик със знания...." Тези наистина САМО ИЗЛЕЖДАТ, а иначе-Въздух под чуждо налягане...СРАМ!

не всички са оперирани от чувство за срам (и от много други неща, включително и мозък) като тебе! Не, про100!

Киро не е манипулатор, чист лъжец е! Асенчо не е гей, чист педераст е!

"Блажени са верующите!" Определено тези индивиди трябва да спрат дрогата, и да се прегледат при лекар-психиатър!

И вие с тях

Дано Главчев да направи ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на престъпното управление на Денков.

Веднъж и (Хара)Киро Идиота да каже нещо вярно. Ами всички там сте заедно бе, Кирилеее - всички заедно сте на къса каишка към американското посолство в София. Всичките там сте едни смрадливи лайняни топчета от американската броеница, с която вашия пряк началник и ментор сър Кенеф Мъртъв си играе и си я върти на пръста. Пипа с ръкавици обаче, за да не се нацапа с вас. Малки, гнусни, крадливи, некадърни, алчни, лайняни топчета - мунчогадевци, бокотикви, сачки, цачки, начки, теменужки, десита, лореловци, асенки, спецовци, мецовци, ристювци, гномове, чалгарславита, корнели, гуцита, муцита, и прочие мръсна, долна сган! Сган която този прост и робски народ търпи, хрантути и мъкне на гърба си. Всички там без никакви изключения, Кириле, сте безподобни изроди и дегенерати!

Тия нищо ново не измислиха, все едно и също. Пиарите им са пълна нула. Не разбраха ли , че народа не го интересува кой го управлява, а как го управлява. Като са некадърници само лозунгите им останаха.

Всъщност ЗЛОТО е ДВОЙНО. Но трябва да се кара По Ред - Първо ПП-ДБ, след това ГЕРБ, че те са се окопали във властта, като "Украинец в Завод". Това не се ли случи, Жална Ни Майка.

А, така! Кажете си, че сте една триглава ламя! Всяка от главите се мисли за най-умната и непрекъснато хапе другите две. България е прекалено оглозгана, за да я оставим ламята да лапа още един мандат, па бил той и непълен!

Виждам крадливи национални предатели и некадърници,които яко ги напарапетиха в кафявите харвардски работилници.

До къде я докараха само - Преди близо Година ГЕРБ бяха за ПП едва ли не "Магистралка". Сега вече са готови и Брак да сключат с Магистралката само за да останат на Власт. Тези Нямат Капка ДОСТОЙНСТВО. Приличат ми на долнопробни Сутеньори.

Следели те. По добре си следене задниците, защото народът така ще ви нахендри на изборите, че ще се чудите от къде ви е дошло. Долна, гадна, крадлива и нахална пасмина това сте вие ПП растите.

Спокойно Кире, първите ще станат последни и се надяваме да спрем да те виждаме, защото го заслужаваме. Махай се, ти и всички от ПП сте пълни некадърници!

Неща които не се изучават в Харвард-приказката за лъжливото овчарче и поговорката гладна кокошка просо сънува. Но дерзайте-ПУ,ПУ ДЕ...ба.