Петима от "гражданите на райха" вече са с обвинения за държавна измяна

Властите разбиха заговора за преврат през декември, оттогава задържаните са в ареста

Обратно в новината

Коментари - Петима от "гражданите на райха" вече са с обвинения за държавна измяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смехории!!! Държавната измяна е, че швабите са курви на американците!!!

Предвид на какво е замязал Германистан, измяна на него е върпос на граждански дълг.

"петима души, за които се предполага, че са планирали да отвлекат министъра на здравеопазването Карл Лаутербах. Те били готови да убиват, за да свалят правителството на Германия" Да плача ли или да се смея......5-ма души :)))))))

Те точно това е фалшива новина!!! Как точно пет човека могат да превземат държава??? Никак! Обаче страшно много прилича на разправа с "неудобни". П.П. - Засведение на журналиста, написал пасквилчето, Германия не е "райх", а република, и така вече 80 години!

Я, кажете така от дистанцията на времето, Андреш луд ли е или далновидец... Сума от днешните "млади западни лидери", все едно са продукт на разни такива "пионерески лагери" на Утоя...

А нашите рашисти кога ?

Е, как как?! Много просто и го пише по учебниците - един превзема радиото и телевизията, един превзема полицията, един превзема армията, един превзема банката и един превзема общината. Чиста работа.

Укрофашистите кога?

Колония

Фашистка държава си съди фашистите! Нонсенс!

Напълниха се с негри, арабюхи, мюслита, усраинци и всякаква друга измет!

Скоро ще успеят.

А колко руснаци, има ако знаеш... п.п. Имам предвид - прав си. Напълни се с измет. :)

Че в русия Навални клати сам цялата държава... :)))))))) И то от злоба, щото там всичко им е наред. :))))

Луд е не, ами отатъка. Хубавото е, че ще му удължавата присъдата безкрайно, тъй като целта на завтора там е превъзпитание. А спукани капути като него нямат закъпрване.

А в англо- краварската колония Бугристан цели 35г. безнаказано шетат всякакви шпиони и най-вече от Сереуто и от МИ-6. А Гешефт нахлупил каскета на очи и ходи на молитвени закуски при господарите си от Козяка.

Само Велика Русия може да спаси човечеството от надигащия се фашизъм!

какъв фашизъм какви пет лева бе? Боже ела да си прибереш вересиите!

На себе си!

Германия пак ще се възроди, но Русия.......?

пиши на български език....за да ти разберем мисълта, блядь.

При католици когато е било зле винаги са търсили вещици... Пропагандата.....е на ниво за глупаци...

В САЩ отдавна е фашизъм.

лаутербах е психопат вземащ някакви силни медикаменти, смъркащ или пушещ мери. жалко е, че не му видяха сметката по време на ковид истерията на дебилите. но и неговият край иде и той въобще не е розов, защото тоя педал скръбен не е никакъв "експерт", а най-задръстен лобиист на фарма концерните. него го бяха подгонили за едни пари преди около осем години, но във нео-либерал фашистката хунта на германия съдебната система е само за мишките, а не за педал-психопатките и психопатите от политическото джубре. нищо ново под Слънцето. Бог с нас

Дебел от кво пак мачкане от Русия.... Абе тъпак.... знаеш ли колко руснаци живеят у германистан?

jingiby

Рано или късно Германия ще се отърси от зависимостите си наследени от Втората световна война. И тогава пак всички в Европа ще треперят от нея...

що триете ва путки миризливи

травестит неумит

смрадлив лайнар си ти, нали сЕ СЕЩАШ

Кой ще трепери от някъв си Швабистан, бе?! Третата световна ядрена сила в лицето на Франция? Или четвъртата в лицето на Англия?

