Петима задържани след спецакцията в "Селеметя", полицията отрече за насилие (снимки)

Претърсени са три имота и пет автомобила по подозрение за търговия с вот в Русе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пастата Гербер е развалена, вкиснала. Всички дрискаха от нея 12 години, освен продавачите ѝ.

да ги поканят в народното събрание да разкажат как са ги малтретирали като ония наркомани дето се оплакваха от полицейско насилие!

ФАШИСТИ , ЕВРОПА ПОМОЩ !

Стария пред синовете му да ги уплашът. Това са типични похвати от 46 година. Не съм защитник на малцинството но рашков е по голям престъпник от тях.

Айде, айде, пребили го били... че то мангал само от кютек разбира! А какви мелета си спретват самите печки помежду си, дето завършват с по 3-4 заклани? Те, ченгетата все едно с перце са го погалили...

Рашков ще хване куриера с куфаро. ГЕРБ и ДПС олекнаха с хиляда гласа...

Гледам вратата как е разбита ... долната част какъв е бил смисъла да я чупят? Снимате в къщата на хора без позволение ... тая партенка е предизборна ... всички ние ще платим след изборите.

Каква къща и какви ХОРА те гонят бе, цървул? Цигански котур с цигани вътре.

Това не е къща ,а про-гимназия ...

Добре де трябваше ли да разбиват на хората къщата ? Като погледнеш снимките тая жена ли е проблема на мунчо и дамаджаната? Какви злоупотреби с гласуването нали за това се занимаваме с машини дето ни ги набиха да ги плащаме? За какво на мадуро му пълним гушата? Хората си направили къща построили наляли пари в местната икономика ... не братче разбива стъкла някаква банда с качулки за да ползва омразата на етническа основа да изтупат още един два процента гласове от мнозинството. В крайна сметка не може ли един от тези дето си продават гласовете от предишните избори да намерат като свидетел. Какво доказателство са 10 хиляди евро и златни накити ????

Циганите не са хора, така че всичко е точно.

Вай, вай, вай ма кака! Безработин сиган да си в таз държава начи! И аз така искам

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

"Лъже като циганин" е нарицателно.

вай вай ... не е зле за безработни сигани