Сертов е издирван и в Шенгенската система

Бившият председател на ДАНС Петко Сертов е обявен за издирване в рамките на Шенгенската информационна система. МВР все още няма напредък, призна министърът.

Обратно в новината

Коментари - Сертов е издирван и в Шенгенската система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То данс се загуби - какво остава за дансаджиите!

Полицейска пушилка. С всеки изминал ден шансовете намаляват. Дано човека да е жив, но след толкова дни неизвестност, вероятно вече всичко е свършило, а извършители са се постарали да заличат следите. Така вероятно няма да може да се образува дори и следствие.Все пак надеждата умира последна.Дано да е жив, поне защото има какво да разказва.

Няма данни за престъпления а го търсят!А за които има данни не ги хващат. Отишъл човека на разходка някъде и не се е обадил- кво толкоз е станало. Нито по СНН или ББС не казаха че някой го търси - те онез ги прибират на скрито-кой знае може да потрябва.

При биващият зам.председател на Народното Събрание Христо Бисеров е!

човекът е отишъл до Москва да спасява партийната сметка. Ми то утре не се знае коя банка ще хлопне кепенци там.

...С ТОЗИ ПОСЕРКОВ...НЕ Е ЛУД КОЙ Е ИЗЯЛ ЗЕЛНИКА...,А ТОЗИ КОЙТО МУ Е Е ГО ...ДАЛ....ТЪРСЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СА ГО НАЗНАЧИЛИ НА ТОЗИ ПОСТ....СПУКАЙТЕ ИМ ЗАДНИЦИТЕ!!.... ...ТЕ СА В БЪЛГАРИЯ!!!

Той е хукнал да търси тоя, дето не е платил тока, дето сме изнесли за 15 мил. левчета. Това му е работата на човека - да няма длъжници към фирмата, дето консултира! Брей пък вие се притеснихте - по бизнес-дела е човека! Да няма изтичане на фирмени пари, а държавата-кучета я яли! Политиците нали са затова-да ни забавляват, докато някои фирми си крадат!

Дано човекът е жив, но май е пречил на някого, защото знае много неща и отдавна да не е сред нас!

вдовицата някакво ново сведение подавала ли е на службите ?

КАк не те е срам, грях ти на душичката да говориш така!! Ей много сте зли и си заслужавате съдбата!

Търси се Петко Сертов. Но дали той е все още с това име? И дали е на този свят - имам предвид в Европа ;-). Службите да го потърсят още малко , после се почнат да го търсят в САЩ, та той да си се върне пак на този свят - Европа де ;-)

Някой знае ли за защо този го издирва полиция, прокуратура и всички ченгета още малко в целия свят. Ква беля е направил, че дни наред вече само за него се говори. Доколкото знам нормалните туристи никого не интересуват ;)

да го тълси партията за отклоняване пари от нейните патоци..Знае ли човек.

Сертов е бивш (всъщност бивши такива няма) разузнавач, полицай и какъв ли не още - работил е в системата и знае КАК работи системата, та мисълта ми е ако е решил да се скрие, той така ще го направи, че никой няма да го намери. Това ми е усещането - някъде се е скрил и чака да утихне бурята.

ТОЙ ЗНАЕ КАК НЕ РАБОТИ СИСТЕМАТА...ТОВА Е ПО-ТОЧНО.

Човек от хубаво не бяга.Явно знае че ако остане във България ще е покойник.Цветан Василев и той мисли така,и няма намерение да се връща тук,изигра си перфектно картите и си би шута.А кога ще влече такъв като него някога във затвора КОГА???

Как Кога, Колега ?! - Незабавно с Произнасянето на Новия Нпрнбергски. (Едно време след Втората Война - Хората са имали Само радио, а телефон - само Някои....докато Днес - Мрежата Е Навсякъде.)

Да се обадят в Лангли и ще разберат!

Оф писна ми от тоя пъпеш или е фърлил топа или се крие някъде, айде стига сте ни занимавали!

галеви, бисеров и сертов - събраха се точно за каре белот

МОЖЕ БЕЛОТ ДА НЕ ИГРАЯТ, НО СА "НЯКЪДЕ ТАМ"...

Въпрос към Всички-Ни (и Най-Вече към Колегата '...' ) : - Швейцария или Канада ?

Оставете най-накрая човека да почива в мир.

Оставете човека на мира

Ами да! Може да е при братя Галеви?

"С Гърция бе свързана една от версиите за изчезването на ексшефа на ДАНС. Появи се информация, че той е бил изключително притеснен от неплатена сделка за ток за 15 млн. евро. Токът бил купен от Гърция и доставен в Турция от Ангел Божилов - изпълнителен директор на Обединени енергийни търговци, където Сертов работел до последно като консултант. " Брей какви фирми консултира бившият шеф на ДАНС! Ако това е от оня ефтиният ток, дето го изнасяме, а не остава за нас, то бая дълга взятка е било! Енергийната мафия си има държава-това е!

Интересна работа! Защо издирват човек който е н-к (макар и бивш) на ДАНС, знае няколко езика, добре дошъл е във всяка точка на Европа и знае как да се покрие, ако иска това? Защо не издирват например Хр. Бисеров?

Защото, ако тръгнат да го издирват , той ще ги уволни!

Бисеров нали си е тук? Никой не го закача, медиите го забравиха, Прокуратурата хептен...

дя-до

Смееех, смеех, смеех! Абе, Щатите у Шенген ли са? Или па Таити?

Таити по-може, щото се води колония на Франция.

ДОГАН,МЕСТАН ,БАТ САЛИ,ПЕЕВСКИ,ДАНЧО МЕНТАТА,МИТОВ,БАРЕКОВ,СЕРГРЙ И ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА ИЗЧЕЗНАТ,АМА ДЕ ТАКЪВ КЪСМЕТ...

Чакайте сега! За да го издирват от Интерпол не се ли налага да се подаде искане от наша страна? Сигурно се налага. В такъв случай ми е интересно , на какво основание е било това искане, щом няма престъпление? Или има за какво ,ама се мълчи ???

в компанията на братя Галеви си пие питието!

Петко Сертов дано да е жив и здрав! Лошото е, че той знае много лоши неща за някои хора и сега са може би на тръни, а може би облекчено са въздъхнали. Ами ако това, което той го знае е документирано и изведнъж цъфне в някакъв плик и оставено на портиера на ....... най-лошата медия или на някой много лош човек, тогава какаво?

Сигурно си плацика краката някъде на топло като мистър Питър Смит,или ходи на лов в тайгата като другаря Пьотр Симеонович:))) На това ниво на което е бил....колко ли документи за самоличност и националност може да притежаваш.

Според мен е консултант за Балканите в отдела на мистър Сноудан!

Добре де, издирвайте го, но няма ли да направите нещо за да издирите и откраднатите от КТБ пари.Или не ви разрешават?

Абе тия много филми гледат, така не се открива човек, това да не е мравка..

!НЕ МИ ЯСНО ТОВА СПАСИТЕЛНА АКЦИЯ ЛИ Е , ИЛИ ИЗДИРВАТЕЛНА ЗА ПРЕСТЪПНИК . НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ИЗДИРВАМЕ ТАЗИ ЛИЧНОСТ ЧРЕЗ ИНТЕРПОЛ ? НА ОСНОВАНИЕ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ? КАКТО ВИНАГИ ОБЩЕСТВОТО Е ЗАБЛУДЕНО И ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ЛИЧНИ НУЖДИ !

Дано човека да е жив и здрав, и чете за това което се прави за него. Няма логика да се мисли че вече толкова време се крие доброволно в някоя чужда държава. Дано да не е извършено някакво насилие. Ако е извършено насилие, то най-вероятно е станало в София или някъде в БГ. Няма логика ПС да е излязал нелегално от БГ. Ченгетата вдигат пушилки, защото се изложиха, че не знаят какво да правят.

Няколко елементарни въпросчета: Как Български гражданин, ще премине границата с личната си карта и това няма да е отразенно от Гранична полиция? Как е възможно Главния секретар да обявява публично какви суми е теглил от личната си сметка Сертов ами отгоре на това да казва, че това било нормално и в предходни месеци е теглил същите суми /Сещатели се колко законна нарушава този ГЛУПАК Лазаров

Пробвай да минеш границата и ще разбереш.

Luna0102

Закопан е вече някъде, толкова време да не се чуе нищо за него... Или има повече от 1 паспорт и е забегнал нанякъде.

това, че не си е взел този паспорт, не означава, че няма друг, дори на друго име. То ако човек като Сертов не може да го уреди....

Мисля, че си прав, а после от Атина със самолетче до Кейптаун при Галевите и останалата наша сволач, която полицията не успява да открие.

Наш Петко сигурно си почива в някоя хижа и там няма как от Шенген да го издирят. Ако се прибере през нощта у дома пак няма как да го видят тъй като нямат право да претърсват по домовете. Така че трябва целият свят, ООН и международната общност да се откажат да го търсят, нека си почине човека от нашите медии.

Са си представям бай Петко да седи и да пие мохито на брега на залива Монтерей и да му се плискат морските вълнички в краката и да мисли какво да хапне за удоволствие. а тук куките се изгърбват да го търсят. Мисля, че това е Божие възмездие за куките, които се скъсаха да подслушват и следят , който им падне. Същото и за важните журналя, които се струпаха да пускат версии като бързи кредити, защото толкова жълта помия се изсипа по всички за всичко, че сега нека поработят на халост като лудите! А бе Господ си знае работата.

Въобще не си интересен с коментара си, ама въобще, даже си гнусен! Вземи се изтрии с тази ''гума'' и се махни!

Нека позная! Ти си журналист! Не? Тогава ти да не би.... о, не! Предпочитам да съм тъп и безинтересен. Ето тъп съм, ехо! А ти имаш ли на телефона си мелодия с полицейска сирена?

Много си прав,...точно така е!

Ако можеше така да изчезне и целия парламент, с малки изключения, а дано, ама надали!!! А иначе искрено се надявам, този човек да е при някой нотариус на запад и да е решил, че някой най-после трябва да разкаже за чудовищното ограбване на българската държава. Надминахме и колумбийската мафия и коза ностра.

Това е много добро начало! Да пуснат за издирване и политиците от Прехода и ще ги призная, че вършат смислена работа! Защото за Шефа на ДАНС, назначен от Станишев, направо ме е срам да ви кажа колко ми дреме.

AKITA ( нерегистриран ) 16.12.2014 12:52 . Французите казват: търсете жената. За България обаче важи друго правило:търсете дългата ръка на Москва. Товарищ Петка Сертова сега се излежава в някоя дача на руския север.

Интересно, защо държавата се е загрижила толкова много от ескурзията на г-н Сертов? Та чак го обявиха за издирване чрез Интерпол, преди да се знае, и дори предполага, че е напуснал странанта! Май има хора с връзки и влияние във властта, които се страхуват от него? На мен не ми трябва г-н Сертов и нямам никакво желание да ме занимават с проблемите на жена му, както не ни занимават с проблемите на семействата на други "изчезнали" в страната. Но май и тука се доказва, че всички сме равни, но има и по-равни!

Абе 123 тебе като не те интересува, мене ме интересува!!!! И не казвай кой какво да прави, защото си НИКОЙ! И най-просто казано, не чети тези новини, чети си за тошко славков и толкоз! Там си по-близо до темата!

тебе не те интересува ама много други управлявали през тези 25 год.ги интересува и то много . Ако този изпее какво е ставало в държавата на най- високо ниво - изнудвания подкупи и убииства ще се стъжни на много индивиди и най- вече на Костов Станишев Доган Местан Кунева Борисов Орешарски и тяхното обкръжение . Та затова го издирват и са притеснени ако не си разбрал

Нямат ли си работа друга - като да хващат терористи, с нашия се занимават!?

"....издирван в Шенгенската система.", а Петко е извън тази система!?

ПИЛ ЕДНА БИРА С ГОЦЕ И БОЦЕ ..

Дядо Петковия двор, иия, иия ооо.

Това,че е обявен за издирване съвсем не означава,че се търси.Ясно?

Изобщо не ме интересува този елемент. Подуха ми главата с неговото изчезване, много важно, един мафиот по-малко.

Много сте прости и зли! Нямам думи! Тук няма нищо мафиотско, ясно!