здравей ненормалната. още ли се учиш да промъцаш нещо на човешки? толкоба време мина и пак не успя. но нищо де. тези от ваще могат да говорят, ама само каквото им кажат или напишат, или копи-пействат. ако това е бустера за шапкара или урсилка, забий им я задлъжнително(sic) в заднцитите подрискани, a ако дова е дилтото ти, очевидно си го протъркала от ползване в гъза. ще инициираме да ти събираме капчки да си купиш ново дилдо. Бог с нас

Германците ги е страх да дадат 20 танка на Украйна, че да не им се разсърди акащото в куфар джудже - ти ми разправяш щели сила да стават.

Ахмед, гледай кво смешно име... Адолф...!? Германски пътни полицаи, проверяващи документите на германски граждани..... някъде след 20 години...!!!!!!!! Германците сами си дадоха задника на "ев- тината работна ръка"...!?!? Въпрос на време е в Германия да има провинция Тур- кестан........!!?!?

За да има държавна измяна трябва да има държава. В германистан държава няма, има вилает на Америсранска държава, най-големият терорист на планетата.

Калитко, "велика Русия" е само пропагандна смешка за цървули като вас. "Путин" по майчино моминско име е Шеломов. Същото важи за цялата му клика от придворни олигарси, докато обикновените руски мужици си остават рая бачкаторчета. "Ваксинирането" на армията, биещи се в Усрайна е задължително с декрет, има го в интернет. Затова и двете страни въоръжават биещите се с допотопни оръжия от 70-те и войната се води възможно най-дълго време, за да се избие максимално количество рая взаимно. Докато "вождовете" си седят весело в дворците и ядат пилаф сред наложници. Ако още не сте стоплили И "Пу-тин" и Зеленски са бивши ученици на "младите лидери" на СИФ / WEF и съответно и двамата изпълняват задачата по депопулация с усърдие.

На кой му пука какво мислил и кой те е питал

трябва да бъдат връзвани

апценцатта . лудняк! )--{;;;;;;;}=--------- ~

Абе наш Мунчо не направи ли сьщото?!

Това ако не са го измислили рашките говняши?

ГЕРМАНИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ 'дьржави"СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ РАДИКАЛИ И КОРУМПИРАНИ МАСОНОФАШИСТИ,РУСКИ,КИТАЙСКИ,ИРАНСКИ,АРАБСКИ,ИНДИЙСКИ,ИЗРАЕЛСКИ ОЛИГАРСИ,КАПИТАЛИСТИ,КОМУНИСТИ.....СНУШАВАЩИ СЕ С МАФИЯ И ТЕРРОРИСТИ .....ОТ ПАРЛАМЕНТ ДО СЛУЖБИ,ПАРТИИ,,АРМИЯ,ПОЛИЦИЯ,МЕДИИИ.....ЦЬРКВИ,ДЖАМИИ,СИНАГОГИ,БУДИСКИ ХРАМОВЕ .....А ТИЯ СА ПОРЕДНИТЕ ИЗГОРЕЛИ БУШОНИ.....

ЕС,ГЕРМАНИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ 'дьржави"СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ РАДИКАЛИ И КОРУМПИРАНИ МАСОНОФАШИСТИ,РУСКИ,ТУРСКИ,КЮРДСКИ,КИТАЙСКИ,ИРАНСКИ,АРАБСКИ,ИНДИЙСКИ,ИЗРАЕЛСКИ ОЛИГАРСИ,МОНАРСИ,КАПИТАЛИСТИ,КОМУНИСТИ.....СНУШАВАЩИ СЕ С ВАТИКАНСКАТА МАФИЯ И ТЕРРОРИСТИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.....ОТ ПАРЛАМЕНТ ДО СЛУЖБИ,ПАРТИИ,,АРМИЯ,ПОЛИЦИЯ,МЕДИИИ,БАНКИ....ЦЬРКВИ,ДЖАМИИ,СИНАГОГИ,БУДИСКИ ХРАМОВЕ .....А ТИЯ СА ПОРЕДНИТЕ ИЗГОРЕЛИ БУШОНИ.....ЖЕЛАЕЩИ ДА УСКОРЯТ ПРОЦЕСА"НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД"